Ting at foretage sig
Cala Gonone

Alle aktiviteter

Vores mest anbefalede ting at gøre i Cala Gonone

Fra Cala Gonone: Krydstogt i Orosei-bugten til Cala Goloritzè

Fra Cala Gonone: Krydstogt i Orosei-bugten til Cala Goloritzè

Hver dag kan du sejle fra havnen kl. 9.00 10.00 11.00 og 12.00 til en smuk udflugt i Orosei-bugten, i løbet af dagen er der tre stop ved stranden, herunder et stop ved den meget berømte Cala Luna-strand. Fra Cala Luna sejler du til Cala Mariolu, der betragtes som bugtens perle, hvor vores gæster stopper i ca. 2 timer. Undervejs får du tilbudt en kølig drink inkluderet i prisen for at opmuntre dit ophold om bord. Næste stop er på stranden Cala dei Sisine, hvorefter vi når frem til den beskyttede naturpark Cala Goloritzè, som kun kan nås over land, og hvor du kan tage et smukt souvenirbillede foran den naturlige bue. Mellem stoppene kan du beundre hele det maleriske landskab, vi stopper også for at tage billeder ved Venus-poolerne, og vi nærmer os skarvernes hule. Vi sejler fra den sidste strand ca. kl. 17.30 og vender tilbage til havnen ca. kl. 18.00. N.B. Jo senere du tager af sted, jo færre timer vil du tilbringe på den første strand, du besøger. Derfor bliver det ikke 8,5 timer, men 7,5, 6,5 eller 5,5 timer. Afgang kl. 9.00, 8,5 timer Afgang kl. 10.00, 7,5 timer 11.00 afgang, 6,5 timer 12.00 afgang, 5,5 timer punktlighed er påkrævet, ingen refusion i tilfælde af forsinkelse.

Cala Gonone: Jolleudflugt i Orosei-bugten med skipper

Cala Gonone: Jolleudflugt i Orosei-bugten med skipper

Hver dag afgår vi fra havnen i Cala Gonone kl. 9.00 eller 10.30 til en smuk jolleudflugt i Orosei-bugten (12 personer på båden). Vores råd er at vælge den tidligste afgang for at minimere den tid, det tager at komme om bord og forlade havnen, som er mindre travl kl. 9. Kaptajnerne er erfarne guider, som vil give dig en detaljeret og interessant forklaring under sejladsen, og de vil tage dig med til de smukkeste og mest maleriske strande (du vil se dem alle): Cala Luna, Cala Sisine, Cala Biriola, Le Piscine di Venere, Cala Mariolu og Cala Goloritzè. (Under strandstoppene vil det ikke være muligt at blive om bord på grund af kaptajnens organisatoriske behov). Når vi forlader havnen, vil vores kaptajner foretage en kystnavigation, så du på nært hold kan beundre vidundere på kyststrækningen fra Cala Gonone til Cala Goloritzè. Under sejladsen vil vores joller kunne komme tæt på mange af de vidunderlige grotter og bugter langs kysten, såsom Grotta dei Cormorani, Grotta Azzurra, Katedralen og Turquoise; i nogle vil du også kunne svømme indeni. Herefter gør vi holdt ved Cala Biriola, en dejlig lille strand med lyserødt og smaragdfarvet vand, og tager en afslappet svømmetur for anker i det himmelske, krystalklare vand i Piscine di Venere, hvorefter vi fortsætter til den vidunderlige Cala Goloritzè, hvor vi gør endnu et holdt for at svømme helt tæt på den naturlige bue, der støder op til stranden. Tilbage om bord sætter kaptajnen kurs mod Cala Mariolu, hvor I gør dagens længste stop, så I kan spise, hvile og bade i ca. 2 1/2 time (eller mere, især med afgang kl. 9.00 om morgenen). Under frokosten kan du bruge paraplyerne (hver til 2 personer), som du kan bede kaptajnen om, inden du går i land. Om eftermiddagen sejler du videre til den smukke Cala Luna, som er endnu mere behagelig om eftermiddagen, da den er meget overfyldt indtil kl. 14. Her kan gæsterne stoppe i 2 timer og tage en forfriskende svømmetur. Retur til havnen for denne type jolleudflugt er planlagt til kl. 16:30. N.B. Hvis du starter kl. 9.00, har du 8,5 timers udflugt. Hvis du starter kl. 10.30, har du 7 timer.

