Calle Ocho

Calle Ocho

Calle Ocho: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Miami: Tag på madsmagningseventyr i Little Havana

1. Miami: Tag på madsmagningseventyr i Little Havana

Vov dig væk fra den slagne vej på denne vandretur i Miamis Little Havana, mens du spiser dig gennem et af byens ældste kvarterer. Gå langs den summende Calle Ocho, mens du får et indgående indblik i områdets køkken og kultur. Vi mødes lige uden for Tower Theater lige ved siden af Domino Park. Gå langs Miamis berømte Calle Ocho, og oplev områdets rige historie og kultur, mens du smager på cubanske opskrifter, der er blevet overleveret gennem generationer. Smag nogle lækre Mariquitas og Malanga Frita, og få historierne bag maden, når du besøger en række familiedrevne steder, der er populære blandt de lokale. Nyd kyllinge- og picadillo-fyldte vejbredskopper, og forfrisk dine smagsløg med en forfriskende guarapo-juice på et familiedrevet fruteria. Sæt dig ned og nyd en café Cubano, lavet af en af de bedste lokale baristaer. Du kan også prøve den cubanske version af en mojito på en livlig lokal bar. Giv dine smagsløg en pause under turen ved at besøge andre interessante steder. Stop ved en cigarfabrik, og se mestercigarrullerne arbejde. Gå gennem El Callejon del Gallo, en gyde, der fremviser det nyeste inden for lokal gadekunst.

Miami: Lille Havana Mad og vandretur

2. Miami: Lille Havana Mad og vandretur

Udforsk de 5 hovedblokke i Miamis Little Havana, og lær om kulturen og historien i dette unikke kvarter med en lokal guide. Nyd smagsprøver fra de bedste familieejede etablissementer på Calle Ocho, der serverer traditionel cubansk mad og kaffe. Opgrader din oplevelse til at inkludere en bustur. Mød din lokale tosprogede guide på et traditionelt cubansk kaffehus, hvor kaffen ristes internt, og hvor du selv kan smage denne unikke drik. På turen vil du: smage en række forskellige cubanske fødevarer såsom empanadas, croquetas, guavabakker og cubanske churros; møde lokale musikere og nyde traditionel cubansk musik; se den gamle kunst at rulle cigarer; og besøge kulturelle og historiske steder undervejs. Besøg det kulturelle epicenter, som er Domino Park. Se den ikoniske cubanske jazzbar, som Louis Armstrong og Billie Holiday besøgte. Få mere at vide om det historiske Tower Theatre og Cubaocho Museum and Performing Arts Center. Gå en tur på Calle Ocho Walk of Fame til ære for Celia Cruz og Gloria Estefan. Cubansk historie er altid til stede i dette kvarter med den evige flamme og mindesmærker for dem, der kæmpede for Cubas uafhængighed i Cuban Memorial Boulevard Park, og Svinebugten-monumentet, der ærer dem, der faldt i dette slag. Du kan opgradere din tur til at inkludere Big Bus Double Decker Tour, som har et stop i Little Havana. Tag rundt i Miami med uforglemmelige udsigter over South Beach, Miami Beach, Wynwood Walls, Bayside Marketplace og meget mere fra toppen af dobbeltdækkerbussen.

Miami: Sightseeing, udforskning af byen og krydstogt

3. Miami: Sightseeing, udforskning af byen og krydstogt

📍En fuldt fortalt tosproget tur på engelsk og spansk 📍Sightseeing rundt i Miami Beach, også kendt som det historiske art deco-distrikt 📍Stop ved Wynwood, "kunstdistriktet". Hop af, og lad os udforske Wynwood-kvarteret med denne vandretur. En lokal ekspertguide vil hele tiden være sammen med gruppen og vise de bedste vægmalerier og gadekunst i Wynwood. 📍STOP i Little Havana, Miamis hjerte og cubanernes hjem. Turen begynder ved Calle Ocho's, hvor vi udforsker og oplever processen fra start til slut med, hvordan Boncheros håndruller tobaksblade til de fineste cigarer, derfra går vi til Little Havanas besøgscenter for at prøve et shot cubansk kaffe, udforske Domino Park og nyde noget levende cubansk musik, dans og historie. 📍Sightseeing rundt i Coconut Grove, Miamis ældste kvarter, som også er et af de smukkeste. 📍Stop ved Key Biscayne "Hobie Island Beach" for at få det bedste billede af Miamis skyline. 📍SIDSTE STOP ved Bayside Marketplace, i god tid til Millionaire's Cruise-turen. Bådturen varer 90 minutter og fortælles af en lokal guide med sjove fakta om de kendtes hjem. Hvis kunden kun har Miami City-turen uden bådtur, har de 90 minutters fritid til at nyde frokosten eller shoppe på Bayside Marketplace. 📍Stig af på Bayside Marketplace i god tid til Millionaire's Cruise-turen. Bådturen varer 90 minutter og fortælles af en lokal guide med sjove fakta om de kendtes hjem. Når turen er slut, er du selv ansvarlig for transporten tilbage til hotellet.

