Vores mest anbefalede ting at gøre i Canterbury

Canterbury: Officiel guidet vandretur

1. Canterbury: Officiel guidet vandretur

Fra middelalderbaner og pilgrimskroer til den majestætiske katedrals område, rejs tilbage i tiden, mens din guide forkæler dig med historier og afslører, hvordan byen har udviklet sig gennem årene på denne 90-minutters guidede vandretur. Mød din guide i det historiske Buttermarket i det centrale Canterbury og begynd at udforske dette historiske sted. Gå gennem de smalle brostensbelagte gader med deres bindingsværksbygninger og se en storslået udsigt mod katedralen. Beundre Crooked House, Old Weavers' House og den berygtede andestol og Eastbridge Hospital, et sted for gæstfrihed for pilgrimme siden 1190. Du vil også se mere moderne arkitektur såsom Marlowe Theatre og dets helt egen bevægende statue. Du vil også rejse rundt på ydersiden af katedralen, og hvor det er muligt se ruinerne af det gamle kloster, klostrene og grunden til den historiske Kongeskole.

Canterbury Cathedral: Indgangsbillet med audioguide

2. Canterbury Cathedral: Indgangsbillet med audioguide

Canterbury Cathedral ligger i hjertet af Englands historie med 1.400 års historie, som du kan udforske indeni. Sørg for din adgangsbillet for at udforske moderkirken for den verdensomspændende anglikanske kommunion og ærkebiskoppen af Canterbury's sæde. Nyd et håndsæt og en audioguide for at berige dit besøg. Når du udforsker katedralen, kan du opleve arkitektur, der er blevet udformet gennem hundreder af år med byggeri og ombygninger og ændret med hvert stilskifte inden for middelalderen, men dens rødder rækker endnu længere. Se farverige glasmosaikvinduer, hvoraf nogle er blandt de ældste i verden. Sæt dine hovedtelefoner i og lyt til din egen personlige audioguide for at høre historier om kongelige, munke og martyrer, mens du går under katedralens høje lofter. Din adgangsbillet giver dig også adgang til det historiske kapitelhus med det utroligt detaljerede loft, den atmosfæriske store klosterkirke, som munkene gik rundt i i århundreder, tre offentlige haver, herunder en nyfortolkning af et middelalderligt herbarium, og op til tre udstillinger rundt omkring på stedet. I 597 e.Kr. sendte pave Gregor den Store en munk, Augustin, til England som missionær for at udbrede kristendommen over hele England. Augustin etablerede sit sæde (eller cathedra) og kloster i Canterbury og blev Englands første ærkebiskop. Da mirakler skulle have fundet sted omkring stedet, blev katedralen et af Europas vigtigste pilgrimscentre, som det mest berømte er fortalt i Geoffrey Chaucers Canterbury Tales. Efter en brand i 1174 blev dele af katedralen genopbygget i den nye perpendikulære gotiske stil.

Fra London: Canterbury, Dover Castle og White Cliffs

3. Fra London: Canterbury, Dover Castle og White Cliffs

På denne heldagstur fra London vil dit første stop være den historiske katedralby Canterbury. Der er masser at se i Canterbury, herunder katedralen, St. Martin's Church og St. Augustine's Abbey. Pilgrimme har besøgt Canterbury Cathedral siden middelalderen, og den er stadig populær i dag blandt besøgende fra hele verden. Rejs videre til kysten, og se The White Cliffs of Dover, et af landets mest spektakulære naturfænomener. The White Cliffs er et af Storbritanniens ikoner og har været symbol på håb og frihed i århundreder. Gå en tur langs klippetoppene, og kig ud over den travle Engelske Kanal. På en klar dag vil du kunne se over til Frankrig. En kort køretur fra White Cliffs of Dover ligger Dover Castle, som er et af de største slotte i landet – strategisk placeret ved den korteste overfart til det kontinentale Europa. Slottet har spillet en fremtrædende rolle i Storbritanniens historie og stammer helt tilbage fra jernalderen. Et romersk fyrtårn og en angelsaksisk kirke står stadig på slotsarealet. En entrébillet til slottet er inkluderet i turprisen, og du vil også have lidt fritid til at udforske slotsarealet.

