Burriana Strand

6 aktiviteter fundet

Rejser du nu? Se, hvad der er tilgængeligt for dine datoer

Topaktiviteter i Nerja

49 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Burriana Strand: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Fra Nerja: Guidet Paddle Surf Cliffs og Maro Waterfall

Fra Nerja: Guidet Paddle Surf Cliffs og Maro Waterfall

Du får et introduktionskursus, hvor du bliver undervist i, hvordan du bevæger dig på paddleboardet, og hvordan du skal bruge pagajen. Der findes et udvalg af forskellige brætter, så din ekspertguide vil kunne give dig et passende bræt. Padl derefter fra Burriana-stranden langs Maro-Cerro Gordo-klipperne hele vejen til Maro-vandfaldet og Acantilado-hulerne. Udforsk grotterne med bræt, men også under vandet med dit eget snorkeludstyr (ikke inkluderet). Oplev klippeformationerne samt korallerne og de farverige fisk. Ved turens afslutning får du videoer og fotos taget med en GoPro.

Nerja: Gratis kajakrute langs klipperne i Nerja og Maro

Nerja: Gratis kajakrute langs klipperne i Nerja og Maro

Hvad tid kan du booke? Lavsæson fra 10:00 til 18:00 Mellemsæson fra 10:00 til 19:00 Højsæson fra 9:00 til 19:00 Ingen erfaring? Du skal ikke bekymre dig, hvis det er første gang, du tager på denne udflugt, vores strandkammerater vil give dig det grundlæggende for denne udflugt, så du ikke går glip af nogen detaljer på ruten med steder at besøge som f.eks: Små jomfruelige grotter fulde af natur, ulvegrotten, som du kan gå ind i uden problemer, hvis havet tillader det, og det naturlige vandfald i Maro, hvor stedets skønhed vil efterlade dig målløs. Hvor lang tid skal jeg bruge for at se det naturlige vandfald i Maro? Hvis du er interesseret i at komme til dette sted, som er et af de mest kendte, skal din leje være 3 timer, da det vil tage cirka to og en halv time mellem der og tilbage. Så du kan få tid til at tage en kort svømmetur og dykke ned i vandet for at se havbundens skønhed. Hvad skal jeg medbringe til udflugten? Vi anbefaler, at du medbringer solcreme, hat og solbriller. Vand er vigtigt. Hvad gør vi med vores ejendele? Vi har gratis garderobeskabe, tørre tasker og mobiltasker (5€). Hvornår skal man reservere? Vi anbefaler, at du booker din tur på forhånd for at garantere din plads. Hvad sker der, hvis vejret ikke er godt? Her er det havet, der bestemmer, og vi er afhængige af dets tilstand, som kan ændre sig fra det ene øjeblik til det andet. Hvis vi finder det passende, annullerer vi din plads og giver dig et andet tidspunkt eller endda en anden dag. Hvis du ikke kan, vil reservationen blive annulleret uden problemer. Hvor lang tid i forvejen kan jeg annullere min reservation? Mindst 24 timer før afrejse, så vi kan bruge dine pladser til andre personer, du er interesseret i. Hvor kan vi mødes med dig? Crystal Kayak Nerja, Playa de Burriana 30, gennemsigtig kajakbutik. Parkeringsplads? Burriana-stranden er en af de mest populære strande i vores by og er meget efterspurgt, så vi anbefaler, at du tager af sted med god tid til at parkere og ankommer 15 minutter før til vores kontor, så vi kan give dig alle oplysninger, og så din udlejning starter på det reserverede tidspunkt, ellers går der minutter tabt. Velegnet til hele familien? Vores kajakker vil blive fordelt af vores kolleger på kontoret efter størrelse og vægt. Små børn kan gå i midten, men kun to personer padler og skal tage højde for, at vægten er højere. Det er et øjebliks refleksion, som du kan nyde sammen med din familie. Vigtigt: Selvom vi forsyner dig med en redningsvest, er dette ikke en egnet udflugt for ikke-svømmere. Så tænk ikke to gange over det... Det er tid til at nyde den bedste udsigt over Nerja fra havet. Vi venter på dig.

