Workshop eller kursus

Bruxelles: 2,5-timers belgisk chokoladeworkshop

Aktivitetsudbyder: 1USUAL INTERNATIONAL

Bruxelles: 2,5-timers belgisk chokoladeworkshop

Aktivitetsudbyder: 1USUAL INTERNATIONAL
Snart udsolgt
Snart udsolgt

Fra 327,50 DKK pr. person

Lær at fremstille håndlavede chokolader, og skab dine egne belgiske lækkerier. Få tips og tricks til, hvordan du laver delikate praline- og mendiantchokolader, på en 2,5-timers workshop.

Om aktiviteten

Gratis afbestilling
Afbestil op til 24 timer i forvejen og få hele beløbet refunderet
Covid-19-forholdsregler
Særlige sundheds- og sikkerhedstiltag gælder. Lær mere
Book nu, og betal senere
Book nu og betal senere for at reservere din plads uden omkostninger i dag. Find ud af mere
Varighed 2.5 timer
Tjek de ledige muligheder for at se starttidspunkter
Instruktør
Engelsk

Det vil du opleve

Højdepunkter
  • Lær at fremstille mere end 30 belgiske chokolader fra bunden
  • Lav dine egne praline- og mendiantchokolader
  • Få din egen æske med hjemmelavede chokolader til at tage med hjem
  • Nyd resultatet af dit arbejde, når I smager på jeres chokolader
Beskrivelse
Lær at fremstille autentiske belgiske chokolader på en 2,5-timers chokoladeworkshop. I arbejder i små grupper og lærer at temperere chokolade på den rigtige måde, så resultatet bliver sprødt og blankt. Lav dine egne praline- og mendiantchokolader fra bunden, herunder fyldet, og få tid til at lære de andre deltagere at kende. Nyd en gratis kop kaffe, appelsinjuice, øl eller andre drikkevarer, og smag på de chokolader, du lige har lavet. Du får din helt egen æske chokolader med hjem som et minde om din fantastiske oplevelse.
Inkluderet
  • Chokoladefremstillingsworkshop
  • Alle ingredienser og udstyr
  • 1 varm chokolade
  • Sæt til at fremstille chokolade derhjemme (sælges separat)
Covid-19-forholdsregler
Sikkerhedstiltag
  • Alt påkrævet beskyttelsesudstyr bliver udleveret
  • Antallet af besøgende er begrænset for at undgå folkemængder

Vælg antal deltagere og en dato

Deltagere

Dato

Mødested

Mød op ved den lokale arrangørs værksted på Voldersstraat 30, b-1000 Bruxelles (det er den samme adresse som Rue des Foulons 30, b-1000 Bruxelles, da gaden har to navne). Ankom ikke tidligere end 10 minutter før turen starter, da din guide stadig vil være ved at forberede workshoppen. Den nærmeste metrostation er Anneessens, eller du kan gå fra Bruxelles Grand Place eller Bruxelles Midi-togstationen (10 minutter væk).

Se stedet i Google Maps ⟶
Vigtig information

Ikke tilladt

  • Rygning

Det skal du vide

  • Denne tur er egnet for vegetarer. Der er også mulighed for at lave veganske chokolader.
  • Den lokale arrangør tilbyder i øjeblikket kun workshops i mørk chokolade. Hvis du kommer med en gruppe, skal du kontakte den lokale arrangør for hvid chokolade, mælkechokolade og andre valgmuligheder.
Kundeanmeldelser

Samlet bedømmelse

4,6 /5

baseret på 140 anmeldelser

Samlet oversigt

  • Guide
    4,6/5
  • Værdi for pengene
    4,4/5
  • Service
    4,5/5
  • Organisering
    4,5/5

Sorter efter:

Rejsetype:

Stjernevurdering:

Hele oplevelsen var så sjov! Christine var en fantastisk instruktør, der var meget vidende og venlig. Hun gav endda personlig mad og andre anbefalinger for resten af vores tid i Bruxelles. At arbejde i hold på 2-3 tillod klassestørrelsen 15 (ish) at føles meget personlig. Min ven og jeg havde en utrolig oplevelse og har masser af chokolade og historier at tage med hjem

Se mere

29. oktober 2019

Min bedste oplevelse under mit ophold i Bruxelles!

En workshop om 2:30 for at lære at lave chokolade :) Jeg fandt fremstillingsprocessen meget interessant at udføre. Jeg havde en god tid med min partner. Vi havde det rigtig sjovt ! Anissa, workshoplederen, var virkelig meget rar og behagelig. Udover at have en meget god oplevelse, tager vi af sted med nogle historiske anekdoter om chokolade og især med vores æske chokolade, som vi skabte under workshoppen. Vi begyndte at smage på nogle af vores kreationer, og indtil videre er vi meget tilfredse!

Se mere

24. august 2019

It was a fun and creative way to experience Brussels. We enjoyed the hands on activity, but the instructor spent too much time talking. Other than that, he was friendly and informative. We made chocolates in molds and on wax paper and with nuts, we watched ganache being made, and drank hot chocolate. We were given a beautiful little box to take our chocolates home in. I suggest little caramel balls are added in the future.

Se mere

4. maj 2022

Oversæt

Produkt-ID: 71220