Ting at foretage sig
Bulgarien

Vores mest anbefalede ting at gøre i Bulgarien

Fra Sofia: Gruppetur til Rila-klosteret og Boyana-kirken

1. Fra Sofia: Gruppetur til Rila-klosteret og Boyana-kirken

Start dagen med en tur til Boyana-kirken i en forstad til Sofia (hvis tilvalget er valgt). Se de historisk betydningsfulde fresker i den byzantinske bygning, og hør, hvordan de startede moden med at illustrere bibelske figurer med følelser og placere dem sammen med det lokale aristokrati. Derefter kan du slappe af på den to timer lange køretur til Rila-klosteret i Rila-bjergene. Ved ankomsten kan du udforske det største og vigtigste ortodokse kloster i Bulgarien. Beundr de arkadeformede balkoner, og oplev unikke freskomalerier af en af de mest berømte malere fra den bulgarske nationalvækkelsesperiode. Se den forgyldte ikonostase, og nyd den fabelagtige udsigt over bjergene. Hør historien om klosteret fra din guide, før du får lidt tid til at udforske klosterkomplekset på egen hånd. Få mere at vide på museet, eller køb souvenirikoner og andre ting i de nærliggende butikker. Tag dig tid til at tanke op med frokost på en af de lokale restauranter, hvor du kan købe lokale retter som mekitsi (en traditionel bulgarsk ret af æltet dej lavet med yoghurt, der er friturestegt).

Fra Sofia: Dagstur til Rila-klosteret og Boyana-kirken

2. Fra Sofia: Dagstur til Rila-klosteret og Boyana-kirken

Oplev Bulgariens religiøse historie på en dagstur til Rila-klosteret og Boyana-kirken, der er på UNESCOs verdensarvsliste, fra Sofia. Følg din guide rundt i klosteret for at lære om dette episke sted, eller vælg at udforske det på egen hånd, før du ser Boyana-kirkens gamle fresker. Mød din venlige gruppe for dagen på parkeringspladsen bag Alexander Nevsky-katedralen, nær caféen La Cathedrale. Sæt dig til rette i dit sæde, og kør ud af byen ad naturskønne veje med maleriske udsigter over det landlige Bulgarien. Ankomst til Rila-klosteret, det største østlige ortodokse kloster i landet. Hvis du har booket turen, kan du følge din guide rundt på det historiske sted og lære om de vigtigste freskomalerier. Hvis du er en opdagelsesrejsende, kan du besøge museet, tage billeder og tjekke kirken ud i dit eget tempo. Brug ca. 3 timer på klosteret, hvor du får mulighed for at tage billeder, tjekke butikkerne, besøge museerne og holde frokostpause i den nærliggende restaurant. Derefter starter din rejse tilbage til Sofia med endnu et vigtigt stop undervejs. Gå ind i den middelalderlige Boyana-kirke, og gå en tur inden for de gamle mure, mens du studerer de kunstneriske fresker, som gør dette sted så specielt. Afslut din rejse omkring kl. 17.00-17.30 i byens centrum.

Sofia: Selvguidet tur til de 7 Rila-søer og Rila-klostret

3. Sofia: Selvguidet tur til de 7 Rila-søer og Rila-klostret

Tag fra Sofia om morgenen, og rejs i shuttlebus med en venlig engelsktalende chauffør. Rejs behageligt med aircondition til Panichishte i den smukke Rila Nationalpark. Få en briefing ved ankomsten af din chauffør, der vil fortælle dig om de forskellige muligheder og ruter, du kan følge op ad bjerget. Kør med stoleliften til de 7 Rila-søer, hvor du vil have 5 timers tid på egen hånd til at tage på fantastiske vandreture i naturen og opleve gletsjersøerne fra forskellige perspektiver. Stig ombord på shuttlebussen på det aftalte mødested, og slap af på den 2 timer lange køretur til Rila-klostret i en dyb dal ved Rilska-floden. Klosterkomplekset blev grundlagt i det 10. århundrede og anses for at være et af Bulgariens vigtigste kulturelle og historiske monumenter. Få 1,5 time til at udforske det største østlige ortodokse kloster i Bulgarien i dit eget tempo. Vend tilbage til Sofia om aftenen, og bliv sat af på mødestedet.