Cala Gonone: Krydstogt i Orosei-bugten med svømning og aperitif

Cala Gonone: Krydstogt i Orosei-bugten med svømning og aperitif

Opdag bugterne, grotterne og strandene i Oroseibugten på denne dagstur med bådtur fra Cala Gonone. Nyd udsigten hele vejen op langs kysten, indtil du når Cala Goloritzè. Køb drikkevarer og lækre snacks om bord på den komfortable båd. Skift om bord på et skib med masser af dækplads i solen og et skyggefuldt og lukket dæk. Sæt sejl fra havnen i Cala Gonone, og sejl ud i det turkisblå vand i Orosei-bugten. Stop for at nyde solen og tage en dukkert på de stemningsfulde strande Cala Luna og Cala Mariolu. Lad din kaptajn vælge en tredje strand blandt Biriola, Cala Gabbiani eller Cala Sisine afhængigt af dagens vejr og havforhold Har du mulighed for at forlænge din tur med et besøg i Grotta del Bue Marino. Køb en billet for at komme ind i denne grotte med farverige stalaktitter, stalagmitter og neolitiske vægudskæringer. Vend tilbage til dit udgangspunkt ved afslutningen af din sejltur.

Cala Gonone: Grotta Bue Marino & Cala Luna Beach Boat Tour

Cala Gonone: Grotta Bue Marino & Cala Luna Beach Boat Tour

Siden 1950'erne har Cala Gonones hovedattraktion været Sea Ox Cave. Siden da er den blevet beundret af millioner af turister. Dronningen af denne hule var faktisk "søoksen": det er det, som den folkelige fantasi kaldte munkesælen på grund af dens akavede form og milde adfærd. I dag kan besøgende, der kommer til hulen med vores både, få adgang til den sydlige gren og langs en let gangbro finde sig selv beundrende en af de smukkeste og mest berømte grotter i Italien. Turen indenfor tager ca. en time, hvor ekspertguider er til stede for at give historiske og videnskabelige oplysninger om hulen og den fauna, der har levet i den. I slutningen af besøget tager vi jer med på opdagelse på den maleriske strand Cala Luna. Den anses for at være den smukkeste strand i Middelhavet. En 800 meter lang sandtunge, en hvid halvmåne med seks store huler, der åbner sig på kysten, og i baggrunden, som en krone, en oleander-skov forud for en ferskvandsdam. Naturen beskytter bugten mod den forræderiske sirocco med en klippevæg mod syd. Gennem oleander skoven kan man komme ind i "codula" for stier i en spændende vandring gennem tæt middelhavskrat beboet af sjældne rovfugle, vildsvin og vilde geder. Fra Cala Luna om eftermiddagen sejler en båd hver time tilbage til Cala Gonone, afhængig af sæsonen fra 15:30 til 18:30.

Fra Cala Gonone: Krydstogt i Orosei-bugten med stop

Fra Cala Gonone: Krydstogt i Orosei-bugten med stop

Oplev den fantastiske østkyst på Sardinien med afgang fra Cala Gonone. På denne tur om bord på en komfortabel motorbåd, der er perfekt til at komme væk fra rutinen, vil du have alle bekvemmeligheder og faciliteter til at nyde områdets skønhed fuldt ud. Der gøres stop ved de mest berømte strande i Orosei-bugten, såsom Cala Mariolu, Cala Luna og Cala Sisine. Og det er ikke alt! Undervejs får du mulighed for at beundre fascinerende grotter og skjulte hjørner, herunder den smukke Cala Goloritzè. Dit eventyr vil også blive guidet af en ekspertstemme, som vil dele interessante fakta om regionen på flere sprog. Nyd en oplevelse, der er perfekt til familier og de mindste. Rejseplan: - Afgang fra havnen i Cala Gonone - Retning Cala Luna og valgfrit stop ved Grotte del Bue Marino (dem, der besøger grotterne, vil have et reduceret stop på ca. 1 time i Cala Luna, mens dem, der ikke besøger grotterne, vil tilbringe ca. 2 timer der) - Stop ved Cala Luna - Stop ved Cala Mariolu eller Cala Gabbiani - Fotostop foran Cala Goloritzè (adgang ad søvejen er ikke mulig, men til orientering kan man kun komme til stranden ad landvejen via trekking) - Stop ved Cala Sisine - Tilbage til havnen Ruten kan variere afhængigt af vejrforholdene. Besøget i Bue Marino-grotterne er valgfrit, og billetter kan købes på egen hånd, online eller på det kommunale billetkontor før motorbådens afgang (det tidspunkt, der skal anmodes om, er det samme som motorbådens afgang). I dette tilfælde skal du informere guiden om, at du har billetter til den guidede tur i Bue Marino-grotten, efter at du har booket, ved straks at kontakte vores guide på telefonnummeret på bookingkuponen. Motorskibene er alle sikre, moderne, elegante, rummelige, komfortable både, opvarmede i lavsæsonen og kølige og luftige på sommersejladserne: - Længde: 22 m - Bredde: 5,80 m - Rum på første dæk med 100 siddepladser i sofaer og organiserede borde til 4-6 personer. - Øverste dæk med yderligere 80 pladser - Bar organiseret og til fri afbenyttelse

