Ting at foretage sig
Bruxelles

Belgiens hovedstad blander mikrobrygget øl, lækker chokolade og vafler med en smeltedigel af europæisk kultur.

Vores mest anbefalede ting at lave i Bruxelles

Bruxelles: Entrébillet til Atomium med billet til Design Museum

Bruxelles: Entrébillet til Atomium med billet til Design Museum

Opdag en fantastisk panoramaudsigt over Bruxelles og udforsk udstillinger om Belgien og digital kunst med denne billet til Atomium. Tag en tur gennem designværker fra det 20. og 21. århundrede med en billet til Design Museum. Træd ind i det ikoniske Atomium, der symboliserer en jernkrystal, forstørret 165 milliarder gange. Træd ind i denne relikvie fra fortiden, der blev skabt til verdensudstillingen i 1958. Forundres over 360-graders panoramaudsigt over de 19 kommuner i Bruxelles. Gå en tur gennem den permanente Atomium-udstilling, der fortæller pavillonens historie, og den nye permanente installation kaldet CENTRALE. Den centrale sfære i Atomium er det punkt i konstruktionen, hvor alle kræfter mødes. Visual Systems' kunst indeholder ringe af lys, der inspirerer dig. Besøg også de to midlertidige udstillinger, herunder RESTART, et fordybende lyd- og lysshow og 'I have seen the Future', som præsenterer en fotografisk vision af de verdensudstillinger, der har sat deres præg på både Nordamerika og Europa. Hav mulighed for at købe belgiske specialiteter eller sæsonbetonede retter på Atomium Restaurant, der tilbyder en enestående udsigt fra 95 meter over jorden. Besøg Design Museum Brussels for at lære om belgisk design og dets historie. Gå gennem permanente og midlertidige udstillinger, og se Plastics Design Csamlingen af omkring 2000 plastikgenstande.

Choco-Story Bruxelles: Indgang til Chokolademuseet med smagning

Choco-Story Bruxelles: Indgang til Chokolademuseet med smagning

Rejs gennem historien om chokolade på Choco-Story Bruxelles, og lær om denne værdifulde handelsvares oprindelser og dens transformation til det færdige produkt. Dyk dybt ned i historien om aztekerne, og opdag, hvordan kakaoen ankom til Europa.   Du kan beundre udstillingerne på museet, herunder illustrationer, informative paneler og videoer, der uddyber kakaokulturen og forklarer, hvordan det bliver til chokolade. Se en demonstration af mesterchokoladefabrikant om hvordan man laver håndlavede fyldte chokolader.   Nyd flere prøvesmagninger under besøget, og få mulig for at købe chokolade i gavebutikken.

Fra Bruxelles: Dagstur til Gent og Brugge

Fra Bruxelles: Dagstur til Gent og Brugge

Start din uforglemmelige tur med din lokale guide nær hovedbanegården i Bruxelles (18, Boulevard de Berlaimont, 1000 Bruxelles) i en af vores komfortable busser. Dit eventyr begynder i det øjeblik, du træder ind i bussen: Vores guide starter dagen med at give et overblik over landets og hovedstadens historie og vigtige begivenheder. I Gent - en pulserende studenterby, der er kendt for sin livlige atmosfære og middelalderlige arkitektur - viser vi dig Sankt Bavo-katedralen, der er hjemsted for det berømte maleri "Tilbedelsen af det mystiske lam". Dernæst vandrer du gennem den historiske havn i Graslei. Du kan beundre det imponerende greveslot og opdage skjulte hjørner af byen som den store slagterhal. I fritiden har du også mulighed for at sidde på en terrasse og nyde andre hjørner af byen. Når du er i Brugge, kommer den eventyrlige atmosfære på dette UNESCO-verdensarvssted til live! Gå langs de brostensbelagte gader til den fredfyldte kærlighedssø, og udforsk det historiske Begijnhof-kompleks, som blev bygget i 1245 for at huse religiøse kvinder. Ved frokosttid har du mulighed for at få en hurtig snack eller følge guidens anbefalinger. Efter frokost fortsætter den guidede byrundvisning gennem byens tidligere Red Light District og historiske monumenter som det gamle Johanneshospital fra det 11. århundrede. På markedspladsen (Grote Markt), byens centrale torv, kan du se det berømte klokketårn. Du kan også nyde en valgfri bådtur langs byens mange kanaler, som din guide organiserer. Brügge er kendt som "Nordens Venedig" på grund af sine smukke vandveje. Vend tilbage til hovedbanegården i Bruxelles, fyldt med fortryllende og maleriske fortællinger fra dagens eventyr!

