Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Cambridge, England

Vores mest anbefalede ting at gøre i Cambridge, England

Cambridge: 45-minutters guidet tur i punt-båd på River Cam

1. Cambridge: 45-minutters guidet tur i punt-båd på River Cam

Oplev Cambridge University på en guidet punting-tur langs floden Cam. Hør mere om studielivet, når du ser nogle af de historiske gymnasier på et af verdens mest velrenommerede universiteter. Denne punting-tur dækker hele længden af floden Cam, langs hvilken colleges ved Cambridge University er placeret. Nyd mere end 800 års historie, mens du nyder de historiske seværdigheder. Slap af i komfortable sæder med traditionelle puder og tæpper. Nyd interessante historiske kommentarer fra din tipper sammen med nogle underholdende Cambridge-spilhistorier. De 7 colleges på turen kan prale af nogle af de mest berømte og indflydelsesrige alumner, der har dimitteret fra Cambridge. Hør historier om studielivet, akademisk og socialt, fra Isaac Newton til prins Charles.

Cambridge: Alumni-tur til universitetet med Kings College som tilvalg

2. Cambridge: Alumni-tur til universitetet med Kings College som tilvalg

Denne rundvisning på Cambridge University og i byen introducerer dig til den afgørende rolle, som Cambridge har spillet i verdenshistorien, og fremhæver byens arkitektoniske vidundere med adgang til King's College Chapel. Start din rundvisning fra byens centrum, og hør en kort tidslinje om alle de interessante og ejendommelige ting, der gør Cambridge berømt. Tag til byens ældste kirke, college og laboratoriet, som har været vært for vigtige videnskabelige milepæle. Besøg seværdigheder som den matematiske bro ved Queens' College og Senate House. Højdepunktet på denne tur er det fantastiske King's College Chapel. Her findes verdens største loft med viftehvælvinger, og du kan beundre de majestætiske blyindfattede glasvinduer og et Rubens-maleri. Få mere at vide om kapellets lange arkitektoniske historie og om forholdet til tidligere konger og dronninger. Under rundvisningen vil din studenterguide dele sine erfaringer med collegesystemet, fortælle dig om rosporten i Cambridge og give dig indblik i lokale hemmeligheder som f.eks. de beskyttelsesforanstaltninger, som nogle colleges træffer mod natklatrere.

Cambridge: Alumni Walking Tour med mulighed for King's College

3. Cambridge: Alumni Walking Tour med mulighed for King's College

Udforsk nogle af de mest berømte colleges i Cambridge, og lær om studielivet på et af verdens mest prestigefyldte universiteter, guidet af en studerende eller kandidat fra University of Cambridge. Oplev salene, hvor Kong Charles III, Sir Isaac Newton og Stephen Hawking engang studerede. Begynd din rejse fra King's College på King's Parade, og sno dig forbi vartegn som Corpus Christi College, Queens' College, Trinity Hall og Trinity College. Bliv betaget af det storslåede hvælvede loft i King's College Chapel (når det er inkluderet i din tur). Mary's, universitetets historiske kirke; bliv inspireret af det tidligere laboratorium, der revolutionerede vores verden; og besøg pubben The Eagle, hvor Watson og Crick som bekendt annoncerede en opdagelse, der for altid ændrede vores liv. Hvis du vælger at besøge King's College Chapel, kan du afslutte din smukke vandretur i en af de mest storslåede sengotiske strukturer i verden.

Cambridge: City Sightseeing Hop-On Hop-Off-bustur

4. Cambridge: City Sightseeing Hop-On Hop-Off-bustur

Udforsk det bedste af Cambridge med denne sightseeing hop-on hop-off bus. Tag på en rundtur til byens største turistattraktioner i en åben dobbeltdækkerbus. Med 18 stop over hele Cambridge er der masser at se. Du kan kombinere din bustur med en spadseretur med kommentarer om bord på mange sprog. Hop på og hop af ved et af stoppestederne i løbet af dagen, og du får mulighed for at besøge den historiske bymidte, University Colleges, de verdensberømte Backs og floden Cam, universitetets botaniske have, Fitzwilliam Museum, mindesmærket for Anden Verdenskrig, kirkegården ved Madingley og meget mere. Busstoppesteder: Stop 1: Silver Street Stop 2: Downing Street Stop 3: Chesterton Lane Stoppested 4: Bridge Street Stop 5: Trinity Street (kun på søndage) Stop 6: Market Street (kun på søndage) Stop 7: Jesus Lane Stop 8: Drummer Street Stop 9: Parkside Stop 10: Hills Road Stop 11: Railway Station Stop 12: Trumpington Road Stop 13: Fitzwilliam Museum Stop 14: Silver Street Stop 15: Queen's Road Stop 16: Cambridge amerikanske kirkegård og mindesmærke Stop 17: Madingley Road Stop 18: Grange Road

