Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Burano

Vores mest anbefalede ting at gøre i Burano

Venedig: Waterbus og buskort til fastlandet

1. Venedig: Waterbus og buskort til fastlandet

Med dette transportpas kan du omgå billetkøerne og køre med Venedigs offentlige transportmidler. Hop om bord på det offentlige skib, kendt som vaporetto, og udforsk byen ad vandvejen. Billetten er gyldig i nærområderne og til busserne i Mestre og Marghera. Begynd at rejse rundt i Venedig med dit pas ved først at holde pause ved et vaporetto-stoppested. Når du har fået din billet, kan du tage af sted med en af de unikke vandbusser til dine destinationer. Kør rundt i byen og se på seværdighederne i en time eller op til en hel uge, afhængigt af din billet. Få mest muligt ud af din billet ved at rejse til destinationer i området, herunder Venedigs omkringliggende øer. Oplev magien på Lido, Murano, Burano og Torcello-øen med den praktiske billet, der dækker dig på alle trin på vejen. Sip over til Mestre og Marghera med en bus.

Venedig: Burano, Torcello og Murano bådtur med glaspusteri

2. Venedig: Burano, Torcello og Murano bådtur med glaspusteri

Opdag nogle af de mest berømte øer i den venetianske lagune på denne heldags bådtur. Rejs med din guide gennem Venedigs lagune på et panoramisk fartøj, og nyd øerne Murano, Burano og Torcello. Start din dag med eventyr ved at gå ombord på en behagelig panoramabåd, når du tager afsted fra Markuskirken. Lær om øerne fra din vært undervejs. Tag seværdighederne i denne gamle by i cirka 30 minutter, indtil du når din første destination, Murano. Nyd en demonstration af glasblæsning med en glasmester ledsaget af en historisk forklaring af håndværket. Stop ved souvenirbutikken på glasfabrikken, og nyd en eksklusiv 10% rabat på dine køb. Din planlagte tid i Murano inkluderer også fritid til at udforske på egen hånd. Lad Murano bag dig, når du rejser til den nærliggende ø Burano. Vær vidne til de maleriske og farverige huse, der prikker øen, og observer kniplingsmagerne på arbejde. Bliv bekendt med deres sjældne færdigheder, der betragtes som nogle af de fineste i verden. Stop for en bid at spise i løbet af din tid i Burano og smag nogle af de lokale biscotti, der er hjemmehørende på øen. Rejs til dit sidste stop, Torcello. Nyd et 1-times besøg på øen og besøg historiske vartegn som katedralen i Santa Maria Assunta, Attilas trone, Djævelens bro og klokketårnet. Afslut dit eventyr med en 1-times tur tilbage til Venedig og tag i den betagende atmosfære i den venetianske lagune.

Venedig: Murano- og Burano-bådtur med besøg på glasfabrikken

3. Venedig: Murano- og Burano-bådtur med besøg på glasfabrikken

Sæt sejl på en bådtur fra Venedig til øerne Murano og Burano. Sejl dertil på et komfortabelt fartøj, nyd lidt tid på at udforske øerne i ro og mag, og vær vidne til en glasblæsningsdemonstration på Murano. Afgang fra San Marco eller Venedigs togstation (afhængigt af den valgte mulighed) og tag til Murano og Burano. Mød din besætning og sejl over lagunen, mens du nyder udsigten fra en panoramaterrasse undervejs. Opdag kunsten at fremstille glas i Murano, og besøg en glasfabrik. Lær mere om traditionerne og processerne bag glasproduktion. Derefter kan du beundre de farverige huse i Burano og tage en spadseretur gennem de maleriske gader. Om aftenen vender du tilbage til dit oprindelige mødested.

Fra Venedig: Bådtur til øerne Murano, Torcello og Burano

4. Fra Venedig: Bådtur til øerne Murano, Torcello og Burano

Bring noget tid på de mest berømte venetianske øer, der er kendt i hele verden for deres maleriske landskab, håndværkstraditioner og unikke historie. Se en glasfabrik i Murano, besøg en kniplingforretning i Burano, og nyd fritiden i Torcello. Afgang fra nær Markuspladsen eller Santa Lucia-togstationen, og tag på en fornøjelig tur over Markusbassinet. På båden vil en levende guide illustrere lagunens historie og de tre øer, som du vil besøge. Din første stop er øen Murano, som nogle gange kaldes "Glasøen". Brug 30 minutter på at besøge en af dens berømte glasfabrikker og se glas blive fremstillet og blæst. Nyd ca. 15 minutters fritid på Murano, inden du kører til Torcello, den ældste af de beboede øer. Fortsæt til Burano, hvor du beundrer de naturlige omgivelser og de mindre øer, der ligger spredt rundt omkring dig. Nyd lidt fritid på Burano, en typisk fiskerø med farverige kontraster og chokoladeboksmalede huse. Hold også udkig efter mange beviser på den berømte knipling og broderiindustri, og prøv nogle af Buranos bemærkelsesværdige hjemmelavede kager. Bemærk venligst, at der ikke er tale om en guidet tur, når først den er på jorden. Guiden vil ledsage dig til glasfabrikken i Murano og kniplingbutikken i Burano. Herefter har du tid til at udforske hver ø på egen hånd.

