Vores mest anbefalede ting at gøre i Cairns

Fra Cairns: 7-timers tur med tog og svævebane til Kuranda

1. Fra Cairns: 7-timers tur med tog og svævebane til Kuranda

På denne 7-timers udflugt vil du besøge den smukke landsby Kuranda, der ligger midt i en uberørt regnskov, som er optaget på UNESCO's Verdensarvsliste. Du vil blive hentet på dit hotel (i Cairns-området) i en moderne, komfortabel bus og kørt til togstationen. Tag med den historiske Kuranda Scenic Railway og nyd udsigten til de omkringliggende bjerge på vej til Kuranda. På vej til Kuranda kommer du fra havniveauet op til 328 meter over havets overflade, forbi spektakulære vandfald og derefter ind i den fantastiske Barron-kløft. Brug 2,5 timer på egen hånd til at udforske markeder, butikker og vandrestier, eller tag på en sejltur på floden (afhængigt af årstiden). Oplev det fantastiske udvalg af madboder og caféer eller spis sammen med de fastboende vandagamer på Frog's Restaurant, som er berømt for deres frisklavede saucer og dressinger. Kom ned igen med den berømte svævebane, der spænder over 7,5 kilometer over den uberørte regnskov. Dette er også en mulighed for at se det lokale dyreliv, herunder en cassowary (verdens tredjestørste fugl, der ikke kan flyve). Derefter tager du svævebanen kl. 14.00 tilbage til bunden (Skyrail Smithfield Station). Tag på en fascinerende opdagelsesrejse over og dybt ind i verdens ældste, kontinuerligt levende, tropiske regnskov. Den ikoniske svævebaneoplevelse er noget man bare skal prøve i Cairns, og den giver dig et helt unikt perspektiv på Australiens tropiske regnskov, som er optaget på UNESCO's Verdensarvsliste. Du vil fordybe dig i steder, lyde, lugte og roen i et af de mest botanisk fascinerende områder på jorden. Som afslutning på din svævebaneoplevelse vil du blive hentet igen i en bus klokken 15.30 og kørt tilbage til hotellet.

Fra Cairns: Great Barrier Reef med katamaran med høj ydeevne

2. Fra Cairns: Great Barrier Reef med katamaran med høj ydeevne

Mød besætningen på Cairns Reef Fleet Terminal, og gå ombord på luksuskatamaranen. Besætningen vælger et af 24 eksklusive revområder afhængigt af forholdene på dagen. Destinationerne bliver enten Flynn- og Milne-revene eller de mere nordlige Norman- og Hastings-rev. Alle revene bugner af eksotisk marineliv. Mærk vinden i håret, når du sætter kurs mod det ydre Great Barrier Reef. I kan slappe af med en kop morgente på vejen, lære besætningen at kende og lære mere om havets økosysten fra den uddannede marineekspert, der også er ombord. Besætningen viser dig også snorkelteknikker på turen, og de forbereder dig på jeres første stop. I ankommer til det første fantastiske sted på det ydre rev, hvor du kan snorkle dykke eller svømme i vandet. Du kan også vælge at solbade eller bare slappe af på båden, enten på det øverste soldæk eller på dæktrampolinen på bådens forstavn. Personalet kan give gratis guidede ture, mens en der er en certificeret dykkerguide til de mere erfarne, der ønsker at udforske dybere vande. Alle certificerede dykkere får en gratis dykkerguide fra den erfarne besætning. Førstegangsdykkere kan drage fordel af en gratis 10 min dykkerinstruktion i vandet. Personalet består af fuldt uddannede og kvalificerede PADI-professionelle, som tilbyder stor omhu og tålmodighed over for nybegynder-dykkere. Kokken ombord vil tilberede en frisk tropisk frokostbuffet hver dag. Du kan vælge mellem forskellige varme eller kolde buffetretter med kød, salat og tropisk frugt. Herefter sejler I hen til dagens andet, fantastiske ydre rev, hvor du igen kan vælge, hvad du vil lave. Kig efter farverige koraller og eksotisk marineliv som papegøjefisk, revskilpadder og 'nemo'-fisk. Din dag slutter med, at kaptajnen sætter sejl og vender tilbage mod Cairns. Nyd en kold drink fra baren med spiritusbevilling, og slap af i boom-nettet. Du kan også høre et foredrag om livet i havet fra det lidenskabelige øko-certificerede personale.

