Vores mest anbefalede ting at gøre i Cannes

From Nice: Den Franske Riviera på én dag

1. From Nice: Den Franske Riviera på én dag

Udforsk landskaberne og byerne på Den Franske Riviera på denne dagstur fra Nice. Rejs i en rummelig bus med aircondition til fantastiske destinationer som den charmerendelandsby Èze, Monaco og Cannes. Turen begynder med afhentning fra dit hotel eller et andet ønsket sted i Nice mellem kl. 08.10 og 08.45. Start en eventyrdag med et besøg på Moyenne Corniche i 15 minutter. Nyd panoramaudsigten over havnen i Villefranche-sur-Mer og Saint-Jean-Cap-Ferrat. Tag på en unik tur og besøg den middelalderlandsbyen Èze. Beundr den fantastiske panorama på dette smukke sted, og oplev parfumens hemmeligheder på en gratis guidet rundvisning i Fragonards parfumeri. Dit næste stop er fyrstendømmet Monaco, hvor du har tid til at opleve den gamle bydel, katedralen, paladset og vagtskiftet. Fortsæt derefter langs Formel 1-banen til Monte Carlo med dets kasino og eksklusive butikker. Spis frokost på en af de mange fremragende restauranter i Monaco. Omkring kl. 13.00 vil din chauffør/guide køre dig til Antibes, en by, der kombinerer maritime traditioner og luksuriøse fornøjelser. Besøg den gamle bydel, den største forretnings- og luksushavn i Europa - milliardærernes havn. Tag til dit næste stop, Saint-Paul-De-Vence. Oplev Provences juvel, hvor mange malere og kunstnere har boet. Mens du går i denne befæstede middelalderlandsby, vil du kunne fornemme flere hundrede års historie og kunstnerisk kreativitet. Din sidste destination er den berømte stjerneby Cannes. Udforsk Frankrigs Beverly Hills, gå ad den berømte Croisette, og nyd luksushotellerne, restauranterne og butikkerne. Vigtigst af alt er dog, at du få mulighed for at gå på filmfestivalens berømte røde løber ligesom Hollywood-stjernerne.

Fra Cannes: Færgebilletter til Sainte-Marguerite Island

2. Fra Cannes: Færgebilletter til Sainte-Marguerite Island

Oplev øen Sainte-Marguerite på Lérins-øerne med denne tur-retur-færgebillet fra Cannes. Nyd dagen i dit eget tempo, gåture, solbadning og svømning. Se den mystiske mand i jernmaskens celle og udforsk øens rolige skov, bugter og strande. Ved ankomsten skal du vælge at gå en tur gennem skoven langs kysten nær Bateguier-dammen, et ideelt sted for fuglekiggeri. Fortsæt til det must-see Royal Fort, hvor du kan rejse tilbage til antikken og lære øens historie. På fortet finder du manden i jernmaskens celle og besøger Havets museum med dens store samling af undervandsarkæologi. Til frokost kan du stoppe ved en restaurant nær vandet eller nyde en picnic på stranden, før du vender tilbage til Cannes.

Fra Cannes: Tur/returbådtransport til Saint Tropez

3. Fra Cannes: Tur/returbådtransport til Saint Tropez

Tag færgen til Saint Tropez fra Cannes, og ankom blot 1 time og 15 minutter senere. På turen kan du nyde Den Franske Rivieras imponerende landskab. Gå op opdagelse i Saint Tropez, som kombinerer Provences charme og tiltrækningskraft. Os i modebutikkerne, og besøg Place de Lices og Quartier de la Ponche, kastellet, kirken, Annonciademuseet og andre seværdigheder, som du ikke bør gå glip af i landsbyen. Du har 5 timer på egen hånd, før færgen afgår for at sejle dig tilbage til Cannes. Drinks og snacks kan købes ombord.

