Burj Khalifa

Vælg datoer

Se Burj Khalifa: Den bedste udsigt til tårnet

Den mest overvældende udsigt i Dubai er fra toppen af Burj Khalifa, men hvordan tager du et billede, der viser, hvor høj verdens største bygning er? Her får du vores 5 bedste bud på, hvor du kan tage fantastiske billeder af denne arkitektoniske kæmpe.

 • Palm Islands

  1. Palm Islands

  Palm Islands er de 2 kunstige øer ud for Dubais kyst. Du får en utrolig udsigt over marinaen og byen.

 • Dubai Mall (springvandsindgangen på nederste etage)

  2. Dubai Mall (springvandsindgangen på nederste etage)

  Fra springvandsindgangen på nederste etage i Dubai Mall, verdens største butikscenter, får du straks øje på 2 ting: Burj Khalifa og det romantiske Dubai Fountains vandshow.

 • Jumeirah Beach

  3. Jumeirah Beach

  Jumeirah er kendt som Dubais Beverly Hils. Den består af en række offentlige strande der strækker sig langs sydkysten.

 • The Address Downtown Dubai

  4. The Address Downtown Dubai

  Næsten hver eneste lounge i dette luksushotel har en fantastisk udsigt til Burj Khalifa. Vi foreslår eftermiddagste på Risala-terrassen, eller drinks i Neos Sky Lounge (på 63. etage). 

 • Safa Park

  5. Safa Park

  Denne grønne oase ligger 3 km fra Burj Khalifa og byder på både ro i nærheden af byen og unikke billeder af Dubais skyskrabere med søen i forgrunden.

Planlæg dit besøg

 • Hvordan tager du et godt billede af Burj Khalifa?

  Vær tålmodig og kreativ. Burj Khalifa er så højt, at det vil være ude af proportioner i forhold til næsten alt andet i byen! Det giver dig chancen for at tage på en fotografisk mission og en virkelig sjov undskyldning for at udforske alt, hvad Dubai har at tilbyde (måske på en arrangeret tur!) 

 • Hvordan køber du billetter til selve Burj Khalifa?

  Når du har taget et fantastisk billede, så tag op til At The Top-udsigtsplatformen i Burj Khalifa for at fejre det. Tip: Køb en spring køen over-billet for at undgå ventetider på op til 1,5 time.

 • Hvornår er den bedste tid på året at tage til Dubai?

  Sommerperioden er billigst, til gengæld er temperaturene meget høje. Fra november til april er det stadig strandvejr, uden at være for varmt. Endnu et tip til din planlægning: Husk på at lokalbefolkningen faster under hele Ramadanen, fra solopgang til solnedgang. Det påvirker i høj grad byens turistattraktioner.

Praktisk information

 • Hvornår skal man tage dertil?
  Åbningstiderne skifter med årstiderne, men At The Top er normalt åben dagligt fra kl. 12.00 til kl. 21.30.
 • Hvad er prisen?
  Priserne varierer i forhold til hvad tid på dagen det er, om du vil springe køen over og om du vælger en tur.
 • Får jeg brug for en guide?
  Hvis du ønsker det, så helt bestemt! Der er hjælpsomme guider, der kan dække alle dine behov, hvad enten du vil udforske byen Dubai, eller høre mere om arkitekturen fra At The Top i Burj Khalifa.
 • Hvordan kommer jeg derhen?
  Bujr Khalifa ligger i hjertet af Dubai. Med 163 etager er den ikke til at overse.
 • Yderligere tips

  • Vær opmærksom på at den gennemsnitlige ventetid, på billetter du køber ved indgangen, er 1,5 time.

  • Husk på at Ramadanen har indflydelse på attraktionernes åbningstider. Planlæg på forhånd, når du vil rejse til Dubai.

Andre seværdigheder i Burj Khalifa

Vil du se alle oplevelser i Burj Khalifa? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Burj Khalifa

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 65.533 anmeldelser

Vi besøgte Burj Khalifa kl. 17.30 for at se solnedgangen og de dansende springvand ved Dubai Mall - som Burj Khalifa ligger ved, i skumringen. Vi var der 16.45 og alt gik super smidigt, ikke så meget kø og alt er så vel fungerende og intet overladt til tilfældighederne! En super oplevelse - vi tog "kun" turen til 125 etage - vi sparede de sidste 500 kr. som det kostede at komme helt op, Dubai havde nok ikke set anderledes ud "deroppe fra" :-) Vi brugte ca. halvanden time deroppe, solnedgangen var smuk og vi var ikke de eneste der kom for at se den :-) Der er souvenir butikker og en cafe med lækker kaffe, kage og is på 124 etage. Og så får man taget de legendariske souvenir fotos, som man kan købe i et papomsalg til 150AED/300 kr. Alt fungerede fint med vores getyourguide voucher. Dog skulle vi stå i kø for at ombytte voucher til billetter, det er lidt pjattet når nu de er bestilt og betalt hjemmefra - det koster en ekstra kø tur.

Meget god oplevelse. alt fungerede som det skulle og jeg fik mine billetter med det samme. Selve oplevelsen var også vildt fed! Min kæreste og jeg fik højdesyge da vi var i Burj Khalifa, hvilket var rimelig vildt! Kan klart anbefalde alle denne tur! Akvariet var også utroligt og vildt at der kan leve så store hajer i et indkøbscenter.

Alt er på plads og arrangeret - så der er nærmest ingen ventetid... Vi ankom lidt sent, men det var der ingen problemer med... Sikkerheden er i top - men det foregår helt stille og roligt... Og udsigten er FORMIDABEL...

Mega fed oplevelse, som klart kan anbefales. Så smukt en udsigt. Billetten blev købt 10 før vi valgte at besøge bygningen.

En torsdag i uge 8 kl 11.30 og kun omkring 30-40 mennesker i kø, Vi kom derfor hurtigt op og kunne nyde udsigten.