Burj Khalifa

Vælg datoer

Se Burj Khalifa: Den bedste udsigt til tårnet

Den mest overvældende udsigt i Dubai er fra toppen af Burj Khalifa, men hvordan tager du et billede, der viser, hvor høj verdens største bygning er? Her får du vores 5 bedste bud på, hvor du kan tage fantastiske billeder af denne arkitektoniske kæmpe.

 • Palm Islands

  1. Palm Islands

  Palm Islands er de 2 kunstige øer ud for Dubais kyst. Du får en utrolig udsigt over marinaen og byen.

 • Dubai Mall (springvandsindgangen på nederste etage)

  2. Dubai Mall (springvandsindgangen på nederste etage)

  Fra springvandsindgangen på nederste etage i Dubai Mall, verdens største butikscenter, får du straks øje på 2 ting: Burj Khalifa og det romantiske Dubai Fountains vandshow.

 • Jumeirah Beach

  3. Jumeirah Beach

  Jumeirah er kendt som Dubais Beverly Hils. Den består af en række offentlige strande der strækker sig langs sydkysten.

 • The Address Downtown Dubai

  4. The Address Downtown Dubai

  Næsten hver eneste lounge i dette luksushotel har en fantastisk udsigt til Burj Khalifa. Vi foreslår eftermiddagste på Risala-terrassen, eller drinks i Neos Sky Lounge (på 63. etage). 

 • Safa Park

  5. Safa Park

  Denne grønne oase ligger 3 km fra Burj Khalifa og byder på både ro i nærheden af byen og unikke billeder af Dubais skyskrabere med søen i forgrunden.

Planlæg dit besøg

 • Hvordan tager du et godt billede af Burj Khalifa?

  Vær tålmodig og kreativ. Burj Khalifa er så højt, at det vil være ude af proportioner i forhold til næsten alt andet i byen! Det giver dig chancen for at tage på en fotografisk mission og en virkelig sjov undskyldning for at udforske alt, hvad Dubai har at tilbyde (måske på en arrangeret tur!) 

 • Hvordan køber du billetter til selve Burj Khalifa?

  Når du har taget et fantastisk billede, så tag op til At The Top-udsigtsplatformen i Burj Khalifa for at fejre det. Tip: Køb en spring køen over-billet for at undgå ventetider på op til 1,5 time.

 • Hvornår er den bedste tid på året at tage til Dubai?

  Sommerperioden er billigst, til gengæld er temperaturene meget høje. Fra november til april er det stadig strandvejr, uden at være for varmt. Endnu et tip til din planlægning: Husk på at lokalbefolkningen faster under hele Ramadanen, fra solopgang til solnedgang. Det påvirker i høj grad byens turistattraktioner.

Praktisk information

 • Hvornår skal man tage dertil?
  Åbningstiderne skifter med årstiderne, men At The Top er normalt åben dagligt fra kl. 12.00 til kl. 21.30.
 • Hvad er prisen?
  Priserne varierer i forhold til hvad tid på dagen det er, om du vil springe køen over og om du vælger en tur.
 • Får jeg brug for en guide?
  Hvis du ønsker det, så helt bestemt! Der er hjælpsomme guider, der kan dække alle dine behov, hvad enten du vil udforske byen Dubai, eller høre mere om arkitekturen fra At The Top i Burj Khalifa.
 • Hvordan kommer jeg derhen?
  Bujr Khalifa ligger i hjertet af Dubai. Med 163 etager er den ikke til at overse.
 • Yderligere tips

  • Vær opmærksom på at den gennemsnitlige ventetid, på billetter du køber ved indgangen, er 1,5 time.

  • Husk på at Ramadanen har indflydelse på attraktionernes åbningstider. Planlæg på forhånd, når du vil rejse til Dubai.

Andre seværdigheder i Burj Khalifa

Vil du se alle oplevelser i Burj Khalifa? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Burj Khalifa

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 65.533 anmeldelser

Alt fungerede. Super! Overalt var de tilladt uden køer ved en separat kasseafdeling. De synger stregkoden og alle billetter ved hånden. Vi tog fire arrangementer: 1. Burj Khalifa. De lod mig springe køen over ved kassen. Du kan komme når som helst, selv på det mest populære ved solnedgang. Lad det gå hver dag. 2. Motiongate. Alt er det samme. Mere til børn, men voksne vil også elske det. 3. Vandland Atlantis. Alt er super. Du kan endda gå rundt på luksushotellet og se akvariet, der er køligere end Dubai Mall. 4. Img verden. En cool park med fede attraktioner. Mere til voksne. Kort sagt, med Dubai Pass har du sparet omkring 1.500 dirham. Dobbelt så billigt som ved kassen!

Tour var virkelig en 2 timers kørsel. Jetski er utrolig hurtige, jeg har allerede lavet ture et antal gange, men disse jetski er virkelig hardcore .. Vores guide var også super flot. I sidste ende havde jeg mistet mine briller (allerede ankommet til basen), personalet gik endda til at dykke efter mig for at lede efter brillerne. Så hjælpsomme og venlige, fantastiske. Der var også vand gratis. Billeder er taget af guiden og derefter sendt gratis. Pletter var også virkelig fantastiske.

Jetski -turen var bestemt det værd. Jeg havde reserveret turen på 2 timer og var så heldig at være alene med rejselederen. 2 timer er lidt for meget. En time er nok, især da billederne foran Bhrj Khalifa e er for langt væk i modsætning til Burj al Arab og Atlantis Hotel osv. Billederne var meget gode. Rejselederen var også temmelig flink og tålmodig.

Uforglemmelig oplevelse i et enestående miljø. At gøre absolut. Særlig tak til vores guide Maria, også enestående

MEGA! Super Guide, Organisation.....extra Klasse! ;o)