Ting at foretage sig
Canterbury

Alle aktiviteter

Vores mest anbefalede ting at gøre i Canterbury

Fra London: Dagstur til White Cliffs of Dover og Canterbury

Fra London: Dagstur til White Cliffs of Dover og Canterbury

Opdag Kent's skønhed på denne dagstur fra London. Rejs om bord på en komfortabel bus med aircondition for at beundre de hvide klipper i Dover. Følg din guide på en vandretur i Canterbury for at afdække byens fascinerende historie. Afgang fra London på en heldagstur for at udforske det sydlige grevskab Kent, der er kendt som Englands have. Fortsæt til White Cliffs of Dover, hvor der er tid til at nyde en betagende kystvandring eller blot nyde udsigten over kysten. På en klar dag kan du se en storslået udsigt over den engelske kanal og endda Frankrig. Nyd en times fritid til at beundre skønheden ved de hvide klipper. I besøgscentret er der mulighed for at få forfriskninger og souvenirs. Vælg derefter at tilbringe længere tid ved klipperne eller besøg Dover Castle, et af de mest imponerende slotte i England. Fortsæt til den historiske by Canterbury, hvor din guide vil introducere dig til byen med en informativ rundvisning til fods. Gå rundt blandt de gamle bygninger og charmerende gader i denne maleriske by. Du får lidt fritid til at besøge Canterbury Cathedral, hvis du ønsker det, eller du kan bruge længere tid på at udforske denne storslåede historiske by. Tilbring 2,5 timer i Canterbury med tid til frokost, en vandretur, et besøg i katedralen og tid til at gå på opdagelse. Du ankommer tilbage til London tidligt om aftenen

London: Canterbury Cathedral, Dover Castle og De Hvide Klipper

London: Canterbury Cathedral, Dover Castle og De Hvide Klipper

Udforsk den smukke katedralby Canterbury, de hvide klipper i Dover og Dover Castle på en dagstur fra London. Nyd udsigten over det britiske landskab, mens du lærer om historien fra din guide. Første stop er den historiske katedralby Canterbury. Der er masser at se i Canterbury, bl.a. katedralen, St. Martin's Church og St. Augustine's Abbey. Lær om de pilgrimme, der har fundet vej til Canterbury Cathedral siden middelalderen, og den er stadig populær i dag blandt besøgende fra hele verden. Rejs videre til kysten for at se White Cliffs of Dover, et af landets mest spektakulære naturlige træk. De hvide klipper er et ikon for Storbritannien og har været et tegn på håb og frihed i århundreder. Gå en tur langs klippetoppene og se ud over den travle Engelske Kanal. På en klar dag vil du kunne se tværs over Frankrig. Kør en kort tur op ad vejen fra White Cliffs of Dover til Dover Castle, et af de største slotte i landet, strategisk placeret ved det korteste overgangssted til det kontinentale Europa. Se slottet, der har spillet en fremtrædende rolle i Storbritanniens historie og kan dateres tilbage til jernalderen. Et romersk fyrtårn og en angelsaksisk kirke står stadig på området. Entré til slottet er inkluderet i turen, og du har også lidt fritid til at udforske området.

Canterbury: Officiel guidet vandretur

Canterbury: Officiel guidet vandretur

Fra middelalderbaner og pilgrimskroer til den majestætiske katedrals område, rejs tilbage i tiden, mens din guide forkæler dig med historier og afslører, hvordan byen har udviklet sig gennem årene på denne 90-minutters guidede vandretur. Mød din guide i det historiske Buttermarket i det centrale Canterbury og begynd at udforske dette historiske sted. Gå gennem de smalle brostensbelagte gader med deres bindingsværksbygninger og se en storslået udsigt mod katedralen. Beundre Crooked House, Old Weavers' House og den berygtede andestol og Eastbridge Hospital, et sted for gæstfrihed for pilgrimme siden 1190. Du vil også se mere moderne arkitektur såsom Marlowe Theatre og dets helt egen bevægende statue. Du vil også rejse rundt på ydersiden af katedralen, og hvor det er muligt se ruinerne af det gamle kloster, klostrene og grunden til den historiske Kongeskole.