Miami: Vandretur med cubansk mad og kultur i Little Havana

4. Miami: Vandretur med cubansk mad og kultur i Little Havana

Kombinér en afslappet gåtur ned ad Calle Ocho i hjertet af Miamis Little Havana-kvarter med madsmagninger for at få den fulde Little Havana-oplevelse på denne vandretur. Gnid albuer med de lokale, når du ser dem håndrulle cigarer i Amerikas mest bemærkelsesværdige cigarfremstillingsdistrikt på den gamle cubanske måde, se dem spille deres elskede dominoer i den berømte Domino Park, tjek stjernerne til minde om berømte cubansk-amerikanere på Walk of Fame og meget mere. Overlad planlægningen til de lokale eksperter. Bobby's Bike Hike blev tildelt følgende tre priser netop i år: "Top 10 Food Tours in America" af USA Today, "Top 20 Food Tours in the World" af TA, og "Top 15 Vacation Ideas in USA" af Entrepreneur Magazine. Grib muligheden for den ultimative fusion af smagsoplevelser og seværdigheder i Miami på en enkelt, uforglemmelig tur! Vi besøger interessante og vigtige vartegn som monumentet over Svinebugten, de berømte haneskulpturer og fantastisk gadekunst, mens vi valser ned ad USA's mest berømte cubansk-amerikanske gade, Calle Ocho. Undervejs stopper vi ved de fineste restauranter, Little Havana har at byde på, for at nyde den autentiske mad, som Miamis mest cubanske kvarter er bedst kendt for. Prøv 5 lokale favoritter, som tilsammen bliver til et helt måltid. Ved ankomsten kan du overveje en VIP-opgradering til selve turen, hvor du kan tilføje 1 VIP-mojito (9,99 USD ekstra - kun voksne) eller den ultimative VIP-drinkpakke (19,99 USD ekstra - kun voksne), som inkluderer tre drinks, herunder en mojito, en verdensberømt daiquiri og en førsteklasses cubansk lemonade. *Typiske drinks i Little Havana kan koste 14,99 dollars stykket, så det er noget af et tilbud, og det gør det endnu sjovere. Når turen er slut, kan du forvente, at din mave er fuld af lækker mad, og dit hoved er fuld af fascinerende historier om Cuba, Little Havana og Miami.

Miami City Tour med stop i Wynwood og Little Havana

5. Miami City Tour med stop i Wynwood og Little Havana

Under denne næsten 3-timers oplevelse vil vores kyndige guide fortælle vidunderlige historier om byen, og du vil lære lidt om Miami Beachs glamourøse historie, mens du udforsker populære områder som South Beach, Wynwood, Little Havana (Calle Ocho), ..... og meget mere! Vi kører dig forbi de største højdepunkter i Miami, så du får mulighed for at opleve det bedste, Miami har at byde på! Turen går forbi området Wynwood Walls, hvor du undervejs kan se nogle store og smukke eksempler på vægkunst og graffiti. Vi stopper her i 20 minutter. Kør forbi vigtige Miami-højdepunkter, såsom den berømte art deco-arkitektur i South Beach, og nyd den charmerende atmosfære på Ocean Drive. ! Oplev Little Havanas kunst, kultur og historie, når vi kører gennem de livlige gader og stopper i 20 minutter i området.

