Oplevelser i
Burj Al Arab

Gå ikke glip af synet af hotellet, der "driver" på Den Persiske Bugt.

Vælg datoer

Hvad findes der inde i Burj Al Arab?

Med en højde på 321 m er Dubais imponerende Burj Al Arab et af verdens højeste hoteller. Men højden alene er ikke nok, til at gøre det kendt som verdens eneste 7-stjernede hotel. Hvad er det, der gør verdens mest luksuriøse hotel til noget helt særligt?

 • Royal Suite

  1. Royal Suite

  Kongesuiten er Burj Al Arabs dyreste hotelværelse til en pris på 19.000 USD per overnatning. Til gengæld har den 2-etagers suite en hær af butlere, der står på spring for at forsøde dit ophold, samt et hav af hotelfaciliteter.

 • Al Mahara

  2. Al Mahara

  Du kommer ind i hotelrestauranten via en simuleret undervandsrejse i ubåd gennem et indendørs akvarium, der er så stort, at der skal 18 cm tykke glasvægge til, for at klare trykket.

 • Helikopterlandingsplads

  3. Helikopterlandingsplads

  Selvom du, man teknisk set lander ovenpå og ikke inde i Burj Al Arab, er det alligevel temmelig ekstravagant at ankomme i helikopter.

 • Talise Spa

  4. Talise Spa

  Der kan være stor forskel på hotelspaer. Talise Spa topper de fleste med en sauna der ligger 150 m hævet over jorden, hvorfra man kan nyde panoramaudsigten over byen gennem det dugsikre glas.

 • Skyview Bar

  5. Skyview Bar

  I Burj Al Arabs Skyview Bar bydes på cocktails i verdensklasse, levende musik og en indretning som får al snak til at forstumme. Åh ja, så er der også lige udsigten fra 200 meters højde over golfen!

Planlæg dit besøg

 • Hvordan kommer jeg dertil?

  Burj Al Arab ligger på en kunstig ø, ud for Jumeirah-stranden, og der er adgang til hotellet via en privat bro. Den nemmeste og billigste måde at komme dertil er med taxa. Men du kan selvfølgelig også ringe til hotellet og booke en Rolls Royce eller en helikoptertaxa.

 • Hvordan kommer jeg ind?

  Desværre er det ikke så let, at du bare kan gå ind på hotellet og kigge. Du kommer ikke engang ind i lobbyen uden en reservation eller i det mindste at have booket et bord i restauranten eller til hotellets berømte eftermiddagste. Du kan desuden sikre dig adgang til Burj Al Arab som del af en guidet tur.

 • Hvor meget koster det for en overnatning?

  Det er selvfølgelig ikke alle værelserne, der er så dyre som kongesuiten, men selv de billigste værelser koster mindst 1800 USD!

Praktisk information

 • Hvornår skal man tage dertil?
  24 timer i døgnet
 • Hvad er prisen?
  Det er en fantastisk bygning set udefra, men det er dyrt at komme ind, det er bedst at tjekke de forskellige guidede ture ud.
 • Får jeg brug for en guide?
  Ikke nødvendigvis, men dit besøg på Burj Al Arab skal bookes på forhånd.
 • Hvordan kommer jeg derhen?
  Hotellet ligger på en lille ø ud for Dubais kyst. Den nærmeste metrostation er Mall of the Emirates, herfra går du over broen. Det er dog lettere at tage en taxa.
 • Yderligere tips

  • Klæd dig pænt - dette er et af verdens flotteste hoteller.

  • Hvis du ikke bor på Burj, kan du kun komme ind, hvis du har en bordreservation. Der findes flere pakker, som tilbyder dette.

Andre seværdigheder i Burj Al Arab

Vil du se alle oplevelser i Burj Al Arab? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Burj Al Arab

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 9.493 anmeldelser

Disse fyre er meget professionelle og søde. Jeg havde Naira med. Han gjorde det til en strålende betagende oplevelse. Han justerede den hastighed, vi skulle, og var dygtig til at bestemme den hastighed, jeg er komfortabel med. Tag vidunderlige videoer og billeder til Dubais vartegn fra havet. Jeg anbefaler det bestemt og vil helt sikkert gøre det igen. Hver en øre værd.

Sød guide der talte engelsk. Fortalte om mange sjove ting ud over om bygninger og fakta om landet. Der var sørget for kold vand på hele turen. Der blev lyttet til ønsker om bestemte butikker eller andre oplevelser.

Skøn speedbådstur. God oplevelse at se Dubai fra vandsiden....og ikke mindst...sjovt med fart på havet. Kan kun anbefale turen.

Rizwan was a really nice and good driver/guide. We enjoyed the trip very much. Good way to see the Dubai highlights.

Mega fed oplevelse og virkelig billigt. Kan kun anbefales.