Tilføj datoer

Cairns Ture

  • Guidede ture
  • Vandaktiviteter
  • Eventyr
  • Heldagsture
  • Andre oplevelser
  • Private rundvisninger
  • Flerdagesture
  • Hop-on hop-off-ture
Vi fandt 102 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 7

Ofte stillede spørgsmål om Cairns

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Cairns?

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Cairns?

De bedste dagsture og -udflugter fra Cairns er:

Port Douglas

Hvad er de mest populære museer og udstillinger i Cairns?

Andre seværdigheder i Cairns

Vil du se alle oplevelser i Cairns? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Cairns

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 485 anmeldelser

Skydive Cairns team er fantastisk! Fra det øjeblik du går i jorden er holdet i receptionen imødekommende og holder dig informeret om, hvad der sker hvornår. Instruktører er strålende og får dig til at føle dig så sikker. Fik mig til at føle mig som en af holdet og interesserede mig virkelig for mine tidligere spring. Vil anbefale Skydive Cairns-holdet til nogen!

Dykning på Great Barrier Reef er en drøm for næsten enhver dykker. Utroligt fantastisk dykkerområde. Udstyr er fuldt ud leveret. Masker er receptpligtigt. Dog ingen nitrox. Omkring 20 AUD. En guide kan bestilles mod betaling. Mario var fantastisk. Afkastet om bord vil blive kontrolleret meget nøje. Hele besætningen meget sød og hjælpsom. Maden er dog lidt hmm.

Den mest fantastiske dag!!! Følte mig så velkommen fra alle!!! Briefingen var fantastisk, fortalte os endda, hvad vi kunne forvente... Jeg kan ikke takke personalet nok for at hjælpe med søsygen, ja du vil opleve det!!! Dagen var helt fantastisk og smuk og vil 100% gøre det igen, når vi vender tilbage til Cairns !!!

We had an amazing trip there was a delay at the Skyrail caused by a thunderstorm, but we were well informed by the guide from GetYourGuide so it was no Big deal for us. 10/10 !!

Fantastisk dag ude!! Personalet var så dejligt og sjovt! Maden var god og så meget! Havde en meget god dag tak til DiversDen-teamet! Vi vil ombooke med dig næste gang vi besøger