Canal Grande: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Venedig: Gondoltur på Canal Grande med app-kommentar

1. Venedig: Gondoltur på Canal Grande med app-kommentar

Føl essensen af Venedig, når du udforsker skjulte og maleriske vandveje nær Canal Grande med en gondoltur. Lyt til kommentarer i appen for at få mere at vide om byen, mens du beundrer seværdighederne. Start din aktivitet med at møde værten, som vil forklare nogle kuriositeter om gondolernes og gondoliernes historie. Få gratis adgang til en app med kommentarer til din rute på gondolen. Mens du nyder Grand Canals skønheder, kan du beundre de vidunderlige paladser som f.eks. paladset Peggy Guggenheim Collection Palace, Gritti-paladset, Salute-kirken og Punta della Dogana. Oplev det verdensberømte La Fenice-teater og Mozart-huset langs de romantiske og skjulte vandveje. Ved slutningen af turen kan du nyde en betagende udsigt over Markusbassinet med San Giorgio-øen.

Venedig: Waterbus og buskort til fastlandet

2. Venedig: Waterbus og buskort til fastlandet

Med dette transportpas kan du omgå billetkøerne og køre med Venedigs offentlige transportmidler. Hop om bord på det offentlige skib, kendt som vaporetto, og udforsk byen ad vandvejen. Billetten er gyldig i nærområderne og til busserne i Mestre og Marghera. Begynd at rejse rundt i Venedig med dit pas ved først at holde pause ved et vaporetto-stoppested. Når du har fået din billet, kan du tage af sted med en af de unikke vandbusser til dine destinationer. Kør rundt i byen og se på seværdighederne i en time eller op til en hel uge, afhængigt af din billet. Få mest muligt ud af din billet ved at rejse til destinationer i området, herunder Venedigs omkringliggende øer. Oplev magien på Lido, Murano, Burano og Torcello-øen med den praktiske billet, der dækker dig på alle trin på vejen. Sip over til Mestre og Marghera med en bus.

Venedig: Grand Canal med gondol med livekommentar

3. Venedig: Grand Canal med gondol med livekommentar

Udforsk kanalerne i Venedig om bord på en gondol. Nyd livekommentarer fra din guide, mens din gondolier fører dig ned ad smalle veje og langs Canal Grande. Få mere at vide om byens paladser, kirker og seværdigheder. Hør om lokale historier og om gondolens og gondoliernes historie. Undervejs på turen kan du beundre Desdemonas hus og Mozarts hus. Du kommer også forbi det storslåede La Fenice-teater og kanalen "De le Ostreghe". Fortsæt til den vigtigste kanal i Venedig, Canal Grande. Kør mod Salute-kirken, Peggy Guggenheim-samlingen og nogle af de fantastiske venetianske paladser, der ligger langs kanalen, som Ca'Dolfin, Ca'Loredan, Grimani-paladset og mange andre. Du vil også se Punta de la Dogana og Markusbassinet, inden du vender tilbage til Campo San Moisè.

Venedig: Delt gondoltur på den skønne Canal Grande

4. Venedig: Delt gondoltur på den skønne Canal Grande

Deltag en gondoltur med op til 5 andre personer og en gondoliermester gennem Venedigs kanaler. Glid yndefuldt gennem Venedigs mystiske kanaler på en fredelig 30-minutters tur. Oplev de maleriske og charmerende kanaler i Venedig, der har forskellige charmer og appelerer, hvilket du vil opleve på denne tur. Svøm ned ad den ikoniske Canal Grande, kør ned ad mindre vandveje, og kom forbi det berømte teater La Fenice for at suge atmosfæren til dig.