Fra Cannes: Oplev Les Calanques de l'Esterel

4. Fra Cannes: Oplev Les Calanques de l'Esterel

Tag med på opdagelse ved Esterel-kyststrækningen, se dens skjulte huler og typiske middelhavsomgivelser. Mød din professionelle kaptajn ombord en semi-rigid båd, som vil sejle dig til Esterel. Turen varer 2,5 timer og inkluderer et svømmestop, hvor der vil blive serveret forfriskninger ombord. Nyd en halv dag med afslapning, mens du udforsker den ekstraordinære kyststrækning med de fantastiske panoramaer og hemmelige bugter, som kun kan tilgås med lokale både. Opdag alle kyststrækningens hemmeligheder, når din kaptajn deler ud af sin store viden om Corniche d'Or.

Cannes og Île Sainte-Marguerite: Rundrejse med færge

5. Cannes og Île Sainte-Marguerite: Rundrejse med færge

Bestil dine færgebilletter til rundrejsen i forvejen for at besøge Île Sainte-Marguerite fra Cannes. Bliv betaget af duften af fyrretræ og eukalyptus, når du går i land på øen. Følg de afmærkede stier, der tager dig med på en botanisk og historisk tur rundt på øen. Gå til Bateguier Pond, og se adskillige forskellige arter af trækfugle. Fortsæt til Point de la Convention, hvor du vil finde unikke plantearter. Følg stien videre til Fort Royal, den tidligere residens for Manden i Jernmasken, der er blevet del af en legende. Besøg det maritime museum, der lægger i læ af et befæstet indelukke, og bærer på en uvurderlig indsigt i områdets historie. Hunde er tilladt ombord på færgen og på Île Sainte-Marguerite, så længe de er i snor.

Cannes: 4-timers sejltur med snorkling

6. Cannes: 4-timers sejltur med snorkling

Når du er ankommet til mødestedet, får du alt det nødvendige snorklingudstyr, blandt andet svømmefødder, maske, våddragt og en lille, oppustelig bøje. Bagefter får du en kort briefing fra den erfarne instruktør, der forklarer dig din rute, hvad du vil se undervejs, og hvor du kommer til at svømme. De vil også vise dig alle de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger.  Bagefter hopper du ombord i en behagelig båd og sætter sejl mod Lérins-øerne, der ligger ud for Cannes eller langs Estérel i retning mod Saint Raphael, hvor du kan se de smukke klippeformationer. Båden stopper på en stenbund, hvor du kan svømme blandt Middelhavets flora og fauna. Tilbring omkring 2 timer med enten at svømme, nyde solen på båden eller slappe af i skyggen, inden du vender tilbage til mødestedet omkring kl. 18.00. Båden er godt fyldt op med drikkevand, og du er velkommen til at medbringe personlige ejendele på turen.

Fra Cannes: Halvdagsbådtur i katamaran

7. Fra Cannes: Halvdagsbådtur i katamaran

Stig ombord på en fuldt udstyret katamaran i Cannes' gamle havn ved Quai Laubeuf, og sejl på det skinnende vand i Cannes-bugten, mens du slapper af på soldækket. Med afgang kl. 14.00 kan du nyde dagens bedste sol. Få tid til at køle af i vandet. Tag mod Île Sainte-Marguerite og andre øer i øgruppen Lérins, eller besøg Corniche d'Or, og lig for anker mellem øerne eller i en bugt langs Esterel Massif. Få tid til at svømme og snorkle i Middelhavet (masker og snorkler stilles til rådighed), eller slap af ombord på katamaranen – valget er dit. Vend tilbage til havnen i Cannes kl. 17.15, hvor dit bådeventyr slutter.