Cala Gonone: Grotta del Bue Marino og Cala Luna-bådtur

Cala Gonone: Grotta del Bue Marino og Cala Luna-bådtur

-Sea Ox Cave er en del af et karstsystem, der strækker sig mere end 70 km ind i landet; dens navn stammer fra det kælenavn, hyrder plejede at kalde munkesælen, "Su Oe 'e Mare", som brugte hulen til at vænne deres unger fra. Grotten er opdelt i to grene, nord og syd, hvor mødet mellem ferskvand og havvand er tydeligt synligt, og opsvulmningerne skaber spektakulære refleksioner, selv nær indgangens munding. Den sydlige gren af grotten kan besøges i selskab med erfarne guider, der tager dig med ad en sti på omkring 800 meter, kunstigt oplyst og krydset af en bred træbro. Efter besøget i grotten sejler vi til stranden ved Cala Luna. -Cala Luna er en af de mest kendte strande på Sardinien. I 1970'erne blev den valgt som hovedkulisse i den berømte film skrevet og instrueret af Lina Wertmüller, "Swept away by an unusual fate in the blue August sea". Kystlinjen har en blandet bund af sand og småsten og 5 grotter, som man kan gå til, og som ofte besøges af klatrere eller folk, der søger skygge i de varme timer på dagen. Stranden kan nås til fods fra Cala Fuili, den sidste strand i Cala Gonone, der kan nås i bil: vandrere kan benytte sig af taxaservice, gå stien og vende tilbage med båd efter at have tilbragt hele dagen på stranden.

Cala Gonone: Billet til akvariet i Cala Gonone

Cala Gonone: Billet til akvariet i Cala Gonone

Den moderne struktur af akvariet i Cala Gonone, der ligger i en park med pragtfuldt middelhavskrat, venter på dig mellem de uberørte bjerge i Supramonte og det fascinerende landskab i Orosei-bugten for at få dig til at sætte pris på, hvad der sker, når Sardiniens bjerge møder havet! Du vil opdage Middelhavets marine levesteder, dets mest typiske indbyggere og deres mærkelige tilpasning til livet! Akvariet i Cala Gonone, der blev indviet den 10. juli 2010, har til formål at kombinere det pædagogiske og didaktiske aspekt med underholdning og sjov. Det ligger i kystbyen Cala Gonone og har udsigt over Orosei-bugten, omgivet af en stor park med pragtfuldt middelhavskrat. De fireogtyve udstillingsbassiner rummer dyre- og plantearter, der er typiske for Middelhavet, og ruten slutter med bassiner dedikeret til koraller og farverige tropiske arter. I tilknytning til strukturen er der et udendørs legeområde dedikeret til havskildpaddernes verden og et stort parkeringsområde til busser og biler.