Venedig: Murano, Burano, Torcello og tur til glasfabrikken

5. Venedig: Murano, Burano, Torcello og tur til glasfabrikken

Sejl over Venedigs smaragdgrønne lagune på denne heldagstur til øerne Burano, Murano og Torcello. Vælg mellem en mulighed med shuttletransport fra S. Lucia togstation til afgangsstedet i San Marco eller vælg en tur, hvor du mødes i San Marco. Gå om bord på en komfortabel vandtaxa om morgenen og glid gennem Venedigs lagune. Beundr udsigten fra bådens panoramaterrasse, og lyt til kommentarer fra din guide. Når du ankommer til dit første stop, Murano, kan du finde ud af, hvorfor øen er berømt for sine glasværker med et besøg på en lokal glasfabrik. Se en dygtig håndværker under en demonstration af glasforarbejdning. Bagefter har du ca. en time på øen til at shoppe i en af de mange glasbutikker. Næst skal du til Burano, som er kendt for sine kniplinger og farvestrålende huse. Følg din guide til hjertet af byen og få 2 timers fritid til at købe en god frokost, typiske venetianske aperitiffer eller få en is på en af de mange caféer. Vejr fra Burano til Torcello, det første civilisationscenter i flodmundingen. Brug en times fritid, hvor du kan gå hen for at se de venetiansk-byzantinske mosaikker i Basilica di Santa Maria Assunta. Vend tilbage til San Marco tidligt om aftenen.

Fra Venedig: Murano & Burano guidet tur med privat båd

6. Fra Venedig: Murano & Burano guidet tur med privat båd

Undslippe folkemængderne i det centrale Venedig og få et glimt af, hvordan livet i byen plejede at være, som en ø af håndværkere, der er berømt for deres traditionelle håndværksfærdigheder, der er gået i arv fra generation til generation. Din guide vil holde dig underholdt på den korte bådtur til den lille ø Murano, berømt for sine glasfremstillingstraditioner. Find ud af den fascinerende historie om Murano-glaspustere, og hvordan deres færdigheder blev så værdsat, at de fik forbud mod at forlade Venedig på grund af truslen om henrettelse. Se en håndværker i aktion og lyt til en beskrivelse af processen på engelsk. Lær hvordan silicasand bliver til glas, og hvordan glasset får farve. Bagefter vil der være tid til at gennemse den enorme samling af glaskunst og vandre rundt på øen på egen hånd. Krydstogt til den lille ø Burano for at se de lyst malede huse klemt tæt sammen langs gader og kanaler. Afdække Buranos århundreder gamle kniplingstradition, når du besøger en bygning, hvor kvinder stadig deltager i denne tradition med at sy blonder. Din guide vil forklare processen med denne døende kunst. Derefter kan du følge i Michelangelos fodspor og vælge dit eget minde. Eller gå en tur i de snoede gader og prøve lækre småkager på lokale bagerier. I modsætning til andre ture udelader denne udflugt med vilje Torcello for at give dig mere tid på Murano og Burano og med mindre tid på båden eller trekking inde i landet.

Fra Venedig: Panoramisk bådtur til Murano og Burano

7. Fra Venedig: Panoramisk bådtur til Murano og Burano

Opdag de mest charmerende og berømte øer i den venetianske lagune på denne halvdagsudflugt. Se de smukke omgivelser i Venedig, og lær mere om det venetianske liv og traditioner. Start din rejse i en komfortabel panoramabåd, der afgår fra Markuspladsen, og nå øen Murano på omkring 30 minutter. Du vil blive budt velkommen til en glasfabrik for at se en glasblæsningsdemonstration lavet af en glasmester. Du kan købe nogle håndværkssouvenirvarer i butikken med en eksklusiv 10% rabat. Tag videre til øen Burano. Fordyb dig i de maleriske og farverige huse i lidt over en time. På Burano kan du beundre fiskernes huse malet i lyse farver for at finde deres vej hjem, når de vender tilbage fra havet. Øen er også internationalt kendt for sine sjældne håndlavede kniplinger. Læg til ved fortøjningskajen i øens centrum, se kniplingerne og nyd tiden med at slappe af eller købe de typiske småkager, der er lavet på øen: i bussolai. Gå om bord for nylig for at tage tilbage til Venedig og nyde den rolige natur i den venetianske lagune .

