Buckingham Palace

Buckingham Palace

Buckingham Palace: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

London: City Sightseeing Hop-On Hop-Off-bustur

1. London: City Sightseeing Hop-On Hop-Off-bustur

Udforsk London på en praktisk hop-on hop-off-bustur. Lær om byens historie, kultur og arkitektur med lydkommentarer om bord, og nyd panoramaudsigten fra den åbne bus. Din billet inkluderer også en shuttle service-rute. Besøg alle Londons vigtigste seværdigheder på en busrute med 36 stop, der starter ved Grosvenor Gardens og slutter ved Buckingham Palace. Se Queen Elizabeth Gate i Hyde Park og Thames Embankment. Kør over Westminster Bridge og få et glimt af Houses of Parliament, Big Ben og London Eye. Se St Paul's Cathedral, Westminster Abbey og Tower Bridge. Oplev glitteret og glamouren i Londons West End, når din bus kører til Leicester Square og til sidst til Buckingham Palace, den vigtigste kongelige residens. Nyd fleksibiliteten ved at udforske seværdighederne i dit eget tempo. Du kan hoppe af ved et hvilket som helst af de 35 stoppesteder langs de 3 ruter og udforske de nærliggende seværdigheder. Køb en 24- eller 48-timers billet og nyd et gratis krydstogt langs Themsen mellem Westminster Pier og Tower Pier. Kør under nogle af byens mest berømte broer, og se London fra vandsiden. Red Route Bus Stops: Grøn rute - shuttle service 40) Waterloo Road 41) Old Vic 42) Southampton Row, stop Y, til British Museum 43) Woburn Place 44) Pancras Road 45) Midland Road 46) Euston Road 47) Euston Square 48) Great Russell Street, British Museum 49) City Sightseeing Shop Southampton Row 50) Lancaster Place, Somerset House 1) Belvedere Road 51) York Road (Southbank) 52) Lambeth North Station Blue Route busstoppesteder:

London: Tootbus London Discovery Hop-on Hop-off bustur

2. London: Tootbus London Discovery Hop-on Hop-off bustur

Oplev det bedste af London på bare én dag med Tootbus London-turen. Gå ombord på en åben bus, der fører dig rundt i byen og giver en betagende udsigt over de bedste vartegn, herunder Tower of London, Tower Bridge, Westminster Abbey og mere. Du vil også se London Eye, Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Covent Garden, Houses of Parliament, Big Ben, Buckingham Palace, St. Paul's Cathedral, St. James Palace og andre London-højdepunkter. Brug busturen til at lave en hitliste over steder, du vil udforske, og hop så af ved det nærmeste busstoppested for at dykke dybere ned i hvert sted. Du kan se kronjuvelerne i Tower of London, se vagtskiftet på Buckingham Palace eller bestige kuplen i St Paul's Cathedral. Madelskere kan besøge Borough Market, et af de bedste madmarkeder i London, mens de, der leder efter en sjov aften ude, kan tage til Soho eller tage en tur på London Eye. Nyd en nem måde at komme fra et vartegn til et andet, mens lydkommentarer guider dig gennem byen og giver dig indsigt. Hvis du rejser med børn, må du ikke gå glip af den børnevenlige lydkanal, der er tilgængelig på engelsk og fransk, som vil holde dem underholdt under hele turen. Din billet er gyldig i 24, 48 eller 72 timer, afhængigt af hvilken løsning du vælger, og du kan hoppe på og af bussen et ubegrænset antal gange i gyldighedsperioden. Så kom og udforsk det bedste af London på denne hop-on hop-off-bustur. Vi har også et stop lige foran Eurostar-stationen.

