Ting at foretage sig
Campania

Vores mest anbefalede ting at gøre i Campania

Napolis undergrund: Entrébillet og guidet rundvisning

1. Napolis undergrund: Entrébillet og guidet rundvisning

Få en unik underjordisk oplevelse med den officielle Underground Naples-rundvisning. Din guide vil lede dig gennem 2.400 års historie, fra oldtidens grækere til nutiden, og afdække Napolis arnested fra et arkæologisk, historisk, antropologisk og geologisk perspektiv. Turen byder på besøg i den græskromerske akvædukt, resterne af det romerske teater og Summa Cavea, et nyt fragment af det romerske teater, som er blevet vækket til live igen.  Guiden vil tale engelsk eller italiensk, og du kan følge turen på andre sprog ved hjælp af den gratis flersprogede app, som du kan downloade ved turens begyndelse.  Herudover vil du altid få udleveret brochurer på flere sprog, så du bedre kan følge med undervejs. Du kan også tage billeder på turen. Vælg muligheden, som inkluderer både rundvisning og pizza, for at nyde en velsmagende pizza som afslutning på din rundvisning i Napolis undergrund.

Pompeji: Indgangsbillet og guidet tur med en arkæolog

2. Pompeji: Indgangsbillet og guidet tur med en arkæolog

Tag med på en lille gruppetur med maks. 20 deltagere gennem de fascinerende ruiner af Pompeji, som blev begravet i 79 e.Kr. af Vesuvs udbrud. Denne 2-timers vandretur ledes af en ekspertarkæolog og en kyndig lokal guide, der fordyber dig i et af de mest velbevarede arkæologiske steder i verden. Oplev Pompejis bemærkelsesværdige vartegn, såsom Marina Gate, basilikaen, Forum, de gamle bade og Lupanar (bordellet). Bliv forbløffet over bageriet, det berømte Faunens Hus, Termopolium, hovedgaderne, de gribende gipsafstøbninger af ofrene og de historiske teatre. Din tur afsluttes med uvurderlig indsigt fra din guide, som vil give fremragende anbefalinger til yderligere udforskning af Pompejis ruiner eller den moderne by. Denne tur er ideel for dem, der er ivrige efter at få en omfattende forståelse af dette emblematiske historiske sted.

Pompeji: Indgangsbillet med valgfri audioguide

3. Pompeji: Indgangsbillet med valgfri audioguide

Træd tilbage i tiden med denne billet til det arkæologiske sted Pompeji med en valgfri audioguide. Oplev spændingen ved at gå ned ad gader, der blev bevaret af vulkansk aske. Oplev templerne, teatrene, de elegante villaer og de offentlige bygninger. Gå komfortabelt gennem området med gratis bagageopbevaring. Vælg mellem Pompei Express (kun den antikke by Pompeji, villaer i forstæderne ikke inkluderet) og Pompei+ (den antikke by Pompeji med villaer i forstæderne: Villa of the Mysteries + Villa of Diomedes + Villa Regina in Boscoreale with Antiquarium) og tilføj en officiel audioguide til din oplevelse. Vis din billet i døren, og begynd din udforskning af et af de mest berømte arkæologiske steder i verden. Audioguider kan kun afhentes og returneres ved parkens officielle audioguide-skranke i Porta Marina Superiore. Om morgenen den 24. august år 79 e.Kr. overraskede Vesuvs udbrud Pompejis 11.000 indbyggere. Den dramatiske begivenhed dræbte indbyggerne, og byen blev begravet under aske. Mærk spændingen ved at se, hvor romerne hentede frokost på markedspladsen. Se de indviklede mosaikker i de offentlige bade. Se hellenistiske steder som Faunens Hus. Forestil dig at sidde blandt publikum i amfiteatret eller beundre mysteriernes villa med freskomalerier. Spadser til Venus', Apollons og Jupiters templer. Tag et billede af byen med Vesuv i baggrunden. Få tid til at udforske stedet i dit eget tempo, og slip for stresset med at bestille billetter til denne populære attraktion. Bemærk venligst: Denne billet inkluderer ikke adgang til forstadsvillaerne (Villa dei Misteri).

