Tilføj datoer
Budapest

Krydstogter og bådture

  • Guidede ture
  • Vandaktiviteter
  • Kombinationsoplevelser
  • Heldagsture
  • Private rundvisninger
Vi fandt 48 aktiviteter
Sorter efter:
1 - 16 / 48

Ofte stillede spørgsmål om Budapest Rundfarter og bådture

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Budapest end Rundfarter og bådture?

Disse andre ting at gøre i Budapest må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Budapest

Vil du se alle oplevelser i Budapest? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Budapest

Samlet bedømmelse

4.2 / 5

baseret på 12.254 anmeldelser

Meget flot personale. Turen startede til tiden og varede 1 time. Rejsen gik først i retning af Frihedsbroen og lidt videre til den moderne del af Budapest, derefter til Margaretbroen. Audioguiden kan indstilles på mange sprog direkte ved sædet og er meget informativ. Det er rapporteret om Budapests historie og seværdigheder. Drikke mousserende øl eller colajuice 1x gratis pr. gæst. Et tip tidligt kommer omkring 1/2 time tidligere sikrer gode pladser. Anbefales ikke til mindre børn om aftenen.

Smuk udsigt over alle de vigtigste seværdigheder ved bredden af Donau. Vi sejlede kl. 19:30 ved solnedgang, desværre i anden del af krydstogtet missede vi desværre det oplyste parlament, selvom det allerede var mørkt. Prosecco lampe medfølger. Let at finde afgangssted. Det er værd at komme tidligere, for der er lang kø til sidste øjeblik. Skibet er ikke det nyeste, men den smukke udsigt kompenserer for alt. Jeg anbefaler stærkt denne attraktion i Budapest!

båden er stor nok, så selvom der var mange passagerer, var vi ikke trange, der er to etager, så du kan roligt slå dig ned. krydstogtet er ret hurtigt, for på mindre end en time krydser du hele byen fra Margaret Bridge til det overdækkede marked. vælger du aftentid (19.30-20.30) kan du beundre solnedgangen og byen, der lyser op. behagelig oplevelse.

Et natkrydstogt på Donau, takket være belysningen af bygninger og projicerede projektioner på andre (parlamentet, Gellert Hill-klippen), gav en fantastisk mulighed for at tage et anderledes kig på Budapest som set i løbet af dagen. Jeg anbefaler en drink krydstogt, fordi det ikke er en distraktion som en fest eller middag krydstogt.

God oplevelse både mht. mad, underholdning og sightseeing.