Vores mest anbefalede ting at gøre i Cambridge, England

Cambridge: 45-minutters guidet tur i punt-båd på River Cam

1. Cambridge: 45-minutters guidet tur i punt-båd på River Cam

Denne 45-minutters tur med punt-båd sejler langs hele River Cam, som Cambridge-universitets bygninger ligger langs. Opsug mere end 800 års historie, mens du ser de historiske seværdigheder. Slap af på de behagelige siddepladser, der har traditionelle puder og tæpper. Nyd interessante historiske kommentarer fra din chauffør sammen med nogle sjove puntbådhistorier fra Cambridge. De 7 colleges, som turen går forbi er uddannelsessted for nogle af de mest berømte og indflydelsesrige alumner, der har studeret på Cambridge University. Hør fortællinger om livet som studerende, både faglige og sociale, fra Isaac Newton til prins Charles.

Cambridge: By- og universitetsrundvisning, herunder King's College

2. Cambridge: By- og universitetsrundvisning, herunder King's College

Denne rundvisning på Cambridge University og i byen introducerer dig til den afgørende rolle, som Cambridge har spillet i verdenshistorien, og fremhæver byens arkitektoniske vidundere med adgang til King's College Chapel. Start din rundvisning fra byens centrum, og hør en kort tidslinje om alle de interessante og ejendommelige ting, der gør Cambridge berømt. Tag til byens ældste kirke, college og laboratoriet, som har været vært for vigtige videnskabelige milepæle. Besøg seværdigheder som den matematiske bro ved Queens' College og Senate House. Højdepunktet på denne tur er det fantastiske King's College Chapel. Her findes verdens største loft med viftehvælvinger, og du kan beundre de majestætiske blyindfattede glasvinduer og et Rubens-maleri. Få mere at vide om kapellets lange arkitektoniske historie og om forholdet til tidligere konger og dronninger. Under rundvisningen vil din studenterguide dele sine erfaringer med collegesystemet, fortælle dig om rosporten i Cambridge og give dig indblik i lokale hemmeligheder som f.eks. de beskyttelsesforanstaltninger, som nogle colleges træffer mod natklatrere.

City Sightseeing Cambridge: 24 timers Hop-on Hop-off bustur

3. City Sightseeing Cambridge: 24 timers Hop-on Hop-off bustur

Udforsk det bedste af Cambridge med denne sightseeing hop-on hop-off bus. Tag på en rundtur til byens største turistattraktioner på en åben dobbeltdækkerbus, der kører via 16 stoppesteder i hele Cambridge. Du kan kombinere din bustur med en punting-tur med kommentarer om bord på mange sprog. Hop på og hop af ved et af stoppestederne i løbet af dagen, og du har mulighed for at besøge det historiske centrum, University Colleges, de verdensberømte Backs og floden Cam, universitetets botaniske have, Fitzwilliam Museum, det amerikanske mindesmærke fra anden verdenskrig, kirkegården ved Madingley og meget mere. Hop-On Hop-Off Tour Itinerary Stop 1: Silver Street Stop 2: Downing Street Stop 3: Downing Street St Andrews Street (handicappede permanent) Stop 4: Chesterton Street Stop 5: Bridge Street Stop 6: Trinity Street (kun om søndagen) Stop 7: Market Street (kun om søndagen) Stop 8: Jesus Lane Stop 9: Drummer Street Stop 10: Parkside Stop 11: Hills Road Stop 12: Cambridge Railway Station Stop 13: Trumpington Road Stop 14: Fitzwilliam Museum Stop 15: Silver Street Stop 16: Queen's Road Stop 17: Cambridge American Cemetery and Memorial Stop 18: Madingley Road Stop 19: Grange Road