Fra Bruxelles: Brügge og Gent på en dags guidet tur

Fra Bruxelles: Brügge og Gent på en dags guidet tur

Mød din guide i centrum af Bruxelles, og slap af på den 100 kilometer lange bustur til Brugge. Ved ankomsten kan du opdage charmen ved "Nordens Venedig" og se, hvorfor hele det historiske centrum blev erklæret for UNESCO-verdensarv. Oplev højdepunkter som Kærlighedssøen (Minnewater Lake) og Begijnhof-komplekset fra det 13. århundrede, som blev grundlagt i 1245 for at huse religiøse lægkvinder. Gå til Walplein Square, hvor de skyggefulde træer og caféerne er det perfekte sted at slappe af. Besøg Stoofstraat, hvor byens tidligere Red Light District lå, og se middelaldermonumenter som Old St. John's Hospital fra det 11. århundrede. Se verdens næsthøjeste murværkstårn i Vor Frue Kirke, og se andre historiske monumenter som Gruuthuse-paladset eller Dijver-kanalen. Tag til et af byens mest fotograferede steder ved Rozenhoedkaai, og beundr klokketårnet på Slotspladsen. Besøg markedspladsen (Grote Markt) for at se klokketårnet (Belfort). Derefter har du 1 times fri tid til frokost (for egen regning) og mulighed for at smage på nogle af byens lækre chokolader. Kør derefter til Gent, hvor indbyggerne populært har været kendt som "løkkebærere" siden Karl V's dage. Tag på en guidet tur til byens historiske bygninger, såsom Gerald Djævelens Slot og Saint Bavo-katedralen, hvor du kan lære om Van Eyck-brødrenes maleri "Det mystiske lams tilbedelse". Beundre Belfort (klokketårnet) og det særegne rådhus i gotisk og renæssancestil. Se et af byens ældste monumenter i St. Nicholas' Church overfor den usædvanlige facade på Masons' Guild House. Gå langs dæmningerne i den middelalderlige havn Graslei, og oplev andre højdepunkter som det majestætiske slot for greverne af Flandern, den store slagterhal, det gamle fiskemarked og fredagsmarkedspladsen. Nyd lidt fritid i denne magiske by, før vi vender tilbage til Bruxelles. Vores eventyr er slut! Vent ikke, men nyd denne dag sammen med os!

Bruxelles: Hop-på-hop-af-bustur

Bruxelles: Hop-på-hop-af-bustur

Udforsk byens skjulte perler med en hop-on hop-off-busbillet. Nyd friheden til at gå på opdagelse i dit eget tempo, og hop af ved de stoppesteder, der fanger dit øje. Se byens mest ikoniske seværdigheder - og måske endda nogle skatte uden for alfarvej - med den enkelte røde rute. Hop på den røde rute og se de største seværdigheder, herunder Palace of Fine Arts, Sablons-kvarteret og Europa-Parlamentet. Se på museer, herunder Train World Museum, Musical Instruments Museum, Horta Museum og Royal Museums of Fine Arts of Belgium. Stop ved Place Royale og nyd en betagende udsigt. Beundre Saints-Michel-et-Gudule-katedralen, den botaniske have og meget mere. Oplev byens autentiske side og besøg Marolles-kvarteret. Dette livlige område tilbyder en blanding af gammelt og nyt, traditionelt køkken, vintagebutikker og en festlig atmosfære. Siden 18. marts har vi tilbudt dig en enkelt rød linje, som giver dig mulighed for at opdage endnu flere dejlige attraktioner som Basilica of the Sacred Heart, Koekelberg, Trainworld eller Manneken-pis.

Bruxelles: Adgangsbillet til Mini-Europe

Bruxelles: Adgangsbillet til Mini-Europe

Udforsk Mini-Europa i Bruxelles med en adgangsbillet til Europas mest populære attraktioner i miniature. Se alle Europas vidundere i miniature sammen med bonsai-træer, blomstrende lunde og dværgtræer, der pryder de 350 monumenter. Beundre en 4 meter høj Big Ben, det 13 meter høje Eiffeltårn og meget mere med en adgangsbillet. Sæt udbruddet af Vesuv i gang, og beundr starten af Ariane-raketten. Ødelæg et stykke af Berlinmuren, iværksæt et angreb af legionærer eller skræm vikingerne. Betjen de mange interaktive live-action-animationer, fra klokkerne i Stockholm til vindmøllerne i Kinderdijk. Gå på en vandretur og oplev Europa og dets historiske, arkitektoniske og kulturelle rigdom. Fra demokratiets oprindelse til iværksætterånden, fra den græske, romerske og vikingernes arv til det 21. århundredes politiske forandringer, og du kan finde kommentarer til hver etape af rejsen i kataloget. Bebær de mange statuer på Grand-Place i Bruxelles malet med ægte bladguld. Forundres over den 4 meter høje Big Ben. Se Eiffeltårnet, der med sine 13 meter er højere end en 3-etagers bygning. Ligger du for enden af parken, kan du gå ind i "Spirit of Europe", et stort indendørs rum med levende modeller, spil og quizzer, der giver dig mulighed for at teste, berige eller perfektionere din viden om de 27 medlemsstater i Den Europæiske Union og Det Forenede Kongerige. Nyd at tilbringe tid sammen med dine venner og familie i den bedste minipark i Europa.

