Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Bukarest

I Rumæniens hovedstad får du chancen for at opleve levende kultur, interessant historie og unikke bygninger.

Vores mest anbefalede ting at gøre i Bukarest

Bukarest: Draculas slot, Peles-slottet og Brasovs gamle bydel

1. Bukarest: Draculas slot, Peles-slottet og Brasovs gamle bydel

Oplev nogle af Rumæniens mest berømte slotte på en guidet tur fra Bukarest. Se Peleșslottet og Branslottet, og få tid på egen hånd til at slentre gennem Brașovs gamle bydel. Efter afhentning i Bukarest går turen mod Sinaia. Besøg Peleșslottet, som tidligere var residens for Rumæniens konger. Her kan du beundre stedets møbler, dekorationsgenstande, tæpper, gobeliner, skulpturer, malerier og våbensamlinger fra det 15. til det 19. århundrede. Fortsæt til Bran og dets berømte Bran Slot, der også er kendt som Draculas slot Lær om slottets historie og om, hvordan det havde en strategisk opgave som grænsen imellem Transsylvanien og Valakiet. Få tid på egen hånd i Brașov, hvor du kan beundre byens huse, der er bygget i renæssance, barok, provinsiel og neoklassicistisk stil. Udforsk Brașovs middelalderfæstning, der tidligere var en af Europas mest sikre fæstninger. Se den gamle, bevarede mur, de sorte og hvide tårne og Weaver's Bastion. Lær også om Catherine's Gate, der er placeret tæt på Schei Gate i den vestlige del af fæstningen, og dens 4 små tårne, som symboliserer den middelalderlige ret til at bestemme over vasallens liv og død.

Fra Bukarest: Heldagstur til Draculas slot, Peleșslottet og Brașov

2. Fra Bukarest: Heldagstur til Draculas slot, Peleșslottet og Brașov

Oplev Transsylvaniens seværdigheder og betydningsfulde byer på denne guidede tur fra Bukarest. Besøg historiske slotte og en middelalderby, mens du fordyber dig i denne stemningsfulde region. Bliv afhentet fra din indkvartering, og tag derefter ud for at udforske Transsylvaniens historiske slotte og middelalderbyen Brașov. Stop i den lille by Sinaia og besøg Peleșslottet, hvor du kan udforske den rumænske kongefamilies tidligere sommerpalads. Fortsæt til Bran, der er berømt for den imponerende fæstning, der er forbundet med legenden om grev Dracula. Hør fortællinger om den virkelige Vlad Dracula, der siges at have inspireret Bram Stoker. Få panoramaudsigt over de omkringliggende bjerge fra resterne af citadellet. Nyd lidt tid på egen hånd til at gå rundt på souvenirmarkedet, inden du tager på en byvandring i Brașovs middelalderlige gamle bydel med en lokal guide. Få lidt tid på egen hånd, inden turen går tilbage til Bukarest, hvor du vil blive sat af ved din indkvartering.

Fra Bukarest: Dracula-slottet, Peles og Brasov - heldagstur

3. Fra Bukarest: Dracula-slottet, Peles og Brasov - heldagstur

Flygt væk fra travlheden i Bukarest, og tilbring en dag med at fordybe dig i Transsylvaniens landskaber og seværdigheder. Oplev de historiske slotte, det rige landskab og den stemningsfulde atmosfære i denne unikke region. Nyd en afhentning fra nærliggende mødesteder og guidede ture til disse fascinerende monumenter. Start din dagstur med et besøg på Peles Slot, der ligger i det naturskønne bjergområde Sinaia, der er kendt som Karpaternes perle. Besøg den rumænske kongefamilies tidligere sommerresidens, som viser et storslået palads i tysk renæssancestil. Næst kan du nyde fri tid til frokost i byen Brasov. Begynd at udforske denne fascinerende by i Transsylvanien fra dens hovedtorv, og gå rundt i det velholdte historiske centrum, mens du ser seværdigheder som den gotiske sorte kirke, det gamle rådhus og den smalleste gade i Europa. På dit sidste stop på turen møder du Bran Castle, der også er kendt som Draculas slot. Gå en tur indenfor i de storslåede tårne og ned ad de snoede, smalle trapper og gange, og lær om den berygtede Vlad the Impaler.

