Caminito del Rey

Caminito del Rey
50 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Caminito del Rey

Caminito del Rey: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Málaga: Caminito del Rey guidet tur med transport

Málaga: Caminito del Rey guidet tur med transport

Oplev Caminito del Rey med et guidet eventyr fra Malaga, som vil tage pusten fra dig! Forestil dig at gå langs en gangbro, der er ophængt 100 meter over Gaitanes-kløften, omgivet af spektakulære udsigter og drømmeagtige naturlandskaber. Denne tur er ikke bare en gåtur; det er en fordybelse i regionens historie og geologi, guidet af lokale eksperter, som gør hvert skridt til en lærerig og spændende oplevelse. Nyd bekvemmeligheden ved direkte transport fra Malaga, så du kan starte dagen uden bekymringer. Undervejs lærer du om den fascinerende konstruktion af Caminito del Rey: Historierne, kuriositeterne, anekdoterne, de sande fakta og løgnene. Med konstant akkompagnement af ekspertguider bliver selv de mest komplekse historiske fakta til fængslende fortællinger.

Caminito del Rey: Adgangsbillet og guidet tur

Caminito del Rey: Adgangsbillet og guidet tur

Tag med på en guidet tur langs Caminito del Rey, en gangbro i én retning og et af Malagas mest betagende naturområder. Mød din guide ved den nordlige indgang til Caminito, ved billetkontoret. Efter indtjekning får du de nødvendige sikkerhedsartikler (hjelme), og du får forklaret brugen af radioguider og hovedtelefoner, så du ikke går glip af en forklaring undervejs. Guiden ledsager gruppen fra indgangen til det øjeblik, hvor hjelmene udleveres, og giver jer alle de nødvendige oplysninger om omgivelserne, så I får gennemført jeres drømmebesøg. Forelsk dig i den fantastiske skønhed i dette unikke miljø og dets fascinerende historie. Hele ruten er et vidunder af 400 meter høje mure. Stien går ned til blot 10 meter på sit smalleste sted. Nedenunder simrer Guadalhorce-flodens vilde vand og rusker mod kysten. Det er i disse omgivelser, hvor der siden det 19. og 20. århundrede har ligget en række af de jernbane- og vandkraftinfrastrukturer, der udgjorde rygraden i forbindelserne og det vejnet, der har overlevet ind i det 21. århundrede og er blevet til vandrestien El Caminito del Rey. Det blev erklæret naturområde af Junta de Andalucía i 1989, men var allerede blevet klassificeret som særligt beskyttet område for fugle i 1987, og siden 2006 har det været en del af det interkontinentale biosfærereservat Andalusien-Marokko i Middelhavsområdet. Stedet er blevet føjet til listen over steder af fællesskabsbetydning i den biogeografiske region Middelhavet. Denne naturlige enklave har været et indflydelsespunkt for bosættelse og udvikling af menneskelige grupper i omgivelserne af naturområdet Gaitanejo og El Chorro fra forhistorisk tid til i dag, hvilket dokumenteres af de mange arkæologiske fundsteder. Oplevelsen vil efterlade dig med uforglemmelige minder og fantastiske billeder. Bagefter kommer du tilbage til besøgscentret sammen med guiden i en af shuttlebusserne.