Sofias skjulte barer: 4 timers pubturné

4. Sofias skjulte barer: 4 timers pubturné

Explore Sofia's hidden nightlife gems on a 4-hour pub crawl. On Fridays and Saturdays the experience is curated for larger groups as the tour visits larger places. On weekdays and Sundays discover the hidden bars in Sofia. Meet people at some of the favorite hangouts in the city. If you're a solo traveler this is a great way to socialize with locals and meet travelers from all around the world. The guides are a unique part of this experience. They'll take the time to get to know you and at the end of the night you'll have made some new friends. Enjoy a beer or wine at two of the bars. Welcome shots are included in all the other bars and a free admission to all the places that need one during the night.

Fra Sofia: Heldagstur til de syv Rilasøer

5. Fra Sofia: Heldagstur til de syv Rilasøer

Nyd en heldags vandretur i Rila-bjergene for at udforske det mest maleriske område nær Sofia og et af Bulgariens smukkeste naturområder, de syv Rila-søer. Denne gruppe af gletsjersøer ligger mellem 2.100 og 2.500 meter over havets overflade, omgivet af forrevne bjergtoppe og dybe dale. Du forlader Sofia og kører i 90 minutter til Panichishte resort-området, hvor du tager stoleliften til Rila-søernes bjerghytte. Herfra fortsætter du til fods for at udforske landskabet og dets majestætiske blå perler - øjet, tåren, nyren, tvillingerne, trekløveret, fiskesøen og den nedre sø. Ruten er ikke svær og kan ændres på stedet afhængigt af konditionsniveau eller styrke, så man enten følger mere blide ruter eller stejlere stigninger. Benyt lejligheden til at udforske Rila-bjergenes blå perler og de syv Rila-søer. Den lokale rejsearrangør, Traventuria, blev tildelt en "Business Which Supports Biodiversity"-certificering af Bulgarian Biodiversity Foundation for sit "Tours with a Cause"-initiativ.

Fra Sofia: Dagstur til Rila-klosteret og St. Ivan-grotten

6. Fra Sofia: Dagstur til Rila-klosteret og St. Ivan-grotten

Rejs komfortabelt, mens du besøger flere bulgarske seværdigheder som Rila-klosteret og Sankt Ivan Rilski-grotten i selskab med en guide. Se et af Bulgariens steder på UNESCO's verdensarvsliste, nyd en lækker bid mad, og lær om hvert sted ved hjælp af en audioguide. 9:00 - Afgang fra Alexander Nevsky Cathedral Square (bagsiden af katedralen), og slap af på en 3-timers køretur til Rila-klosteret i Rila-bjergene. Ved middagstid ankommer vi til Rila-klosteret. 12:00 - 13:00 - Nyd en guidet gåtur i Rila-klosteret. Beundr de arkadeformede balkoner, og oplev unikke freskomalerier af en af de mest berømte malere fra den bulgarske National Revival-periode. Se den forgyldte ikonostase, og nyd den fabelagtige udsigt over bjergene. Hør historien om klosteret fra din guide, før du får lidt tid til at udforske klosterkomplekset på egen hånd. Få mere at vide på museet, eller køb souvenirikoner og andre ting i de nærliggende butikker. 13:00 - 14:00 - Tag lidt fritid til at spise frokost på en af restauranterne omkring klosteret, hvor du kan smage lokale retter som mekitsi (en traditionel bulgarsk ret af æltet dej lavet med yoghurt, der frituresteges) eller grillet ørred. Bemærk venligst, at på nogle datoer kan fritiden ved Rila-klosteret være kortere på grund af trafik, gruppestørrelse eller supplerende stop ved Boyana-kirken. 14:00 - 15:00 - Besøg Sankt Ivan Rilskis hule - et af de mest hellige steder i Bulgarien. Gå gennem Sankt Ivan Rilskis tunnel. Drik lidt vand fra den hellige kilde, som menes aldrig at fryse. 15:00 - 17:00 - Kør tilbage til Sofia og ankom til Alexander Nevsky Cathedral Square omkring kl. 17:00. Den lokale turoperatør, Traventuria, blev tildelt en "Business Which Supports Biodiversity"-certificering af Bulgarian Biodiversity Foundation for sit "Tours with a Cause"-initiativ.

