Tilføj datoer

Buckingham Palace

Se dronningens berømte og storslåede hjem i London, og oplev hemmelighederne bag et af verdens sidste kongeslotte i brug.

  • Entrébilletter
  • Guidede ture
  • Private rundvisninger
  • Kombinationsoplevelser
  • Heldagsture
Vi fandt 115 aktiviteter
Sorter efter:
1 - 16 / 115

Andre seværdigheder i Buckingham Palace

Vil du se alle oplevelser i Buckingham Palace? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Buckingham Palace

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

baseret på 13.182 anmeldelser

Dejlig bustur, fra det åbne tag kan du se alt godt. Praktisk kort inkluderet (tilgængelig ombord), så du ved, hvor busstoppestederne er, og hvor du kan stige af og på for at se seværdigheder. Du får også ørepropper, så du kan følge forklaringen eller hvis de ikke siger noget i et stykke tid, kan du lytte til musik. Vi havde et krydstogt, som varmt kan anbefales! Meget rart at gå lidt på Themsen. Med en flink rejseleder fortalte vi noget om de bygninger, vi ser undervejs. Du får værdi for pengene!

Kupon for at indløse billetter, før du tager turen. På siden står der, at vi kun kan gøre det 15 min før, bortset fra at vi kunne gøre det et par timer før og ikke noget problem på det tidspunkt! Besøget er storslået og bestemt værd at gøre! Lydguiden, der forklarer de forskellige værelser er virkelig fantastisk og sjov, vi elskede det!!

Guiden følger dig på vej til indgangen til Buckingham Palace og giver information om den britiske kongefamilie via trådløse høretelefoner. Du bliver herefter lukket ind ved en indgang uden kø og derfra kan du bevæge dig frit med en audioguide. Guiden talte meget hurtigt.

Un moyen tres intéressant de visiter Londres à moindre frais. Dommage que churchill' rooms ne fassent pas parties. Un site plus interactif pour la recherche des visites pourrait apporter un plus Très satisfait

Det var en rigtig god tur med en god guide. Man fik set en masse gode steder, hvor guiden gav en masse informative og sjove informationer på ruten. Det var nemt at finde og stå på