Caminito del Rey: Guidet tur og adgangsbillet

Caminito del Rey: Guidet tur og adgangsbillet

Tag med på en guidet ekspedition langs Caminito del Rey, en bemærkelsesværdig envejssti, der ligger i Málagas fantastiske naturlige omgivelser. Mød op ved den nordlige indgang til Caminito, nærmere bestemt ved billetkontoret, for at møde din guide. Ved check-in skal du anskaffe dig vigtigt sikkerhedsudstyr som f.eks. hjelme. Din guide vil gøre dig bekendt med brugen af radioguider og hovedtelefoner for at sikre, at du ikke går glip af nogen oplysende indsigter på hele turen. Guiden ledsager din gruppe fra indgangen til uddelingen af hjelme og giver vigtige oplysninger om omgivelserne for en berigende oplevelse. Forundres over den betagende skønhed i disse ekstraordinære omgivelser og den fængslende historiske fortælling. Hele ruten er indrammet af 400 meter høje klipper, der falder til blot 10 meter på det smalleste sted. Nedenfor vælter Guadalhorce-flodens utæmmede strømme ned mod kysten. Dette sted husede engang vigtige jernbane- og hydroelektriske infrastrukturer i det 19. og 20. århundrede og dannede rygraden i forbindelser og vejnet, der holder ind i det 21. århundrede og forvandles til den berømte gangbro El Caminito del Rey. Denne naturlige enklave har haft stor indflydelse på bosættelsen og udviklingen af menneskelige grupper i omgivelserne af naturområdet Gaitanejo og El Chorro fra forhistorisk tid til i dag, hvilket dokumenteres af de mange arkæologiske fundsteder. Denne uforglemmelige ekspedition lover gode minder og bemærkelsesværdige fotografier. Efter eventyret vil guiden følge dig tilbage til besøgscentret med en af shuttlebusserne.

Fra Costa del Sol & Málaga: Caminito del Rey guidet tur

Fra Costa del Sol & Málaga: Caminito del Rey guidet tur

Forbered dig på en dag med eventyr, når du går på Caminito del Rey langs væggene i El Chorro-kløften i Málaga. Følg en guide på en sikker sti, der fører til gangbroen, som løber gennem Desfiladero de Los Gaitanes. Begynd dagen med afhentning fra et af stederne i Fuengirola, Benalmadena eller Torremolinos, og kør 45 minutter fra afhentningen i Málaga til Ardales. Du gør et kort stop på 30 minutter i Ardales, en hvid landsby, så du kan købe morgenmad i dette lokale område, før du starter aktiviteten. Gå tilbage til bussen og fortsæt, indtil du når det nordlige adgangspunkt til Caminito del Rey. Gå gennem en lille lang tunnel for at nå de naturlige stier, der fører til indgangen til kløfterne. Derefter får du en hjelm og lytter til sikkerhedsinstruktionerne. Lær, hvad du kan forvente under vandringen, og guiden vil følge dig i slutningen af gruppen for at besvare dine spørgsmål undervejs, mens du nyder oplevelsen. Gå forbi Gaitanes-kløften, et naturligt pas på tværs af bakkerne, der adskiller Malagas kystlinje fra øerne med floden Guadalhorce, der løber i bunden. Begiv dig ud på en sikker og behagelig gåtur omgivet af betagende natur. El Caminito del Rey er efter mange års total forladthed nu en genopbygget sti, der strækker sig mellem 2 kløfter og en stor dal. Efter at have tilbagelagt den nedadgående sti fra nord til syd når du frem til udgangen, hvor din bus venter. Når gruppen er om bord på bussen, kører I tilbage fra el Chorro til Málaga i løbet af 1 time og til Costa del Sol for at blive sat af på jeres afhentningssted.

El Chorro: Caminito del Rey guidet tur med shuttlebus

El Chorro: Caminito del Rey guidet tur med shuttlebus

Nyd en fortryllende natur- og historisk vandretur langs El Caminito del Rey (Kongestien) sammen med en ekspertguide. Se dramatiske landskaber og lær om historien bag Desfiladero de Los Gaitanes Canyon. Mød din guide i receptionen på Hotel La Garganta ved El Chorro-kløften. - Din guide er den, der administrerer gruppen og Caminito-billetterne. Denne billet er ikke indgangen til Caminito del Rey. Når gruppen er dannet (maks. 30 personer pr. guide), går du til indgangen med shuttlebussen sammen med din guide. Kryds den 3 km lange gangbro, der er bygget langs kløftens vægge, og som blev indviet af kong Alfonso XIII. Mærk spændingen, når du når højder på op til 101 meter og andre sektioner, hvor bredden kun er 1 meter. Ankom til den sydlige indgang, hvor du parkerede din bil ved slutningen af turen, og slap af i baren.