Bukarest: Billetter og guide til Parlamentspaladset

4. Bukarest: Billetter og guide til Parlamentspaladset

Når du ankommer til stedet, vil din vært sørge for, at du får plads og præsentere dig for guiden. Efter at have passeret metaldetektorerne vil dit første stop være i Æresgangen, et sted fyldt med torsoer, der repræsenterer nogle af de mest repræsentative rumænske konger fra middelalderen til den moderne tid, som f.eks. Vlad Dracula. Næste skridt er de enorme gange og de værelser, der er opkaldt efter nogle af de vigtigste rumænske kunstnere, digtere og forfattere: N. Balcescu, M. Kogalniceanu osv. Under hele turen vil du beundre det lyserøde rum, der er dedikeret til ONU-møder, musiksalen, hvor nogle af verdens største kunstnere optrådte, og den imponerende Ceausescu-balkon med den vidunderlige udsigt over UNIRSI Boulevard. Turen slutter i noget, der menes at være Europas største balsal, der kan sammenlignes med størrelsen af fire fodboldbaner, som er sat sammen.

Bukarest: Adgangsbillet til Therme Bucuresti med badekåbe

5. Bukarest: Adgangsbillet til Therme Bucuresti med badekåbe

Slap af i en varm sauna omgivet af 1500 palmer og over 800.000 planter med denne indgangsbillet til Therme Bucuresti i Bukarest. Gå rundt mellem de tørre saunaer, termiske pools og våde saunaer, mens du udforsker Therme. Når du kommer ind i spaen, kan du hente din behagelige badekåbe og dit håndklæde og vælge, hvor du vil slappe af først. Udforsk de 3 områder, herunder de 6 tørsaunaer, 4 vådsaunaer, 10 termiske pools og mange vandrutsjebaner. Galaxy-området Dette område er indrettet til familiesjov med vandrutsjebaner til børn i alle aldre, en indendørs bølgepool, en udendørs pool med en poolbar, en sandstrand om sommeren og en afslappende zone til sundhed og forkælelse. Palmeområdet Her kan du nyde et ferieområde dedikeret til afslapning med indendørs og udendørs pools, terrasser, fin sandstrand om sommeren, jacuzzi, mineralbassiner, tropisk vegetation, hydromassagesenge, liggestole og en restaurant med internationalt køkken. Elysium-området Kom til dette wellnessområde for at slappe af i temasaunaerne, svømme i en indendørs panoramapool med en poolbar, spise i à la carte-restauranten eller læse en bog på terrassen. Hvis du ønsker det, kan du opgradere din oplevelse med æteriske olier, peeling og ansigtsmaskebehandlinger (kan købes på stedet).

Bukarest: Skip-køen-billet til Parlamentspaladset

6. Bukarest: Skip-køen-billet til Parlamentspaladset

Oplev en af de største attraktioner under dit besøg i Bukarest med et planlagt besøg i parlamentspaladset. Paladset blev bestilt af Nicolae Ceaușescu, det kommunistiske Rumæniens diktator, og det blev bygget mellem 1984-1997. Den blev påbegyndt i kommunismens mørkeste periode og Ceausescus vanvittige drøm blev til den største bygning i Europa og den næststørste bygning i verden. Start turen ved at springe køen over med din billet med hurtig adgang. Mød den officielle guide for Bukarest-parlamentet, og begynd din udforskning af bygningens interiør. Fordyb dig i denne unikke bygnings historie og nutidige virkelighed under en fængslende rundvisning, der dækker 3 etager i bygningen. Begynd i stueetagen, hvor indgangen er placeret. Lær en række fascinerende fakta, herunder hvordan paladset har en højde på 84 meter, et gulvareal på 365.000 kvadratmeter, og hvordan det er den tungeste bygning i verden. Derefter kan du gå op på 1. etage, hvor de vigtigste mødelokaler ligger sammen med Ballroom. Når du beundrer interiøret og arkitekturen, kan du finde ud af, hvordan bygningen indeholder næsten 500 lysekroner, over 1400 spejle og loftslamper, 35 millioner kubikfod marmor og 32 millioner kubikfod træ sammen med tæpper og andre dekorationer gør denne bygning til et sted som intet andet. Lyt til andre forbløffende fakta, herunder hvordan bygningen har 8 underjordiske niveauer, hvoraf det sidste er en nuklear bunker, der er forbundet med de vigtigste statsinstitutioner gennem 20 km katakomber.