Fra London: Dagstur til White Cliffs of Dover og Canterbury

4. Fra London: Dagstur til White Cliffs of Dover og Canterbury

Tag af sted fra London på en heldagstur , hvor du vil opleve det sydlige amt Kent, også kendt som Englands have.  Fortsæt til Dovers hvide klitter (White Cliffs of Dover), hvor den betagende udsigt over kysten kan nydes med en frisk gåtur. På klare dage kan man se den engelske kanal og såmænd også Frankrig. Nyd 1 times frihed til at opleve White Cliffs naturskønhed. Besøgscentret tilbyder forfriskninger og souvenirs. Herefter kan du vælge mellem at blive længere ved klitterne, eller at besøge Dover Castle, der er et af Englands mest imponerende slotte. Fortsæt til den historiske by Canterbury, hvor din guide vil vise dig byen på en guidet gåtur. Her kan du slentre mellem oldgamle bygninger, langs de charmerende gader og stræder i denne maleriske by. Du vil få mulighed for at besøge Canterburys katedral eller fortsætte din opdagelsestur i denne storslåede historiske by. Vi vil være 2,5 time i Canterbury med til til at spise frokost, tage en gåtur, besøge katedralen, og gå på opdagelse i byens gader. Vi ankommer tilbage til London omkring klokken 18.30.

Fra London: Leeds Castle, Canterbury Cathedral og Dover

5. Fra London: Leeds Castle, Canterbury Cathedral og Dover

Undslip hektiske London på en heldagstur med sightseeing i det engelske landskab. Besøg Garden of England og Kents Leeds Castle, White Cliffs of Dover og Canterbury Cathedral. Rejsen tager dig over Greenwich Meridian og forbi London-kvarteret, der huser den berømte Cutty Sark-teklipper og Royal Observatory. Se derefter Leeds Castle, der blev beskrevet af Lord Conway som "det skønneste slot i verden". Slottet ligger midt i en naturlig sø og er omgivet af en 200 hektar stor park og have. Du vil besøge slottet, inden det åbner for offentligheden, og opleve magien i de rolige omgivelser. Du vil også have tid til at udforske slotsområdet, herunder Lady Baillie Garden, som har udsigt til søen. Tag derefter til Canterbury, og besøg den historiske Canterbury Cathedral. Kirken er den vigtigste anglikanske kirke i verden, og tårnet, Bell Harry Tower, daterer sig tilbage til 1498. Krypten er fra det 11. århundrede. Din guide vil fortælle historien om det chokerende mord på Ærkebiskop Thomas i 1170, og du vil også udforske Canterburys smalle gader og have mulighed for at stoppe for at spise frokost. Fortsæt gennem det smukke landskab omkring Kent, der er fyldt med usædvanlige bygninger og hyggelige små landsbyer. Ankom til Dover, hvor du vil se de berømte White Cliffs, der tårner 120 meter over havet. Dover Castle ligger over White Cliffs og har udsigt til byen. Slottet er over 800 år gammelt.

Leeds Castle, Canterbury Cathedral, Dover og Greenwich

6. Leeds Castle, Canterbury Cathedral, Dover og Greenwich

Leeds Castle er beskrevet som "det dejligste slot i verden" af Lord Conway og ligger på et omkring 200 hektar stort stykke plejet parkland på, over for 2 idylliske øer, dybt i hjertet af det storslåede landområde, Kent. En tidlig ankomst sikrer et næsten privat besøg på Leeds Castle, hvor Henrik 8. trak sig tilbage, for at undgå pesten, der rasede i London under hans regeringstid. Ved ankomst til Leeds Castle, vil du blive mødt af din guide. Oplev historien bag dette magiske slot og smag et glas mjød, ligesom Henrik 8. ville have gjort. Derefter går turen til Canterbury Cathedral, stedet for det grusomme mord på ærkebiskop Thomas Becket i 1170. Lær den fascinerende historie bag dette mesterstykke af middelalderarkitektur. Bliv betaget af katedralens vinduer med spektakulære farvede glasmosaikker, hvoraf mange har bestået siden det sene 12. og 13. århundrede. Derefter kan du udfordre dine smagsløg med et traditionelt 2-retters måltid. Besøg indgangsporten til England, og oplev Dovers berømte hvide klipper med et fotostop på det smukke strækning af kystlinjen, der vender mode det kontinentale Europa. Du vil desuden komme til at se Dover Castle, et dominerende middelalderfort, der rejser sig over den Engelske kanal og er en af de vigtigste locations i filmen "The Other Boleyn Girl". Tag derefter mod Greenwich og se Old Royal Naval College, designet af Sir Christopher Wren, samt Det kongelige observatorium og verdensberømte Cutty Sark, et fascinerende klipperskib fra det 19. århundrede. Få et friskt perspektiv på Londons attraktioner med en bådtur på Themsen fra Greenwich til Embankment Pier. Du vil komme forbi Tower Bridge og den smukke St. Paul's Cathedral undervejs. Gratis byvandring  Hvorfor ikke følge i Prins William og Catherines, hertuginde af Cambridge, fodspor eller opleve steder, hvor The Fab Four arbejdede og spillede i London. Byvandringen vil være en mindeværdig oplevelse - vælg mellem The Royal Walking Tour og The Beatles London Walking Tour. Gratis frokostmadpakke For at du kan få mest muligt ud af hver attraktion og ikke skal spilde værdifuld tid, inkluderer turen en gratis madpakke. Spar tid og penge, og undgå besværet med at skulle finde noget at spise.

