Tilføj datoer

Budapest
Familievenlige aktiviteter

Familievenlige aktiviteter

Vores mest anbefalede Budapest Familievenlige aktiviteter

Budapest: Krydstogt med byens højdepunkter og velkomstdrink

1. Budapest: Krydstogt med byens højdepunkter og velkomstdrink

Opdag Budapest på et romantisk sightseeing-krydstogt langs Donau-floden. Se de gamle bygninger lyse op, og få den bedste udsigt, mens du nipper til et gratis glas velkomstdrink (alkoholisk/ikke-alkoholisk). Stig ombord på båden ved molen i Dock 42 ved siden af Budapests Szent István Park, og modtag din velkomstdrink ved ankomsten. Læn dig tilbage, slap af, og nyd turen, mens du sejler langs den rolige Donau-flod. Se den fantastiske by Budapest fra et helt nyt perspektiv, og beundr skylinen. Sejl ned ad floden, og beundr de forbipasserende monumenter som parlamentet, Buda-slottet og det nyligt restaurerede Várkert Bazár. Tag ud på det åbne dæk og få den perfekte udsigt til den oplyste Vigadó-koncertsal, eller se på de oplyste monumenter mellem Margaretabroen og Rákóczi-broen fra et komfortabelt dæk med aircondition og panoramavinduer. Er du tørstig? Bare rolig, forkæl dig selv med endnu en drink fra pubben om bord, eller tag en varm kop kaffe fra kaffehuset, hvis du har lyst. Endelig kan du afslutte dit krydstogt med at sejle tilbage til molen med varige minder og flotte billeder.

Budapest: Sightseeing-krydstogt om aftenen med ubegrænset prosecco

2. Budapest: Sightseeing-krydstogt om aftenen med ubegrænset prosecco

Oplev Budapest om natten på en sejltur på Donau-floden. Nyd ubegrænsede glas prosecco af høj kvalitet eller hjemmelavet limonade, mens du beundrer den ungarske hovedstads største seværdigheder fra vandsiden. Se den ungarske parlamentsbygning, Liberty Bridge og meget mere, og lær om seværdighederne i den medfølgende audioguide. Vælg, om du vil inkludere en lokal madtallerken i din krydstogtoplevelse. Gå om bord på båden på Pest-siden af floden. Tjek ind, vælg din plads, og slå dig ned med en velkomstdrink af ungarsk mousserende vin, spritzer eller hjemmelavet limonade. Nyd den fantastiske udsigt over Budapests vigtigste attraktioner fra dit sæde, mens du lytter til den indspillede engelske kommentar. Når du bliver tørstig, kan du besøge baren og få ubegrænset gratis genopfyldning af din mousserende vin, spritzer eller lemonade, eller købe andre drikkevarer, hvis du foretrækker det. Gå op på det øverste dæk for at tage utrolige billeder af Budapest fra vandet eller dig selv på båden. Slap af, mens du nyder udsigten, drinksene og loungemusikken. Vælg vores Dip 'n' Crust og snack 3 forskellige slags dip sammen med hjemmelavet rosmarin-focaccia. Når du har nydt det, vender du tilbage til kajen.

Budapest: Széchenyi Spa hel dag med valgfri Pálinka-tur

3. Budapest: Széchenyi Spa hel dag med valgfri Pálinka-tur

Book din heldagsbillet til Széchenyi-badet på forhånd, og nyd godt af en gratis smagsprøve på Ungarns berømte spiritus "pálinka" på en valgfri guidet tur i Pálinka-museet. Széchenyi-badet er det største termiske kildebadkompleks ikke kun i Budapest, men også i Europa. Det blev bygget i 1913 i nybarok stil. Da det åbnede, var badene private, med separate dampbade for mænd og kvinder, samt forskellige offentlige bade for mænd og kvinder. I 1927 blev spa-komplekset udvidet, og i dag består det af 3 udendørs og 15 indendørs bassiner. Efter udvidelsen var den termiske artesiske kilde ikke tilstrækkelig til at forsyne kurbadet, så der blev boret en ny brønd. Den anden termiske kilde stammer fra 1938. Håndklæder og badedragter kan kun købes, ingen udlejning. Bemærk venligst, at badedragter, der dækker hele kroppen, ikke er tilladt. Under dit besøg kan du blæse lidt damp af i bassinerne i Széchenyi Spa (bygget i 1913.), som er Europas største helbredende bad med sine 15 indendørs og 3 store udendørs bassiner. Bassinerne har forskellige temperaturer, mellem 18 og 38 °C (64 og 100 °F). Komplekset, der dækker 6220 kvadratmeter, omfatter også saunaer og et dampbad. Bagefter kan du gå på opdagelse i en skjult perle i byens centrum og smage ungarsk pálinka (spiritus; der kan også købes alkoholfrie drikkevarer). Pálinka er anderledes end whisky eller vodka og er udelukkende fremstillet af forskellige slags frugter og har en aromatisk duft. Inden for Pálinka-museets interaktive udstillinger kan du lære om dens oprindelse, tradition og historie. Derfor findes Ungarns parlamentslov om pálinka, som regulerer og beskytter produktionen og kvaliteten af pálinka.