Miami: Little Havana Wow Walking Tour - lille gruppe

6. Miami: Little Havana Wow Walking Tour - lille gruppe

Træd ind i de livlige gader i Little Havana, og tag med os på en unik og intim vandretur ledet af erfarne cubanske guider! I modsætning til traditionelle ture i området er vores fokus på at give en rig kulturel oplevelse i en lille gruppe. Med små gruppestørrelser får du mulighed for virkelig at fordybe dig i den fængslende historie, den levende kultur og de skjulte skatte i dette ikoniske Miami-kvarter på en nøje udvalgt oplevelse, der er designet til at uddybe din forbindelse med Little Havana og selve Miamis puls. Du vil blive betaget af fascinerende fortællinger og livlige anekdoter, mens vi udforsker kvarterets historie, kultur og skjulte skatte. Nyd autentisk cubansk kaffe og wienerbrød (inkluderet) undervejs og dyk ned i kunst, antikke biler, religiøse traditioner og et kig ind i en cigarfabrik. Interager med den venlige lokalbefolkning og skab uforglemmelige minder. Se vores fantastiske anmeldelser, og sikre dig en plads i dag til en lille kulturel vandretur som ingen anden.

Miami: Mad- og kulturtur i Little Havana

7. Miami: Mad- og kulturtur i Little Havana

Din rundvisning i Miamis Little Havana begynder i hjertet af det cubanske samfund. Se nogle historiske arkitektoniske skønheder samt nogle unikke kunstsamlinger. Besøg et af de mange lokalt ejede kunstgallerier i kvarteret. Hør historier fra første generation af immigranter fra Cuba, og lær om den cubanske kunsts indflydelse i Miami. Se det vigtige svinebugtmonument på vej til en lokal yndlingsjuicebar, hvor du kan slukke din tørst med en dosis sukkerrørs- eller mangojuice. Besøg SW 8th Street for at opleve den caribiske smag, der fylder luften, lige fra den klassiske Domino Park, hvor de lokale udfordrer hinanden i domino-spil, til congamusikken, som du hører live i gaderne. Din tur slutter ved et af kvarterets foretrukne vandhuller for at smage på en klassisk mojito (ikke inkluderet i turens pris).

Miami: Calle Ocho kaffe- og cigartur med krydstogt

8. Miami: Calle Ocho kaffe- og cigartur med krydstogt

Guidet rundvisning på Calle Ocho i Little Havana med cigarrestøbning og kafferistning. Som en ekstra fordel inkluderer vi en 90 min Miami Skyline og Millionaire home cruise. Træd ind i Miamis Cuba i kvarteret Little Havana i Miami på en 90-minutters guidet vandretur med en kyndig lokal guide. Kvarteret er koncentreret omkring Calle Ocho (Southwest Eighth Street) fyldt med restauranter, cigarbutikker, rombarer, kunst- og musiksteder. Det er også her, du finder den berømte Domino Park, hvor de lokale samles til opvarmede spil dominobrikker. På denne tur vil du opleve en demonstration af cigarrulning med mulighed for at købe nogle af de fineste cigarer i Miami og en kaffedemonstration, der slutter med en af de bedste kopper kaffe i Little Havana. Nyd en 90 minutters sightseeingtur på Biscayne Bay of Miami Skyline med afgang fra Biscayne Bay i hjertet af Downtown. Kør forbi den berømte Star Island, der er kendt for Al Capones palæ. Sejl til millionærernes huse Hibiscus Island, Palm Island, Sunset Island, Fischer Island samt de berømte venetianske øer. Oplev de rige og berømte palæer. Du har ikke set Miami, før du har set det fra vandet. Din tosprogede engelsk- og spansksprogede rejseleder vil pege på de berømte huse og seværdigheder undervejs. Nyd en bar om bord, der serverer drikkevarer og snacks. Vores flåde består af en yacht med to niveauer med aircondition og første niveau store åbne vinduer og skyggefulde øverste dæk. Forvent at komme forbi de berømte villaer Villa Michaela på Hibiscus, Flager Memorial Island, Villa Charmaine, Villa Angela på San Marco Island ved Venetian Way og Al Capones palæ samt det berømte Standard Spa og Resort på Belle Island. Nyd udsigten!

