Eventyr

Fra Cairns: 7-timers tur med tog og svævebane til Kuranda

Fra Cairns: 7-timers tur med tog og svævebane til Kuranda

Aktivitetsudbyder: Global Travel Services
Snart udsolgt

Fra 734 DKK pr. person

Snart udsolgt

Tag til Kuranda med Kuranda Scenic Railway og tilbage med Skyrail Rainforest Cableway. Udforsk landsbyen midt i den uberørte regnskov og brug tiden på egen hånd på at besøge markeder, butikker og madboder. Oplev den smukke udsigt fra kabelbanen.

Om aktiviteten

Gratis afbestilling
Afbestil op til 24 timer i forvejen og få hele beløbet refunderet
Book nu, og betal senere
Hold dine rejseplaner fleksible - book din plads uden omkostninger i dag.
Covid-19-forholdsregler
Der er truffet særlige sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger. Tjek din aktivitetsvoucher, når du booker for at få alle detaljer. Lær mere
Varighed 7 timer
Tjek de ledige muligheder for at se starttidspunkter
Vært eller person, der byder velkommen
Engelsk
Afhentning inkluderet
Din bolig i Cairns byområde, bortset fra det nordlige strandområde som Palm Cove, Port Douglas, Kewarra Beach, Machans Beach og Yorkeys Knob.
Kørestolsvenlig

Det vil du opleve

Højdepunkter
 • Oplev en uberørt regnskov, som er på UNESCO's Verdensarvsliste på en historisk og smuk jernbanetur
 • Tag en tur med kabelbanen, og svæv lige over trætoppene i regnskoven
 • Besøg Kurandas markeder, unikke butikker og dyreparker
Beskrivelse

Udforsk landsbyen Kuranda i en uberørt regnskov, der er opført på verdensarvslisten. Bliv hentet fra dit hotel og rejs til togstationen. Tag Kuranda Scenic Railway og beundre bjerge på vejen. Svæv over vandfald og over Barron Gorge på Skyrail Rainforest Cableway.

Udforsk markederne, butikkerne og vandrestierne, eller tag et flodkrydstogt (sæsonbestemt) i 2,5 timer. Oplev madboderne og caféerne, eller spis med vanddragerne på Frog's Restaurant, der er berømt for sine saucer og dressinger. Tag den berømte Skyrail ned, der strækker sig 7,5 km over regnskovens baldakin.

Find indfødte dyreliv, inklusive kasuaren, verdens tredjestørste fugl uden flyve. Tag derefter 14.00 Skyrail tilbage til bunden (Skyrail Smithfield station). Tag på en fascinerende opdagelsesrejse over og dybt ind i verdens ældste, konstant overlevende tropiske regnskov.

Den ikoniske Skyrail-oplevelse er en must-do Cairns-attraktion i Australiens verdensarvslistede tropiske regnskov, der fordyber dig i et af de mest botanisk fascinerende områder på jorden. I slutningen af din Skyrail-oplevelse skal du blive hentet igen med bus kl. 15.30 for at blive bragt tilbage til hotellet.

Inkluderet
 • 1-vejs billet til Kuranda Scenic Railway
 • 1-vejs billet til Skyrail Rainforest Cableway
 • Afhentning og aflevering på de fleste større hoteller i det centrale Cairns, bortset fra det nordlige strandområde
  Covid-19-forholdsregler
  Sikkerhedstiltag
  • Alle områder, som kunder berører, bliver hyppigt rengjort
  Krav til deltagere
  • Du skal medbringe og bruge maske
  • Alle deltagere over 16 år skal fremvise bevis for fuld vaccination eller lovlig undtagelse. Alle deltagere under 16 år skal ledsages af en fuldt vaccineret voksen fra samme husstand.

  Vælg antal deltagere og en dato

  Deltagere

  Dato

  Vigtig information

  Husk at medbringe

  • Behagelige sko
  • Solbriller
  • Solhat

  Ikke tilladt

  • Bagage eller store tasker

  Det skal du vide

  • Krydstogtskibspassagerer, der ankommer til Yorkeys Knob, bliver nødt til at tage deres egen vej til banegården og tilbage til Yorkeys Knob efter turen
  • Krydstogtskibspassagerer, der ankommer til Cairns Terminal, bliver nødt til at tage til Pullman International Hotel for at blive hentet på grund af overbelastning i terminalen
  • Skyrail drift kan blive påvirket af vejret; aktivitetsudbyderen vil gøre deres bedste for at imødekomme
  • Aktivitetsudbyderen har ret til at ændre rejseplanens rækkefølge og tidspunkt på grund af begrænset tilgængelighed og/eller vejr
  Kundeanmeldelser

  Samlet bedømmelse

  4,6 /5

  baseret på 1058 anmeldelser

  Samlet oversigt

  • Guide
   4,6/5
  • Transport
   4,6/5
  • Værdi for pengene
   4,3/5
  • Sikkerhed
   4,7/5

  Sorter efter:

  Rejsetype:

  Stjernevurdering:

  Det var en rigtig god tur, men vi fik besked at vi ville blive hentet 7.45 og vi ventede og vi ventede da klokken blev 8.15 ringede vi til dem, jamen de ville komme 8.45 og vi ventede og vi ventede ringede igen kl. 8.50 fik besked om de snart ville komme og endelig lidt over 09.00 kom der en bil, dette er IKKE i orden.

  26. januar 2020

  Skøn oplevelse og smuk natur

  Virkelig en god oplevelse, jeg ikke ville have været foruden. Vi blev hentet på hotellet til tiden og kørt til stationen, hvorfra vi kørte med veterantoget til Kuranda. Der gig vi den anbefalede tur gennem junglen, som tog knap en time i langsomt tempo. Derefter tog vi kabelbanen ned med div. stop, hvor vi til sidst blev hentet og kørt retur til hotellet.

  Se mere

  2. december 2017

  The skyrail trip was wonderful. The views excellent and the stops to learn more about the rain forest were excellent. I found the train trip itself disappointing. As a single traveller I found that as I wasn't in a window seat it was very hard to access the views of the gorge. The stop offs were great though

  28. oktober 2022

  Oversæt

  Produkt-ID: 76071