Camp Nou

Europas største stadion og hjemsted for et af verdens bedste fodboldhold.

Vælg datoer

Alle tiders bedste Barcelonaspillere

Camp Nou er Europas største fodboldstadion, med plads til næsten 100.000 tilskuere, og så er det hjemmebane for et af verdens bedste fodboldhold, FC Barcelona. Før du booker en tur til den berømte arena, får du en liste over de bedste spillere. 

 • Johan Cruyff

  1. Johan Cruyff

  Den hollandske fodboldlegende valgte Barça frem for Real Madrid, fordi sidstnævnte blev sat i forbindelse med diktatoren Franco. Cruyffs kontrakt med Barça satte en stopper for Reals næsten totale dominans over spansk fodbold.

 • László Kubala

  2. László Kubala

  I dag er han ikke så kendt, men Kubala scorede hele 274 mål i 345 kampe. Sjove fakta: Han spillede på tre landshold: Tjekkoslovakiet, Ungarn og Spanien!

 • Xavi Hernandez

  3. Xavi Hernandez

  Xavi anses af mange for at være den bedste centrale midtbanespiller nogensinde. Efter to årtier i Barcelona er Xavi i 2015 skiftet til klubben Al Sadd i Qatar.

 • Ronaldinho

  4. Ronaldinho

  Brasillianeren stoppede efter en sæson med mange skader i 2007/2008, men forinden lavede han stribevis af mål, som alle fodbolddrenge drømmer om at komme til at lave en dag. Nogle husker ham for hans eminente sammenspil med den unge Messi.

 • Lionel Messi

  5. Lionel Messi

  Klubbens topscorer er verdens bedste forboldsspiller, med et roligt temperament, en dreven taktik og en retfærdighedssans, som mangler hos Reals mere kyniske Ronaldo.

Planlæg dit besøg

 • Hvordan kommer jeg derhen?

  Du kommer til Camp Nou med metrolinje 3 (stå af ved Palau Reial eller Les Corts) og linje 5 (Collblanc eller Badal). Du kan komme til stadionet i bil via frakørsel 14, og hvis du bare skal på en tur, er parkering gratis når Camp Nou Experiences holder åbent.

 • Hvordan udtales Camp Nou?

  Camp Nou betyder "den nye bane". Nou udtales ikke, som de fleste danskere ville udtale det, med u, men snarere som det engelske ord for nej: "No", da u´et er stumt.

 • Billetkøb

  Billetterne til de store kampe som Barcelona imod Real Madrid bliver hurtigt udsolgt. Det er stort set umuligt at få billetter lige op til en kamp. Køb altid online før din rejse. Ved de mindre kampe kan du godt være spontan og købe billetten lige før, der er jo plads til 100.000!

Praktisk information

 • Hvornår skal man tage dertil?
  Det er bedst at komme før kl. 11.00 eller efter kl. 16.00. Tjek FC Barcelonas hjemmeside før du planlægger dit besøg, da der ofte kan forekomme ændringer.
 • Hvad er prisen?
  En almindelig voksenbillet koster 23 EUR.
 • Får jeg brug for en guide?
  Det er en god ide, så tjek vores bedst sælgende ture.
 • Hvordan kommer jeg derhen?
  Metrolinje 3 (stå af ved Palau Reial) og 5 (stå af ved Collblanc) er tættest på stadion. Er du i bil, skal du tage frakørsel 14 fra Carrer Aristides Maillol.
 • Yderligere tips

  • Billetten, gælder den til 31. december, det år du har købt den. Du behøver altså ikke at bruge den på en bestemt dato.

  • Hvis du kommer om morgenen så vær der før kl. 11.00.

Andre seværdigheder i Camp Nou

Vil du se alle oplevelser i Camp Nou? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Camp Nou

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 7.376 anmeldelser

Alt er perfekt, turen giver dig mulighed for at lave to rejseruter så mange gange du vil, faldende og stigende som du vil fra 9.00 til 19.00, venligt personale er også tilgængeligt for at give råd og forslag. Løbet er hvert 20/30 minut

En gang i livet oplevelse. Jeg er ikke en stor fodboldfan, men stedet har forskellige stemninger, når du kommer dertil og får at vide om klubbens historie, plus at turen er designet er den nemmeste måde fra trin 01 til slutningen.

Super god måde at komme rundt på i Barcelona. Let at finde stoppestederne. Busserne kører hvert 8-12 min. Husk hat og solcreme hvis du sidder over på.

Helt ærligt, jeg er ikke en fodboldspiller, jeg har dem til min familie, men jeg elskede det ærligt talt, det er meget imponerende

Smilende og tilgængeligt personale. De 2 linjer dækker næsten hele byen og alle de vigtige steder!