Californien

Vælg datoer

Seværdigheder i Californien

Andre seværdigheder i Californien

Vil du se alle oplevelser i Californien? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Californien

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 22.782 anmeldelser

Dagen var lidt kølig, så tilsyneladende havde mange mennesker aflyst. Det var bare os to og en anden person, men alligevel gik turen fortsat, hvilket var fantastisk. Turguiden Sammy priviede os med tæpper til beskyttelse mod de hårde vinde. Der er kun ét stop, hvor du kommer ud og tager billeder med Hollywood-skiltet og LA's skyline i centrum, men der er masser af tidspunkter undervejs, hvor bilen stopper et øjeblik for at lade dig tage billeder af berømthedene. Alt i alt nød vi turen, og det var en god måde at bemærke steder, som du synes er værd at vende tilbage til på egen hånd.

En fantastisk måde at se det meste af Los Angeles på kort tid. Bussen kører rundt på alle de steder, hvor man skal se, og du får masser af dejlige oplysninger til hver under turen. Der kan være live eller forindspillede fortællinger på flere sprog, og for mig er den live en bedre. Meget værdig oplevelse!

Hval Safari kan helt sikkert anbefales, hvis man kan tåle lidt søgang. Man skal vide at det vipper en del. De sælger søsygetabletter for 1$ det kan helt sikkert anbefales. Vi så både gråhval, pukkelhval, massere af delfiner og søløver. Storslået

Helt Fantastisk tur - kan kun anbefale alle at tage den. Vi blevet hentet direkte ved vores hotel og afleveret igen. Hele dagen var vores tourguide fantastisk og kunne fortælle os alt muligt spændende undervejs til Yosemite.

Turnéen var fremragende, der var ganske mange fakta, der blev leveret på turen af en meget velkyndig guide. Jeg vil med glæde anbefale denne tour til ikke kun en film buff, men andre besøger byen.