Cairns: Ydre kanter af The Great Barrier Reef Scenic Flight

3. Cairns: Ydre kanter af The Great Barrier Reef Scenic Flight

Se hele Great Barrier Reef fra himlen på en naturskøn flyvetur fra Cairns. Om bord på et fastvinget fly kan du se op til 140 kilometer af Outer Barrier-området samt mange indre øer, rev og sandøer. I løbet af 10 minutter efter afgang fra Cairns begynder det virkelige eventyr, når du får vidunderlige fotomuligheder over Green Island, Oyster Reef, Vlasoff Cay, Upolo Reef, Pixie Reef og Arlington Reef. Læn dig tilbage i airconditioneret komfort, mens du glider gennem himlen. Indtag de spektakulære grønne og blå nuancer fra din vinduesplads, mens du lytter til pilotens informative kommentarer om seværdighederne nedenfor. Få en chance for at se det marine liv med mantaerokker, grønne skildpadder, dugongs, hajer og, hvis det er sæson, hvaler, som du kan se tydeligt fra flyet. Når din rejse er slut, flyver du direkte tilbage til Cairns.

Fra Cairns: Heldags krydstogt på Green Island

4. Fra Cairns: Heldags krydstogt på Green Island

Kom om bord på en moderne katamaran og sejl ind i Green Island National Park på et strand- og snorkeltogt fra Cairns. Oplev en skjult perle i hjertet af Great Barrier Reef, og udforsk koralrevene med snorkeludstyr. Vælg at nyde en frokostbuffet og tag på en halv ubådstur. Før dig til havnen for at møde din venlige besætning for dagen og kravle om bord på din katamaran. Slap af i solen, mens du sætter sejl mod Great Barrier Reef. Oplev en malerisk udsigt over havet, når du ankommer til Green Island National Park. Gå rundt på øen, og udforsk dens rolige strande. Find et stop, hvor du kan slappe af og tage en dukkert i havet. Få adgang til snorkeludstyr, og tag et kig på regionens blomstrende havliv. Du kan også vælge at tage på en halvubådstur eller en tur med glasbundbåd for at opleve det farverige koralrev og de farverige fisk i komfort.

Daintree, Mossman og Cape Trib: Tur med bådtur og frokost

5. Daintree, Mossman og Cape Trib: Tur med bådtur og frokost

Start dit eventyr med en naturskøn kystnær køretur fra Cairns til Port Douglas. Det er det høje nords helt egen Great Ocean Road med panoramaudsigt ud over det smukke Coral Sea. Det første stop er Mossman Gorge, som ligger i den sydlige del af den verdensberømte Daintree National Park. Slugten er blevet udskåret af det kolde bjergvand i Mossman-floden, som snor sig gennem de store granitkampesten, der er omkranset af frodig grøn regnskov. Det er et magisk sted, og du vil blive hilst velkommen af de oprindelige ejere, Kuku Yalanji-folket, der også vil rense dig for onde ånder med en røgceremoni. Du kan også nyde en forfriskende dukkert i det strømmende vand. Kryds den mægtige Daintree River, og tag ned til stranden, hvor I spiser frokost. Oplev spisning på strandpromenaden, hvor du kan nyde sandet mellem dine tæer. Efter frokosten er det tid til at udforske det gamle regnskovsmiljø på en interessant guidet tur i Marrdja Botanical Boardwalk. Højtuddannede guider giver dig ekspertforståelse om regnskoven, hvilket både er spændende og imponerende. Du bliver overrasket over den enorme mangfoldighed, du vil støde på, og du kan opdage alt fra lavtliggende bregner og buske, til den massive regnskovsbaldakin og endda mangroveøkosystemer. Det hele foregår på en kort og behagelig gåtur. Du kan vælge at smage lokalt fremstillet is, for egen regning, og opleve fotomuligheden på Alexandra Range Lookout, som giver en flot udsigt over Daintree-floden, dens regnskovsdelta og ud til Coral Sea. Om eftermiddagen kommer du på en dyrelivsbådtur på floden. Under bådturen kan du se en krokodille, mens du lærer om det skrøbelige økosystem i dette imponerende slangeformede flodsystem. På hjemturen til Cairns kører I gennem Port Douglas, som er en malerisk landsby ved stranden med en afslappet stemning og masser af barer og caféer.