Napoli: Udforsk katakomberne i San Gennaro

4. Napoli: Udforsk katakomberne i San Gennaro

Rejs tilbage i tiden, og lær mere om Napolis skytshelgen, mens du udforsker katakomberne i San Gennaro. Opdag, hvad der ligger under gadeniveau, og oplev fantastiske freskoer og byzantinske malerier fra 800-900-tallet. Udforsk denne oldkristne begravelsesplads' historie sammen med en engelsk- eller italiensktalende guide. Hør om udviddelsen i det 4. århundrrede, efter at Skt. Agrippinus jordiske rester blev flyttet til den underjordiske basilika, der blev dedikeret til ham. Se den store døbefont, som blev bestilt af biskop Paul II, der tog tilflugt i katakomberne i 700-tallet under den byzantinske billedstrid. Se nærmere på detaljerne i den øverste katakombe, der i begyndelsen af 200-tallet blev dekoreret i den såkaldte pompejanske stil og nu er hjemsted for nogle af de tidligste kristne malerier i det sydlige Italien. Se den enestående Biskoppernes Krypt og dens mosaikker fra det 5. århundrede, heriblandt en afbildning af biskoppen af Karthago, Skt. Quodvultdeus.

Pompeji: Rundvisning i lille gruppe med en arkæolog

5. Pompeji: Rundvisning i lille gruppe med en arkæolog

Tag med tilbage til romertiden på en guidet tur til Pompeji under ledelse af en arkæolog. Udforsk UNESCO's verdensarv i 2 timer med hjælp fra din ekspertguide, som vil tage dig rundt i byen, der er bevaret af vulkansk aske fra Vesuvs udbrud i 79 e.Kr. Vælg den oplevelse, du gerne vil have, med valget mellem enten en fælles tur i en lille gruppe eller en privat tur for dig og din gruppe alene. Gå ind i byen ved Porta Marina Superiore, en af den antikke bys 7 porte, og gå gennem hovedgaderne og rundt på Forum, byens gamle hjerte og centrum for det offentlige liv. Herfra kan du se Vesuv med udsigt over byen. Oplev højdepunkter som basilikaen (forretnings- og juridisk centrum), de termiske bade, templerne, bageriet og Pompejis store teater. Lyt til interessante anekdoter fra din arkæologiske guide, som vil fortælle dig om folk, der boede i Pompeji. Kig på gipsafstøbninger af dem, der var i byen på tidspunktet for udbruddet. Se velholdte kunstværker, mosaikker og freskoer, og rejs næsten 2000 år tilbage i tiden. Blandt højdepunkterne er Vetti-huset og bordellet Lupanar. Find ud af, hvordan dette berømte bordel fik sit navn, og se de bevarede stenbede og freskomalerier. Få gode tips fra din guide i slutningen af turen om, hvordan du kan bruge resten af dagen, eller vælg selv at blive længere inde på det arkæologiske sted for at udforske det på egen hånd. Få rutevejledning til Sanctuary Dedicated to Our Lady of the Holy Rosary, den lokale katedral, der ligger tæt på udgravningsstedet. Du kan også blive vist vej til amfiteatret og Orto dei Fuggiaschi.

Fra Napoli: Pompejis ruiner og Vesuvs dagstur

6. Fra Napoli: Pompejis ruiner og Vesuvs dagstur

Besøg igen det sted, hvor Vesuv gik i udbrud og begravede Pompeii under flydende aske på en heldagstur med minibus eller bus. Følg din certificerede guide gennem resterne af dette UNESCO-verdensarvssted, som har været frosset i tiden i næsten 2.000 år. Nyd en lokal pizzafrokost undervejs på ruten. Hør historier om Forum, de termiske bade, Lupanare, det græske teater og gipsafstøbninger af kroppe, der blev brændt af vulkansk aske og lapilli. Nyd en typisk napolitansk pizza til frokost på en af Pompeijis caféer. Derefter køres tæt på toppen af det bjerg, der ødelagde byen. Herfra kan du gå en kort tur til kraterets kant og opleve stemningen på det rygende bjerg. Genoplev den ødelæggende dag i 79 e.Kr., da Vesuv gik i udbrud og begravede den romerske by Pompeiji under flydende aske. Når du ankommer, kan du opleve resterne af denne UNESCO-verdensarvsseværdighed, som har været frosset i tiden i næsten 2.000 år. Det er den eneste aktive vulkan på det europæiske fastland. Nyd den fantastiske udsigt over Napolibugten. Vær tilbage i Napoli cirka kl. 17.00, og bliv sat af ved dit hotel, dit krydstogtskib eller banegården.

