Ting at foretage sig
Canal Grande

Se de statslige hjem fra tidligere købmænd på en gondoltur ned ad Venedigs længste kanal.

Alle aktiviteter

169 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Canal Grande: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Venedig: Gondoltur på Canal Grande med app-kommentarer

Venedig: Gondoltur på Canal Grande med app-kommentarer

Mærk essensen af Venedig, når du udforsker skjulte og maleriske vandveje nær Canal Grande med en gondoltur. Lyt til kommentarer i appen for at lære mere om byen, mens du beundrer seværdighederne. Start din aktivitet med at møde værten, som vil forklare nogle kuriositeter om gondolernes og gondolførernes historie. Få gratis adgang til en app med kommentarer til din rute i gondolen. Mens du nyder den smukke Canal Grande, kan du beundre de fantastiske paladser som Peggy Guggenheim Collection Palace, Gritti Palace, Salute-kirken og Punta della Dogana. Oplev det verdensberømte La Fenice-teater og Mozart-huset langs de romantiske og skjulte vandveje. For enden af din tur kan du nyde en betagende udsigt over Markusbækkenet med San Giorgio-øen. Til sidst kan du opleve en tur i en unik virtual reality, mens du glider over Canal Grande's rolige vand ved solnedgang gennem århundrederne, og derefter opdage håndværket og hemmelighederne bag Venedigs ikoniske båd med et kig på en model i sektioner.

Venedig: Waterbus og buskort til fastlandet

Venedig: Waterbus og buskort til fastlandet

Med dette transportpas kan du omgå billetkøerne og køre med Venedigs offentlige transportmidler. Hop om bord på det offentlige skib, kendt som vaporetto, og udforsk byen ad vandvejen. Billetten er gyldig i nærområderne og til busserne i Mestre og Marghera. Begynd at rejse rundt i Venedig med dit pas ved først at holde pause ved et vaporetto-stoppested. Når du har fået din billet, kan du tage af sted med en af de unikke vandbusser til dine destinationer. Kør rundt i byen og se på seværdighederne i en time eller op til en hel uge, afhængigt af din billet. Få mest muligt ud af din billet ved at rejse til destinationer i området, herunder Venedigs omkringliggende øer. Oplev magien på Lido, Murano, Burano og Torcello-øen med den praktiske billet, der dækker dig på alle trin på vejen. Sip over til Mestre og Marghera med en bus.

Venedig: Grand Canal med gondol med livekommentar

Venedig: Grand Canal med gondol med livekommentar

Udforsk Venedigs kanaler ombord på en gondol. Nyd live-kommentarer fra din guide, mens din gondolier tager dig ned ad smalle veje og langs Canal Grande. Lær om byens paladser, kirker og attraktioner. Hør om lokale historier og om gondolens og gondoliernes historie. På din rejse kan du beundre Mozarts hus og komme forbi det storslåede La Fenice-teater og kanalen "De le Ostreghe". Fortsæt til den vigtigste kanal i Venedig, Canal Grande. Gå mod Salute-kirken, Peggy Guggenheim-samlingen og nogle af de fantastiske venetianske paladser, der løber langs kanalen, som Ca' Dolfin, Ca' Loredan, Grimani-paladset og mange andre. Du vil også se Punta de la Dogana og Markusbækkenet, før du går tilbage til Campo San Moisè. Til sidst kan du opleve en tur i en unik virtual reality, mens du glider over Canal Grande's rolige vand ved solnedgang gennem århundrederne, og derefter opdage håndværket og hemmelighederne bag Venedigs ikoniske båd med et kig på en sektioneret model.

Venedig: Delt gondoltur på den skønne Canal Grande

Venedig: Delt gondoltur på den skønne Canal Grande

Deltag en gondoltur med op til 5 andre personer og en gondoliermester gennem Venedigs kanaler. Glid yndefuldt gennem Venedigs mystiske kanaler på en fredelig 30-minutters tur. Oplev de maleriske og charmerende kanaler i Venedig, der har forskellige charmer og appelerer, hvilket du vil opleve på denne tur. Svøm ned ad den ikoniske Canal Grande, kør ned ad mindre vandveje, og kom forbi det berømte teater La Fenice for at suge atmosfæren til dig.

