Bruxelles

Vælg datoer

Seværdigheder i Bruxelles

Bruxelles bedste seværdigheder og attraktioner

Den belgiske hovedstead er en af Europas mindre kendte perler, men den er i høj grad værd at besøge! Udover verdens bedste vafler og chokolade har byen en overraskende række ting at se og lave. Her er et udvalg af de bedste oplevelser og aktiviteter i Bruxelles.

 • 1. Musikinstrumentmuseet i Bruxelles

  Musikinstrumentmuseet rummer en utrolig samling på over 8.000 musikinstrumenter, der gør det muligt for besøgende at gå på opdagelse og lytte til den musikalske udvikling op gennem århundrederne.

 • 2. Belgiens Kongelige Kunstmuseum

  Dette verdensberømte museum er i virkeligheden 4 museer i et, med samlinger på i alt 20.000 kunstværker, heriblandt nogle af de mest anerkendte flamske værker.

 • 3. Palais des Beaux-Arts

  Dette kunstcenter kaldes også Bozar og her finder du skatte indenfor maleri, arkitektur, musik og meget mere. Kunstelskere vil sandsynligvis besøge stedet flere gange.

 • 4. Rådhuset i Bruxelles

  Rådhuset i Bruxelles er et vidunderligt eksempel på gotisk arkitektur og bare en af de mange pragtfulde bygninger, som omgiver Bruxelles centrale plads, Grande Place.

 • 5. Mini-Europe

  Mini-Europa har i mange år været en af Bruxelles mest populære seværdigheder. Her er omkring 350 af de mest berømte vartegn fra forskellige steder i Europa, minutiøst genskabt i miniaturestørrelse.

 • 6. Ancienne Belgique

  Ancienne Belgique er en koncertsal i verdensklasse og berømt for sin perfekte akustik. Stedet har lagt hus til mange historiske koncerter, ikke mindst den der førte til The Cures opløsning i 1982.

 • 7. Cinquantenaire

  Parc du Cinquantenaire er en smuk historisk park øst for byens centrum, der er ideel til en afslappende dag i det fri. Her kan man opleve betagende arkitektur samt det Kongelige Millitærmuseum.

 • 8. Manneken Pis

  Legenden fortæller at det var en lille dreng som tissede på fjenden og reddede Bruxelles fra undergang. En statue af drengen står i dag på toppen af et springvand, og demonstrerer for hele verden, hvordan han reddede byen.

 • 9. Atomium

  Denne 102 m høje konstruktion er en rekonstruktion af en jernkrystal, bygget op af gigantiske bjælker og kugler af stål. Stig op i kuglerne og få en fantastisk udsigt over hele byen.

Planlæg dit besøg

 • Noget at glæde sig til for øl-elskere

  Belgien er berømt for sin gode øl. Bruxelles er det ideelle sted at gå på opdagelse i landes rige bryggerihistorie, der strækker sig over flere århundreder. Under dit besøg kan du tage til en af Bruxelles mange ølhaller, hvor du finder øl, som du aldrig har smagt før.

 • Belgiske pommes frites!

  Som enhver indfødt vil fortælle dig med stolthed i stemmen, var det oprindeligt belgierne, der opfandt den dybstegte kartoffel og den helt rigtige metode er den belgiske dobbeltstegning. Du kan selv afgøre, hvad du synes ved en prøvesmagning, gerne serveret med en skål dampede muslinger, som fås på de fleste restauranter i byen.

Praktisk information

 • Sprog
  Hollandsk, tysk og fransk
 • Valuta
  EUR (€)
 • Tidszone
  UTC (+01:00)
 • Landekode
  +32
 • Bedste tid at tage dertil
  Forår og efterår er de bedste årstider at rejse til Bruxelles i, da er vejret varmt og der er færre turister.

Andre seværdigheder i Bruxelles

Vil du se alle oplevelser i Bruxelles? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Bruxelles

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 8.217 anmeldelser

Selve turen var god men guiden var under al kritik. Hun var ikke opdateret på viden. Begge byer er et besøg være, og chaføren kørte pæne. I Gent kom hun 5 minutter senere end den tid hun selv havde sat. Hun snakkede lige Så meget om sig selv som de ting vi kom forbi. Det var svært at vide om hun manglede engelsk ordforråd eller hun ikke kunne sit stof. Jeg er bange for det sidste var tilfældet. De ting vi så var absolut turen værd, men jeg må selv læse I en guidebog for at fæ de rette facts. At høre at der var religiøse krige I middelalderen hvor nogen tog til Mellemøsten er spilt af ord når ordet korstog eksistere. Den fantastiske middelalderborg vi så er også kopi af en korsfarerborg I Syrien og ikke at slot. Der var ikke ryggen af Muslimsk arkitektur I den. Sejlturen I Brugge var pengene være bådføren kunne sit stof og havde humor og gav mere en den indtalte guide. Guiden reklamerede mere end en gang for sin venindes B&B .

Had a very good experience october 5th 2019. The tour had a total of 16 guests, good size for a pubcrawl. The guide took us to 4 bars where we had 2 beer each place. Each bar was prepared for us with reserved tables and also charcuteri, snacks and cheese. The guide was good at telling us about the beers, not just serving them without any explanation. The variation in the beers (all Belgian) was good. Definately worth the money. But only if you like Belgian beer or at least like to test your taste of senses. Don't do this if you only fancy lagers, cause you will be having anything between Lambic and Quadruppels. Cheers!

Virkelig fin oplevelse for både børn og voksne

Dejligt med forkøbt billet, der gav direkte adgang. Fin seværdighed, der er sjov at opleve for alle aldersgrupper. Vi var meget glæde for at besøge Atomium i Bruxelles.

Lidt dårlig start, pick up fra hotel kunne ikke lade sig gøre som som Get Your Gide havde meddelt. - for dårligt.