Fra Cairns: Katamarantransport t/r til Fitzroy Island

6. Fra Cairns: Katamarantransport t/r til Fitzroy Island

Tag afsted fra Cairns Marina for at besøge Fitzroy Island, en nationalpark dækket af frodig, tropisk regnskov, store granitsten, åbne skovområder, mangrover og koralstrande. Gå til fyrtårnet, spis på restauranten eller slap af på berømte Nudey Beach, kåret til Australiens bedste strand. Denne returoplevelse i en katamaran giver dig 5 timer til at udforske paradiset i dit eget tempo. Tjek ind på Cairns Marina mellem kl. 08.30 og 09.15. Nyd kaffe og the ombord på skibet før afrejse. Kl. 09.30 vil der være afgang fra Cairns Marina til Fitzroy Island. Nyd færgeturen til Fitzroy Island på en katamaran med aircondition. Du vil være der efter 45 minutter. Ankom ved Fitzroy Island kl. 10.15. Ved ankomsten kan du nyde over 5 timer på øen. Med op til 5 timer på egen hånd vil du kunne udforske øen gennem selvguidede vandreture i regnskoven, til lyshuset, den hemmelige have og Nudey Beach eller nyd magien ved Great Barrier Reef ved at snorkle, dykke og sejle i kajak. På Fitzroy Island kan du snorkle i revet kun få meter fra stranden. Du har også mulighed for at medbringe en picnickurv, eller købe en afslappet frokost fra Fitzroy Island-caféen. Ekstra aktiviteter omfatter Foxys Bar & Café, Pacific Island Store, snorkelleje, dykning og aktivitetscenteret - alle tilgængelige på øen mod et ekstra gebyr. Tag afsted fra Fitzroy Island kl. 16.20 på en afslappende sejltur tilbage. Kl. 17.20 vil du ankomme til Cairns Marina. 

Fra Cairns: Båd- og helikoptertur til Great Barrier Reef

7. Fra Cairns: Båd- og helikoptertur til Great Barrier Reef

Tag med på denne hurtige, komfortable bådtur med et 5-timers besøg på 2 spektakulære destinationer på Outer Great Barrier Reef. Rejs med 'Evolution', der er en helt ny, specialbygget, moderne 35-meters katamaran til højst 150 passagerer. Det computerstabiliserede fartøj giver en overlegen tur under alle vejrforhold, og den sejler ved høj fart, op til 30 knob, der giver komfort og sikkerhed. Besøg eksklusive, beskyttede steder på det uberørte Outer Great Barrier Reef med fantastisk revkvalitet. Det professionelle, venlige og opmærksomme personale sikrer, at dette er en sikker og sjov oplevelse. Dette fartøj er det mest stilfulde og luksuriøse revfartøj til rådighed i Cairns. Du vil afrejse fra mariaen kl. 08.15 og rejse til den sande yderkant af Great Barrier Reef. Der er flere eksklusive fortøjningslokaliteter, der skal vælges fra, afhængigt af dagens betingelser. Læn dig tilbage, slap af og nyd turen. Vælg mellem et væld af siddepladser inde i moderne saloner med aircondition eller udenfor på soldækket til solbadning. Tilbring 4,5 time på at snorkle ved revet og nyd den gratis guidede snorkeltur, som vil tage dig til de bedste snorkel- og sigtbarhedssteder. Se forskelligt havliv nedenunder dig, koralhaver og meget mere. Stig op i himlen på din 10 minutter udsigtsfyldte helikopterflyvetur til og fra den eksklusive Heli-Pontoon ved Outer Reef. Hav dit kamera klar, når du flyver afsted fra helikopterlandingspladsen til en utrolig, naturskøn flyvetur over Great Barrier Reef. Sæt pris på udsigten fra luften over det store revsystem, når du kigger efter havliv i deres naturlige habitat. Blive imponeret over farverne og skønheden ved koralhaverne, inden du lander og igen tilslutter dig medarbejderne ombord på fartøjet. Til frokost kan du nyde en lækker australsk BBQ med bøf, fisk, rejer og tropiske salater (vegetarer tilgodeses). 1 gratis glas vin og en let snack serveres på hjemrejsen tilbage til Cairns. Book en havbiologtur ombord på båden. Vend tilbage til Cairns kl. 16.30.