Ruta libre en paddel surf por la cascada de Nerja y Maro .

Ruta libre en paddel surf por la cascada de Nerja y Maro .

Tidspunkter for reservation: Lavsæson: Tilgængelig fra 10:00 til 18:00. Mellemsæson: Tilgængelig fra 10:00 til 19:00. Højsæson: Tilgængelig fra kl. 9.00 til kl. 19.00. Til at begynde med: Hvis det er din første gang, skal du ikke bekymre dig. Vores strandteam vil give dig en fuld introduktion før udflugten. Du vil blive fortrolig med de steder, du skal besøge, f.eks. skjulte naturlige huler og det imponerende Maro-vandfald. Tid til at komme til Maro-vandfaldet: For at udforske det berømte vandfald skal du bruge mindst 3 timers udlejning. Turen frem og tilbage tager normalt to en halv time, så du har masser af tid til at svømme og beundre undervandslandskabet. Hvad skal man tage med? Vi anbefaler, at du medbringer solcreme, hat, solbriller og selvfølgelig vand. Sikkerhed for dine ejendele: Vi tilbyder gratis skabe, drybags og mobiletuier (€5). Reservationer og klima: Foretag din reservation på forhånd for at sikre din plads. I tilfælde af dårligt vejr omlægger vi din udflugt eller refunderer dig det fulde beløb. Annulleringer: Hvis du er nødt til at annullere, bedes du give os besked mindst 24 timer i forvejen. Mødested: Vi er hos Crystal Kayak Nerja, på Burriana Beach 30, i vores gennemsigtige kajakbutik. Parkeringsplads: Burriana-stranden kan være travl, så kom tidligt for at parkere. Vi anbefaler at ankomme 15 minutter før afgang. Er det egnet til hele familien? Vores paddleboards er velegnede til alle aldre, men vær opmærksom på, at små børn skal sidde i midten, og at kun to personer må padle. Vigtigt: Sørg for, at alle i din gruppe kan svømme, da vi stiller redningsveste til rådighed, men dette er ikke en anbefalelsesværdig udflugt for ikke-svømmere. Tøv ikke, nyd Nerja fra havet sammen med os!

Fra Marbella: Frigiliana & Nerja mad & historie dagstur

Fra Marbella: Frigiliana & Nerja mad & historie dagstur

Oplev charmen ved Frigiliana, en af Andalusiens mest maleriske hvide landsbyer. Dyk ned i dens fascinerende historie, der går tilbage til fønikiske, romerske og mauriske civilisationer. Fordyb dig i de fascinerende Nerja-grotter og -museet, eller vælg et kajakeventyr langs kysten på den fantastiske Costa del Sol. Glem ikke at forkæle dine smagsløg med de fristende lokale kulinariske lækkerier! Dette fabelagtige heldagseventyr er dit at nyde. Du begynder med at udforske en af Andalusiens smukkeste hvide landsbyer, Frigiliana. På turen, hvor vi vandrer gennem de smukke gader, lærer du alt om Frigilianas rige historie, der går så langt tilbage som fønikisk, romersk og maurisk tid. Vores tur vil bringe dig til forskellige steder i byen, der repræsenterer de mange forskellige indflydelser, der er blevet introduceret gennem århundrederne. Du får lidt fritid til selv at gå på opdagelse og måske tjekke nogle af Frigilianas mange fantastiske håndværksbutikker. Bagefter mødes vi på en særligt udvalgt restaurant, hvor vi spiser velsmagende lokal mad med en fantastisk udsigt. Efter frokost kører vi videre til din valgte aktivitet. For dem, der har valgt at besøge Nerja Caves, venter der en oplevelse. Nerja-hulerne er hjemsted for nogle af de mest dramatiske og største klippeformationer i Spanien samt nogle af de ældste kunstværker nogensinde. Denne smukke grotte er hjemsted for over 590 kunstværker, der spænder fra den øvre palæolitiske periode til nyere tid. På grund af bevaringshensyn kan disse kunstværker ikke ses personligt. Herefter går turen til Nerja Museum, hvor man kan lære mere om Nerja, byens kulturarv, Nerja-grottens hemmeligheder og de skatte, der er fundet i hulen. Det fortæller den rige lokale historie fra forhistorien til i dag. Hvis du har valgt at tage på kajaktur, kører vi efter frokost til Burriana Beach, hvor du kan nyde en fantastisk smuk to timers guidet kajaktur gennem det Unesco-beskyttede farvand omkring Nerja- og Maro-klipperne med kvalificerede guider. Du får instruktioner i, hvordan du bruger kajakken samt sikkerhedsinstruktioner, inden du tager af sted. Bagefter går vi en afslappet tur gennem Nerjas livlige gader til vores valgte restaurant, hvor vi afslutter dagen med lækker mad og vin. Vi vil meget gerne have dig med på en fuldt guidet kulinarisk og historisk rejse rundt i Frigiliana og Nerja på den naturskønne spanske sydkyst.

