Ting at gøre Cadiz

Denne oldgamle havneby indfanger dig med historisk arkitektur, solrige strande og frisk fisk og skaldyr.

Topseværdigheder i Cadiz

Ofte stillede spørgsmål om Cadiz

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Cadiz?

De topattraktionerne der skal opleves i Cadiz er:

Hvad er de bedste indendørsaktiviteter i Cadiz på regnvejrsdage?

Andre seværdigheder i Cadiz

Vil du se alle oplevelser i Cadiz? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Cadiz

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 1.531 anmeldelser

Fantastisk

Dette var højdepunktet i min ugers ferie. Jeg forventede at elske det, da jeg elsker heste, men selv min mand var enig i, at det var vores bedste dag ude. Stedet er en lille vej ud, men jeg vil fortælle alle, at de ikke skal lade sig afskrække af dette. Vi gik i en taxa, og de ringede til en for os i slutningen af showet. Det varer 2 timer og er bare fantastisk, det hele, med hænderne på heste til selve showet. Personalet var dejligt og den engelske guide, Viv var fremragende. Det eneste triste er, at jeg nok aldrig vil gå igen, men jeg vil aldrig glemme den dag og de smukke heste.

Dejligt at disse heste stadig findes.

Hvis du kommer der for at se dressuropvisninger, er du det forkerte sted. Der er nogle få, men bevarelsen af denne ædle race kommer først. Der vises vidunderlige dyr, som danner grundlag for nutidens PRE'er. Vi ejer nu 10 PRE'er og er meget stolte af dem, fordi de også har en ædel karakter, men jeg må indrømme, at en ren Cartujano stadig er noget særligt. Bare tanken om, at grundstenen til en vidunderlig hesterace blev lagt der i slutningen af det 15. århundrede, er bevægende.

For enhver, der selv er vagt interesseret i heste, er dette en aktivitet, der skal udføres. Hele oplevelsen var fremragende fra det øjeblik du ankommer. Den indledende tour var meget professionel og fuld af interessante oplysninger, og showet, der fulgte, var spektakulært. En vidunderlig oplevelse hele vejen rundt.

Fremragende rejseguider og god disposition!

På trods af at vi startede med regnen, var vi i stand til med succes at overvinde dette tilbageslag, og vi gjorde en fremragende tur med hjælp fra en stor chauffør og en fremragende guide. Jeg anbefaler dem med glæde, de er varme, venlige og villige mennesker hele tiden. En fornøjelse!

Utrolig smukke heste

I en finca på landet nær Jerez. En smuk beliggenhed for disse fantastiske skabninger. Det timelange show er strålende, og at se hestene i udendørs omgivelser var en strålende oplevelse.