Cambridge: Fælles pjækketur med guide

4. Cambridge: Fælles pjækketur med guide

Udforsk universitetsbygningerne i Cambridge med denne guidede tur i en lille gruppe på en punt med hævede sæder og borde. Lyt, når din guide afslører fascinerende fakta om den legendariske universitetsby og dens rige historie. Start ved Jesus Green Moorings, og tag til Magdelene College, St John's College, Trinity College, Trinity Hall, Clare College, King's College og Queens' College. Bliv introduceret af din guide til alle de farverige historier om Cambridge, mens du er om bord på en komfortabel båd på floden Cam. Flyd under Great Bridge, The Bridge of Sighs, The Wren Bridge, Cromwell's Bridge, King's College Bridge og Mathematical Bridge. Oplev, hvordan byen har udviklet sig fra en middelalderlig købstad til et uddannelsescenter i verdensklasse.

Cambridge: Byvandring guidet af alumner fra Kings College

5. Cambridge: Byvandring guidet af alumner fra Kings College

Oplev nogle af de mest berømte universiteter i Cambridge. Få mere at vide om studielivet på et af verdens mest prestigefyldte universiteter af en guide, der har studeret på University of Cambridge. Besøg berømte kapeller og biblioteker, og lyt til fascinerende anekdoter. Se, hvor prins Charles, Sir Isaac Newton og Stephen Hawking har studeret. Spadser fra King's College på King's Parade forbi vartegn som Trinity Hall College, Trinity College og Corpus Christi College. Kig indenfor på Pembroke College, og bliv forundret over det hvælvede loft i King's College Chapel. Beundr Senate House, Great St Mary's Church og pubben The Eagle, hvor Watson og Crick annoncerede, at de havde opdaget livets hemmelighed.

Cambridge: Walking & Punting Tour m/opt. adgang til King's College

6. Cambridge: Walking & Punting Tour m/opt. adgang til King's College

Udforsk de historiske haller på Cambridge University på en guidet vandretur under ledelse af en kandidat. Besøg berømte colleges, herunder King's College og Pembroke College, før du tager på en tur i Cambridge på en bådtur. På denne vandretur med en akademiker som guide kan du se, hvor berømte tidligere studerende har studeret, herunder prins Charles, Sir Isaac Newton og Stephen Hawking. Besøg berømte kapeller og biblioteker, lyt til anekdoter og se, hvor D.N.A.s struktur blev opdaget, alt imens du får udsigt til berømt arkitektur med over 800 års historie. Book billetten til King's College som tilvalg for at sikre, at du kan se King's College Chapel med det højeste hvælvede loft af alle kapeller i verden. Oplev berømte seværdigheder som Trinity Hall College, Trinity College, Corpus Christi College, Pembroke College, Queens' College, King's College, Clare College, Gonville, og Caius College, St Catherine's College, Great St Mary's Church, The Eagle Pub, Corpus Christi College, Senate House, Round Church og meget meget mere.... Din sejltur starter ca. 30 minutter efter din vandretur. Mens du læner dig tilbage og slapper af på din kørsel med chauffør, er din lokale studenterguide til stede for at lære dig om den berømte historie om 8 colleges og 9 broer langs floden Cam. Medbring evt. forfriskninger om bord, og nyd en gratis undervisning i stævnefiskeri under turen.

Cambridge: Punting Tour med en studenterguide

7. Cambridge: Punting Tour med en studenterguide

Se 8 af de mest berømte Cambridge colleges fra Darwin til Magdelene og 9 broer fra Mathematical Bridge til Bridge of Sighs. Du har også mulighed for at booke denne tur som en privat tur og mulighed for at booke turen med en professionel fotograf, der vil være med til at fange fotominder af din oplevelse. Dine kyndige lokale guider er professionelle, veluddannede og lover at være meget sjove, mens de giver en detaljeret forklaring af historiske fakta og spændende historier. Mens du bliver sejlet langs floden Cam, har du tid til at stille spørgsmål og tage billeder af den mest berømte arkitektur i Cambridge. Du er velkommen til at tage drikkevarer og forfriskninger med om bord, og så kan du nyde turen.