Nerja: Guided Photography walk

Nerja: Guided Photography walk

A professional photographer will guide you on this creative tour. You will pass beautiful buildings, narrow streets and nice views. Before the walk starts you will choose a theme (we will help you with that!) and during the walk you focus on that theme and take photographs. This is a really cool way to explore a city from a different perspective. The photographer will give you tips and advice on how to take more interesting and creative photos. We do not focus on technicalities and you do not need any photography experience or professional camera. This is for everyone and you can easily join with any camera or smartphone. It's about fun and creativity and about experiencing and (re)discovering Nerja in a different way! The tour starts and ends at the Plaza de España in the heart of the town. The route takes us through the centre, passing a beautiful and quiet residential area and a part of Burriana beach! The tour takes 2.5 hours of which 2 hours is a walk at a slow pace, with many stops for taking your photos. After that we will have a drink on a terrace to look at the results. A day after the tour you will receive a beautiful digital souvenir made from your own photos!

Burriana Strand: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Fra Nerja: Guidet Paddle Surf Cliffs og Maro Waterfall

Fra Nerja: Guidet Paddle Surf Cliffs og Maro Waterfall

Du får et introduktionskursus, hvor du bliver undervist i, hvordan du bevæger dig på paddleboardet, og hvordan du skal bruge pagajen. Der findes et udvalg af forskellige brætter, så din ekspertguide vil kunne give dig et passende bræt. Padl derefter fra Burriana-stranden langs Maro-Cerro Gordo-klipperne hele vejen til Maro-vandfaldet og Acantilado-hulerne. Udforsk grotterne med bræt, men også under vandet med dit eget snorkeludstyr (ikke inkluderet). Oplev klippeformationerne samt korallerne og de farverige fisk. Ved turens afslutning får du videoer og fotos taget med en GoPro.

