Californien
Vælg datoer
Bestseller

Californien: Ture og billetter

yosemite natl park valley orientation tour fra el portal
Miljømærket

Yosemite Natl Park: Valley Orientation Tour fra El Portal

Varighed: 8 timer
Lille gruppe
6 anmeldelser
6

Vidne til skønheden i Yosemite Valley, og se, hvorfor Yosemite National Park betragtes som en national skat. Efterlad din bil uden for parken og tag…

el portal yosemite valley og glacier point day tour
Miljømærket

El Portal: Yosemite Valley og Glacier Point Day Tour

Varighed: 8 timer
Lille gruppe
8 anmeldelser
8

Oplev det bedste fra Yosemite National Park på denne lille gruppe-tur. Se de majestætiske vandfald og de berømte udsigtspunkter, og vandret derefter…

Se alle oplevelser i Californien

Det synes rejsende om Californien

Fantastiske, lærerige dage i diverse nationalparker

Kan klart anbefale denne oplevelse. Vi havde 3 fantastiske dage i de forskellige nationalparker. Særligt bryce og Antelope Canyon var virkelig vilde oplevelser. Vi havde Alex som guide og han var rigtig sød og enormt klog på alle de ting vi så og oplevede, så vi lærte en masse. Overnatningerne i telt var ok - det er pengene værd at spare på indlogering. Madrasserne er meget tynde, men vi fik begge nok nattesøvn til at få det hele med hver dag. Maden var ok, ikke helt vildt fantastisk, men ganske fint og alt hvad vi forventede. Vi blev mætte og udvalget var fint med vegetar muligheder. Hvis du vælger denne tur skal du tilvælge antelope Canyon, da det klart var den vildeste oplevelse på de 3 dage! Vær opmærksom på at tiden ved grand Canyon er relativt kort og du mest får mulighed for at kigge ned langs “kanten”, dette passede fint for os, da de andre attraktioner var de store oplevelser. Alt i alt en anbefalelsesværdig oplevelse!

Spændende oplevelse til fornuftige penge!

En spændende oplevelse for hele familien. Veteraner fra skibet står klar med gode historier fra det virkelige sejlerliv. Ellers fungere det fint med autogiude ørerne. Der er en quiz for børnene undervejs. Man kan let bruge et par timer her.

USS Midway Museum: Skip-køen-adgangsbillet Anmeldt af Tina, 14/07/2017

Godt indblik i hvordan film laves, super god guide D.J.

Kan absolut anbefales, for at få det reelle indtryk af hvordan man manipuleres, når man sidder og er fuldstændig opslugt af en eller anden film.