Fra Sofia: Dagstur til Plovdiv i varevogn med mulighed for guide

7. Fra Sofia: Dagstur til Plovdiv i varevogn med mulighed for guide

Tag med på denne normalt lille gruppetur (de fleste gange er gruppestørrelsen op til 20 personer), og oplev den ældste eksisterende by i Europa - Plovdiv - dens kulturhovedstad i 2019! Turen afgår kl. 9.00. Vær på mødestedet - på parkeringspladsen bag Alexander Nevsky-katedralen kl. 8.45 og spørg efter City Tour-guiden og varevognen (vores guider bærer normalt blåt tøj). Rejsetiden til Plovdiv er ca. 2 timer. Hvis du har valgt den guidede tur, får du en 2-timers guidet tur i den gamle bydel, hvor du kan se de bemærkelsesværdige Revival-huse, udsigten fra bakken, det romerske teater og stadion samt den vigtigste gågade. Efter den guidede tur har du 2 timers fritid, hvor du kan spise frokost, se på butikker og besøge nogle af museerne. Hvis du har booket den selvguidede løsning, har du 4 timers fritid efter ankomsten, hvor du kan udforske byen på egen hånd. Afgangen tilbage til Sofia er kl. 15.00 og den omtrentlige hjemkomst mellem kl. 17.00 og 17.30, afhængigt af trafikken.

Sofia: Kommunistisk vandretur

8. Sofia: Kommunistisk vandretur

Oplev de vigtigste seværdigheder fra den kommunistiske historie i Sofia by. Start din tur ved at gå forbi det tidligere hovedkvarter for det bulgarske kommunistparti. Fortsæt videre og se bygninger som f.eks. det hemmelige politis efterforskningsfaciliteter og det ødelagte mausoleum. Fortsæt mod monumentet over den sovjetiske hær og det nationale kulturpalads. Under den 3 timers lange vandretur kan du lære om kommunismens teori og om, hvad marxisme-leninisme er. Få mere at vide om kommunismens historie i Bulgarien, om periodens fordele og ulemper og om forholdet mellem den kommunistiske regering og religion, industri, økonomi, kultur og folks hverdagsliv. Afslut turen med et nyt perspektiv på byen og et nyt indblik i landets kommunistiske fortid.

Dagstur fra Sofia til Skopje i Nordmakedonien

9. Dagstur fra Sofia til Skopje i Nordmakedonien

Opdag Skopje, Makedoniens hovedstad, på denne heldagstur fra Sofia. På denne dagstur til Skopje får du mulighed for at udforske byens højdepunkter og høre om dens rige historie og kultur fra din guide. Vi bliver hentet fra din indkvartering i Sofia og stiger om bord i et airconditioneret køretøj. Slap af, og nyd landskabet på turen til Skopje. Når du er i Skopje, begynder du din vandretur i Skopje-fæstningen. Besøg den vidtrækkende udsigt over byen fra fæstningen, inden du begiver dig til den hellige frelsers kirke, som huser en fantastisk ikonostase. Fortsæt mod Sultan Murat-moskeen og den gamle basar, hvor du kan opleve resterne fra den osmanniske periode. Lyt til din guide, når han fortæller dig om Skopjes historie som et af de vigtigste handelscentre på Balkan. Stop på en typisk makedonsk restaurant, hvor du kan købe en lækker frokost, inden du krydser Vadar-floden og udforsker den anden side af byen. Besøg det nye neoklassiske torv og fortsæt til Mother Teresa-mindesmærkehuset. Afslut din gåtur ved den nybyggede triumfbue Porta Macedonia. Rejs tilbage til Sofia, og bliv sat af ved dit hotel eller din bolig.