Nerja: Gratis kajakrute langs klipperne i Nerja og Maro

Nerja: Gratis kajakrute langs klipperne i Nerja og Maro

Hvad tid kan du booke? Lavsæson fra 10:00 til 18:00 Mellemsæson fra 10:00 til 19:00 Højsæson fra 9:00 til 19:00 Ingen erfaring? Du skal ikke bekymre dig, hvis det er første gang, du tager på denne udflugt, vores strandkammerater vil give dig det grundlæggende for denne udflugt, så du ikke går glip af nogen detaljer på ruten med steder at besøge som f.eks: Små jomfruelige grotter fulde af natur, ulvegrotten, som du kan gå ind i uden problemer, hvis havet tillader det, og det naturlige vandfald i Maro, hvor stedets skønhed vil efterlade dig målløs. Hvor lang tid skal jeg bruge for at se det naturlige vandfald i Maro? Hvis du er interesseret i at komme til dette sted, som er et af de mest kendte, skal din leje være 3 timer, da det vil tage cirka to og en halv time mellem der og tilbage. Så du kan få tid til at tage en kort svømmetur og dykke ned i vandet for at se havbundens skønhed. Hvad skal jeg medbringe til udflugten? Vi anbefaler, at du medbringer solcreme, hat og solbriller. Vand er vigtigt. Hvad gør vi med vores ejendele? Vi har gratis garderobeskabe, tørre tasker og mobiltasker (5€). Hvornår skal man reservere? Vi anbefaler, at du booker din tur på forhånd for at garantere din plads. Hvad sker der, hvis vejret ikke er godt? Her er det havet, der bestemmer, og vi er afhængige af dets tilstand, som kan ændre sig fra det ene øjeblik til det andet. Hvis vi finder det passende, annullerer vi din plads og giver dig et andet tidspunkt eller endda en anden dag. Hvis du ikke kan, vil reservationen blive annulleret uden problemer. Hvor lang tid i forvejen kan jeg annullere min reservation? Mindst 24 timer før afrejse, så vi kan bruge dine pladser til andre personer, du er interesseret i. Hvor kan vi mødes med dig? Crystal Kayak Nerja, Playa de Burriana 30, gennemsigtig kajakbutik. Parkeringsplads? Burriana-stranden er en af de mest populære strande i vores by og er meget efterspurgt, så vi anbefaler, at du tager af sted med god tid til at parkere og ankommer 15 minutter før til vores kontor, så vi kan give dig alle oplysninger, og så din udlejning starter på det reserverede tidspunkt, ellers går der minutter tabt. Velegnet til hele familien? Vores kajakker vil blive fordelt af vores kolleger på kontoret efter størrelse og vægt. Små børn kan gå i midten, men kun to personer padler og skal tage højde for, at vægten er højere. Det er et øjebliks refleksion, som du kan nyde sammen med din familie. Vigtigt: Selvom vi forsyner dig med en redningsvest, er dette ikke en egnet udflugt for ikke-svømmere. Så tænk ikke to gange over det... Det er tid til at nyde den bedste udsigt over Nerja fra havet. Vi venter på dig.

Ruta libre en paddel surf por la cascada de Nerja y Maro .

Ruta libre en paddel surf por la cascada de Nerja y Maro .

Tidspunkter for reservation: Lavsæson: Tilgængelig fra 10:00 til 18:00. Mellemsæson: Tilgængelig fra 10:00 til 19:00. Højsæson: Tilgængelig fra kl. 9.00 til kl. 19.00. Til at begynde med: Hvis det er din første gang, skal du ikke bekymre dig. Vores strandteam vil give dig en fuld introduktion før udflugten. Du vil blive fortrolig med de steder, du skal besøge, f.eks. skjulte naturlige huler og det imponerende Maro-vandfald. Tid til at komme til Maro-vandfaldet: For at udforske det berømte vandfald skal du bruge mindst 3 timers udlejning. Turen frem og tilbage tager normalt to en halv time, så du har masser af tid til at svømme og beundre undervandslandskabet. Hvad skal man tage med? Vi anbefaler, at du medbringer solcreme, hat, solbriller og selvfølgelig vand. Sikkerhed for dine ejendele: Vi tilbyder gratis skabe, drybags og mobiletuier (€5). Reservationer og klima: Foretag din reservation på forhånd for at sikre din plads. I tilfælde af dårligt vejr omlægger vi din udflugt eller refunderer dig det fulde beløb. Annulleringer: Hvis du er nødt til at annullere, bedes du give os besked mindst 24 timer i forvejen. Mødested: Vi er hos Crystal Kayak Nerja, på Burriana Beach 30, i vores gennemsigtige kajakbutik. Parkeringsplads: Burriana-stranden kan være travl, så kom tidligt for at parkere. Vi anbefaler at ankomme 15 minutter før afgang. Er det egnet til hele familien? Vores paddleboards er velegnede til alle aldre, men vær opmærksom på, at små børn skal sidde i midten, og at kun to personer må padle. Vigtigt: Sørg for, at alle i din gruppe kan svømme, da vi stiller redningsveste til rådighed, men dette er ikke en anbefalelsesværdig udflugt for ikke-svømmere. Tøv ikke, nyd Nerja fra havet sammen med os!