Fra Bruxelles: Luxembourg-tur med besøg i Dinant

Fra Bruxelles: Luxembourg-tur med besøg i Dinant

En af vores mest populære ture: Luxembourg er bestemt en moderne og levende by med en rig historie og imponerende gammel og moderne arkitektur. Der er afgang fra Boulevard de Berlaimont 18 i Bruxelles. I den gamle del af Luxembourg tager vores guide dig med til katedralen, storhertugens palads og Place d'Armes. I Luxembourgs centrum kan du nyde en spektakulær udsigt over Kirchberg-distriktet, som er hjemsted for flere europæiske institutioner. I dalen vil du kunne se et spor af kasematterne, klosteret Neumünster, bymurene og de maleriske steder langs floden Alzette. Efter lidt fritid i byen udforsker du den maleriske by Dinant med sin kollegiale kirke fra det 15. århundrede og sit imponerende citadel. Dinants navn stammer fra det keltiske "Divo Nanto", som betyder "den hellige dal". Denne lille by ligger dramatisk på de smalle bredder af floden MeuseI. Dette er Leffe-øllets vugge og fødestedet for Adolphe Sax, opfinderen af saxofonen.

Bruxelles: Guidet vandretur

Bruxelles: Guidet vandretur

Få et overblik over den fascinerende by Bruxelles med en tur gennem middelalder- og barokbyen, industribyen, den borgerlige by og videre til det moderne Bruxelles. Denne tur sikrer, at du får set alle dele af denne mangesidede by med mange facetter. Lær om byens museer, hvor de bedste barer og lokale øl ligger, og hvor du kan købe den bedste chokolade til en fornuftig pris. Din guide vil også besvare alle praktiske spørgsmål, du måtte have om restauranter, seværdigheder, natteliv eller bare om at komme rundt med de offentlige transportmidler. Under din vandretur i byen vil turen være opdelt i to forskellige områder: Upper City og Lower City. Turen er struktureret på denne måde for at hjælpe dig med at få en bedre forståelse af Bruxelles' oprindelse og historiske udvikling. Højdepunkterne på din rundtur i den nedre bydel omfatter Grand Palace, Everard t'Serclaes-monumentet på Charles Buls-gaden, Manneken Pis og Grands Carmes-gaden, Marché au Charbon-gaden, Senne-dækket, Riches Claires-gaden og Grande Île-gaden, Saint-Géry-øen og meget mere. Når du går rundt i den øvre bydel, vil du bemærke en meget anderledes stil. Under denne del af turen vil du se vartegn som Grand Place, købmændenes magt, Galeries Royales St Hubert og Mort Subite. Du vil også se katedralen Sankt Michael og Sankt Gudula (besøg indenfor: glasmalerier, kapellet med det hellige sakramente, prædikestolen), den kongelige park, det kongelige palads, den kongelige plads og Coudenberg-paladset blandt mange andre.