Fra Bukarest: Heldagsudflugt til Bulgarien

10. Fra Bukarest: Heldagsudflugt til Bulgarien

Denne 12-timers udflugt begynder tidligt om morgenen med afhentning fra dit overnatningssted i Bukarest efterfulgt af en køretur til foden af Balkanbjergene. Brug en fornøjelig dag på at opdage den imponerende middelalderby Veliko Tarnovo. Veliko Tarnovo var Bulgariens hovedstad i middelalderen og er hjemsted for Tsaravets-fæstningen, den stærkeste bulgarske befæstning i middelalderen. Efter at have fordybet dig i Veliko Tarnovos charme og nydt en dejlig frokost fortsætter turen til Ruse, der er kendt som en af Bulgariens mest raffinerede byer. Den udstråler et strejf af centraleuropæisk pragt, et særpræg, som man sjældent ser andre steder i landet. Det er en by med storslået belle époque-arkitektur og omhyggeligt plejede grønne pladser, som minder om et lille stykke Wien, der yndefuldt har flydt ned ad Donau.

Alle aktiviteter

451 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Byer i Bulgarien

Vores mest anbefalede ting at gøre i Bulgarien

Fra Sofia: Gruppetur til Rila-klosteret og Boyana-kirken

Fra Sofia: Gruppetur til Rila-klosteret og Boyana-kirken

Start dagen med en tur til Boyana-kirken i en forstad til Sofia (hvis tilvalget er valgt). Se de historisk betydningsfulde fresker i den byzantinske bygning, og hør, hvordan de startede moden med at illustrere bibelske figurer med følelser og placere dem sammen med det lokale aristokrati. Derefter kan du slappe af på den to timer lange køretur til Rila-klosteret i Rila-bjergene. Ved ankomsten kan du udforske det største og vigtigste ortodokse kloster i Bulgarien. Beundr de arkadeformede balkoner, og oplev unikke freskomalerier af en af de mest berømte malere fra den bulgarske nationalvækkelsesperiode. Se den forgyldte ikonostase, og nyd den fabelagtige udsigt over bjergene. Hør historien om klosteret fra din guide, før du får lidt tid til at udforske klosterkomplekset på egen hånd. Få mere at vide på museet, eller køb souvenirikoner og andre ting i de nærliggende butikker. Tag dig tid til at tanke op med frokost på en af de lokale restauranter, hvor du kan købe lokale retter som mekitsi (en traditionel bulgarsk ret af æltet dej lavet med yoghurt, der er friturestegt).

Fra Sofia: Dagstur til Rila-klosteret og Boyana-kirken

Fra Sofia: Dagstur til Rila-klosteret og Boyana-kirken

Oplev Bulgariens religiøse historie på en dagstur til Rila-klosteret og Boyana-kirken, der er på UNESCOs verdensarvsliste, fra Sofia. Følg din guide rundt i klosteret for at lære om dette episke sted, eller vælg at udforske det på egen hånd, før du ser Boyana-kirkens gamle fresker. Mød din venlige gruppe for dagen på parkeringspladsen bag Alexander Nevsky-katedralen, nær caféen La Cathedrale. Sæt dig til rette i dit sæde, og kør ud af byen ad naturskønne veje med maleriske udsigter over det landlige Bulgarien. Ankomst til Rila-klosteret, det største østlige ortodokse kloster i landet. Hvis du har booket turen, kan du følge din guide rundt på det historiske sted og lære om de vigtigste freskomalerier. Hvis du er en opdagelsesrejsende, kan du besøge museet, tage billeder og tjekke kirken ud i dit eget tempo. Brug ca. 3 timer på klosteret, hvor du får mulighed for at tage billeder, tjekke butikkerne, besøge museerne og holde frokostpause i den nærliggende restaurant. Derefter starter din rejse tilbage til Sofia med endnu et vigtigt stop undervejs. Gå ind i den middelalderlige Boyana-kirke, og gå en tur inden for de gamle mure, mens du studerer de kunstneriske fresker, som gør dette sted så specielt. Afslut din rejse omkring kl. 17.00-17.30 i byens centrum.