London: Big Bus Hop-on Hop-off, flodkrydstogt og London Eye

3. London: Big Bus Hop-on Hop-off, flodkrydstogt og London Eye

Opdag det bedste af London med en hop-on, hop-off-tur ombord på en åben dobbeltdækkerbus, og nyd en tur i London Eye som en del af din billet. Nyd også et afslappende flodkrydstogt langs Themsen som en del af din billet. Big Bus 24-timers Hop-on, Hop-off Sightseeing Tour En hop-on, hop-off-tur er den ideelle måde at opdage de bedste seværdigheder, vartegn og attraktioner i London i dit eget tempo. Turen giver dig ubegrænset hop-on hop-off-adgang med stop strategisk placeret på de bedste steder, herunder Big Ben, Buckingham Palace, London Eye, Westminster Abbey, Tower Bridge og St Paul's Cathedral. The London Eye Hop af bussen ved Westminster Bridge for at tage en uforglemmelig tur i pariserhjulet London Eye. Fra toppen kan du nyde den betagende 360-graders panoramaudsigt over byens imponerende skyline. Se byens mest berømte seværdigheder, herunder Big Ben og Houses of Parliament fra et uovertruffent fugleperspektiv. Cruise på Themsen Med alle billettyper kan du nyde et bådcruise langs Themsen mellem Tower of London og Westminster Pier (i begge retninger). Start din tur ved et af Big Bus' stoppesteder. Populære startsteder inkluderer London Eye, Marble Arch, Victoria Station og Trafalgar Square. Højdepunkterne på Big Bus-ruten er bl.a: Buckingham Palace og vagtskifte Houses of Parliament Big Ben Westminster Abbey Downing Street 10 Whitehall Piccadilly Circus, Oxford Street Regent Street Trafalgar Square London Eye London Dungeon Sea Life London Aquarium Madame Tussauds Covent Garden Bank of England Monument St Pauls Cathedral Tower of London Tower Bridge The Shard Rådhuset Lambeth Palace British Museum Marble Arch Mayfair Green Park Hyde Park Corner Harrods South Kensington Museums Kensington Palace Notting Hill.

Buckingham Palace: Indgangsbillet til statslokalerne

4. Buckingham Palace: Indgangsbillet til statslokalerne

Udforsk Londons vel nok mest ikoniske attraktion med en multimedietur i Buckingham Palace State Rooms. Få privilegeret adgang til en af Hans Majestæt Kongens officielle boliger, og beundr de smukke samlinger, der er udstillet, mens du går fra rum til rum. Tegningen "statsværelser" henviser til de offentlige rum i et palads, hvor monarker modtager, belønner og underholder deres undersåtter og besøgende dignitarer. I dag bruges statslokalerne på Buckingham Palace flittigt af kongen og medlemmer af den kongelige familie til at modtage og underholde deres gæster ved statslige, ceremonielle og officielle lejligheder. Statsværelserne er indrettet med mange af de største skatte fra den kongelige samling, herunder malerier af Rembrandt og Rubens, skulpturer af Canova, udsøgte eksempler på porcelæn fra Sèvres og nogle af de fineste engelske og franske møbler i verden. I slutningen af din rundvisning er den populære Garden Café det perfekte sted at samles og nyde udsigten over den berømte græsplæne.

London: Se julebelysning om aftenen — tur i åben bus

5. London: Se julebelysning om aftenen — tur i åben bus

Gør det til en uforglemmelig jul med en festlig tur til Londons største seværdigheder. Oven på en åben dobbeltdækkerbus har du de bedste pladser i huset til at nyde panoramaudsigten over de glødende gader. Se byen lyse op, når solen går ned, og se, hvordan London holder jul. Sæt af fra det oplyste London Eye og videre til det ikoniske Westminster Abbey og Big Ben. Forundres over de udsøgte udstillinger på Regent Street og Oxford Circus. Se et af byens højeste juletræer på Trafalgar Square, og kom forbi Buckingham Palace. Kør gennem Londons snoede gader, og lad dig blænde af den muntre indretning. Lær nogle muntre fakta om hvert sted med din live-turguide.