Cala Gonone: Guidet bådtur til Cala Luna-stranden

Cala Gonone: Guidet bådtur til Cala Luna-stranden

Opdag kysten syd for Cala Gonone, hvor du kan beundre udsigten, indtil du når Cala Luna. Op et skib med masser af plads på soldækket og et skyggefuldt og lukket dæk. Sæt sejl fra havnen i Cala Gonone, og gå gennem det turkisblå vand i Oroseibugten. Stop til solbadning og tag en dukkert på den maleriske strand Cala Luna. betragtes som den smukkeste strand i Middelhavet. En 800 meter lang sandtunge, en hvid halvmåne med seks store huler, der åbner sig på kysten, og i baggrunden, krone, en oleander-skov forud for en ferskvandsdam. Naturen beskytter indløbet mod den lumske sirocco med en klippevæg mod syd. Gennem oleander skoven kan man gå ind i "codula" for stier i en spændende vandretur i det tætte middelhavskrat beboet af sjældne rovfugle, vildsvin og vilde geder. Fra Cala Luna om eftermiddagen vil en båd sejle hver time for at vende tilbage til Cala Gonone, afhængigt af sæsonen fra 15:30 til 18:30.

Fra Cala Gonone: Dinghy-tur i Orosei-bugten

Fra Cala Gonone: Dinghy-tur i Orosei-bugten

En unik oplevelse i kontakt med de naturlige skønheder i Orosei-bugten på den sardinske øs østkyst. Et minigummibådskrydstogt, der ikke kun får dig til at beundre kysten og det krystalklare vand, men du kan også udforske det ved at dykke ned i det! Du vil opdage havbunde af sjælden skønhed gennem guidede snorkeloplevelser rige på undervandsliv. En ekspertguide vil ledsage dig hele dagen, ikke kun for at føre dig til de bedste steder, men også for at fortælle dig anekdoter og kuriositeter. Du vil beundre Cala Luna, Cala Goloritzè, Venus Pools og meget mere. Sidst på dagen bliver du budt på en aperitif om bord. Der vil virkelig ikke mangle noget på denne udflugt, som du helt sikkert aldrig vil glemme. Book med venner og familie, og oplev Sardiniens østkyst i fulde drag! Rejseplan - Stop ved stranden i Cala Luna (ca. halvanden time) - Venus Pools og oppusteligt snorkelstop (ca. en halv time) - Passage foran Cala Goloritzè (ca. en halv time) - Stop ved stranden i Cala delle Sorgenti (ca. halvanden time) - Stop ved stranden i Cala Sisine til frokost, der er restaurant og toilet (ca. halvanden time) - Stop ved stranden i Caletta Zio Santoru (ca. halvanden time) Ruten kan ændres efter skipperens skøn på grund af vejr- og havforhold. Ombord serveres en aperitif bestående af: slik, frugt, hvidvin og læskedrikke. Jolle med maksimal kapacitet: 12 personer (skipper inkluderet)

Cala Gonone: Båd tur/retur til Cala Luna

Cala Gonone: Båd tur/retur til Cala Luna

Hvis du hele året har drømt om at tilbringe en dag under solen på en strand på Sardinien, er vores bådtransfer fra Cala Gonone til Cala Luna perfekt for dig. Med os kan du nyde en dag på en sandstrand og få masser af tid til at blive brun og svømme i bugtens krystalklare vand. Efter en kort tur ombord på vores flagskibsbåd når vi hurtigt frem til et af de mest ikoniske steder på hele øen, hvor du finder det perfekte sted at slappe af og tage betagende billeder. Vores forskudte returtider giver dig også mulighed for at beslutte, hvor længe du vil blive på stranden, så du kan tilrettelægge din dag i Orosei-bugten efter dine planer og behov. Vi har tre forskellige afgangstider om formiddagen (10:00, 11:00 og 12:00) og fire hjemkomsttider om eftermiddagen (12:30, 15:30, 16:30 og 17:30). Det betyder, at denne aktivitet kan vare fra minimum 2½ time til maksimum 7½ time, så der er stor fleksibilitet og mulighed for at blive i Cala Luna næsten en hel dag. Den angivne gennemsnitlige varighed er ca. 4 timer, mens turen frem og tilbage tager ca. 30 minutter.

Ofte stillede spørgsmål om Cala Gonone

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Cala Gonone?

De bedste dagsture og -udflugter fra Cala Gonone er:

Se alle dagsture og -udflugter fra Cala Gonone på GetYourGuide

De mest populære seværdigheder i Cala Gonone

Oplevelser i Cala Gonone

Byer i Italien

Andre seværdigheder i Cala Gonone

Vil du se alle oplevelser i Cala Gonone? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Cala Gonone

Samlet bedømmelse

4.3
(7 anmeldelser)