Burj Al Arab

Vælg datoer

Hvad findes der inde i Burj Al Arab?

Med en højde på 321 m er Dubais imponerende Burj Al Arab et af verdens højeste hoteller. Men højden alene er ikke nok, til at gøre det kendt som verdens eneste 7-stjernede hotel. Hvad er det, der gør verdens mest luksuriøse hotel til noget helt særligt?

 • Royal Suite

  1. Royal Suite

  Kongesuiten er Burj Al Arabs dyreste hotelværelse til en pris på 19.000 USD per overnatning. Til gengæld har den 2-etagers suite en hær af butlere, der står på spring for at forsøde dit ophold, samt et hav af hotelfaciliteter.

 • Al Mahara

  2. Al Mahara

  Du kommer ind i hotelrestauranten via en simuleret undervandsrejse i ubåd gennem et indendørs akvarium, der er så stort, at der skal 18 cm tykke glasvægge til, for at klare trykket.

 • Helikopterlandingsplads

  3. Helikopterlandingsplads

  Selvom du, man teknisk set lander ovenpå og ikke inde i Burj Al Arab, er det alligevel temmelig ekstravagant at ankomme i helikopter.

 • Talise Spa

  4. Talise Spa

  Der kan være stor forskel på hotelspaer. Talise Spa topper de fleste med en sauna der ligger 150 m hævet over jorden, hvorfra man kan nyde panoramaudsigten over byen gennem det dugsikre glas.

 • Skyview Bar

  5. Skyview Bar

  I Burj Al Arabs Skyview Bar bydes på cocktails i verdensklasse, levende musik og en indretning som får al snak til at forstumme. Åh ja, så er der også lige udsigten fra 200 meters højde over golfen!

Planlæg dit besøg

 • Hvordan kommer jeg dertil?

  Burj Al Arab ligger på en kunstig ø, ud for Jumeirah-stranden, og der er adgang til hotellet via en privat bro. Den nemmeste og billigste måde at komme dertil er med taxa. Men du kan selvfølgelig også ringe til hotellet og booke en Rolls Royce eller en helikoptertaxa.

 • Hvordan kommer jeg ind?

  Desværre er det ikke så let, at du bare kan gå ind på hotellet og kigge. Du kommer ikke engang ind i lobbyen uden en reservation eller i det mindste at have booket et bord i restauranten eller til hotellets berømte eftermiddagste. Du kan desuden sikre dig adgang til Burj Al Arab som del af en guidet tur.

 • Hvor meget koster det for en overnatning?

  Det er selvfølgelig ikke alle værelserne, der er så dyre som kongesuiten, men selv de billigste værelser koster mindst 1800 USD!

Praktisk information

 • Hvornår skal man tage dertil?
  24 timer i døgnet
 • Hvad er prisen?
  Det er en fantastisk bygning set udefra, men det er dyrt at komme ind, det er bedst at tjekke de forskellige guidede ture ud.
 • Får jeg brug for en guide?
  Ikke nødvendigvis, men dit besøg på Burj Al Arab skal bookes på forhånd.
 • Hvordan kommer jeg derhen?
  Hotellet ligger på en lille ø ud for Dubais kyst. Den nærmeste metrostation er Mall of the Emirates, herfra går du over broen. Det er dog lettere at tage en taxa.
 • Yderligere tips

  • Klæd dig pænt - dette er et af verdens flotteste hoteller.

  • Hvis du ikke bor på Burj, kan du kun komme ind, hvis du har en bordreservation. Der findes flere pakker, som tilbyder dette.

Andre seværdigheder i Burj Al Arab

Vil du se alle oplevelser i Burj Al Arab? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Burj Al Arab

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 9.493 anmeldelser

Great trip around Dubai. You get a good feeling about different places in Dubai that you might want to visit again even though it is a very short time at each place but you can still enjoy. Sam our guide was very informative, kind and helpful and he made the trip nice and enjoyable. I will highly recommend this trip to every one who wants to get to Dubais most popular attractions. Best part of the trip were Souk Madinat Jumeirah and Dubai frame.

Vi var 5 personer der oplevede Dubai for første gang, så guiden kørte os rundt til alle de seværdigheder vi havde bestilt hjemmefra i en lækker suv, og der var ikke på noget tidspunkt at noget glippede, og der var masser af tid til fotografering. Guiden var meget oplyst og svarede på alle vores spørgsmål på en god måde, og han tog personligt med når vi var inde nogen steder, hvis der er denne service i hele verden, så er det ikke sidste gang.

Vi havde hjemmefra købt de luxe udgaven og den var alle pengene værd og mere til. Utrolig velorganiseret. Nemt at hoppe af og på, også de forskelige ruter imellem. Imødekommende og venlige guider, som vidste rigtig meget og var gode til at formidle det. Masser af fine ekstra ture og entréer, bl.a. sejlture, museumsbesøg, Lost chambers Aquarium (enestående) og meget mere.

We went for the “Dubai by Night with Burj Khalifa Entrance Ticket” trip. We were shown the most famous attractions of Dubai, everything was well planned. Very nice trip perfectly guided by Nauman Aziz. He was very informative, kind and helpful, with a good patience and made us feel safe traffical as well as everywhere else. Great recommandations from here.

Det var en rigtig god oplevelse. Alle pengene værd. Guiden informerede undervejs og tog også billeder ved de forskellige seværdigheder.