London: Westminster Abbey, Big Ben og Buckingham Palace Tour

6. London: Westminster Abbey, Big Ben og Buckingham Palace Tour

Ved du, hvem der ligger begravet i Westminster Abbey? Tag med på vores originale tur til Westminster Abbey og City of Westminster for at opdage Londons historie, ikoniske vartegn og skjulte perler. Vi er den eneste rejsearrangør, der tilbyder skip-the-line-billetter og guidede ture inde i Westminster Abbey på dit valgte sprog (andre tilbyder kun selvguidede besøg). Oplev de bedste ting at lave i det centrale London! Book denne 4-timers vandretur i London for at besøge Westminster Abbey og se Big Ben, Houses of Parliament, Buckingham Palace og andre must-see seværdigheder og skjulte perler. Vores tur begynder i City of Westminster, centrum for den britiske regering og magt. Vi besøger en af hovedstadens bedst bedømte attraktioner: Westminster Abbey. Under ledelse af en Blue Badge-guide kan vores lille gruppe på op til 20 deltagere komme foran menneskemængden og nyde godt af prioriteret gruppeindgang til klosteret og dermed springe den lange kø over for individuelle besøgende. Det giver os mere tid til at opdage klostrets kongelige arv som stedet for kongelige bryllupper, kroninger og begravelser, og til at beundre det smukke gotiske skib, de kongelige kapeller og Poets' Corner. Vi udforsker Londons bankende hjerte og lærer om den britiske regering og politik, mens vi beundrer det storslåede Palace of Westminster - hjemsted for Houses of Parliament og den ikoniske Big Ben. Guiden vil også vise os mange monumenter over vigtige historiske personer, såsom Sir Winston Churchill og Mahatma Gandhi. Derefter går vi til hovedporten til Buckingham Palace for at beundre det ydre af en af verdens mest berømte kongelige residenser og høre fascinerende historier om den afdøde dronning Elizabeth II, prinsesse Diana af Wales, dronning Victoria og andre inspirerende medlemmer af den britiske kongefamilie.

London: Big Bus Hop-on Hop-off-tur og flodkrydstogt

7. London: Big Bus Hop-on Hop-off-tur og flodkrydstogt

Oplev, hvad London har at byde på, på den mest berømte hop-on hop-off-tur i hovedstaden. Kør forbi ikoniske vartegn som Buckingham Palace, London Eye og Big Ben med engagerende lydkommentarer om bord. Vælg mellem en 24-timers eller en 48-timers billet, og oplev London via 3 specialdesignede ruter, der dækker mere end 50 stop: Rød rute Den røde rute tager dig med til det bedste af det historiske London, herunder Big Ben og Houses of Parliament, London Eye og St Paul's Cathedral. Blå rute Den blå rute dækker hele det centrale London fra Kensington Palace i vest til Tower of London i øst, inklusive Harrods og Madame Tussauds. Grøn rute Den grønne rute forbinder stationerne St Pancras og King's Cross i nord med Covent Garden via British Museum. Flodkrydstogt på Themsen Hver billet inkluderer et flodkrydstogt fra Tower of London til Westminster (i begge retninger). Flodkrydstogtet inkluderer live-kommentarer på 8 sprog. Se Londons største attraktioner langs Themsen, bl.a. Tower Bridge, HMS Belfast, Shakespeare's Globe og Tate Modern. Afgangstiderne for flodkrydstogtet er cirka hvert 45. minut. Guidet tur til fods Oplev hjertet af London til fods. Vores gåture, som ledes af Big Bus' ekspertguider, giver dig adgang til områder, som du ikke kan besøge med bus. Turene omfatter bl.a: Den kongelige gåtur Skjulte perler i City of London Skjulte perler i City of Westminster Jack the Ripper Vælg en 48-timers mulighed for at drage fordel af alle fire muligheder for vandreture. Panoramisk aftentur Vælg den mulighed, der inkluderer en Panoramic Evening Tour for at opdage magien i London, når byen bliver oplyst om aftenen. Hop på til en nonstop panoramatur til Londons største vartegn, mens solen begynder at gå ned.

