Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Burgenland

Vores mest anbefalede ting at gøre i Burgenland

Fra Wien: Parndorf Outlets Shuttle Bus Transfer

1. Fra Wien: Parndorf Outlets Shuttle Bus Transfer

Efter praktisk afhentning i centrum af Wien kan du køre direkte til Parndorf i en airconditioneret shuttlebus. Efter en hurtig køretur på 1 time ankommer du til McArthur Glen Designer Outlet, hvor du kan finde rabatter på op til 70 % på mærker som Adidas, Prada, Dolce & Gabbana, Calvin Klein, Reebok og meget mere.

Burgenland: Familiepark General Admission

2. Burgenland: Familiepark General Admission

Besøg Familypark i den smukke nord-Burgenland-region og oplev en sjov dag ude. Nyd en række forskellige forlystelser og engagerende aktiviteter, der passer til alle aldre på tværs af parkens 4 temaområder: Oplev slottet, eventyrskoven, gården og eventyrøen. Udforsk et smukt parklandskab med farverige blomsterbede, strømmende åer og forskellige planter og træer. Kør på de spændende rutsjebaner i Götterblitz (gudernes lyn) og Rattenmühle (rottemøllen). Få en fantastisk udsigt over det omkringliggende landskab, mens du zoomer rundt i Leonardo's Flying Machine. Tag en afslappet traktortur eller hop på Forest Express for en afslappende rejse for hele familien. Børn kan nyde en række interaktive såsom vandlege, musikteatre, legepladser og en overflod af mindre skibstanker. Mød figurer i naturlig størrelse fra brødrene Grimms mest kendte eventyr i Eventyrskoven, herunder Hans og Grete, Tornerose og Rumpelstiltskin. For at tage en pause fra de sjove eventyr, vælg mellem en række spisemuligheder under din tid i parken.

Wien: Go City Explorer Pass til op til 7 attraktioner

3. Wien: Go City Explorer Pass til op til 7 attraktioner

Med Vienna Explorer Pass har du friheden til at vælge mellem 2 og 7 af Wiens topattraktioner, alt sammen i ét brugervenligt digitalt pas. Vælg mellem over 45 håndplukkede aktiviteter og ture, og spar op til 50%* i forhold til at købe separate billetter. Der er så meget at se, og du har masser af tid til at gøre det med 60 dage til at bruge dit pas fra dit første attraktionsbesøg. Du skal blot downloade dit pass til din mobile enhed, gennemse den digitale guide for inkluderede attraktioner og instruktioner før dit besøg (nogle ture eller attraktioner kan kræve forudgående reservation) og fremvise det ved hver attraktion eller tur for at komme ind. Visualiser de østrigske kongeliges overdådige liv på Esterhazy Palace, Forchtenstein Castle eller Schönbrunn Palace (glem ikke at tage af sted uden at udforske Schönbrunn Gardens). Nyd en dag i Schönbrunn Zoo eller Madame Tussauds. Læn dig tilbage og slap af med Big Bus Tours Vienna. Ture og oplevelser - Guidet tur til Schönbrunn-slottet (R) - Big Bus Tour Wien 1-dags klassisk tur - Kejserinde Sissi vandretur (R) - Tidsrejse magi Wien historie tur (R) - Craft Beer Tasting Tour - Kick Bike Guided Tour (R) - Guidet cykeltur i Wien (R) - Freud's Vienna Tour (R) - Wien Undercover & Wine Tour (R) - Sisi's Amazing Journey (R) - Hollywood i Wien - vandretur (R) - Street Art Tour (R) - Kejserinde Sisi på vandretur og Hofburgs kejserlige lejligheder - Esterhazy Winery Tour og klassisk vinsmagning (R) - Fremtidens bus VR-tur (R) - Uddannelsesvandring - hjemløshedsinitiativ (R) - Klassisk koncert i Haus der Musik (R) Museer og steder af interesse - Schönbrunn Zoo (Wien Zoo) - Kæmpe pariserhjul (Wiener Riesenrad) - Danube Tower - MAK Wien - Museum for Anvendt Kunst - Wiens Tekniske Museum - Madame Tussauds Wien - Sigmund Freud Museum - Det kejserlige skatkammer Wien - Hofburg-paladset - Teatermuseet - Kejserligt vognmuseum - Weltmuseum Wien - Esterhazy-paladset - Forchtenstein Slot (april til oktober) - Mythos Mozart Fritid - Valsedans (1 time) (R) - Scootseeing Wien Elektrisk cykeludlejning (1 time) - Ohmm! The Future Massage (R) - Skattejagt i Wien (april til november) - Escape Game - Afslapning i Salzquelle-salthulen (50 minutter) (R) - Spansk rideskole (R) Reservationer påkrævet Attraktioner og ture kan ændres. Se den digitale guide, der følger med din bekræftelseskupon, for at få de mest opdaterede oplysninger, herunder en komplet liste over inkluderede attraktioner, åbningstider og instruktioner om forhåndsreservation. *Besparelser baseret på rejseplaner på Go Citys hjemmeside.