Caminito del Rey: Adgangsbillet

Caminito del Rey: Adgangsbillet

Vandre langs den 8 kilometer lange sti til Caminito del Rey i Malaga-provinsen med denne adgangsbillet. Stien, som engang blev betragtet som den farligste i verden, er nu blevet restaureret og er helt sikker, men bevarer de 100 meter høje gangbroer, der gør den så populær blandt vandrere. Forelsk dig i de betagende klippesider og stiens fascinerende historie. Nå højder på 400 meter over jorden og nedture på kun 10 meter. Se, mens Guadalhorce-flodens vilde vand bruser under dig. Stien blev oprindeligt dannet som jernbanespor i 1800-tallet. Erklæret af Junta de Andalucía som et naturområde i 1989, var det allerede blevet klassificeret som et særligt beskyttelsesområde for fugle i 1987, og siden 2006 er det en del af Andalusien-Marokko interkontinentale biosfærereservat i Middelhavet. Webstedet er blevet tilføjet til listen over steder af fællesskabsbetydning i Middelhavets biogeografiske region.

Caminito del Rey: Tur med officiel guide

Caminito del Rey: Tur med officiel guide

Gå ad Caminito del Rey, en svævende gangbro, der giver en smuk udsigt over det omkringliggende landskab. Den blev bygget for 100 år siden, og din guide fortæller historien om denne naturskønne sti og kløfterne. Gå ad en sti, der smyger sig om klippevæggen og giver en episk udsigt over Malaga-provinsen. Gå højt over de lodrette kløfter, der er dannet af Guadalhorce-flodens kraft. Beundr det krystalklare vand i kløften, der vælter ned under dig. Oplev tunneller, der er hugget ind i den stejle klippe. Lær om historien bag dette tekniske vidunder fra din kyndige guide. Hør historierne om de eventyrere og bjergbestigere, der hjalp med at bygge stien, samt stiens forbindelse til kong Alfonso XIII. Besøget starter ved den nordlige adgang og slutter ved den sydlige adgang, der er en shuttlebus, som kører mellem begge adgange. Du kan parkere ved begge adgangsveje, men husk, at hvis du parkerer ved den sydlige adgangsvej, skal du være der mindst en time før mødetidspunktet ved den nordlige adgangsvej. Shuttlebussen kører hvert 30. minut (00 og 30 minutter over) og tager ca. 25 minutter fra adgang syd til adgang nord, hvor vores mødested er Ved slutningen/begyndelsen af besøget skal du tage en shuttlebus, som du betaler direkte til buschaufføren (2,55 €).

Fra Málaga: Dagstur til Caminito del Rey

Fra Málaga: Dagstur til Caminito del Rey

Udforsk Caminito del Rey, som engang var den farligste sti i verden, på en guidet dagstur fra Málaga. Oplev skønheden i Gaitanes-kløften på denne sti, der i 2015 blev ombygget til en meget sikker og tilgængelig gangbro. Start dit eventyr på et let tilgængeligt mødested i Málaga centrum, hvor dine guider vil byde dig velkommen og svare på alle dine spørgsmål. Stig ombord på en rummelig bus med aircondition, og nyd udsigten over landskabet på turen til Caminito del Rey-stiens begyndelse. Vi gør et kort stop på 30 minutter i en typisk hvid andalusisk by, Ardales. Her kan vi gå på toilettet, drikke en kop kaffe eller bare gå på opdagelse i de smukke og traditionelle gader og pladser. Det er en mulighed for at opdage en ikke-turistisk by. Vi ankommer til Caminito del Rey og begynder vores spændende vandretur gennem naturlige kløfter på klippesiden. Lær historien, udviklingen og lyt til nogle anekdoter om denne unikke sti. Vend tilbage til dit mødested i Málaga med bus efter en utrolig vandredag med mange uforglemmelige fotos og minder.