Sofia: Selvguidet tur til de 7 Rila-søer og Rila-klostret

Sofia: Selvguidet tur til de 7 Rila-søer og Rila-klostret

Tag fra Sofia om morgenen, og rejs i shuttlebus med en venlig engelsktalende chauffør. Rejs behageligt med aircondition til Panichishte i den smukke Rila Nationalpark. Få en briefing ved ankomsten af din chauffør, der vil fortælle dig om de forskellige muligheder og ruter, du kan følge op ad bjerget. Kør med stoleliften til de 7 Rila-søer, hvor du vil have 5 timers tid på egen hånd til at tage på fantastiske vandreture i naturen og opleve gletsjersøerne fra forskellige perspektiver. Stig ombord på shuttlebussen på det aftalte mødested, og slap af på den 2 timer lange køretur til Rila-klostret i en dyb dal ved Rilska-floden. Klosterkomplekset blev grundlagt i det 10. århundrede og anses for at være et af Bulgariens vigtigste kulturelle og historiske monumenter. Få 1,5 time til at udforske det største østlige ortodokse kloster i Bulgarien i dit eget tempo. Vend tilbage til Sofia om aftenen, og bliv sat af på mødestedet.

Sofias skjulte barer: 4 timers pubturné

Sofias skjulte barer: 4 timers pubturné

Explore Sofia's hidden nightlife gems on a 4-hour pub crawl. On Fridays and Saturdays the experience is curated for larger groups as the tour visits larger places. On weekdays and Sundays discover the hidden bars in Sofia. Meet people at some of the favorite hangouts in the city. If you're a solo traveler this is a great way to socialize with locals and meet travelers from all around the world. The guides are a unique part of this experience. They'll take the time to get to know you and at the end of the night you'll have made some new friends. Enjoy a beer or wine at two of the bars. Welcome shots are included in all the other bars and a free admission to all the places that need one during the night.

Fra Sofia: Heldagstur til de syv Rilasøer

Fra Sofia: Heldagstur til de syv Rilasøer

Nyd en heldags vandretur i Rila-bjergene for at udforske det mest maleriske område nær Sofia og et af Bulgariens smukkeste naturområder, de syv Rila-søer. Denne gruppe af gletsjersøer ligger mellem 2.100 og 2.500 meter over havets overflade, omgivet af forrevne bjergtoppe og dybe dale. Du forlader Sofia og kører i 90 minutter til Panichishte resort-området, hvor du tager stoleliften til Rila-søernes bjerghytte. Herfra fortsætter du til fods for at udforske landskabet og dets majestætiske blå perler - øjet, tåren, nyren, tvillingerne, trekløveret, fiskesøen og den nedre sø. Ruten er ikke svær og kan ændres på stedet afhængigt af konditionsniveau eller styrke, så man enten følger mere blide ruter eller stejlere stigninger. Benyt lejligheden til at udforske Rila-bjergenes blå perler og de syv Rila-søer. Den lokale rejsearrangør, Traventuria, blev tildelt en "Business Which Supports Biodiversity"-certificering af Bulgarian Biodiversity Foundation for sit "Tours with a Cause"-initiativ.