Fra London: Leeds Castle, Canterbury Cathedral m.m.

7. Fra London: Leeds Castle, Canterbury Cathedral m.m.

Der køres fra London om morgenen til Leeds Castle, hjemsted for 6 af Englands middelalderlige dronninger. Slottet blev forvandlet af Henrik 8., og det blev et opholdssted for de rige og magtfulde. Start med en privat tur, inden slottet åbner for offentligheden. Udforsk kapellet, gallerierne, gårdhaverne og riddersalen. Derefter vil du se steder, der huser vilde fugle, sorte svaner og fugle i voliere. Derefter tager du på en billedskøn køretur langs den gamle kystvej mod Dovers berømte, hvide klipper. Lad dig betage af den historiske havn og dens udsøgte slot fra det 12. århundrede. På en klar dag kan du se Frankrig på den anden side af Den Engelske Kanal. Efter af have besøgt Dover vil du opleve den oldgamle by Canterbury, som var centrum for kristen tilbedelse i næsten 1.700 år. Gå rundt i den vigtigste del af byen, Canterbury Cathedral, som er bedst kendt som stedet, hvor Thomas Becket blev brutalt myrdet i år 1170. Efter rundvisningen i katedralen har du tid på egen hånd til at udforske Canterbury. Tag på en byvandring gennem Greenwich, som byder på udsøgte parker og haver. Se det berømte Cutty Sark, sin tids hurtigst sejlende skib. Du vil nyde en eksklusiv bådtur på Themsen, når aftenen nærmer sig. Sejl tilbage til centrum af London og forbi historiske seværdigheder, herunder Tower of London, Big Ben og Houses of Parliament.

Canterbury's Unesco Steder Tur

8. Canterbury's Unesco Steder Tur

Augustine's Abbey og St Martin's Church, får du mere at vide om indførelsen af romersk kristendom i Storbritannien og Canterburys arv som UNESCO-verdensarv på denne unikke, fuldt guidede tur, der varer over 5 timer. Besøg St Martin's Church, den ældste kirke i den engelsktalende verden, udforsk resterne af St Augustine's Abbey, hvor St Augustine og de første ærkebiskopper af Canterbury hvilede, og oplev skønheden i Canterbury Cathedral. Tilsammen udgør disse tre historiske steder Canterburys Unesco World Heritage Site, som blev optaget på Unescos liste i 1988 - en destination, man bare må besøge. En guidet tur på hvert sted, givet af stedets egne ekspertguider, giver et fascinerende indblik i de kongelige, gejstlige og almindelige mennesker, der er involveret i historien, og giver dig mulighed for at udforske successive arkitektoniske svar på Canterburys udviklende rolle som hovedfokus for kirken i England. Følg udviklingen af byens arkitektur, fra tilpasningen af eksisterende romerske bygninger til nye kristne formål; udviklingen af innovative angelsaksiske murstens- og stenkirker til den voksende storhed i romanske og gotiske stilarter. Du kan også nyde en scone med fløde og forfriskninger, som Canterbury Cathedral giver, når dagen er omme, og du får mulighed for at diskutere dagens opdagelser med dine medrejsende. Der vil blive serveret te i den dejlige have med udsigt over katedralen (hvis vejret tillader det). Denne tur indebærer en god del vandring, og en del af turen foregår udendørs.

