Californien

Vælg datoer

Det synes rejsende om Californien

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 19.732 anmeldelser

Fantastiske, lærerige dage i diverse nationalparker

Kan klart anbefale denne oplevelse. Vi havde 3 fantastiske dage i de forskellige nationalparker. Særligt bryce og Antelope Canyon var virkelig vilde oplevelser. Vi havde Alex som guide og han var rigtig sød og enormt klog på alle de ting vi så og oplevede, så vi lærte en masse. Overnatningerne i telt var ok - det er pengene værd at spare på indlogering. Madrasserne er meget tynde, men vi fik begge nok nattesøvn til at få det hele med hver dag. Maden var ok, ikke helt vildt fantastisk, men ganske fint og alt hvad vi forventede. Vi blev mætte og udvalget var fint med vegetar muligheder. Hvis du vælger denne tur skal du tilvælge antelope Canyon, da det klart var den vildeste oplevelse på de 3 dage! Vær opmærksom på at tiden ved grand Canyon er relativt kort og du mest får mulighed for at kigge ned langs “kanten”, dette passede fint for os, da de andre attraktioner var de store oplevelser. Alt i alt en anbefalelsesværdig oplevelse!

Hvis man har lyst til at prøve forlystelserne, skal man have billet til mere end en dag, da køerne til de forskellige forlystelser kan være meget lange. Sortimentet af disneys figurer i butikkerne var ikke så stort, som man kunne forventede - der manglede f. eks. figurer fra 101 dalmatinere og Toy Story. Mens vi var der, var der to forskellige shows. Et halloweenshow, hvor flere af figurerne dansede til musik efter den lange togbane. Lige før lukketid var det andet show, et lysshow med det særkendte slot i baggrunden. Et sindssygt flot show i verdensklasse. Det koster måske mange penge, men det er alle pengene værd. Betal hvad det koster, du kommer (nok) ikke for fortryde.

Det var meget let at bruge New York City Explorer Pass.

Vi havde købt 3 valg. Det ene valg var "Hop-On Hop-Off. Det var let at komme med og vi valgte først "Den røde rute" og det gik fint, men da vi ville med "Den grønne rute" måtte vi opgive, da der ingen busser kom som ville have os med! Der kom 2 forskellige, men de sagde vores billetter ikke var gyldige til deres ture :-( De 2 andre valg var der ingen problemer med :-)

Havde billetter for en dag til begge parker, og vi havde absolut den bedste dag. Og når du kun har en dag, og ønsker at nå så meget som muligt, er det rigtig godt med fast pass, så du ikke behøver at stå i alle de lange køer. En super oplevelse, som kun kan anbefales.

Hval Safari kan helt sikkert anbefales, hvis man kan tåle lidt søgang. Man skal vide at det vipper en del. De sælger søsygetabletter for 1$ det kan helt sikkert anbefales. Vi så både gråhval, pukkelhval, massere af delfiner og søløver. Storslået