Tilføj datoer

Budapest Wellness og spa

Tilgængelige aktiviteter

14 aktiviteter fundet
Sortér efter:

Ofte stillede spørgsmål om Budapest Wellness og spa

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Budapest end Wellness og spa?

Disse andre ting at gøre i Budapest må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Budapest

Vil du se alle oplevelser i Budapest? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Budapest

Samlet bedømmelse

4.0 / 5

baseret på 7.315 anmeldelser

Meget rolig beliggenhed, væk fra byen, men let tilgængelig med offentlig transport (busstoppesteder ca. 2 minutters gang fra spaen). Indenfor er der en rolig og afslappende atmosfære, da antallet af besøgende er meget begrænset. Der er et svømmebassin, et svovlbassin, et termisk bassin med massagedyser og en sauna med isbad. Derudover kan du mellem de to varme bassiner lave omgange i et ankelhøjt, koldt bassin med store, afrundede sten på gulvet for at køle ned og stimulere blodcirkulationen. På grund af rækværket på begge sider er den også velegnet til ældre (eller følsomme på fodsålerne ;)) gæster. Alt i alt en fantastisk oplevelse!! Prisen (17€) for en dagsbillet tiltalte mig også. En wellness-dag som denne kan varmt anbefales, især på den sidste dag på en bytur!

En rigtig god oplevelse, bassinerne var så varme og når solen var fremme - det var så dejligt at være ude i den friske luft! Fantastisk at have en kabine at skifte i og også opbevare tøj. (det var kun et par EUR mere) Det eneste negative var, at køen for at få indgangsarmbåndet var enorm, og så det tog omkring en halv time at komme ind i spaen! Det var en søndag frokosttid, så måske var det bare en travl dag? Vil bestemt anbefale dette dog, så unikt.

En meget interessant og fornøjelig oplevelse i den udendørs swimmingpool ved siden af Galerta-bakken med panoramaudsigt over Donau og den gamle bydel. Lækker mad og meget god service. jeg anbefaler

Meget flotte termiske bade. En eksotisk og afslappende følelse at opleve i Budapest

Value for money!!! Big time. Stort udvalg af mad hvilket var overraskende!