Venedig: Privat gondolkrydstogt for op til 5 passagerer

5. Venedig: Privat gondolkrydstogt for op til 5 passagerer

Oplev romantiske Venedig om bord på en traditionel gondol med plads til op til 6 personer, og nyd en mere intim oplevelse kun til din gruppe. Tag afsted fra Campo San Luca, når det passer dig. Gondolture tilbydes både om dagen og om aftenen, hvor du kan beundre monumenterne belyst efter mørkets frembrud. Sejl langs den legendariske Canal Grande og se nogle af de historiske bygninger fra vandet. Begiv dig ned ad nogle af de mindre kanaler og undslip turistmasserne. Passer forbi palazzoernes gotiske facader i et roligt tempo, mens din gondolier padler dig igennem den historiske bymidte om bord på byens mest traditionelle transportform. Vend tilbage til startstedet efter 20 minutter på vandet, hvor din fantastiske gondoltur slutter.

Venedig: Privat gondoltur langs Canal Grande

6. Venedig: Privat gondoltur langs Canal Grande

Stig om bord på en autentisk gondol og tag på en romantisk tur langs Canal Grande i Venedig. Se de historiske seværdigheder langs kysten, mens du glider ned ad kanalen. Sæt af fra afgangsstedet, og beundr vidunderlige paladser, såsom Peggy Guggenheim-samlingen og Basilica Santa Maria della Salute. Udforsk Venedigs hemmelige vandveje, og indsnus byens atmosfære sammen med dine venner eller din elskede. Kør med gondol tæt på Markuspladsen, Fenice-operaen, Punta della Dogana og mange andre charmerende paladser. Kør under en lille bro, mens du opdager de skjulte steder, som kun kan nås med gondol.

Venedig: Rejseopera i et historisk palads på Canal Grande: Rejseopera i et historisk palads på Canal Grande

7. Venedig: Rejseopera i et historisk palads på Canal Grande: Rejseopera i et historisk palads på Canal Grande

Oplev italiensk opera i et af de vigtigste paladser i Venedigs venetiansk-gotiske stil, Palazzo Barbarigo-Minotto. På dette historiske sted er der udviklet en innovativ tilgang til opera med en formel, der fokuserer på interaktionen mellem sangerne, musikerne og publikum. Dette giver tilskuerne en følelse af at opleve operaen "indefra". Denne fornemmelse forstærkes af den smarte 360-graders brug af "scenen" og ved at gæsterne bevæger sig gennem tre forskellige rum i Palazzo, et for hver akt i forestillingen. Hele omgivelserne ændrer sig, ikke kun baggrunden. Denne nyfortolkning, der genopliver en tradition, der går tilbage til slutningen af 1800-tallet, vækkes til live af nogle af de fineste lyriske stemmer, der ledsages af en talentfuld lille gruppe af strygere og et klaver: et virtuost ensemble, der har optrådt i nogle af de mest prestigefyldte koncertsale i verden.

Venedig: Street Food Tour med en lokal guide og smagsprøver

8. Venedig: Street Food Tour med en lokal guide og smagsprøver

Spis dig vej rundt i Venedig på en smagsprøve på nogle af byens spisesteder, og se historiske monumenter undervejs. Følg din gastronomiske guide gennem det historiske Rialto-marked langs Canal Grande. Slut af på Campo Santa Margherita-pladsen, der er omgivet af lokale restauranter og bondemarkeder. Mød din guide i San Marco-kvarteret. Kryds Rialtobroen for at besøge Rialtomarkedet og beundre de farverige frugt- og grøntsagsboder. Oplev hverdagslivet i byen, når de lokale kommer for at købe frisk fisk og andre ingredienser. Næst går du til Campo San Polo og går ind i Basilica dei Frari. Gå forbi pladsen Campo San Bartolomeo, hvor de lokale gerne samles. Undervejs kan du smage på en lang række madspecialiteter, fra regionale oste til buranelli-kiks og traditionelle kager. Smag noget sød tiramisù i byen, hvor den blev opfundet, og oplev den unikke kultur af cicchetti, de tapaslignende snacks, som venetianerne elsker, og som serveres i typisk hyggelige bàcari (barer). Slut på Campo Santa Margherita i det historiske sestiere (distrikt) Dorsoduro nær universitetet.