Venedig: Murano og Burano halvdagstur i lagunen

8. Venedig: Murano og Burano halvdagstur i lagunen

Kør fra banegården på Piazzale Roma og rejs til Murano, som er berømt for sin glaspusteriindustri. Den stadig blomstrende tradition, der går tilbage til middelalderen, er blevet overleveret gennem generationer, og hver glaspuster har udviklet sin egen personlige stil. Se en demonstration af glasblæsning, og lær at kende forskel på de forskellige håndværkere og mærker under dit ophold på øen. Fortsæt derefter til øen Burano, der er kendt for sit hæklearbejde og sine farvestrålende huse. Få en perfekt udsigt over Buranos vartegn, såsom det skæve klokketårn og hovedtorvet Piazza Baldassarre Galuppi, der er opkaldt efter en stor venetiansk komponist fra det 18. århundrede. Kig ind i nogle af kniplingsbutikkerne under dit besøg på øen. Derefter afslutter du din rejse ved udgangspunktet for din tur.

Venedig: Murano, Burano og Torcello Hop-on Hop-off bådtur

9. Venedig: Murano, Burano og Torcello Hop-on Hop-off bådtur

Slap af på en båd med store vinduer og åbne rum, når du tager på hop-on hop-off-tur i Venedig. Tag hele turen på én gang for at få et godt første overblik over Venedig, eller stop op undervejs, hvor og hvor længe det passer dig bedst. Udforsk Venedig og Murano og Burano i en behagelig båd. Stig af og på ved Sankt Markus og Murano, og hør fascinerende historier med din audioguide. Du får mulighed for at se en demonstration på en glasfabrik. Stig på ved dit foretrukne stop, og nyd panoramaudsigten fra de store vinduer på den overdækkede båd eller fra det åbne rum. Børn 0-5 år og kæledyr rejser gratis. Familietilbud er tilgængelige. Bådturens stoppesteder: LINJE A: Santa Lucia Railway Station (foran KFC-restauranten) - Tronchetto (foran Flixbus Stop) - San Marco (foran Royal Gardens) - Murano (foran ELLEGI MURANO GLASS) - Zattere (Fondamenta Zattere al Ponte Longo) - Tronchetto - Santa Lucia Railway Station Linje B: Punta Sabbioni (Pier nr. 4) - Murano (foran ELLEGI MURANO GLASS) - Torcello - Burano (Fondamenta del Pizzo) - Punta Sabbioni

Fra Venedig: Murano og Burano halvdags ø-tur med båd

10. Fra Venedig: Murano og Burano halvdags ø-tur med båd

Under dit ophold i Venedig kan du benytte lejligheden til at besøge de nærliggende øer Murano og Burano, som er berømte for deres traditionelle håndværk. Tag først til Burano, tag på en guidet tur, og oplev kunsten at lave kniplinger. På Murano vil du også tage en guidet tur og være vidne til en glasblæsningsdemonstration. Undgå de travle offentlige færger, afgang fra Venedig og tag til to af de mest ikoniske øer i området. Ledsaget af din lokale guide vil du opdage historien og kunsten i Murano og Burano. Beundr de fascinerende farverige huse, og lær om den ældgamle tradition for knipling på Burano. Herefter fortsætter du til det maleriske Murano, hvor du lærer om det venetianske glaspusterhåndværk, der er gået i arv gennem generationer.

Alle aktiviteter

71 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Burano

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Burano?

Topattraktionerne, der skal opleves i Burano:

Hvad er de bedste ture, man kan tage på i Burano med børn?

Hvad er de bedste tilbud og rabatter på aktiviteter og attraktioner i Burano?

Andre seværdigheder i Burano

Vil du se alle oplevelser i Burano? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Burano

Samlet bedømmelse

4.2
(25.007 anmeldelser)

En fantastisk tur. Mødestedet var lidt svær at finde, men italienerne er hjælpsomme og gode til engelsk. Vores voucher blev ombyttet til billetter på turistbureauet. Øen Torcelli var ikke besøget værd, nok mest for at støtte øens restauranten mod konkurs. Kunne godt have brugt en time mere på Murano og mindst 5-6 timer mere på Burrato.

Enhed til afhentning af billetter, når du forlader lufthavnen, meget let at finde Tydelig indikation på maskinen Det tager 2 minutter Jeg anbefaler dette pas, som jeg tog over 3 dage

let at få adgangskort på vaporettomaskinerne. Transport i Venedig er dyrt, og med denne mulighed kan du spare nogle penge 🫰

Det var virkelig meget rart, og transporten i Venedig var perfekt. Uden en vand etc billet kan du glemme Venedig!

Jeg hørte ikke helt informationen i guiden. Men aktiviteten skal laves, det anbefaler jeg virkelig. Lækkert.