Fra Marbella: Frigiliana & Nerja mad & historie dagstur

Fra Marbella: Frigiliana & Nerja mad & historie dagstur

Oplev charmen ved Frigiliana, en af Andalusiens mest maleriske hvide landsbyer. Dyk ned i dens fascinerende historie, der går tilbage til fønikiske, romerske og mauriske civilisationer. Fordyb dig i de fascinerende Nerja-grotter og -museet, eller vælg et kajakeventyr langs kysten på den fantastiske Costa del Sol. Glem ikke at forkæle dine smagsløg med de fristende lokale kulinariske lækkerier! Dette fabelagtige heldagseventyr er dit at nyde. Du begynder med at udforske en af Andalusiens smukkeste hvide landsbyer, Frigiliana. På turen, hvor vi vandrer gennem de smukke gader, lærer du alt om Frigilianas rige historie, der går så langt tilbage som fønikisk, romersk og maurisk tid. Vores tur vil bringe dig til forskellige steder i byen, der repræsenterer de mange forskellige indflydelser, der er blevet introduceret gennem århundrederne. Du får lidt fritid til selv at gå på opdagelse og måske tjekke nogle af Frigilianas mange fantastiske håndværksbutikker. Bagefter mødes vi på en særligt udvalgt restaurant, hvor vi spiser velsmagende lokal mad med en fantastisk udsigt. Efter frokost kører vi videre til din valgte aktivitet. For dem, der har valgt at besøge Nerja Caves, venter der en oplevelse. Nerja-hulerne er hjemsted for nogle af de mest dramatiske og største klippeformationer i Spanien samt nogle af de ældste kunstværker nogensinde. Denne smukke grotte er hjemsted for over 590 kunstværker, der spænder fra den øvre palæolitiske periode til nyere tid. På grund af bevaringshensyn kan disse kunstværker ikke ses personligt. Herefter går turen til Nerja Museum, hvor man kan lære mere om Nerja, byens kulturarv, Nerja-grottens hemmeligheder og de skatte, der er fundet i hulen. Det fortæller den rige lokale historie fra forhistorien til i dag. Hvis du har valgt at tage på kajaktur, kører vi efter frokost til Burriana Beach, hvor du kan nyde en fantastisk smuk to timers guidet kajaktur gennem det Unesco-beskyttede farvand omkring Nerja- og Maro-klipperne med kvalificerede guider. Du får instruktioner i, hvordan du bruger kajakken samt sikkerhedsinstruktioner, inden du tager af sted. Bagefter går vi en afslappet tur gennem Nerjas livlige gader til vores valgte restaurant, hvor vi afslutter dagen med lækker mad og vin. Vi vil meget gerne have dig med på en fuldt guidet kulinarisk og historisk rejse rundt i Frigiliana og Nerja på den naturskønne spanske sydkyst.

Nerja: Guided Photography walk

Nerja: Guided Photography walk

A professional photographer will guide you on this creative tour. You will pass beautiful buildings, narrow streets and nice views. Before the walk starts you will choose a theme (we will help you with that!) and during the walk you focus on that theme and take photographs. This is a really cool way to explore a city from a different perspective. The photographer will give you tips and advice on how to take more interesting and creative photos. We do not focus on technicalities and you do not need any photography experience or professional camera. This is for everyone and you can easily join with any camera or smartphone. It's about fun and creativity and about experiencing and (re)discovering Nerja in a different way! The tour starts and ends at the Plaza de España in the heart of the town. The route takes us through the centre, passing a beautiful and quiet residential area and a part of Burriana beach! The tour takes 2.5 hours of which 2 hours is a walk at a slow pace, with many stops for taking your photos. After that we will have a drink on a terrace to look at the results. A day after the tour you will receive a beautiful digital souvenir made from your own photos!

De mest populære seværdigheder i Nerja

Oplevelser i Burriana Strand

Byer i Spanien

Andre seværdigheder i Burriana Strand

Vil du se alle oplevelser i Burriana Strand? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Burriana Strand

Samlet bedømmelse

4.6
(53 anmeldelser)