Cambridge: Punting-tur på floden Cam

5. Cambridge: Punting-tur på floden Cam

Oplev charmen ved de mest berømte Cambridge colleges og den arkadiske skønhed ved floden Cam, mens du glider langs en af Englands mest idylliske vandruter, som har inspireret digtere som William Wordsworth og Xu Zhimo. Vores kyndige lokale guider er professionelle, veluddannede og dedikerede til at sikre, at din tur er både informativ og fornøjelig, og de tilbyder detaljerede forklaringer på historiske fakta og fængslende historier. Mens du forsigtigt sejler langs floden, får du rig mulighed for at stille spørgsmål og tage billeder af Cambridges ikoniske arkitektur. Du kan også vælge en privat tur eller tage en professionel fotograf med, så du kan forevige dine minder. Du er velkommen til at medbringe drikkevarer og forfriskninger for at forbedre din oplevelse under turen.

Fra London: Tur til universiteterne i Oxford og Cambridge

6. Fra London: Tur til universiteterne i Oxford og Cambridge

Udforsk Oxford og Cambridg på guidede vandreture med denne heldagstur ombord på en komfortabel bus fra London. Dyk ned i historierne bag disse institutioner, og hør din guide tydeligt med de medfølgende headsets. Hop ombord på den rummelige bus på Victoria Station, og slap af på køreturen over Chiltern Hills til Oxford, 'City of Dreaming Spires', hvis stille gårdhaver har inspireret generationer af lærde som Bill Clinton, Lewis Carroll, C.S. Lewis og J.R.R. Tolkien. Begynd din guidede vandretur og besøg Christ Church College, hvor Harry Potter-scenerne blev filmet. Se Bodleian Library og de billedskønne collegegårde, som Oxford med rette er berømt for. Stig på bussen igen for at tage til Cambridge, en levende by, der har formet historien og i dag afspejler det bedste af det historiske og moderne liv. Gå ind på det område, der har inspireret personer som Charles Darwin, Isaac Newton og mange fra Monty Python-gruppen. Se det storslåede Kings College på en guidet vandretur. Spadser gennem en by fyldt med smukke bygninger og historiske finurligheder, herunder den berømte Sukkenes Bro. Vend tilbage til Victoria Station i London ved slutningen af turen.

Cambridge: Guidet historisk vandretur

7. Cambridge: Guidet historisk vandretur

Din tur begynder i det historiske hjerte af Cambridge. Du vil se fem af de berømte Cambridge colleges: St John's, Trinity (med sine 34 nobelprisvindere), Gonville and Caius, Corpus Christi og det verdensberømte kapel på King's College. (NB. turen går ikke ind i King's Chapel eller nogen af kollegierne0. Gennem din professionelle guide kan du lære den fascinerende historie om Cambridges nyeste attraktion, Corpus Christi-uret, der blev afsløret af Stephen Hawking i 2008. Din guide vil ledsage dig til St Bene't's kirke fra det 11. århundrede, hvor byens indbyggere har holdt gudstjeneste, siden den blev bygget i 1030. I nærheden ligger den berømte Eagle Pub med sin RAF-bar, hvor unge flyvere skrev deres eskadrillenumre i loftet under Anden Verdenskrig. Slut af uden for det gamle Cavendish Laboratory, hvor 29 Nobelpriser blev vundet, og hvor den moderne fysik blev opfundet.