Bukarest: Dagstur til Dracula-slottet, Peles-slottet og Brașov

7. Bukarest: Dagstur til Dracula-slottet, Peles-slottet og Brașov

Dyk ned i legenden om Vlad Dracula, der var inspirationskilden til den fiktive Grev Dracula, på denne heldagstur igennem Transsylvanien. Se nogle af regionens historiske slotte og besøg byen Brasov. Turen begynder med afhentning fra bestemte afhentningssteder i Bukarest, hvorefter der køres mod regionen Valahia. Oplev Peles Slot beliggende i maleriske Sinaia, som er kendt som Karpaternes Perle. Rejs gennem bjerglandskabet til Bran, hvor du vil besøge Bran-slottet, almindeligvis kendt som Draculas Slot. Hør legenden om den skræmmende fiktive greve. Tag videre til Brasov, der ligger i hjertet af Transsylvanien. Tag på en byvandring gennem det historiske centrum. Se seværdigheder som den gotiske kirke Biserica Neagră og den middelalderlige Katarinaport, den sidste tilbageværende af byens forsvarsmure.

Bukarest: Therme Bucuresti Transfer med valgfri billet

8. Bukarest: Therme Bucuresti Transfer med valgfri billet

Forkæl dig selv med en afslappende, problemfri dag i spaen på din rejse til Bukarest. Nyd en bekvem transfer til Therme Spa Bucharest, som ligger i den nordlige del af byen. Det er det største indendørs wellnesscenter i Europa og en attraktion, du ikke må gå glip af under dit ophold. Vælg at inkludere din indgangsbillet, så du hurtigt kan springe køen over ved ankomsten. Dette pas giver dig adgang til begge områder af spaen: Galaxy og The Palm. Spakomplekset har 10 termisk opvarmede pools, 11 saunaer, 16 vandrutsjebaner og den største botaniske have i Rumænien. Herefter kan du nyde godt af de helbredende infrarøde effekter, mens du slapper af på sengen eller nyder en cocktail i poolbaren. Når du har tanket ny energi, kører chaufføren dig tilbage til Bukarest.

Bukarest: Billetter til Parlamentspaladset og guidet tur

9. Bukarest: Billetter til Parlamentspaladset og guidet tur

Det var tidligere kendt som Casa Republicii, derefter Casa Poporului, men ikke for folket, og er det vigtigste symbol på den kommunistiske æra, der skulle huse ministerier, kommunistpartiets kontorer eller lejligheder for højtstående funktionærer. Det blev bygget fra 1984 på det sikreste sted i byen i betragtning af den høje risiko for jordskælv, har 12 etager og 4 underjordiske niveauer. Under rundvisningen kommer du forbi de vigtigste rum i bygningen, konferencesale, balkon med en fantastisk udsigt over hovedtorvet, hovedtrapper, store gange og imponerende gallerier. Du vil blive overrasket over de overdådigt udsmykkede interiører, der alle er lavet af lokale materialer (marmor, krystal, tæpper, gardiner, stuk) og af lokale håndværkere.