Caminito del Rey: Guidet tur med 1 drink og shuttlebus

Caminito del Rey: Guidet tur med 1 drink og shuttlebus

Vandr på Caminito del Rey-stien i Álora med en lokal guide, og oplev Spaniens mest ikoniske vandresti. Sno dig langs stejle kløftvægge og skovstier, mens du lærer om dette usædvanlige steds fascinerende historie. Tag til startstedet og mød din guide, mens du gør dig klar til dit udendørs eventyr. Gå ombord på shuttlebussen og kør til den nordlige indgang, hvor du får en kort sikkerhedsbriefing og din hjelm, inden du begiver dig ud på din vandretur. Gå ad smalle stier og træbroer, mens du lærer om stiens fascinerende historie og dens naturlige omgivelser. Find ud af, hvorfor denne sti tidligere var kendt som den farligste vandretur i verden, og opdag, hvordan den blev moderniseret og gjort til den sikre og populære attraktion, som den er i dag. Forlad din guidede vandreoplevelse med en ny forståelse for denne populære vandrerute og et kort over steder, du kan udforske på egen hånd.

From Malaga: Caminito del Rey/White Villages Tour & Tapas

From Malaga: Caminito del Rey/White Villages Tour & Tapas

Exclusive service to discover the true flavor of Andalusia and its famous Caminito del Rey with the help of our expert guides. Service with transportation from Malaga capital. Personalized attention from the meeting point in Malaga by one of our Caminito del Rey guides who will be there to welcome you and make sure everything goes perfect. This is a unique full-day experience that offers a total immersion in the rich culture, gastronomy and amazing nature of Andalusia. In addition to walking the famous Caminito del Rey, you will visit one of the famous white towns of Andalusia, Álora. Where you will visit the Archaeological Museum, the impressive Church of La Encarnación, Mirador de Pepe Rosas, as well as other charming areas of the historic center. After the guided tour of Alora, you will have a taste of the rich Andalusian cuisine in one of Alora with a delicious Tapas Brunch. Afterwards you will be transferred to Caminito del Rey where you can live the unforgettable experience crossing the famous bridge as well as its vertigo-inducing walkways. Keep in mind that the afternoon time is the best to visit the Caminito del Rey, since there are fewer people, which guarantees a more personalized visit. Transportation back to Malaga City by bus. We are usually back about 19:30 hrs

De mest populære seværdigheder i Málaga (provins)

Oplevelser i Caminito del Rey

Byer i Spanien

Andre seværdigheder i Caminito del Rey

Vil du se alle oplevelser i Caminito del Rey? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Caminito del Rey

Samlet bedømmelse

4.6
(19.810 anmeldelser)

Transporten var lidt besværlig at finde ud af pga start fra Elchorro og ikke fra Malaga. Vi skulle finde togbilletter mm og der var for mange forskellige kontorer man skulle spørge. Udover det var de mest brugte afgange fra M Zambrano alt for dyr i forhold til priser på de andre afgange. Til gengæld var service i top da et tog var aflyst og vi med det samme fik en taxa til El Chorro. Men da vi kom til hotellet, gik alt helt fantastisk og let. Pablo10 var aldeles fremragende som guide og han var en man gerne ville have som guide igen. Så stor tak til ham og så var turen jo vidunderlig smuk ❤️.

Vores guide var Fernando fra Aloratur. Dejlig fyr, virkelig karismatisk og vidende. Jeg nød turen meget. Men med Andalusiens klima i tankerne er det overraskende, at guidens uniform består af lange bukser. Chefer for showet, overvej at give dine medarbejdere shorts :)

Helt igennem en fantastisk tur. Tilpas små grupper, selv om der var mange med bussen. En rigtig god guide der kunne fortælle historien og give plads til alle fik det med hjem de ville. Jeg er fan af caminito del rey, skøn naturpark og en fedt oplevelse.

Vores guide Pablo var alletiders. Ham skal i være glade for. Det var en oplevelse at gå caminoen. Vi kommer tilbage og går den lange tur.

En utrolig spændende og oplevelsesrig udflugt. Kan varmt anbefales