Miami: Guidet lille gruppe Little Havana Food Tour

9. Miami: Guidet lille gruppe Little Havana Food Tour

Smag dig vej gennem hjertet af Miami med en Best of Little Havana Food & Walking Tour! Turen har en lokal guide, der vil lære dig om Cubas historie på en lille gruppe (begrænset til 7 gæster), med lækker, autentisk mad og drikkevarer (inkluderet i turens pris). For at begynde din Best of Little Havana Food & Walking Tour skal du møde din See Sight-turguide ved Cuban Memorial Park, hvor du vil se Cubas kortmonumentet og lære om Cubas historie og den cubanske revolution. Denne boulevard på fire blokke er hjemsted for forskellige monumenter dedikeret til cubanske frihedskæmpere. Dette omfatter bl.a. Svinebugten-monumentet og et kort over Cuba. Svinebugten-monumentet ærer de faldne i Svinebugten-invasionen i Little Havana med deres navne indgraveret med en evig flamme øverst. Derefter begynder du at spise dig vej gennem hjertet af Miami på "Calle Ocho", den magiske bys hjerteblod, på Los Pinarenos Fruteria. De har været i drift i mere end 50 år og tilbyder lækker, moden frugt og grøntsager, hvor du kan nyde smagen af øen med friskpresset juice (enten guava eller sukkerrør). Nu hvor du er hydreret, bevæger du dig videre til Old's Havana Cuban Bar & Cocina. Her kan du flygte fra det livlige Havana og nyde den vintage indretning og den autentiske musik, mens du bliver transporteret til en præ-revolutionær cubansk æra fuld af lidenskab. Læn dig tilbage og nyd den cubanske rytme, mens du nyder stemningen og en lækker halv cubansk sandwich (skinke, skiveskåret stegt svinekød, schweizerost, pickles og sennep serveret på presset cubansk brød). På vej til din næste oplevelse kommer du forbi/går gennem Domino Park, en livlig offentlig plads med borde i ly til dominospil og skakspil. Her kan du på ethvert tidspunkt af dagen se stamgæster nippe til cubansk kaffe, mens de spiller dominos og snakker med venner. I mere end 40 år har denne park været et godt sted at se seriøse spil dominos omgivet af autentisk latinsk energi og konkurrencemæssige drillerier. Når din sult er blevet stillet, er dit næste stop på El Pub - familieejet og drevet siden 1996. Oplev livemusik, mens du fylder op med den berømte cubanske kaffe - en form for espressokaffe, der blev populær i Cuba efter ankomsten af italienske kaffemaskiner. Mens du nipper til din cubanske kaffe, kan du nyde en Empanada (oksekød, kylling eller vegetarisk) - en klassisk spansk eller latinamerikansk wienerbrødskage fyldt med en række krydrede ingredienser, som traditionelt bages eller steges. Når du er koffeinfri, vil din guide tage dig med over til en af Miamis førende barer og lounges - Ball and Chain. For at tilfredsstille din søde tand vil du få en pastelitos de guayaba - en traditionel cubansk butterdej fyldt med flødeost og guava. Denne dessert ligner en æbledansk, men er lavet tyk af langsomt kogende guavamasse, der derefter pakkes ind i et flækket, smøragtigt butterdej og bages, indtil den er gylden. Som afslutning på turen kan du smage en churro, en lækker dessert dækket af sukker og kanel fra Churromania.

Miami: Byrundtur og speedbådsoplevelse

10. Miami: Byrundtur og speedbådsoplevelse

Oplev alle højdepunkterne i det solrige Miami på denne ca. 5-timers actiontur, herunder en 45-minutters tur i speedbåd, med en engelsk- eller spansktalende guide. Jet gennem Biscayne Bay med dens private øer og smarte villaer i høj fart og til et soundtrack af cool melodier, og nyd en kort afstikker til Floridas Atlanterhavskyst. Lad din guide føre dig til de bedste seværdigheder i Miami i åben bus. Se Art Deco District, Bayside, Downtown og Little Havana blandt andre højdepunkter.

20 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Calle Ocho

Andre seværdigheder i Calle Ocho

Vil du se alle oplevelser i Calle Ocho? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Calle Ocho

Samlet bedømmelse

4.2
(2.719 anmeldelser)

Desværre missede vi vores aftale, men vi var i stand til at lave den næste, og det var ikke et problem, hvilket gjorde os meget glade. Vores guide Gabriela var fantastisk! Hun besvarede alle vores spørgsmål kompetent og altid med et smil. Hun var meget personlig, og det var meget sjovt at arbejde sammen med hende! Maden var meget velsmagende og generelt var der nok til at fylde dig. Ikke at forglemme var den lige så lækre Mojito :) Der var også masser af information om cubanernes historie og kultur i Miami. Turen kan klart anbefales og absolut prisen værd! Lille Havana er værd at se og er et must for alle! Altid min fornøjelse :)