Bukarest: Therme București Indgangsbillet med transport

10. Bukarest: Therme București Indgangsbillet med transport

Du har mulighed for at slappe af i Europas største wellness-spa. Det program, du køber, er beskrevet i detaljer nedenfor Beliggende 20 km fra centrum af Bukarest, tilbyder vi dig en transportservice (tur-retur) og billetter inkluderet i Therme -Transfer inkluderet med afhentning fra centrum fra faste punkter Therme-ekspresoverførslen inkluderer 3 afhentningssteder fra centrum af Bukarest, du skal vælge et: - afhentning 1-Boulevard Regina Elisabeta no 5 (Ghe Lazar Statue 44°26'05.9"N 26°06'02.4"E på Google Maps https://maps.app .goo.gl/Ju6GyVum2Ag4QrJh8), - afhentning 2-Bulevard Nicolae Balcescu no. 4 (ved siden af Grand Hotel Bucharest) - afhentning 3-Piata Romana no. 8. Når du foretager reservationen, bedes du vælge et af disse mødesteder Bemærk venligst, at GetYourGuide-kuponen ikke er en indgangsbillet til Therme. Billetterne til Therme udleveres af vores personale, når du går ombord på bussen!!!aldrig på stedet Therme -Ved Therme har du din billet på en linje beregnet til reservationer og inkluderer 2 zoner - Galaxy Zone i Therme Bukarest er en wellness- og underholdningszone for familier, uden aldersbegrænsninger, hvilket gør det sjovt for besøgende i alle aldre. Den tilbyder en bred vifte af vandattraktioner, især for børn, såsom 16 vandrutsjebaner, en indendørs bølgepool, en udendørs pool og en sandstrand med palmer (i sommersæsonen). Derudover kan voksne nyde forskellige afslapningsfaciliteter som saunaer, hydromassagebade, hydromassagesenge, infrarøde lænestole og en poolbar for en komplet wellness-oplevelse. Palm-zonen på Therme Bukarest har mange wellness- og afslapningsmuligheder, såsom tre mineralbassiner, en udendørs jacuzzi, et dampbad, hydromassage-senge og liggestole til afslapning. Der er en frodig botanisk have, som giver en beroligende tropisk atmosfære at slappe af i. Besøgende kan spise på Humboldt restaurant og også deltage i aktiviteter som yoga og pilates. Denne zone er ikke tilgængelig for børn, hvilket sikrer en rolig atmosfære for voksne. - Valgfrit -Elysium-du betaler et tillæg på ca. 7 euro / person / 4,5 timer, betaling sker ved udgangen Therme Bukarests Elysium-zone tilbyder en unik afslapningsoplevelse. Der er 10 saunaer, herunder 6 temasaunaer som Himalaya-, Alhambra- og Hollywoodsaunaen. Besøgende kan slappe af i den indendørs mineralpool med panoramaudsigt og nyde thailandske retter på restauranten The Mango Tree. Elysium tilbyder også indendørs og udendørs afslapningsrum samt Aufguss-terapier. Det er forbeholdt voksne -Indenfor skal du følge sikkerhedsreglerne, som du får udleveret ved indgangen. -Efter endt afslapning på det tidspunkt, der er angivet i reservationen, vil chaufføren vente på dig på parkeringspladsen for at bringe dig til din oprindelige destination. -Du kan aftale at stoppe i Otopeni lufthavn, Baneasa Feeria indkøbscenter eller på ruten uden at afvige. Tak for dit valg!

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Bukarest

Alle aktiviteter

437 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Bukarest

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Bukarest?

De bedste dagsture og -udflugter fra Bukarest er:

Brasov

Andre seværdigheder i Bukarest

Vil du se alle oplevelser i Bukarest? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Bukarest

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 9.047 anmeldelser

Vores rejseguide var Emanuel, en meget venlig person, meget vidende, opmærksom på rejsendes behov og også venlig. Buschaufføren, hvis navn jeg desværre ikke husker, var også meget god. Oplevelsen var meget interessant og smuk og et must, hvis du kommer for at besøge Bukarest. Både min mor og jeg var meget tilfredse.

Det var fedt! selvom det var vinter, var stederne betagende smukke, for ikke at tale om slottenes indre. guiden var super flink og hjælpsom, han forklarede alt meget godt og gav os også en masse fritid til at besøge, så godt vi ville. udflugt ikke må gå glip af!!

Jeg tog denne tur den 31/01/'24. Vlan var en fantastisk guide, aldrig kedelig og gav os så meget interessant information. De smukke slotte samt byen Brasov. Det var en perfekt dag.

FANTASTISK! Storslået udflugt, fremragende og super venlig guide, vi havde en fantastisk tid! Rejseplan tilrettelagt til perfektion. Jeg anbefaler stærkt.

Perfekt oplevelse...vores behagelige, kultiverede, smilende og omsorgsfulde guide. Tak til Emmanuel og Florin, I er fantastiske 👍🏼😊