Venedig: Privat gondolkrydstogt for op til 5 passagerer

Venedig: Privat gondolkrydstogt for op til 5 passagerer

Oplev romantiske Venedig om bord på en traditionel gondol med plads til op til 6 personer, og nyd en mere intim oplevelse kun til din gruppe. Tag afsted fra Campo San Luca, når det passer dig. Gondolture tilbydes både om dagen og om aftenen, hvor du kan beundre monumenterne belyst efter mørkets frembrud. Sejl langs den legendariske Canal Grande og se nogle af de historiske bygninger fra vandet. Begiv dig ned ad nogle af de mindre kanaler og undslip turistmasserne. Passer forbi palazzoernes gotiske facader i et roligt tempo, mens din gondolier padler dig igennem den historiske bymidte om bord på byens mest traditionelle transportform. Vend tilbage til startstedet efter 20 minutter på vandet, hvor din fantastiske gondoltur slutter.

Venedig: Privat gondoltur langs Canal Grande

Venedig: Privat gondoltur langs Canal Grande

Stig om bord på en autentisk gondol og tag på en romantisk tur langs Canal Grande i Venedig. Se de historiske seværdigheder langs kysten, mens du glider ned ad kanalen. Sæt af fra afgangsstedet, og beundr vidunderlige paladser, såsom Peggy Guggenheim-samlingen og Basilica Santa Maria della Salute. Udforsk Venedigs hemmelige vandveje, og indsnus byens atmosfære sammen med dine venner eller din elskede. Kør med gondol tæt på Markuspladsen, Fenice-operaen, Punta della Dogana og mange andre charmerende paladser. Kør under en lille bro, mens du opdager de skjulte steder, som kun kan nås med gondol.

Venedig: Rejseopera i et historisk palads på Canal Grande: Rejseopera i et historisk palads på Canal Grande

Venedig: Rejseopera i et historisk palads på Canal Grande: Rejseopera i et historisk palads på Canal Grande

Oplev italiensk opera i et af de vigtigste paladser i Venedigs venetiansk-gotiske stil, Palazzo Barbarigo-Minotto. På dette historiske sted er der udviklet en innovativ tilgang til opera med en formel, der fokuserer på interaktionen mellem sangerne, musikerne og publikum. Dette giver tilskuerne en følelse af at opleve operaen "indefra". Denne fornemmelse forstærkes af den smarte 360-graders brug af "scenen" og ved at gæsterne bevæger sig gennem tre forskellige rum i Palazzo, et for hver akt i forestillingen. Hele omgivelserne ændrer sig, ikke kun baggrunden. Denne nyfortolkning, der genopliver en tradition, der går tilbage til slutningen af 1800-tallet, vækkes til live af nogle af de fineste lyriske stemmer, der ledsages af en talentfuld lille gruppe af strygere og et klaver: et virtuost ensemble, der har optrådt i nogle af de mest prestigefyldte koncertsale i verden.

Venedig: Street Food Tour med lokal guide og smagsprøver

Venedig: Street Food Tour med lokal guide og smagsprøver

Spis dig vej rundt i Venedig på en smagsprøve på nogle af byens spisesteder, og se historiske monumenter undervejs. Følg din gastronomiske guide gennem det historiske Rialto-marked langs Canal Grande. Slut af på Campo Santa Margherita-pladsen, der er omgivet af lokale restauranter og bondemarkeder. Mød din guide i San Marco-kvarteret. Kryds Rialtobroen for at besøge Rialtomarkedet og beundre de farverige frugt- og grøntsagsboder. Oplev hverdagslivet i byen, når de lokale kommer for at købe frisk fisk og andre ingredienser. Næst går du til Campo San Polo og går ind i Basilica dei Frari. Gå forbi pladsen Campo San Bartolomeo, hvor de lokale gerne samles. Undervejs kan du smage på en lang række madspecialiteter, fra regionale oste til buranelli-kiks og traditionelle kager. Smag noget sød tiramisù i byen, hvor den blev opfundet, og oplev den unikke kultur af cicchetti, de tapaslignende snacks, som venetianerne elsker, og som serveres i typisk hyggelige bàcari (barer). Slut på Campo Santa Margherita i det historiske sestiere (distrikt) Dorsoduro nær universitetet.