Fra Cairns: Snorkel- og dykkertur til Great Barrier Reef

8. Fra Cairns: Snorkel- og dykkertur til Great Barrier Reef

Udforsk den fantastiske biodiversitet i det ydre Great Barrier Reef på denne dykker- og snorkeltur fra Cairns. Sejl i en båd med 3 soldæk, 2 indendørs saloner med aircondition, et rummeligt dykkerdæk og en nedsænket platform med nem adgang til vandet. Du får drinks og en frokostmadpakke. Tag afsted fra Cairns om morgenen på denne 8-timers tur til det ydre rev. Uanset om du er en snorkler, førstegangsdykker  eller allerede en certificeret dykker, kom med på et enestående eventyr på en luksuriøs dagstur til Great Barrier Reef. Nyd en let morgenmad og en lækker færdigpakket picnicfrokost. Gratis te, kaffe og koldt vand serveres hele dagen . Snacks, sodavand og alkoholholdige drikke kan tilkøbes. Oplev Great Barrier Reef på den nemmeste måde, nemlig med en snorkel - det er lige så enkelt som at trække vejret. Hvis du aldrig har prøvet at snorkle før, kan du være helt rolig. Der afholdes en briefing ombord, hvor der forklares, hvordan man sætter snorlingudstyret på og bruger det. De private rev ligger omkring 70 km ude på vandet. Disse unikke steder  byder på fantastiske koralformationer og en overflod af koral- og marineliv , herunder  nysgerrige klovnfisk (som Nemo) , skildpadder, pigrokker og den venlige napoleonsfisk Wally. Besøg 2 forskellige rev, som vælges undervejs på baggrund af vejr- og havforhold for at sikre den bedste oplevelse i vandet. Besøg enten Normank, Saxon eller Hastings Reef.

Cairns: Skyrail Cableway til Kuranda og togbilletter

9. Cairns: Skyrail Cableway til Kuranda og togbilletter

Kør til Skyrail Smithfield Terminal, hvor en repræsentant vil tjekke dig ind og udstede Kuranda Boarding Pass til dig. Dette inkluderer en detaljeret rejseplan med en tidsplan, såvel som dine Kuranda Scenic Railway og Skyrail Cableway-billetter. Gå ombord på Skyrail Rainforest Cableway og nyd en uforglemmelig rejse gennem verdens ældste konstant overlevende tropiske regnskov, og stop undervejs for at udforske. Når du ankommer til Kuranda, har du fri tid til at se denne unikke landsby. Brug rabatkuponerne på dit Kuranda Boarding Pass, eller besøg kulturarvsmarkederne. Der er masser af caféer og restauranter, hvor du kan købe forfriskninger. Vend tilbage til Cairns på Kuranda Scenic Railway. Beundre udsigten, mens toget snor sig fra Kuranda til Freshwater Station, passerer spektakulære vandfald og gennem Barron Gorge. Stå af ved Freshwater Station for at gå ombord på bussen tilbage til din bil ved Skyrail-terminalen.