Fra London: Leeds Castle, Canterbury Cathedral og Dover

Fra London: Leeds Castle, Canterbury Cathedral og Dover

Flygt væk fra Londons travlhed på en heldags sightseeingtur i det engelske landskab. Du tager til Englands have med besøg på Leeds Castle i Kent, Dover-klipperne og Canterbury-katedralen. Rejsen går over Greenwich-meridianen og forbi London-kvarteret, hvor den berømte te-klipper Cutty Sark og Royal Observatory ligger. Derefter ser du Leeds Castle, der af Lord Conway blev beskrevet som "det smukkeste slot i verden". Samlet midt i en sø og omgivet af 500 acres park og haver kan du komme ind på slottet, før dørene åbner for offentligheden, og opleve dets magi i en atmosfære af stille ro. Få tid til at udforske slotsområdet og finde Lady Baillie Garden med udsigt over søen. Derefter kan du tage til Canterbury og besøge den historiske Canterbury-katedral. Den vigtigste anglikanske kirke i verden, det centrale Bell Harry-tårn stammer fra 1498, og krypten er fra det 11. århundrede. Din guide vil fortælle historien om det chokerende mord på ærkebiskop Thomas Beckett i 1170, og der vil også være tid til at udforske Canterburys smalle gader med mulighed for at stoppe for at spise frokost. Fortsæt turen gennem det maleriske landskab i Kent, der er spækket med usædvanlige bygninger og maleriske landsbyer. Du ankommer til Dover, hvor du kan se de berømte hvide klipper, der ligger 400 fod over havets overflade. Over klipperne ligger det store Dover Castle, som stadig våger over byen efter 800 år.

Fra London: Canterbury & White Cliffs of Dover Tour

Fra London: Canterbury & White Cliffs of Dover Tour

Rejs fra London og tilbring en dag med at udforske højdepunkterne i Kent, en region, der er kendt som "Englands have". Nyd en tur i et afslappet tempo, der giver masser af tid til at opleve Kents to mest ikoniske steder: byen Canterbury og White Cliffs of Dover. Når du har forladt London, skal du gøre dagens første stop i den historiske by Canterbury. Her kan du opleve en af de ældste kirker i England, Canterbury Cathedral, som stammer fra det 6. århundrede, og hvor den romerske munk Augustin etablerede kristendommen i Storbritannien. Når du er i Canterbury, skal du nyde masser af tid til at besøge katedralen og udforske hjertet af byens centrum, de gamle mure og alle byens vigtigste seværdigheder. Der tilbydes også en selvguidet vandretur. Næst fortsætter du gennem det charmerende Kentlandskab mod kysten til næste stop i den smukke kystby Deal, hvor den første romerske invasion i Storbritannien gik i land for over 2.000 år siden. Der kan du nyde stemningen ved havet, udforske den maleriske hovedgade og spise frokost. Måske kan du endda prøve nogle fish and chips ved havet. I eftermiddagen kan du følge kysten mod de verdensberømte White Cliffs of Dover, et af Storbritanniens mest ikoniske kystseværdigheder. Undervejs passerer du Dover Castle, en af de største og vigtigste fæstninger i Storbritannien. Ved White Cliffs of Dover er der god tid til at gå langs klippetoppene og beundre den spektakulære udsigt, inden du vender tilbage til London om aftenen.