Venedig: Fælles gondoltur gennem lagunebyen

9. Venedig: Fælles gondoltur gennem lagunebyen

Oplev Venedig fra vandsiden, og beundr byen med broer og kanaler. Læn dig tilbage, slap af i dit fløjlssæde, og se de vidunderlige byzantinske bygninger passere forbi. Glid under de utallige broer, og hør vandets bløde lyde mod palazziernes smuldrende mure. Sejl ned ad den berømte Canal Grande, og se området omkring kirken Santa Maria della Salute. Beundr denne vidunderlige barokkirke fra det 17. århundrede, og se de snoede små kanaler. Slap af i gondolen, og nyd udsigten til seværdigheder som den berømte Rialto-bro og San Moisè-kirken. Beundr La Fenice-teatret og andre venetianske vartegn, mens du sejler ned ad kanalerne.

Dagstur i Venedig: Dogepaladset, basilikaen og gondolturen

10. Dagstur i Venedig: Dogepaladset, basilikaen og gondolturen

Få mest muligt ud af din tid i Venedig med denne kombinationstur, der byder på en guidet rundvisning i Dogepaladset, Markuskirken og terrassen, Markuskirken med billetter til at springe køen over, samt en 30-minutters gondoltur langs byens charmerende vandveje. Nyd en guidet rundvisning i Dogepaladset og oplev dets pragtfulde rum og utallige mesterværker. Udforsk magtens haller, hvor doge regerede den gamle republik Venedig. Tag derefter til Markusbasilikaen, der også er kendt som den gyldne basilika på grund af dens storslåede mosaikker prydet med rent guld. Lær historien og betydningen af de mange kunstværker, der pryder kirken, at kende. Beundre skatkammeret, en storslået århundredgammel samling af relikvier og kostbare genstande. Besøg basilikaens terrasse med en kopi af de berømte heste, Markus' kvadriga. Fra dette spektakulære sted kan du beundre den smukkeste udsigt over hjertet af Venedig: Markuspladsen. Markuskirken er et museum, hvor du kan se genstande af forskellig art og oprindelse, der tilhører basilikaen. Senere på eftermiddagen kan du tage på en romantisk gondoltur langs Venedigs charmerende vandveje. Padl langs den imponerende Canal Grande. Se Mozarts og Desdemonas huse, La Fenice-teatret, Rio de le Ostreghe, paladset Peggy Guggenheim Collection Palace, et betagende overblik over Markusbassinet og meget mere. Din rundvisning omfatter også en bonus-app med et digitalt kort og en audioguide. Brug appen til at udforske byen i dit eget tempo, og lyt til fascinerende fortællinger, mens du beundrer 200 af byens attraktioner, herunder La Fenice Teater, Rialtobroen og meget mere.

Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Canal Grande
Se de statslige hjem fra tidligere købmænd på en gondoltur ned ad Venedigs længste kanal.

Alle aktiviteter

123 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Intense oplevelser

Udforsk omegnen af Canal Grande

Udforsk alle

Andre seværdigheder i Canal Grande

Vil du se alle oplevelser i Canal Grande? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Canal Grande

Samlet bedømmelse

4.2 / 5

baseret på 24.848 anmeldelser

Smuk oplevelse, frem for alt takket være vores guide Alessandra, som var i stand til at involvere os med sympati i historien om venetiansk historie under den indledende vandretur, især den, der vedrører Canal Grande, gondoler og gondolier. Dette blev efterfulgt af en gondoltur på omkring en halv time, hvor gondolieren var lige så tilgængelig til at besvare alle spørgsmål, vi måtte have.

Bookede passet online på forhånd og kiggede på tidsplanerne. Vi anbefaler at læse instruktionerne grundigt på forhånd, så er det faktisk ret nemt. Havde ingen problemer med hverken bussen eller vandbussen.

En fantastisk oplevelse. Guiden var engageret og dygtig til at formidle sin historiske viden om begge seværdigheder. Anbefalelsesværdigt.

Jeg anbefaler denne formel til alle ture med vaporreto i Venedig inklusive Murano... Skal tages i begyndelsen af opholdet.

Super passioneret og sød guide, alt fungerede. Dejligt med fakta om gondolerne og historien bag. Fed oplevelse.