Fra Napoli: Sorrento, Positano og Amalfi heldagstur

7. Fra Napoli: Sorrento, Positano og Amalfi heldagstur

Fordyb dig i 3 fantastiske italienske byer på denne dagstur fra Napoli. Shop i butikker, smag limoncello, og nyd en let frokost på denne afslappende dag, du sent vil glemme. Forlad Napoli og rejs til Sorrento, hvor du kan beundre landskabets skønhed undervejs. Lyt til informative kommentarer undervejs. Stop for at smage den lokale limoncello-likør, der er lavet af citroner, og gå derefter rundt i de smalle gader i op til en time. Kig ind i håndværksbutikkerne, og smag på de lokale delikatesser. Fortsæt til Positano, og få cirka en time til at gå på stranden eller beundre de farverige blomster om sommeren. Shop det traditionelle Moda Positano-tøj, før du går til en dejlig restaurant ved kysten for at nyde frokosten på en terrasse med en betagende havudsigt. Derefter har du op til 50 minutters fritid i Amalfi, hvor du kan besøge katedralen eller slappe af på stranden med en håndlavet is.

Capri: Ø-bådtur med grotter

8. Capri: Ø-bådtur med grotter

Sæt sejl fra havnen i Marina Grande, og nyd et afslappende krydstogt rundt om Capris barske kyst. Se højdepunkterne på den glamourøse ø, når du passerer det historiske fyrtårn Punta Carena og de legendariske Bagni di Tiberio (Tiberius' bade) nær en tidligere villa tilhørende den romerske kejser. Kør forbi havgrotterne White Grotto og Green Grotto, som er opkaldt efter vandets farve og solens lyseffekter. Beundr Faraglioni-klippenes imponerende havstakke, og få masser af information om øen fra din skipper undervejs. Gå ind i den berømte Blå Grotte gennem en lille indgang (hvis tilvalget er valgt), og fortsæt til en stor grotte under havet, hvor du vil blive forbløffet over vandets intense blå farve, som skyldes et naturfænomen, der involverer solen.

Fra Rom: Dagstur til Pompeji, Amalfikysten og Positano

9. Fra Rom: Dagstur til Pompeji, Amalfikysten og Positano

Hop ombord på en komfortabel minibus med aircondition og start din rejse ned til UNESCOs verdensarvsliste, Pompeji. Ved ankomsten til Pompeji kan du smutte forbi de lange køer med din Skip-the-Line-billet. Indtast en tidskapsel af den antikke romerske verden. Lad din lokale ekspertguide give dig en rundvisning i disse vidunderligt bevarede ruiner. Tag til Positano, hvor husene vælter ned ad bjergsiden og slentre blandt boutique-butikkerne. Køb noget af den lokale limoncello-likør, besøg Santa Maria Assunta-kirken, eller folk ser på fra en restaurantterrasse. Efter lidt fritid og frokost (for egen regning) i Pompeji, fortsæt videre sydpå langs Amalfikystens maleriske kystveje. Forundre den spektakulære kystlinje, mens bjergene fosser ned i havet, og romantiske landsbyer klatrer op i bjergene.

Pompeji: Skip-the-line entrébillet med lydguide

10. Pompeji: Skip-the-line entrébillet med lydguide

Undgå de lange køer af turister ved billetkontoret, og nyd spring-køen adgang til Pompeji. Drag fordel af en lydguideservice og udforsk dette UNESCOs verdensarvssted i dit eget tempo. Lær mere om historien om dette tragiske websted fra din lydguides ekspertkommentar. Besøg højdepunkter såsom det romerske amfiteater, lille teater og offentligt fitnesscenter. Se de steder, hvor romerne levede dagligdagen og holdt banketter. Oplev freskomalerier frosset i tid og bevægelige afstøbninger af borgere og deres kæledyr på en eksklusiv selvguidet tur, som du kan tilpasse efter dine behov.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Campania

Alle aktiviteter

886 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Campania

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Campania?

Andre seværdigheder i Campania

Vil du se alle oplevelser i Campania? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Campania

Samlet bedømmelse

4.5
(76.095 anmeldelser)

Vi havde en meget dejlig dag! Alessia var en fantastisk guide. Hun var meget opmærksom og gjorde en stor indsats. Vores guide Enrico i Pompeji var også fantastisk. Han gav os et godt indblik i Pompeji på en meget underholdende måde! Til frokost havde vi pizza, og vi kunne vælge mellem marinara og margherita. Det var velsmagende, men ikke det bedste, vi spiste i Napoli (luksusproblemer 😄). Samlet anbefalet, selvom en smule dyrt.

Fantastisk guide i bussen. Meget smuk og spændende oplevelse på Vesuv. Manglede lidt mere tid til slut i Pompeji ved afslutnings plads. Frokosten var god men lidt længe ventetid.

Alessia vores guide var meget god, meget hjælpsom, venlig. De tog os til nogle fantastiske steder. Enestående transport.

God tid til rundvisningen og en superb guide. Godt arrangeret samt en dejlig frokost.

Meget velorganiseret tur. Alessia var meget engageret i at tage sig af alt.