London: Oplev udskiftningen af vagten

8. London: Oplev udskiftningen af vagten

Tag med vagterne, når de marcherer mod Buckingham Palace på en unik guidet tur i London. Kom tættere på og få fantastiske fotomuligheder, og dyk ned i historien bag vagtskifteceremonien. Mød din lokale guide til din private eller lille gruppetur (afhængigt af den bestilte mulighed), og tag afsted på din uforglemmelige Changing of the Guard-oplevelse. Mens du følger vagterne på deres march mod Buckingham Palace, vil din guide give mening til en af de ældste og mest ikoniske britiske ceremonier. Du vil snart kunne kende forskel på walisere og grenaderer og blive ekspert i bjørneskindshatte. Spor oprindelsen til dette blændende London-spektakel, og få styr på betydningen af hver eneste farve, knap, maskot, symbol og bevægelse i denne mest britiske af alle traditioner. Mærk spændingen, når du marcherer til trommerne i den ikoniske Changing of the Guard-ceremoni på denne enestående oplevelse i London.

London: Westminster og vagtskifte

9. London: Westminster og vagtskifte

Den guidede vandretur med Royal Westminster og vagtskifte (engelsk) giver dig mulighed for at komme helt tæt på Londons mest berømte og imponerende seværdigheder. Med udgangspunkt i Buckingham Palace, kongens mest berømte residens, udforsker vi de ikoniske bygninger, parker og monumenter i det kongelige London. Vær vidne til parader af den verdensberømte kongegarde, inden vi fortsætter langs magtens korridor, som omfatter Big Ben, Houses of Parliament og 10 Downing Street. Du vil blive ledet af en ekspert i Londons politiske, kongelige og kulturelle historie, som kender de bedste steder at overvære vagtskifteceremonien, så du får den bedste udsigt og de bedste fotomuligheder væk fra menneskemængderne. Undervejs kan du blive underholdt og betaget af din rejseleders dybdegående viden, mindeværdige anekdoter og unikke syn på Londons historie, mens du opdager kongerne, dronningerne, slynglerne og skurkene bag denne utrolige by, og du bliver vidne til ikoniske bygninger og fascinerende parader undervejs. Denne Westminster and Changing of the Guard Walking Tour er velegnet til alle aldre og omfatter flere forskellige oplevelser på en enkelt to og en kvart time og er den bedste måde at opleve Royal Westminster på på én dag.

London: Tootbus Must-See Hop-On Hop-Off Bustur med krydstogt

10. London: Tootbus Must-See Hop-On Hop-Off Bustur med krydstogt

Opdag alle Londons største attraktioner og vartegn på Must See London-turen. Med fleksibiliteten til at hoppe af og på ved alle stoppesteder kan du udforske hver destination mere indgående. Det åbne dæk tilbyder nogle af de bedste udsigter over byen, så du nemt kan planlægge din rejseplan. Se ikoniske vartegn som Tower Bridge, Westminster Abbey, London Eye, Buckingham Palace og St. Paul's Cathedral, blandt andre. Fuldfør din London-oplevelse med et Thames River-krydstogt, der fører dig fra Westminster til Tower Pier. Tag dig tid og udforsk de berømte seværdigheder, nyd en afslappende gåtur i en af Londons parker, og besøg charmerende kvarterer som Notting Hill, Shoreditch og Brick Lane. Dit kort er gyldigt i 24, 48 eller 72 timer fra den første validering, så du kan hoppe på og af bussen så mange gange, du vil i den periode.

325 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Buckingham Palace

Andre seværdigheder i Buckingham Palace

Vil du se alle oplevelser i Buckingham Palace? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Buckingham Palace

Samlet bedømmelse

4.3
(16.550 anmeldelser)

Rigtig god aktivitet, der varer hele dagen. Vi var i stand til at opdage London gennem kvartererne og stå af bussen for at deltage i udflugter, som vi havde reserveret. Meget let at få adgang til.

Meget godt, jeg kan kun anbefale det. Du lærer meget om byen. Det gode er, at du altid kan komme ud og komme ud igen. Desværre er lyden på en tur kun på engelsk, ellers er den fantastisk.

London-passet giver mening alene for de vigtigste attraktioner. Jeg vil klart anbefale det. Hop on Hop off-busser accepterer ikke længere London-pas, men det gør BigBus. Det er det værd.

Alt var godt, men vi var ikke i stand til at besøge THE SHARD med vores pas.

De mange forskellige steder og begivenheder, der var inkluderet.