Burano

Vælg datoer

Seværdigheder i Burano

Andre seværdigheder i Burano

Vil du se alle oplevelser i Burano? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Burano

Samlet bedømmelse

4.1 / 5

baseret på 13.435 anmeldelser

en god måde at opleve andet end Venedig på.

det var en god tur det var dog lidt træls at guiden blev tilbage på båden på Burino, fordi vi ikke kunne finde den blondefabrik der var tale om, det var lidt irriterende for det blev et fortravlet besøg på øen. Det var svært at høre hvad guiden fortalte på båden da der blev brugt forskellige sprog samtidig.

Super fin tur med perfekt tid på hver ø! Sød og let forståelig guide. Spændende glaspusteri, og sjovt at se de smukke huse på Burano. Torcello var dog ikke noget specielt. OBS: Det er billigere at købe ved færgen end på GetYourGuide (2€ billigere pr billet)

Dejlig tur til Murano og Burano med en super god guide

Vores Guide Alexandra var meget vidende og meget behagelig at være sammen med. På Murano var der for meget fokus på salg af glas på det besøgte glaspusteri, der blev derfor for lidt tid til at opleve øen. På Burano var der tid til at opleve og nyde øen.

Fantastisk bådtur til en fin pris- kan klart anbefales :0)

4,5 timers spændende sejltur rundt til 3 øer i høj sol, med en super guide, der var nem at forstå, selvom hun vekslede mellem spansk og engelsk - hun bød ind med rigtig mange informationer om livet i Venedig. Det var alletiders (billige) oplevelse.

Fin tur, dejligt med et afbræk, fra til tider overfyldte og meget turi

Fin tur, kunne måske for mig godt hoppe øen Torcello over, for at give mere tid til de andre øer. Men.... en fantastisk ro på Torcello