Fra Wien: Halvdagstur til Wienerwald og Seegrotte

4. Fra Wien: Halvdagstur til Wienerwald og Seegrotte

Første stop på vores udflugt er Heiligenkreuz-klosteret, som blev grundlagt allerede i 1133 og stadig er et kloster den dag i dag. Under en guidet rundvisning viser vi dig det middelalderlige kloster og Babenbergs gravsted. Dette dynasti er det ældste herskende dynasti i Østrig og har præget landets historie i århundreder. Herefter fortsætter turen med bus til søens grotte Hinterbrühl. I mere end 80 år har denne søgrotte i løbet af dagen tilbudt sine besøgende et unikt skuespil. Højdepunktet på denne tur er sejlturen på den største underjordiske sø i Europa. Men pas på: I søens grotte er temperaturen omkring 9 °C hele året rundt, så det er på tide at klæde sig varmt på!

Wien: Tur med vinsmagning

5. Wien: Tur med vinsmagning

Oplev de fineste druer fra Østrig i hjertet af Wien på denne spændende aften. Fra Grüner Veltliner til Blaufränkisch vil du smage en række udsøgte vine. Turen begynder med en vin, der er lige så ikonisk for Wien som Stephansdom. Dyk ned i historien om denne lokale vin, før vi går videre til næste sted. I en privat vinkælder vil vi smage en østrigsk Riesling og diskutere dens unikke kvaliteter. På vores tredje stop skal vi nyde en anden international vinsort sammen med lækre østrigske lufttørrede skinkespecialiteter. En privat vinsmagning med Østrigs berømte Grüner Veltliner fra Wachau-dalen følger, komplet med traditionelt østrigsk pålæg og brød. Som afslutning på aftenen nyder vi et glas rødvin fra Burgenland, mens vi diskuterer denne vinregions forviklinger.

Eisenstadt: Adgangsbillet til Esterhazy-paladset

6. Eisenstadt: Adgangsbillet til Esterhazy-paladset

Udforsk Esterházy Slot, der engang var residens for store magnater og nu er et markant vartegn i hjertet af Burgenlands hovedstad Eisenstadt. Beundr det smukke barokpalads, og se Esterházy-dynastiets unikke private samling på museet. Vandre gennem de storslåede værelser på bel étage på Esterházy-palæet. Beundre de kunsthistoriske skatte fra samlingen, herunder Esterházy-familiens sølv, verdens største samling af neoklassisk sølvtøj, der er bevaret som et sæt. Få et fascinerende indblik i paladsets historie som en bygning. Tag en rundvisning på første sal for at få historien om en bemærkelsesværdig personlighed, Melinda Esterházy, frem i lyset. Lær prinsessen at kende, ikke kun som ballerina, men også som en person, hvis liv var fuld af op- og nedture. Lær om hendes ambitiøse karriere og turbulente personlige liv. I stueetagen kan du opleve historien om Joseph Haydn som musikdirektør og komponist i Esterházy-prinsernes tjeneste. Se multimediestationer, projektinstallationer og udstillinger, der følger denne geniale komponists arbejde fra hans begyndelse i Eisenstadt og Eszterház og frem til hans sene musik. Derefter kan du opleve den lange historie om Esterházys "bacchanalske" side i de over 300 år gamle slotskældre. Besøg vinmuseet for at gennemgå vinfremstillingens historie under Esterházy-prinserne. Se over 700 sjældne genstande med relation til vin og vindyrkning, fra historiske tønder til Burgenlands ældste Baumpresse (en slags kurvepresser).

Den romerske by Carnuntum Adgang

7. Den romerske by Carnuntum Adgang

Rejs tilbage i tiden i den romerske by Carnuntum, hvor en del af et romersk bykvarter er blevet rekonstrueret i et internationalt enestående projekt. Få et indblik i det romerske samfund med genopbyggede bygninger på deres oprindelige placering, dekorative detaljer og møbler baseret på arkæologiske fund, der er gjort på stedet. Føl dig som en gæst i romernes stuer, forundres over de antikke bade, og gå tilbage til gladiatorernes verden i amfiteatret og gladiatorskolen. Oplev tidløse skatte i Museum Carnuntinum, og vær vidne til de tidligere indbyggeres livsglæde og kultur.