Fra Sofia: Dagstur til Rila-klosteret og St. Ivan-grotten

Fra Sofia: Dagstur til Rila-klosteret og St. Ivan-grotten

Rejs komfortabelt, mens du besøger flere bulgarske seværdigheder som Rila-klosteret og Sankt Ivan Rilski-grotten i selskab med en guide. Se et af Bulgariens steder på UNESCO's verdensarvsliste, nyd en lækker bid mad, og lær om hvert sted ved hjælp af en audioguide. 9:00 - Afgang fra Alexander Nevsky Cathedral Square (bagsiden af katedralen), og slap af på en 3-timers køretur til Rila-klosteret i Rila-bjergene. Ved middagstid ankommer vi til Rila-klosteret. 12:00 - 13:00 - Nyd en guidet gåtur i Rila-klosteret. Beundr de arkadeformede balkoner, og oplev unikke freskomalerier af en af de mest berømte malere fra den bulgarske National Revival-periode. Se den forgyldte ikonostase, og nyd den fabelagtige udsigt over bjergene. Hør historien om klosteret fra din guide, før du får lidt tid til at udforske klosterkomplekset på egen hånd. Få mere at vide på museet, eller køb souvenirikoner og andre ting i de nærliggende butikker. 13:00 - 14:00 - Tag lidt fritid til at spise frokost på en af restauranterne omkring klosteret, hvor du kan smage lokale retter som mekitsi (en traditionel bulgarsk ret af æltet dej lavet med yoghurt, der frituresteges) eller grillet ørred. Bemærk venligst, at på nogle datoer kan fritiden ved Rila-klosteret være kortere på grund af trafik, gruppestørrelse eller supplerende stop ved Boyana-kirken. 14:00 - 15:00 - Besøg Sankt Ivan Rilskis hule - et af de mest hellige steder i Bulgarien. Gå gennem Sankt Ivan Rilskis tunnel. Drik lidt vand fra den hellige kilde, som menes aldrig at fryse. 15:00 - 17:00 - Kør tilbage til Sofia og ankom til Alexander Nevsky Cathedral Square omkring kl. 17:00. Den lokale turoperatør, Traventuria, blev tildelt en "Business Which Supports Biodiversity"-certificering af Bulgarian Biodiversity Foundation for sit "Tours with a Cause"-initiativ.

Fra Sofia: Dagstur til Plovdiv i varevogn med mulighed for guide

Fra Sofia: Dagstur til Plovdiv i varevogn med mulighed for guide

Tag med på denne normalt lille gruppetur (de fleste gange er gruppestørrelsen op til 20 personer), og oplev den ældste eksisterende by i Europa - Plovdiv - dens kulturhovedstad i 2019! Turen afgår kl. 9.00. Vær på mødestedet - på parkeringspladsen bag Alexander Nevsky-katedralen kl. 8.45 og spørg efter City Tour-guiden og varevognen (vores guider bærer normalt blåt tøj). Rejsetiden til Plovdiv er ca. 2 timer. Hvis du har valgt den guidede tur, får du en 2-timers guidet tur i den gamle bydel, hvor du kan se de bemærkelsesværdige Revival-huse, udsigten fra bakken, det romerske teater og stadion samt den vigtigste gågade. Efter den guidede tur har du 2 timers fritid, hvor du kan spise frokost, se på butikker og besøge nogle af museerne. Hvis du har booket den selvguidede løsning, har du 4 timers fritid efter ankomsten, hvor du kan udforske byen på egen hånd. Afgangen tilbage til Sofia er kl. 15.00 og den omtrentlige hjemkomst mellem kl. 17.00 og 17.30, afhængigt af trafikken.

Sofia: Kommunistisk vandretur

Sofia: Kommunistisk vandretur

Oplev de vigtigste seværdigheder fra den kommunistiske historie i Sofia by. Start din tur ved at gå forbi det tidligere hovedkvarter for det bulgarske kommunistparti. Fortsæt videre og se bygninger som f.eks. det hemmelige politis efterforskningsfaciliteter og det ødelagte mausoleum. Fortsæt mod monumentet over den sovjetiske hær og det nationale kulturpalads. Under den 3 timers lange vandretur kan du lære om kommunismens teori og om, hvad marxisme-leninisme er. Få mere at vide om kommunismens historie i Bulgarien, om periodens fordele og ulemper og om forholdet mellem den kommunistiske regering og religion, industri, økonomi, kultur og folks hverdagsliv. Afslut turen med et nyt perspektiv på byen og et nyt indblik i landets kommunistiske fortid.