Fra Dover til London og Heathrow via Canterbury og Leeds Castle

9. Fra Dover til London og Heathrow via Canterbury og Leeds Castle

Når du har mødt din venlige guide i Dover Cruise Terminal, går du om bord på en luksusbus og kombinerer din transfer til London med en vidunderlig rundtur i Englands have med besøg i det historiske Canterbury og Leeds Castle. Først skal du stå ansigt til ansigt med de hvide klipper i Dover og det storslåede Dover Castle. Fæstningen stammer helt tilbage fra romertiden og er et af de største og mest imponerende slotstårne i Storbritannien. Fortsæt gennem dette kridtlandskab og oplev landets historie, fra keltiske bosættere og romerske invasioner til den saksiske folkevandring og den normanniske erobring. Stop ved byen Canterbury, og få et glimt af dens verdensberømte katedral på en guidet rundvisning til fods. Byen, der tidligere var den romerske by Durovernum Canticorum, kan prale af et væld af historie. Efter rundvisningen har du lidt fri tid til at gå rundt i de smalle gader og beundre de historiske bygninger. I katedralen kan du se kong Henrik IV's grav, den sorte prins' hvilested og høre om Thomas Becket, ærkebiskop af Canterbury, død i 1170. Derefter går turen forbi Oast Houses, humlemarker, frugtplantager og vinmarker til Leeds Castle, der af Lord Conway blev beskrevet som det smukkeste slot i verden. Leeds Castle stammer fra 880 e.Kr. og har været hjemsted for mange engelske dronninger, fra slutningen af det 12. århundrede til Tudor-perioden. Smukke anlagte haver er et hovedtræk i anlægget, og det samme gælder den fantastiske sø. Udforsk slottets historiske interiør, beundr de dejlige værelser og forvild dig i den berømte labyrint. Efter lidt fritid afgår turen til det centrale London for at begynde afleveringer, efterfulgt af afleveringer fra Heathrow. Køreturen fra Leeds Castle til London fører dig gennem Royal Greenwich og forbi Tower Bridge med udsigt til Tower of London.

Fra London: Canterbury, Dover og Kent-landsbyer på en dagstur fra London

10. Fra London: Canterbury, Dover og Kent-landsbyer på en dagstur fra London

Nyd en heldagstur fra London til Canterbury, Dover Cliffs og Castle og Kent Villages med dine ekspertguider. Tag fra det centrale London på en naturskøn, guidet køretur gennem det typiske engelske landskab og besøg byer med stor historisk betydning. Oplev selv, hvorfor Kent er kendt som "Englands have". Besøg Greenwich, hvor GMT begyndte, og hvor Prime Meridian Line ligger. Se, hvor den østlige og vestlige halvkugle mødes, og Greenwich-observatoriet, hvor verden blev inddelt i koordinater og tidszoner. Se Cutty Sark, et verdensberømt te-klipper-sejlskib fra det 19. århundrede. Nyd udsigten over Royal Greenwich Park og Royal Naval College. Gå dybere ind i Kents landskab gennem humlemarker, frugtplantager og høsterhuse og kør mod Dover for at se den engelske kyst. Beundr synet af de imponerende hvide kridtklipper, der vogter kysten, og på en klar dag kan du måske se helt til Frankrig. Kør op ad klipperne til det imponerende Dover Castle og dets netværk af tunneler, der var nyttige som militært kommandocentral og underjordisk hospital under Anden Verdenskrig. Videre til Canterbury med et stop undervejs i Chilham, en charmerende, typisk engelsk landsby, der er centreret omkring et torv med bindingsværksbygninger og en pub fra det 15. århundrede. Canterbury er naturligvis berømt for sin katedral, som er moderkirken for den engelske kristendom, og hjemsted for kongelige grave og meget mere. Din guide vil tilbyde en valgfri (gratis) vandretur for at vise dig nogle af dens skjulte hemmeligheder og passager. Tag et par timer til at udforske Canterbury på egen hånd. Måske har du lyst til at vove dig ind i katedralen eller suge atmosfæren i denne moderne og levende by med sin vigtige historiske fortid ind i dig. På vej ud af Canterbury kan du køre forbi de gamle romerske mure. Derefter er det tid til at køre tilbage til London på en afslappende rejse efter en dag med udforskning.

Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Canterbury

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Canterbury

Alle aktiviteter

17 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 2

Intense oplevelser

Udforsk omegnen af Canterbury

Udforsk alle

Ofte stillede spørgsmål om Canterbury

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Canterbury?

Topattraktionerne, der skal opleves i Canterbury:

Andre seværdigheder i Canterbury

Vil du se alle oplevelser i Canterbury? Klik her for en fuld oversigt