Forchtenstein: Adgangsbillet til slottet Forchtenstein

8. Forchtenstein: Adgangsbillet til slottet Forchtenstein

Træd ind i fortiden, når du udforsker samlingerne på slottet Forchtenstein. Oplev de unikke historier og skatte bag hvert hjørne. Begynd dit eventyr i den indre gård, hvor du kan beundre de største secco-murmalerier nord for Alperne. Gå ind i oratoriet og kapellet på første sal, og beundr den imponerende samling af våben i et af Europas største private våbenhuse. Fortsæt til anden sal og oplev en række uvurderlige samlinger. Se uvurderlige artefakter som et udsmykket 400 år gammelt osmannisk telt eller de tre kroningsflag fra det 17. århundrede. Beundr et væld af Esterházy-familieportrætter, herunder billeder af fiktive forfædre, herunder Attila Hunnen og Vlad Impaler. Udforsk deres kunstsamlinger, som omfatter Kunstkammeret (raritetskabinet), der stammer fra slutningen af det 16. til begyndelsen af det 18. århundrede, og som giver et fascinerende indblik i prins Paul Esterházys passion for at samle.

Mayerling, Østrig: Audioguide-tur gennem udstillingen

9. Mayerling, Østrig: Audioguide-tur gennem udstillingen

Din audioguide vil føre dig gennem udstillingen. I dag bor der ved siden af kirken karmelitter, der beder for de dødes sjæle og alle sjæle, der er anbefalet til os, som kejser Franz Joseph ønskede det. Turen tager i gennemsnit 45 minutter. Du vil også gå gennem et udendørsområde og se kirken, der er bygget over det sted, hvor begge blev fundet døde. Du vil se udstillinger af høj kvalitet og lære om Habsburgs historie. Du har udsigt over den vidunderlige Wienerwald-natur. Ved udgangen er der mulighed for at købe kaffe og små gaver. 5 kilometer ved siden af Mayerling ligger Heiligenkreuz Abbey, så du kan bruge en hel dag på at besøge Mayerling og Heiligenkreuz, hvor Jesus vil tale til dit hjerte om den hellige kirkes fremtid. Heiligenkreuz har et universitet og er et unikt sted, hvor masser af unge munke giver deres liv til Gud.

Dagstur til Győr, Lébény og Pannonhalma fra Budapest

10. Dagstur til Győr, Lébény og Pannonhalma fra Budapest

Oplev de smukke barokbygninger i Győr på en naturskøn heldagstur fra Budapest, komplet med tur/retur-transport fra et valgfrit sted i byen. Bortset fra en kort periode på 4 år i Győrs historie var Győr fri for tyrkisk besættelse. Byen blev befriet i 1598 og var i spidsen for den kunstneriske barokbevægelse, som udviklede sig i byen tidligere end de østlige bygder i Ungarn. I midten af 1600-tallet var Győrs barokke centrum etableret. Når du vandrer rundt i gaderne, kan du se de typiske buet- og buetvinduer på hjørnehusene og bispekatedralen, hvor relikvieskrinet fra den hellige kong Ladislaus I af Ungarn opbevares. Beundr franciskanerkirken og det hus, som Napoleon boede i, mens han kæmpede i slaget ved Győr. Esterhazy-paladset er et andet fint eksempel på Győrs barokke design. Fortsæt til det nærliggende Lébény, som overlevede mongolske og tyrkiske invasioner og har bevaret meget af sin middelalderlige karakter. Dens mest berømte monument er den romanske kirke Sankt Jakob, som du vil besøge, inden du kører til Pannonhalma. Det 1.000 år gamle Pannonhalma-arkitektsloster er et af de mest historiske monumenter i Ungarn. Bemærkelsesværdige steder på bakketoppen er basilikaen fra det 13. århundrede og arboretet, mens udsigten strækker sig ud over vinmarkerne i Pannonhalma-Sokoróalja-regionen.

Alle aktiviteter

19 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Burgenland

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Burgenland?

Topattraktionerne, der skal opleves i Burgenland:

Hvad er de bedste ture, man kan tage på i Burgenland med børn?

Andre seværdigheder i Burgenland

Vil du se alle oplevelser i Burgenland? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Burgenland

Samlet bedømmelse

4.4
(189 anmeldelser)

Mødestedet var forkert annonceret, vi ville have misset turen, selvom vi var på det rigtige mødested!!!! Ingen medarbejder kom for at informere os om, at mødestedet var ændret!!!

Super....chauffør og rejseleder i topform....Thomas har ikke kun stor historisk viden, nej, han har charme og masser af anekdoter i ærmet...Mange tak og hilsner fra Tyskland.