Dagstur fra Sofia til Skopje i Nordmakedonien

Dagstur fra Sofia til Skopje i Nordmakedonien

Opdag Skopje, Makedoniens hovedstad, på denne heldagstur fra Sofia. På denne dagstur til Skopje får du mulighed for at udforske byens højdepunkter og høre om dens rige historie og kultur fra din guide. Vi bliver hentet fra din indkvartering i Sofia og stiger om bord i et airconditioneret køretøj. Slap af, og nyd landskabet på turen til Skopje. Når du er i Skopje, begynder du din vandretur i Skopje-fæstningen. Besøg den vidtrækkende udsigt over byen fra fæstningen, inden du begiver dig til den hellige frelsers kirke, som huser en fantastisk ikonostase. Fortsæt mod Sultan Murat-moskeen og den gamle basar, hvor du kan opleve resterne fra den osmanniske periode. Lyt til din guide, når han fortæller dig om Skopjes historie som et af de vigtigste handelscentre på Balkan. Stop på en typisk makedonsk restaurant, hvor du kan købe en lækker frokost, inden du krydser Vadar-floden og udforsker den anden side af byen. Besøg det nye neoklassiske torv og fortsæt til Mother Teresa-mindesmærkehuset. Afslut din gåtur ved den nybyggede triumfbue Porta Macedonia. Rejs tilbage til Sofia, og bliv sat af ved dit hotel eller din bolig.

Fra Bukarest: Heldagsudflugt til Bulgarien

Fra Bukarest: Heldagsudflugt til Bulgarien

Denne 12-timers udflugt begynder tidligt om morgenen med afhentning fra dit overnatningssted i Bukarest efterfulgt af en køretur til foden af Balkanbjergene. Brug en fornøjelig dag på at opdage den imponerende middelalderby Veliko Tarnovo. Veliko Tarnovo var Bulgariens hovedstad i middelalderen og er hjemsted for Tsaravets-fæstningen, den stærkeste bulgarske befæstning i middelalderen. Efter at have fordybet dig i Veliko Tarnovos charme og nydt en dejlig frokost fortsætter turen til Ruse, der er kendt som en af Bulgariens mest raffinerede byer. Den udstråler et strejf af centraleuropæisk pragt, et særpræg, som man sjældent ser andre steder i landet. Det er en by med storslået belle époque-arkitektur og omhyggeligt plejede grønne pladser, som minder om et lille stykke Wien, der yndefuldt har flydt ned ad Donau.

De mest populære seværdigheder i Bulgarien

Byer i Bulgarien

Regioner i Bulgarien

Andre seværdigheder i Bulgarien

Vil du se alle oplevelser i Bulgarien? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Bulgarien

Samlet bedømmelse

4.6
(5.013 anmeldelser)

elskede at rejse med Peter til Skopye. fantastisk tur. behageligt og nemt. grænseovergangen var en leg. han var meget veluddannet behagelig og tankevækkende. guide i makedonien, Lena, var meget informativ. hun var venlig og betænksom. talte godt. overvejet vores behov. god information om fritid. varevognen var meget komfortabel. blr

Store! Bekræftelse af tidspunkt dagen før på telefon, punktlig og meget venlig chauffør-guide, meget interessant besøg fra den lokale guide, en topudflugt i en lille gruppe! Derudover henter vi dig på hotellet og afleverer dig enten i byen eller på hotellet. Vi elskede det!!! Og vi anbefaler 100 % dette bureau

Vores chauffør Lubo var dejlig, livlig og dygtig, og Skopje-guiden var også fantastisk. Virkelig god måde at få et glimt af Skopje, når du har en stram tidsplan og ikke har råd til at være prisgivet lokale tidsplaner og store huller. Lang dag, men så det værd ❤️❤️❤️

Peter (Bulgarien) og Lena (Nordmakedonien) var to fremragende guider og kunne ikke have været pænere og mere vidende! Vi kan ikke vente med at komme tilbage

Meget nice, interessante steder at se og gode toor guider. Meget god organisation. Helt klart pengene værd.