Budapest
Bådture og rundfarter

Vælg datoer

Other Sightseeing Options in Budapest

Want to discover all there is to do in Budapest? Click here for a full list.

Det synes rejsende om Budapest

Samlet bedømmelse

4.2 / 5

baseret på 12.254 anmeldelser

En fantastisk og god måde at få et første indblik i en ny by på.

Erik gav os en meget fin tuk-tuk-tur rundt i Budapest, hvor vi blev præsenteret for alle de store highlights, hvor vi gjorde ophold og fik historien bag dem forklaret. Vi fik også en god opfattelse af byens forskellige områder og kunne nyde de store udsigter og de smukke anlæg og bygninger. Erik var både en god og charmerende fortæller og en sikker driver, som styrede os fint og præcist gennem trafikmylderet. - Sejlturen på Donau, som vi tog dagen efter, var også en rigtig god oplevelse, hvor vi der fra flodsiden fik en præsentation af de letgenkendelige slotte og byg-ninger ved siden af de mere profane byggerier fra forskellige tidsaldre. - Begge ture giver en rigtig god åbning til en spændende hovedstad, der indbyder til et nærmere bekendtskab.

Super bådtur med god info (på dansk). Smukt om aftenen! Dog er betjeningen ang. drikkevarer en smule langsom (man kan ikke selv bestille, men de kommer rundt). Vi var nogle af de sidste der fik drikkevarerne, så sejlturen var over halvvejs før, vi fik bestilt.

Super hyggelig tur - Man blev tilbudt et glas varm gløgg eller et glas appelsin juice. Vi sad udenfor og der lå Fleece tæpper, man kunne varme sig med.

Skøn tur især når solen lige er gået ned. Nyd en dejlig kold ungarsk øl til latterlig lav pris, mens Budapest er badet i det smukkeste lyshav.

Sejlturen var super, men mødestedet upraktisk.

Hvorfor møde ved paladset og vandre ca. 1 km., når check-in kunne foregå ved telt ved siden af/foran båden?!!!