Tilføj datoer
Ting at gøre

Budapest

Budapest er gennemsyret af både øst og vest, og byen imponerer med en blanding af kultur, kunst og arkitektur.

Andre seværdigheder i Budapest

Vil du se alle oplevelser i Budapest? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Budapest

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 48.990 anmeldelser

virkelig nem at bruge og god værdi for pengene! Du kan ikke gå glip af informationspunkterne, og alle ansatte var virkelig hjælpsomme på trods af, at vi ikke taler nogen ungarsk (de kan alle taler engelsk). det eneste, de glemte at nævne, er, at der er en ankomstbræt med dit tildelte shuttlenummer på, du kan ikke bare hoppe i en bus (vi prøvede). og der er kun 2 eller 3 andre stop på din bus, så det tager ikke lang tid!

Hvis du er til en drink/fest-sesh med næsten tilfældige mennesker rundt om i verden, må jeg sige, at dette er et perfekt besøg. Selvom du beslutter dig for at gå som et par, er det def en sjov date night, fordi det var sjovt for os. Aftenens store finale var episk! Der kommer et par billeder hist og her fra julemanden. Forskellige musik- og dansegulve for forskellige folkemængder.

We were a small group and saw a large part of Budapest. Our guide was very knowledgable and told us a lot of interesting things about the history of Hungary. I highly recommend the tour!

Dejligt nemt, og det gik hurtigt udover det også sød chauffør, kørte dog lidt vildt men tænker det måden de kører bil/minibus på her nede

God oplevelse både mht. mad, underholdning og sightseeing.