Tilføj datoer

Camp Nou

Europas største stadion og hjemsted for et af verdens bedste fodboldhold.

  • Entrébilletter
  • Guidede ture
  • City-kort
  • Hop-on hop-off-ture
  • Private rundvisninger
Vi fandt 18 aktiviteter
Sorter efter:
1 - 16 / 18

Andre seværdigheder i Camp Nou

Vil du se alle oplevelser i Camp Nou? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Camp Nou

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 9.668 anmeldelser

Uden tvivl den bedste måde at lære Barcelona hurtigt at kende på, ved at passere gennem de mest turistmæssige punkter, med mulighed for at gå ud og besøge hver enkelt af dem. Alle sæder har radio, hvor du kan vælge det sprog, du ønsker. Når du gennemgår stederne, gives en kort historisk forklaring om den specifikke placering. Den eneste ulempe er åbningstiderne. Den sidste rute slutter kl. 19, og i det mindste på denne tid af sommeren bør den have en længere køreplan, i hvert fald i centrum af Barcelona. Jeg anbefaler stærkt at købe i 48 timer for at have mere tid til at udforske, roligt, alle steder.

Simpelthen genialt og et must for enhver fodboldfan. Stadionet er meget imponerende. At gå i stjernernes fodspor er en uforglemmelig oplevelse. At blive i omklædningsrummet og komme ud på banen var det bedste for os. Atmosfæren på dette sted er simpelthen ubeskrivelig. Udstillingen af utallige trofæer og videoerne bidrager til en unik gåsehudsstemning.

Vidunderlig oplevelse, vi havde ikke meget tid i Barcelona, så det kan anbefales 100%. Vi besøgte mange steder på en dag, som ville være umuligt, hvis det ikke var for bussen.... En service for den grundlæggende turist PS. Og hvis du er heldig at blive mange dage. Tøv stadig ikke med at tage den. Der er billetter i op til 3 dage. Fremragende

Fin rundtur - spændende selv hvis man ikke er fc Barcelona fan. Men de presser på for at man skal købe tillægsydelser, det er lidt irriterende

Hvis man ønsker at se et stort stadium er det pengene vær samt hele historien om FC Barcelona. Man bruger et par timer på det hele.