Burj Khalifa, 124. etage

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Burj Khalifa, 124. etage

Vil du se alle oplevelser i Burj Khalifa, 124. etage? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Burj Khalifa, 124. etage

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 56.294 anmeldelser

Det var bare fantastisk! Afhentning fra hotellet til tiden med taxa. Først var jeg skeptisk, men taxachaufføren, der tog os til minibussen, var meget rar og informativ. Så ventede vores tour guide Amira på os i bussen med de andre gæster: kun 7 personer i alt! Vi havde tid nok til alle seværdighederne og kunne opleve alle programpunkterne. Fru Amira gjorde sit arbejde meget godt, vi havde mere end 5 timer til denne tur - tak for det!

Meget god oplevelse. alt fungerede som det skulle og jeg fik mine billetter med det samme. Selve oplevelsen var også vildt fed! Min kæreste og jeg fik højdesyge da vi var i Burj Khalifa, hvilket var rimelig vildt! Kan klart anbefalde alle denne tur! Akvariet var også utroligt og vildt at der kan leve så store hajer i et indkøbscenter.

Alt er på plads og arrangeret - så der er nærmest ingen ventetid... Vi ankom lidt sent, men det var der ingen problemer med... Sikkerheden er i top - men det foregår helt stille og roligt... Og udsigten er FORMIDABEL...

Mega fed oplevelse, som klart kan anbefales. Så smukt en udsigt. Billetten blev købt 10 før vi valgte at besøge bygningen.

Det er et fantastisk bygningsværk, og en kæmpe oplevelse at komme op i.