Camp Nou

Vælg datoer

Alle tiders bedste Barcelonaspillere

Camp Nou er Europas største fodboldstadion, med plads til næsten 100.000 tilskuere, og så er det hjemmebane for et af verdens bedste fodboldhold, FC Barcelona. Før du booker en tur til den berømte arena, får du en liste over de bedste spillere. 

 • Johan Cruyff

  1. Johan Cruyff

  Den hollandske fodboldlegende valgte Barça frem for Real Madrid, fordi sidstnævnte blev sat i forbindelse med diktatoren Franco. Cruyffs kontrakt med Barça satte en stopper for Reals næsten totale dominans over spansk fodbold.

 • László Kubala

  2. László Kubala

  I dag er han ikke så kendt, men Kubala scorede hele 274 mål i 345 kampe. Sjove fakta: Han spillede på tre landshold: Tjekkoslovakiet, Ungarn og Spanien!

 • Xavi Hernandez

  3. Xavi Hernandez

  Xavi anses af mange for at være den bedste centrale midtbanespiller nogensinde. Efter to årtier i Barcelona er Xavi i 2015 skiftet til klubben Al Sadd i Qatar.

 • Ronaldinho

  4. Ronaldinho

  Brasillianeren stoppede efter en sæson med mange skader i 2007/2008, men forinden lavede han stribevis af mål, som alle fodbolddrenge drømmer om at komme til at lave en dag. Nogle husker ham for hans eminente sammenspil med den unge Messi.

 • Lionel Messi

  5. Lionel Messi

  Klubbens topscorer er verdens bedste forboldsspiller, med et roligt temperament, en dreven taktik og en retfærdighedssans, som mangler hos Reals mere kyniske Ronaldo.

Planlæg dit besøg

 • Hvordan kommer jeg derhen?

  Du kommer til Camp Nou med metrolinje 3 (stå af ved Palau Reial eller Les Corts) og linje 5 (Collblanc eller Badal). Du kan komme til stadionet i bil via frakørsel 14, og hvis du bare skal på en tur, er parkering gratis når Camp Nou Experiences holder åbent.

 • Hvordan udtales Camp Nou?

  Camp Nou betyder "den nye bane". Nou udtales ikke, som de fleste danskere ville udtale det, med u, men snarere som det engelske ord for nej: "No", da u´et er stumt.

 • Billetkøb

  Billetterne til de store kampe som Barcelona imod Real Madrid bliver hurtigt udsolgt. Det er stort set umuligt at få billetter lige op til en kamp. Køb altid online før din rejse. Ved de mindre kampe kan du godt være spontan og købe billetten lige før, der er jo plads til 100.000!

Praktisk information

 • Hvornår skal man tage dertil?
  Det er bedst at komme før kl. 11.00 eller efter kl. 16.00. Tjek FC Barcelonas hjemmeside før du planlægger dit besøg, da der ofte kan forekomme ændringer.
 • Hvad er prisen?
  En almindelig voksenbillet koster 23 EUR.
 • Får jeg brug for en guide?
  Det er en god ide, så tjek vores bedst sælgende ture.
 • Hvordan kommer jeg derhen?
  Metrolinje 3 (stå af ved Palau Reial) og 5 (stå af ved Collblanc) er tættest på stadion. Er du i bil, skal du tage frakørsel 14 fra Carrer Aristides Maillol.
 • Yderligere tips

  • Billetten, gælder den til 31. december, det år du har købt den. Du behøver altså ikke at bruge den på en bestemt dato.

  • Hvis du kommer om morgenen så vær der før kl. 11.00.

Camp Nou: altri luoghi da visitare

Vuoi scoprire tutte le attività disponibili a Camp Nou? Clicca qui per la lista completa.

Det synes rejsende om Camp Nou

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 1.517 anmeldelser

CampNouVisit anbefales stærkt, hvis du ønsker at få et glimt af FC Barcelonas unikke og fantastiske historie. Vi havde booket denne guidede tur hjemmefra: "Secret Camp Nou Tour med en sportsjournalist". Vores guide, Olivier, er sportsjournalist og er ajour med spillere, stadionhistorie og hvad der sker lige nu i FC Barcelona. Du kan mærke han brænde for det og putter en masse energi i turen. Han var i stand til at vise billeder, han netop havde taget dagen før og vise os billeder, vi ikke kan se på museet, og vi fik også en masse hemmelige infomation. Vores guide, Olivier, var utroligt opmærksom på, at alle var der og ikke faldt bagefter. Han sørgede også for, at alle fik deres behov for nysgerrighed stillet og svar på alle spørgsmål. Han var meget hjælpsom med at tage billeder under hele turen. Han tog endda et retrobillede med sit instax kamera, som vi fik uden betaling, som en souvenir. Serviceniveauet og turen var i topklasse og kan på det kraftigste anbefales.

Alt var perfekt, tidsplanerne blev overholdt. Guiden, sportsjournalist, Mathieu, var meget venlig og opmærksom. Jeg anbefaler det til dig. Vores besøg blev foretaget på fransk med en lille lille gruppe (8 personer), som fremmer udvekslinger for alle. Vi blev behandlet på et lille souvenirfoto. Det eneste punkt, som jeg kan bemærke for at forbedre, er, at guiden har en tablet, der viser besøgende videoer eller fotos.

God måde at se byen Baracelona på, Camp Nou Tour var en flot oplevelse

Baracelona Hop-On Hop-Off kan anbefales, at starte sin tur rundt i Baracelona med. Hvis man tager en tur med den "Røde og Grønne" kommer man rundt til alle de store seværdigheder. Camp Nou Tour er en stor oplevelse, hvis man kender lidt til FC Baracelona forskellige idræt hold.

Nemt at selv bestemme hvor man skal af.

Dejlig oplevelse. Søde medarbejder. Nemt at finde busserne. Busserne kommer hele tiden , så næsten ingen ventetid. Dette vil jeg gøre i alle de storbyer som har disse busser.

Framragende tur med Oliver som var vores engagerede guide. Vi er rigtig glade for at vi valgte at blive vist rundt og få fortalt FC Barcelona’s historie. Kan varmt anbefales