Daintree og Cape Tribulation: Guidet firhjulstrækkertur

10. Daintree og Cape Tribulation: Guidet firhjulstrækkertur

Udforsk Daintree Rainforest og Cape Tribulation. Kør i et firhjulstrukket køretøj, mens du ser på vilde dyr, får en fantastisk udsigt og smager på regionale retter. Når du er blevet hentet i en firehjulstrækker, tager du nordpå langs Captain Cook Highway. Første stop er Daintree Cruise Centre, hvor du får en hurtig kop te, kaffe og kiks, før det er tid til at udforske Daintree River på en 1-times guidet bådtur. På bådturen kan du se deltakrokodiller, lige fra små unger til store voksne krokodiller på 4 meter. Lær om områdets fugle og dyreliv. Derefter går turen til udsigtspunktet Alexandra Range Lookout, der ligger i hjertet af regnskoven. Her kan du nyde den spektakulære udsigt over regnskoven, havet, de omgivende rev og den majestætiske Daintree River. På Jindalba-gangbroen får du en informativ 45-minutters guidet tur, hvor du oplever parkens skønhed helt tæt på. Se 900 år gamle palmer, og hold øje med den sky Boyds kanthovedagame. Efter at have været på opdagelse hele formiddagen, vil du være klar til frokost. Nyd frokosten sammen med de andre deltagere. Din rejse fortsætter videre nordpå langs Bloomfield Track til Emmagen Creek. Der er god tid til en forfriskende svømmetur på dette fantastiske ferskvandssvømmested. Tag til Cape Tribulation-stranden, og gå en tur langs stranden for at beundre udsigten. Dem der føler sig lidt mere energiske kan tage den korte botaniske gangbro til udkigsstedet på Cape Tribulation-stranden. Efter besøget ved Kap Tribulation, besøger I hvis der er tid ved Daintrees hemmelige ismageri. Dine smagsløg vil blive forkælet med hjemmelavet is, lavet af eksotisk tropisk frugt. Når dagen er ved at være slut, kan du, efter at have taget færgen, køre tilbage mod Port Douglas og Cairns, hvor du vil blive sat af ved din indkvartering.

Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Cairns
Tropisk regnskov og uberørte farvande venter dig ved porten til Australiens Great Barrier Reef.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Cairns

Alle aktiviteter

134 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 9

Intense oplevelser

Udforsk omegnen af Cairns

Udforsk alle

Ofte stillede spørgsmål om Cairns

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Cairns?

De bedste dagsture og -udflugter fra Cairns er:

Port Douglas

Hvad er de mest populære museer og udstillinger i Cairns?

Andre seværdigheder i Cairns

Vil du se alle oplevelser i Cairns? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Cairns

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 9.483 anmeldelser

Die Bootsfahrt war sehr unruhig dafür kann die Crew aber nichts. Zum Essen gab es Fleisch und Fisch, dog keine große Auswahl an Vegetarischen Essen. Das Schnorcheln war sehr cool, würde es aber nur für Fortgeschrittene Schwimmer empfehlen, da es eine sehr starke Strömung gab. Die Crew war sehr nett und zuvorkommend und die Unterwasserfotos sind eine tolle Erinnerung!

Skydive Cairns team er fantastisk! Fra det øjeblik du går i jorden er holdet i receptionen imødekommende og holder dig informeret om, hvad der sker hvornår. Instruktører er strålende og får dig til at føle dig så sikker. Fik mig til at føle mig som en af holdet og interesserede mig virkelig for mine tidligere spring. Vil anbefale Skydive Cairns-holdet til nogen!

Dykning på Great Barrier Reef er en drøm for næsten enhver dykker. Utroligt fantastisk dykkerområde. Udstyr er fuldt ud leveret. Masker er receptpligtigt. Dog ingen nitrox. Omkring 20 AUD. En guide kan bestilles mod betaling. Mario var fantastisk. Afkastet om bord vil blive kontrolleret meget nøje. Hele besætningen meget sød og hjælpsom. Maden er dog lidt hmm.

We had an amazing trip there was a delay at the Skyrail caused by a thunderstorm, but we were well informed by the guide from GetYourGuide so it was no Big deal for us. 10/10 !!

når du først er i det fly, kan du ikke trække dig tilbage fra en syg oplevelse. Det frie fald var min favorit.