Buckingham Palace

Se dronningens berømte og storslåede hjem i London, og oplev hemmelighederne bag et af verdens sidste kongeslotte i brug.

Vælg datoer

De 5 vigtigste ting at se i Buckingham Palace

Buckingham Palace er dronningens residens i London. Det er bygget i 1703 og er et af verdens sidste aktive kongelige slotte. Hvis du vil genopleve barndommens eventyr om konger og dronninger, er du kommet til det rette sted! Her er 5 af slottets højdepunkter.

 • Vagtskiftet

  1. Vagtskiftet

  Det berømte vagtskifte foregår med traditionel engelsk pomp og pragt og trækker mange turister til Buckingham Palace. Det er en imponerende og malerisk ceremoni og den varer omkring 45 minutter.

 • Den store trappe

  2. Den store trappe

  Underligt nok, er trappen måske den allermest berømte del af slottet. Trappens overdådige gelænder er dekoreret med en fantastisk broncestøbning.

 • Dronningens Galleri

  3. Dronningens Galleri

  Galleriet viser skiftende udstillinger af 450 kunstværker fra den imponernede Kongelige Samling og er en sand lækkerbisken for kunstinteresserede.

 • Tronsalen

  4. Tronsalen

  Tronsalen er fornem og overdådigt pyntet. Salen bliver brugt til ceremonielle modtagelser af fine gæster og kan laves om til balsal.

 • Haven

  5. Haven

  Slotshaven er fuldkommen fortryllende. Der er over 350 slags vilde blomster, omkring 200 træer og en kæmpestor sø og så er haven fantastisk velholdt.

Planlæg dit besøg

 • Hvornår skal jeg se vagtskiftet?

  Vagtskiftet foregår dagligt kl. 11.30 fra april til juli og resten af året på skiftende dage. Det er et tilløbsstykke for turister, så hvis du vil sikre dig en plads nær hegnet, hvor du får den bedste udsigt, er det bedst at komme et par timer før.

 • Book turen god tid i forvejen

  Du kan kun besøge Buckingham Palace om sommeren, normalt i august og september. Book i god tid i forvejen da billetterne hurtigt bliver udsolgt. Det tager omkring 2 til 3 timer at se det hele og åbningstiderne er kl. 09.30 til kl. 19.30 i august og kl. 09.30  til kl. 18.30 i september. Almindelige billetter giver kun adgang til slottet indvendigt, så hvis du også vil besøge haven, skal du have en anden type billet.   

 • Se om dronningen er hjemme

  Nysgerrige gæster skal bare tjekke slottets tag, for at se om dronningen er hjemme. Hvis det kongelige flag (rødt, gult og blåt) er oppe, betyder det at dronningen er hjemme. Hvis hun er ude, er Union Jack oppe i stedet.

Praktisk information

 • Hvornår skal man tage dertil?
  Åbent dagligt fra kl. 09.30 - 17.30 (de sidste gæster lukkes ind kl. 16.15). Tjek om åbningstiderne er ændret, før du tager derhen.
 • Hvad er prisen?
  Gratis at se udefra. Voksenbillet koster 10 GBP.
 • Får jeg brug for en guide?
  En gratis audiotur er inkluderet i billetten!
 • Hvordan kommer jeg derhen?
  Med metro: Green Park eller Hyde Park Corner. Med bus: linje 11, 211, C1 og C10 (standser ved Buckingham Palace Road).
 • Yderligere tips

  • Mad og drikkevarer må ikke medbringes på slottet.

  • Kom tidligt hvis du vil se vagtskiftet!

Andre seværdigheder i Buckingham Palace

Vil du se alle oplevelser i Buckingham Palace? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Buckingham Palace

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

baseret på 8.842 anmeldelser

Jeg lavede disse aktiviteter den første hele dag, jeg var i London, og det var det værd! Bussen hjalp mig med at finde vej til gaderne, da det er et net og ikke et gitter. Jeg kunne godt lide, at du får et sæt øretelefoner til at lytte til lydguiden på bussen, når du støder på vartegn og kvarterer. Hvis du vil besøge vartegn, monument eller udforske mere, hopper du bare af og stiger på en anden Big Bus, når du er færdig. En fantastisk og praktisk måde at se byen på - der er så meget! London Eye og envejs-flodkrydstogt på Themsen var prikken over i'et, begge havde en smuk udsigt.

Nød virkelig vores tur til London og vores pakke, vi købte. Vi ønskede at køre London Eye og hop on hop off bussen - flodkrydstogtet var en ekstra ekstra smidt ind og endte med at blive højdepunktet. Vi endte med at gå det meste af vejen rundt i byen og brugte kun bussen to gange - begge gange for kun at gå et stop. Storslået udsigt fra London Eye - men krydstogtet var bare vidunderligt. Vi gik fra Tower Bridge til Westminster. Fyren, der talte, var virkelig sjov og fakta super interessant. Baileys varme chokolade ombord også lækker. Vil absolut anbefale.

En god måde at ramme Londons højdepunkter, enten at orientere sig til en tur på flere dage, eller når du bare har en meget begrænset tid. Bussen var behagelig, guide var kyndig, og der var masser af muligheder for at komme af og på. Det var let at få billetterne online, og mobilbilletten scannede let og ubesværet. Der var en live guide på en lydkanal og indspillede turnéhøjdepunkter på mange sprog på andre lydkanaler. Guiden leverede anstændigt nok øretelefoner.

En fantastisk måde at se en hel del af London og steder vi ikke normalt finder, hvis vi skulle havde gået på egen hånd. Guiden tilpassede turen efter hvem han havde med, kom med forslag til resten af ferien og gode spisesteder...

Had a nice trip around the city, visiting some of the major must see spots.