Cambridge: Vandre- og pjækketur med mulighed for King's College

8. Cambridge: Vandre- og pjækketur med mulighed for King's College

Tag med på en guidet vandretur ledet af en kandidat eller en studerende, og udforsk Cambridge Universitys rige historie. Under ledelse af kyndige guider opdager du, hvor berømte alumner, herunder kong Charles III, Sir Isaac Newton og Stephen Hawking, engang studerede. Nyd et ekstra besøg i det berømte King's College Chapel, spadser gennem de grønne områder langs floden Cam, og hvis det er muligt, kan du vandre gennem haven ved Trinity College. Lyt til anekdoter og lær om opdagelsen af DNA, mens du forundres over den historiske arkitektur, der spænder over 800 år. Vælg King's College-billetten for at sikre dig adgang til kapellet, der har det højeste hvælvede loft i verden. Catherine's College, Corpus Christi College, Queen's College, Clare College, Trinity Hall College, Trinity College, St. John's College, Gonville and Caius College, Great St. Mary's Church, The Eagle Pub og Senate House, og fordyb dig i de fængslende historier, der præger hvert et hjørne af byen. Din spadseretur begynder 30 minutter efter afslutningen af din gåtur, hvis du ikke køber King's College-tilvalget, og 90 minutter senere, hvis du gør. Læn dig tilbage og slap af på dit punting cruise med chauffør, mens din lokale guide fortæller historier om de otte colleges og ni broer langs floden Cam. Du er velkommen til at tage forfriskninger med om bord, og du kan få en gratis lektion i at ro under turen.

Storbritannien/Europa: eSim mobildataabonnement

9. Storbritannien/Europa: eSim mobildataabonnement

Gør din rejse problemfri med din praktiske eSIM. Hold forbindelsen på dine rejser med højhastighedsdækning i de 42 mest besøgte regioner i Europa og Storbritannien. Køb og installer din eSIM når som helst og hvor som helst, og vælg mellem en række datapakker, gyldighedsindstillinger og dækning i yderligere lande. Du skal blot scanne eSIM QR-koden for at få adgang til alle dine vigtige apps på din rejse. Undgå besværet med at administrere flere SIM-kort med denne nul-affaldsløsning. Få ét eSIM pr. enhed, og fyld op ved blot at købe og aktivere yderligere eSIM-planer, når du er på farten. Når de er aktiveret, begynder din dækning i henhold til din valgte varighed. Dækning i Østrig, Albanien, Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Gibraltar, Gibraltar, Island, Irland, Island, Irland, Italien (herunder San Marino og Vatikanet), Jersey Island, Kasakhstan, Letland, Litauen, Kroatien, Liechtenstein, Luxembourg, Letland, Litauen, Liechtenstein, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Også Malta, Nederlandene, Nordmakedonien, Norge, Portugal, Polen, Rumænien, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Tyrkiet, Ukraine, Usbekistan, Nordirland, Det Forenede Kongerige og Nordirland er omfattet. Alle iPhone-modeller, der lanceres efter iPhone XS, kan understøtte eSIM. For Android, hvis du er usikker, skal du tjekke med vejledende foto for berettigelse. APN (Access Point Name): internet Lokal operatørinformation: UK: Telefonica / Vodafone /Hutchison 3G /Everything Everywhere

Cambridge: Fælles pjækketur med guide

10. Cambridge: Fælles pjækketur med guide

Udforsk universitetsbygningerne i Cambridge med denne guidede tur i en lille gruppe på en punt med hævede sæder og borde. Lyt, når din guide afslører fascinerende fakta om den legendariske universitetsby og dens rige historie. Start ved Jesus Green Moorings, og tag til Magdelene College, St John's College, Trinity College, Trinity Hall, Clare College, King's College og Queens' College. Bliv introduceret af din guide til alle de farverige historier om Cambridge, mens du er om bord på en komfortabel båd på floden Cam. Flyd under Great Bridge, The Bridge of Sighs, The Wren Bridge, Cromwell's Bridge, King's College Bridge og Mathematical Bridge. Oplev, hvordan byen har udviklet sig fra en middelalderlig købstad til et uddannelsescenter i verdensklasse.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Cambridge, England

Alle aktiviteter

64 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Cambridge, England

Hvad er de bedste tilbud og rabatter på aktiviteter og attraktioner i Cambridge, England?

Hvad er de mest populære museer og udstillinger i Cambridge, England?

Andre seværdigheder i Cambridge, England

Vil du se alle oplevelser i Cambridge, England? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Cambridge, England

Samlet bedømmelse

4.7
(2.686 anmeldelser)

Vi fik en fremragende rundvisning af Christina. Hun var både meget vidende om byen og universitetet, men også meget behagelig og hjælpsom. Vi vil anbefale alle at få en rundvisning af hende.