Cambridge: Guidet historisk vandretur

8. Cambridge: Guidet historisk vandretur

Din tur begynder i det historiske hjerte af Cambridge. Fortsæt med at se fem af de berømte Cambridge colleges: St John's, Trinity (med sine 34 nobelprisvindere), Gonville and Caius, Corpus Christi og det verdensberømte kapel på King's College. (NB. turen går ikke ind i King's Chapel eller nogen af kollegierne0. Gennem din professionelle guide kan du lære den fascinerende historie om Cambridges nyeste attraktion, Corpus Christi-uret, der blev afsløret af Stephen Hawking i 2008. Din guide vil ledsage dig til St Bene't-kirken fra det 11. århundrede, hvor byens indbyggere har holdt gudstjeneste, siden den blev bygget i 1030. I nærheden ligger den berømte Eagle Pub med sin RAF-bar, hvor unge flyvere skrev deres eskadrillenumre i loftet under Anden Verdenskrig. Slut af uden for det gamle Cavendish Laboratory, hvor 29 Nobelpriser blev vundet, og hvor moderne fysik blev opfundet.

Cambridge: Guidet delt River Punting Tour

9. Cambridge: Guidet delt River Punting Tour

Tag på en guidet punting-tur langs floden Cam. Oplev det berømte Cambridge University fra vandet, og kom forbi bemærkelsesværdige colleges, herunder King's College Chapel og Wren Library. Nyd en introduktion til Cambridges lange og begivenhedsrige historie på en flodtur. Oplev hvordan byen har udviklet sig fra en middelalderlig købstad til et center i verdensklasse for uddannelse fra din guide. Sejl forbi 8 colleges og 9 broer, mens du nyder en spektakulær udsigt fra floden Cam. Læn dig tilbage og slap af, mens din guide driver stakken langs floden og deler deres passion for historie med dig. Fra den gotiske pragt i King's College Chapel til den klassiske elegance af Wren Library, glid forbi alle større universitetsbygninger. Flyd ved Clare Colleges ældste flodskole. Se den matematiske træbro, og hør om berømte Queens' College-alumner. Gå under den smukke Sukkenes Bro ved St John's College.

Fra London: Heldagstur til Cambridge og Oxford Universities

10. Fra London: Heldagstur til Cambridge og Oxford Universities

Dagen begynder med at rejse over Chiltern-bakkerne til Oxford , "byen med de drømmene spir," hvis rolige gårde har inspireret generationer af forskere, herunder Bill Clinton og forfattere somLewis Carroll, der skrev 'Alice i eventyrland",C.S. Lewis, der skrev 'Chronicles of Narnia' og den udødelige JRR Tolkien, forfatteren til 'Ringenes Herre' . På gåturen du vil besøge Christ Church College, hvor Harry Potter-scener blev filmet . Se Bodleian Library og billedskønne kollegiegårde, som Oxford med rette er blevet berømt for. Cambridge er en vidunderlig blanding af hverdagen og det ekstraordinære, en levende by, der har formet historien og i dag afspejler det bedste af historien og det moderne liv. Den inspirerede Charles Darwin, Isaac Newtonog mange medlemmer af Monty Python -gruppen. Du får en guidet rundvisning i det pragtfulde kapel i King's College, grundlagt i 1441, og en fascinerende guidet tur i en by fyldt med smukke bygninger og historiske særheder, herunder den berømte "Sukkenes Bro."

Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Cambridge, England

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Cambridge, England

Alle aktiviteter

37 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 3

Intense oplevelser

Udforsk omegnen af Cambridge, England

Udforsk alle

Ofte stillede spørgsmål om Cambridge, England

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Cambridge, England?

Hvad er de mest populære museer og udstillinger i Cambridge, England?

Andre seværdigheder i Cambridge, England

Vil du se alle oplevelser i Cambridge, England? Klik her for en fuld oversigt