Venedig: Traditionel fælles gondoltur

Venedig: Traditionel fælles gondoltur

Tag på en fortryllende gondoltur og beundre elegante paladser ved kanalen, unikke broer og den magiske atmosfære, der kun findes i Venedig. Gå forbi højdepunkter, herunder La Fenice Theatre og Salute Church. Mød din gondolier i deres karakteristiske blå- og hvidstribede skjorte, og kør langs de skjulte kanaler i Venedig på en 30-minutters tur. Betragtet som en af de smukkeste og mest elegante både på jorden, oplev den traditionelle venetianske gondol. Sejl langs de smalle kanaler i Campo San Moisè og beundre La Fenice-teatret fra vandet. Gå forbi paladser, glid under byens broer, og tag dig ind på Canal Grande for den bedste udsigt. Beundre Salute Church fra denne brede og ikoniske vandvej.

Venedig: Dogepaladset og Markuspladsen med gondoltur

Venedig: Dogepaladset og Markuspladsen med gondoltur

Markuskirken, der huser den storslåede Markuskirken, klokketårnet og Dogepaladset, er den største plads i Venedig. Oplev højdepunkterne af Venedigs vigtigste seværdigheder med en traditionel gondoltur. Når du har mødt din guide, kan du springe køen over og gå ind i den imponerende Markuskirken. Kirken dominerer pladsen med sin utrolige facade og sit kuppelformede tag. Men det indre er endnu mere fantastisk. Lær om dens fascinerende historie sammen med din guide. Besøg derefter det majestætiske Dogespalads, som engang var hjemsted for Venedigs retssystem, fængsel samt dets hertug. Uden om køerne vil din guide føre dig gennem monumenternes imponerende gange og tage dig med på en rejse gennem tiden og fortælle om det venetianske imperium. Efter dit besøg i Doges paladset vil guiden ledsage dig til vores betroede gondolier et par gader væk. I den næste halve time kan du læne dig tilbage, slappe af og se Venedig fra et helt nyt synspunkt.

De mest populære seværdigheder i Venedig

Oplevelser i Canal Grande

Byer i Italien

Andre seværdigheder i Canal Grande

Vil du se alle oplevelser i Canal Grande? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Canal Grande

Samlet bedømmelse

4.2
(24.848 anmeldelser)

Ricardo, vores guide var fremragende. Han var venlig, venlig og virkelig sjov. Han gjorde besøget meget underholdende og lærerigt. Gondolturen var også meget rart. Vores børn mellem 9 og 12 år elskede det også. vi syntes, det var en god idé at gøre det sidst på dagen, når det er køligere, og gondolturen efter en lang gå-dag er så fornøjelig.

Sammenlignet med billetter købt individuelt, er en flerdagesbillet til Vaporetti bestemt det værd. Indløsning af kuponen til billetterne ved automaten fungerede også godt. Dog ikke i lufthavnen, men ved Piazzale Roma, hvor vi ankom med bustransfer. Men måske fandt jeg bare ikke den rigtige maskine...

Alt fungerede uden problemer. Købt online og derefter printet ud i maskinen på stedet. Absolut anbefalet, da du ikke behøver at stå i kø nogen steder for at komme på en vandbus.

Bedre at købe passet for ikke at spilde tid der. Du scanner stregkoden på maskinen, og når du er færdig... giver de dig billetterne, og du er i gang. 100x100 anbefales.

Store !!! Vi tog det 48-timers transportpass, som gav os stor bevægelsesfrihed, som tillod os at se flere ting. jeg anbefaler