Tilføj datoer

Cairns Nationalparker

  • Entrébilletter
  • Vandaktiviteter
  • Eventyr
  • Heldagsture
  • Private rundvisninger
Vi fandt 29 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 2

Ofte stillede spørgsmål om Cairns

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Cairns?

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Cairns?

De bedste dagsture og -udflugter fra Cairns er:

Port Douglas

Hvad er de mest populære museer og udstillinger i Cairns?

Andre seværdigheder i Cairns

Vil du se alle oplevelser i Cairns? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Cairns

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 885 anmeldelser

Vi besøgte en masse dejlige vandfald og havde en masse muligheder for at svømme i naturvand, hvilket var en så god oplevelse. Vores Guide JJ var en af de bedste guider, jeg har haft i Straya, fordi han var så sympatisk og meget motiveret, hvilket gav os alle mange latter og smil i løbet af dagen. Jeg satte også pris på, at han tog nogle billeder af os, så vi behøver ikke at tænke på disse. Måske var stopperne ved nogle vandfald lidt for korte, men jeg ved godt, at vi havde en hård tidsplan. Jeg ville virkelig gøre turen igen: Tak! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hvilken fabelagtig dag, der vil sidde fast i min hukommelse i meget lang tid. Vores guide Jordan var utroligt vidende sjov og i stand til at hjælpe selv de sværeste turister. Eventyrene venter på dig. Tøv slet ikke. Praktisk afhentning og aflevering i en komfortabel lille bus med aircondition. Tillykke til virksomheden, da vi stødte på en anden tur med den dejlige Dave. På trods af et par hikke i løbet af dagen, som var uden for nogens kontrol, klarede de det med bevidsthed. Stor dag ude, så sørg for at tillade en hviledag efter.

Det var en lang, men meget interessant dag. Guiden, John, var punktlig, organiseret og vidende. Det samme var guiden i flodkrydstogtet. Lærte meget om flora og fauna i Daintree regnskoven. Mossman Gorge og Daintree var bare fantastisk smukke. Vi ville ønske, at vi havde mere tid at tilbringe her. Vil varmt anbefale et besøg i dette område.

Den samlede oplevelse var fantastisk, vores guide var meget vidende og fik os til at have en fantastisk dag, vi var heldige nok til at svømme i Mossman Gorge og vil varmt anbefale at tage chancen, hvis du kan!

Helt fantastisk dag! Så meget at se og gøre, vandfaldene er så pæn og maleriske. Jordan tour guide var meget informativ og morsom, hvilket gjorde drev i mellem stopper meget mere bareable