Budapest: Sightseeing-krydstogt om natten eller om dagen

4. Budapest: Sightseeing-krydstogt om natten eller om dagen

Få et andet perspektiv på Budapests vartegn med et sightseeing-krydstogt om natten eller om dagen. Sejl under byens smukke broer, se promenaden langs floden, og tjek andre af Budapests seværdigheder ud. Under krydstogtet passerer du under nogle af Budapests mest kendte broer: Kædebroen med dens vogterløver, Elizabeth-broen og Liberty-broen, der er berømt for at forbinde den centrale markedshal med Gellert Spa. Krydstogt ved Donau-promenaden og tag på Vigadó-pladsen. Se statuen af Saint Gellért på toppen af Gellert Hill, såvel som det kongelige palads og parlamentet. Køb en kold øl i sommermånederne eller en varm te i vintermånederne.

Budapest: 1-times aftensightseeing med båd inkl. drink

5. Budapest: 1-times aftensightseeing med båd inkl. drink

Nyd denne 1-times sightseeingbådtur på den legendariske blå Donau, og sejl mellem Buda- og Pest-siderne af den magiske by Budapest. Stig ombord på båden direkte på kajen i centrum af Budapest, og bliv budt velkommen med 1 drikkevare efter dit valg. Nyd 1 glas champagne, vin, øl, sodavand eller mineralvand og en gratis særlig Duna Bella-lemonade. Under bådturen vil du se den majestætiske Széchenyi-hængebro og Elisabeth-broen, lade dig betage af den enorme parlamentsbygning, se Buda-slottet på højen og sejle rundt om Margaret-øen. Du får kendskab til byens vigtigste seværdigheder ved at lytte til audioguiden, der fås på 30 sprog. Når turen er afsluttet, vil båden sejle dig tilbage til kajen i centrum af Budapest.

Budapest: Delt lufthavnstransport i shuttlebus

6. Budapest: Delt lufthavnstransport i shuttlebus

Undgå besværet med offentlig transport med denne behagelige og pålidelig transportservice fra lufthavnen til dit hotel i Budapest. Nyd en let transport i en delt bus til din foretrukne placering i Budapest centrum. Vælg mellem enten en envejs- eller en tur/retur-billet, og drag fordel af 24-timers service.  Når du er i lufthavnens ankomstterminal, skal du gå til en af informationspunkterne for at validere din voucher. Når din voucher er blevet scannet, kan du stige ombord på shuttlebussen. Med denne dør-til-dør service, vil din erfarne chauffør sætte dig af ved dit hotel eller valgte placering i det centrale Budapest.

Budapest: Aftenbådtur med drikkevarer og livemusik

7. Budapest: Aftenbådtur med drikkevarer og livemusik

Sejl under alle 6 hovedbroer i Budapest, og udforsk mange historisk og kulturelt vigtige steder på dette bådtur i byen. Skræddersy din oplevelse med dine yndlingsdrinks ved at vælge den mulighed, der passer dig, herunder vin, øl, cocktails og sodavand. Den uforglemmelige atmosfære er garanteret af live salonmusik udført af 3 musikere fra det prisbelønnede Rajkó Folk-ensemble. Budapest bliver ofte kaldt en af Europas smukkeste byer og ser endnu mere imponerende ud fra floden. Buda-delen af byen består af en række seværdigheder, der er på UNESCO's Verdensarvsliste, fra kædebroen til det tekniske universitet, Gellért-badene, Gellért-højen med frihedsstatuen og Citadellet, Buda-slotskomplekset og Fiskerbastionen. Lad dig betage af de ikoniske bygninger på den anden side af floden, såsom Parlamentet og Skt. Stefans Basilika. Du får masser af tid til at nyde drinks i kahytten med aircondition. Derefter kan du gå op på det øvre dæk og beundre panoramaudsigten til Budapest om aftenen. I den musikalske optræden indgår desuden det fantastiske, originale ungarske instrument, den berømte cembalo. Kombinationen af strengeinstrumenter og cembaloen skaber en unik, uforglemmelig ungarsk lyd og en fremragende stemning ombord. Kunne du tænke dig at høre din yndlingssang i en helt ny fortolkning? Under koncerten kan gæsterne ønske deres yndlingssange.