Bruxelles: Workshop i belgisk chokoladefremstilling med smagsprøver

Bruxelles: Workshop i belgisk chokoladefremstilling med smagsprøver

Dyk ned i chokoladens verden under denne chokoladeworkshop hos Belgian Chocolate Makers i Bruxelles. Smøg ærmerne op, og følg med en chocolatier i at lave din egen chokoladebar, trøfler og meget mere. Nyd en varm chokolade eller et glas limonade, mens du arbejder. Start aktiviteten med en varm velkomst fra Elisabetta eller Patricia, din instruktør i chokoladefremstilling for dagen. Hør om den belgiske chokoladeverden, så du kan tage en række hemmeligheder om chokoladefremstilling med hjem. Lav din helt egen personlige chokoladebar og nogle velsmagende mendicants og trøfler ved hjælp af original chokolade fra Haiti. Når du skaber, kan du høre om rubinchokolade, en nyopdaget kakaobønne, der er 100 procent naturlig, og som skaber lyserøde chokoladelækkerier. Smag på en ægte kakaobønne og en lækker kakaolikør. Mens du arbejder, kan du prøve de 3 chokolader med forskellig oprindelse: Filippinerne (Mana), Congo (Ituri) og den berømte rubinchokolade. Under aktiviteten kan du nyde en lækker kop varm chokolade på kolde dage eller et glas køligt vand på varme dage. Før du går, kan du få nogle foldere, der beskriver kakaoproduktionens detaljer, og nyde en rabat på 20% i butikken. Når oplevelsen er slut, kan du pakke dine chokolader sammen og tage dem med hjem for at dele dem med venner og familie (eller beholde dine søde lækkerier helt for dig selv). Dette er en underholdende workshop, hvor du lærer om vores kakao og belgisk chokolade. Det er ikke et kursus i at lave chokolade fra bønne til stang. Du kan ikke blive chocolatier på 1,5 time... At lave chokolade af bønnerne tager mindst 2 dage, men her lærer du, hvordan du laver chokolade af bønnerne på et par timer.

Charleroi Lufthavn/Bruxelles: Bustransfer til/fra CRL Lufthavn

Charleroi Lufthavn/Bruxelles: Bustransfer til/fra CRL Lufthavn

Nyd den hurtigste og mest komfortable busforbindelse mellem Charleroi Lufthavn og Brussels Midi/Brussels South Station. Få masser af plads til at opbevare stor bagage, og undgå at stresse over forsinkelser med en busbillet, der strækker sig til kl. 04.00 den følgende dag. Hop ombord på en rummelig bus, og tag plads på et sæde med god benplads. Opret forbindelse med Wi-Fi ombord, og genoplad med en strømforsyning ved sædet. Drag fordel af en hurtig rejsetid på kun 55 minutter, da du kører på en direkte rute, der eliminerer alle unødvendige stop undervejs. Slip for at bekymre dig om at misse bussen med en billet, der er gyldig hele dagen. Kør med en bus, der er miljøvenlig, hurtig, pålidelig og billig, hvilket gør den til et fremragende valg for rejsende. Slap af, mens din chauffør tager sig af trafikken og navigationen for dig.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Bruxelles

Alle aktiviteter

Ofte stillede spørgsmål om Bruxelles

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Bruxelles?

Topattraktionerne, der skal opleves i Bruxelles:

Se alle seværdigheder i Bruxelles, du ikke må gå glip af

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Bruxelles?

De bedste dagsture og -udflugter fra Bruxelles er:

Se alle dagsture og -udflugter fra Bruxelles på GetYourGuide

De mest populære seværdigheder i Bruxelles

Oplevelser i Bruxelles

Byer i Belgien

Andre seværdigheder i Bruxelles

Vil du se alle oplevelser i Bruxelles? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Bruxelles

Samlet bedømmelse

4.4
(15.409 anmeldelser)

Smukke steder, værd at besøge. De efterlader dig utilfreds med sightseeing. Vores guide, en meget sød person, tog sig af alt, gav interessante fakta om specifikke steder, foreslog, hvor du kan spise billigere og købe regionale souvenirs. Jeg kunne ikke lide det ene øjeblik af turen, hvor der til sidst blev givet information om drikkepenge til chaufføren, selvfølgelig er der ikke noget galt med det, og jeg forstår ønsket om at samle drikkepenge, men at blokere midterdøren og tvinge os ud gennem hoveddøren (fordi der var en spidskurv) var meget usmageligt. Personligt holdt jeg op med at give tips efter sådan noget. Vi tager på mange ture, og det er første gang, jeg nogensinde har følt mig presset til at give. Især da chaufføren ikke var særlig sød ved turisterne.

Jeg kunne lide alt. Guiden, Bruno, arbejdede virkelig hårdt for at give os så meget information som muligt, med stor energi og professionalisme; rejseplanen var godt planlagt, i betragtning af den lille tid til rådighed, vi så alle de vigtigste steder af interesse og havde også en del fritid, chaufføren var venlig og ekspert. To smukke byer rige på historie og kultur, en sand fornøjelse.

Venlig og interessant udflugt med vores chauffør Gioseppe, der dækkede den 6 timer lange rejse på trods af regnvejret og vores guide Bruno, som kender perfekt historien om de besøgte steder og får os til at nyde det med talent ... tak begge for denne dag

Turen var meget behagelig, bussen er ganske behagelig. Guiden Mark er meget venlig og forklarer alt meget godt, han viste os de mest karakteristiske ting om byen. Vi ville gentage uden tvivl.

Ikke noget særligt specifikt. Vi satte pris på velkomsten og den sjove side af denne chokoladeattraktion.