Nice: Færgetransport til Sainte Marguerite

8. Nice: Færgetransport til Sainte Marguerite

Udforsk Sainte Marguerite Øen med denne færge-rundtur fra Nice Vælg mellem flere afrejsedatoer, der passer til din egen tidsplan Omkring en kilometer fra Cannes' kyst og den franske riviera, ligger øen le Sainte Marguerite, som er kendt for dens fæstnings-fængsel (Fort Royal), hvor den såkaldte 'Man in the Iron Mask' blev afholdt i det 17. århundrede Færgerne afgår hver dag kl. 09:00 og vender tilbage kl. 18:00, med en overfartstid på omkring 1 time Når du er på øen, kan du følge de afmærkede stier, der tager dig med på en botanisk og historisk tur Gå en tur ved Bateguier dammen for at se en lang række arter af trækfugle Gå til Point de la Convention for at finde unikke plantearter Fortsæt til Fort Royal og udforske mysteriet bag den maskerede mand Besøg det Maritime Museum inde bag fortets murer Få et indblik i områdets historie og se genstande genvundet fra gamle romerske og saracenske skibsvrag Program:  Kl. 09:00: Afgang fra Nice Kl. 10:00 - 18:00: Stop på Sainte-Marguerite Kl. 19:00: Ankomst til Nice

2,5 timers tur på E-bike i Cannes

9. 2,5 timers tur på E-bike i Cannes

Oplev Cannes på en unik og miljøvenlig måde med vores bycykeltur! Vores cykeltur på 2,5 timer vil fordybe dig i hjertet af denne storslåede Côte d'Azur-destination. Beundr de storslåede sandstrande, luksuriøse hoteller, designerbutikker og betagende landskaber. Vores omhyggeligt designede tur vil give dig mulighed for at opdage alle aspekter af Cannes, fra must-sees til de mindre kendte skatte. Vi arrangerer også skræddersyede ture, der passer til dine behov! Afgang starter kl. 10.00

Fra Nice: Saint-Paul de Vence, Antibes og Cannes

10. Fra Nice: Saint-Paul de Vence, Antibes og Cannes

Bliv afhentet ved din indkvartering kl. 13.30, og oplev Côte d'Azurs smukkeste byer og deres sprudlende attraktioner på en halv dag. Besøg Saint-Paul de Vence, og beundr Provences juvel, hvor mange malere og kunstnere har været. Du kan mærke historien og den kunstneriske ånd. Det er et unikt sted og en destination, du ikke må gå glip af. Derefter tager du til Antibes og krydser den gamle bydel og markedspladsen til milliardærernes mole, hvor du kan beundre luksusyachter, der tilhører multinationale selskaber.  Din sidste destination er Cannes, skuespillerenes og berømthedernes by, der er kendt som Frankrigs Hollywood. Du kommer til at se Frankrigs Beverly Hills og gå på den berømte Croisette. Nyd restauranterne og luksusbutikkerne, mens du sætter foden på den berømte filmfestivals røde løber. 

Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Cannes
Prøv dejlige vine, nyd solen, og se nogle episke biler i denne smarte by på Den Franske Riviera.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Cannes

Alle aktiviteter

116 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 8

Intense oplevelser

Udforsk omegnen af Cannes

Udforsk alle

Ofte stillede spørgsmål om Cannes

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Cannes?

De bedste dagsture og -udflugter fra Cannes er:

Monaco

Hvad er de bedste ture, man kan tage på i Cannes med børn?

Hvad er de bedste billige ture i Cannes?

Disse er de bedste aktiviteter, når du besøger Cannes og har et begrænset budget:

Hvad er de mest populære museer og udstillinger i Cannes?

Andre seværdigheder i Cannes

Vil du se alle oplevelser i Cannes? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Cannes

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 5.672 anmeldelser

Vi elskede udflugten: hurtig tur med båd i det fri, ankomst til øen som er ret stor med en skov, en sø osv. Bemærk stenstrand og ikke muligt at svømme i søen!! Fantastisk oplevelse mere stille end på strandene i Cannes

Kan varmt anbefales at tage færgen til øen. Børnene elskede det! Selve øen er let tilgængelig. Fort er stadig en dejlig gåtur op ad bakke. Vi ledte hurtigt efter en stenstrand. Vandsko kan varmt anbefales.

Rigtig god dag. Afhentningen på hotellet er vrm interessant. Vores guide Roman var opmærksom, høflig og han delte sin viden godt. Hvis du ikke er i god form, er det en meget travl dag. Ellers anbefaler jeg

Super sød og dygtig guide lærte meget om Nice og kulturen selvom jeg har kommet her i mange år

Rigtig god tur, med flink guide. Mange flotte udsigter og hyggelige stops undervejs