Budapest: Sightseeingbådtur om dagen

8. Budapest: Sightseeingbådtur om dagen

Nyd denne sightseeingbådtur i dagtimerne på den legendariske blå Donau, og sejl mellem Buda- og Pest-siderne i den magiske by Budapest. Stig ombord på båden direkte på kajen i Budapests centrum, og bliv budt velkommen med 1 drikkevare efter dit valg. Du kan vælge 1 glas champagne, vin, øl, sodavand eller mineralvand og samtidig få en gratis særlig Duna Bella-lemonade. Under bådturen vil du se den majestætiske Kædebro og Elisabeth-broen, lade dig betage af den enorme parlamentsbygning, se Buda Slot på bakken og sejle omkring Margaretøen. Du vil lære om byens vigtigste seværdigheder fra audioguiden, der fås på 30 sprog. Om sommeren kan du tage et valgfrit stop ved den kølige og grønne Margaretø, hvis du har lyst. Du får et gratis kort over den lille ø med anbefalede gåture og information om de seværdigheder, der er at se. Bagefter går du ombord på båden og sejler tilbage til det centrale Budapest.

Budapest: Rundvisning i Buda-slottets hule

9. Budapest: Rundvisning i Buda-slottets hule

Udforsk en del af netværket af underjordiske tunneller under Castle Hill sammen med din guide. Få mere at vide om grottetunnellernes historie og rolle og om deres geologi. Bedøm den naturlige kalksten og den arbejdskraft, der blev brugt til at skabe dette labyrintiske grottesystem. Mød op til grotteturen enten på Treenighedspladsen (Szentháromság tér) eller for den kortere turmulighed ved Dárda Street, hvor du kommer ind i Buda Slotets underjordiske grottesystem. Efter en kort introduktion starter du din rundvisning og lærer om historien bag det labyrintagtige grottesystem, der engang fungerede som vinkældre, bombehytter og endda et middelalderligt fængsel. Indse de naturlige kalkstenshuler og de 800 år gamle menneskeskabte kældre i en af de mest unikke huler i Ungarn. Turen er en rejse gennem tiden, hvor du vil kunne lære en masse om ikke kun Buda-borgens geologi, men også om menneskets og naturens kombinerede arbejde gennem mange århundreder.

Budapest: Skip køen-billet til Den Store Synagoge

10. Budapest: Skip køen-billet til Den Store Synagoge

Tag på en guidet rundvisning i Den Store Synagoge i Budapest. Lyt til historien om og arkitekturen i Europas den største synagoge og den næststørste i verden, og om de ungarske jøders skæbne før og efter 2. Verdenskrig.  Skip køerne, og gå direkte til sikkerhedskontrollen for at starte din rundvisning i Den Store Synagoge. Besøg Heltenes Tempel, kirkegården og det jødiske museum. Vær med til at ære Holocaust-ofrene ved Emanuel-træet i Raoul Wallenberg-mindesmærket. Brug så din billet til at besøge det ungarske Jødiske Museum, der ligger ved siden af synagogen. Beundr den røde og gule murstensfacade, der kombinerer romantisk stil med mauriske elementer. Lær om livet som jødisk person i Ungarn ved hjælp af hverdagsgenstande.  Se det berømte Emmanuel-mindetræ i synagogens baggård. Lad dig betage af denne mageløse grædepils små metalblade, som har navnet på et Holocaust-offer indgraveret, og mindeskilte til ære for ikke-jødiske reddere.  Slut så dit besøg af med en tur til kirkegården bagved Heltetemplet, hvor personer ligger begravet, der døde i ghettoen under 2. verdenskrig.

24 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Seværdigheder, som du ikke må gå glip af

Budapest

Budapest

Ofte stillede spørgsmål om Budapest Familievenlige aktiviteter

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Budapest end Familievenlige aktiviteter?

Disse andre ting at gøre i Budapest må du ikke gå glip af:

Hvilke Budapest Familievenlige aktiviteter har yderligere Covid-19-foranstaltninger?

Andre seværdigheder i Budapest

Vil du se alle oplevelser i Budapest? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Budapest

Fantastisk oplevelse! Absolut pengene værd, jeg havde den bedste tid! Guiden var så venlig og nacn. Hun fik alle til at føle sig godt tilpas og jokede hele vejen igennem, hvilket gjorde oplevelsen så meget sjovere. Den faktiske hulning var stor, du var nødt til at presse dig gennem små sprækker og klatre op ad klipperne. Meget mere spændende end en traditionel grottevandring!

Vores værtinde var meget venlig. Og tog rigtig godt imod os. Alle redskaber, inklusive et forklæde, var klar. Det var let at holde ud i et kælderrum med aircondition. Hun guidede os gennem bagetimen på perfekt engelsk. Mit engelsk er ikke særlig godt, men jeg forstod alt. Vi lærte endda en historisk baggrund for skorstenskagen.

Temmelig intens hule. Gå ikke, hvis du ikke kan lide trange pladser. Meget sjov gruppe med en fantastisk guide, der var enestående til at holde gruppen rolig og spændt, samtidig med at den fungerede som en kilde til information om hulens historie og omkringliggende vartegn.

Det er en fantastisk oplevelse, hvor du udfordrer dig selv. Vi befinder os på et tidspunkt i totalt mørke med en utrolig stilhed. Det var min første gang, men jeg vil gøre det igen.

Great guide, fun trip. Would definitely do it again