Canterbury Cathedral: Indgangsbillet med audioguide

Canterbury Cathedral: Indgangsbillet med audioguide

Canterbury Cathedral ligger i hjertet af Englands historie med 1.400 års historie, som du kan udforske indeni. Sørg for din adgangsbillet for at udforske moderkirken for den verdensomspændende anglikanske kommunion og ærkebiskoppen af Canterbury's sæde. Nyd et håndsæt og en audioguide for at berige dit besøg. Når du udforsker katedralen, kan du opleve arkitektur, der er blevet udformet gennem hundreder af år med byggeri og ombygninger og ændret med hvert stilskifte inden for middelalderen, men dens rødder rækker endnu længere. Se farverige glasmosaikvinduer, hvoraf nogle er blandt de ældste i verden. Sæt dine hovedtelefoner i og lyt til din egen personlige audioguide for at høre historier om kongelige, munke og martyrer, mens du går under katedralens høje lofter. Din adgangsbillet giver dig også adgang til det historiske kapitelhus med det utroligt detaljerede loft, den atmosfæriske store klosterkirke, som munkene gik rundt i i århundreder, tre offentlige haver, herunder en nyfortolkning af et middelalderligt herbarium, og op til tre udstillinger rundt omkring på stedet. I 597 e.Kr. sendte pave Gregor den Store en munk, Augustin, til England som missionær for at udbrede kristendommen over hele England. Augustin etablerede sit sæde (eller cathedra) og kloster i Canterbury og blev Englands første ærkebiskop. Da mirakler skulle have fundet sted omkring stedet, blev katedralen et af Europas vigtigste pilgrimscentre, som det mest berømte er fortalt i Geoffrey Chaucers Canterbury Tales. Efter en brand i 1174 blev dele af katedralen genopbygget i den nye perpendikulære gotiske stil.

Leeds Castle, Canterbury Cathedral, Dover og Greenwich

Leeds Castle, Canterbury Cathedral, Dover og Greenwich

Stig ombord på en dagstur fra London for at opdage nogle af Englands vigtigste attraktioner. Udforsk Leeds Castle, se den historiske Canterbury Cathedral, stop ved Battle of Britain Memorial, og beundre de hvide klipper i Dover. Beskrevet som 'det smukkeste slot i verden' af Lord Conway, ligger Leeds Castle på 500 hektar anlagt parklandskab på tværs af to idylliske øer, dybt inde i hjertet af det storslåede Kent-landskab. Ankom tidligt for at besøge Leeds Castle, hvor Henry VIII trak sig tilbage for at undslippe pesten, der rasede i London under hans regeringstid. Ved ankomsten til Leeds Castle vil du blive mødt af din guide. Oplev historien bag dette magiske slot, og oplev livet, som Henry VIII ville have gjort det. Næste gang skal du besøge Canterbury Cathedral, stedet for ærkebiskop Thomas Beckets grusomme mord i 1170. Lær den spændende historie bag dette fængslende mesterværk af middelalderlig arkitektur. Se katedralens spektakulære farvede glasvinduer, hvoraf mange har overlevet fra slutningen af det 12. og begyndelsen af det 13. århundrede. Oplev de berømte hvide klipper i Dover, når du kører forbi . Tag derefter til Greenwich for at se Old Royal Naval College, designet af Sir Christopher Wren, såvel som Royal Observatory og den verdensberømte Cutty Sark, et fascinerende klipperskib fra det 19. århundrede. Stop ved Battle of Britain Memorial, hvor du finder en fascinerende udsigt over White Cliffs of Dover. Få et nyt perspektiv på Londons attraktioner med en bådtur på Themsen, fra Greenwich til Embankment Pier. Du passerer Tower Bridge og den fantastiske St. Paul's Cathedral undervejs.

Fra London: Leeds Castle, Canterbury, Dover og Greenwich

Fra London: Leeds Castle, Canterbury, Dover og Greenwich

Afgang fra London om morgenen på en køretur til Leeds Castle, den tidligere kongelige residens for 6 af Englands dronninger fra middelalderen. Slottet blev omdannet af Henrik VIII og blev et tilflugtssted for de rige og magtfulde. Begynd med en privat fremvisning, inden slottet åbner for offentligheden. Udforsk kapellet, gallerierne, gårdhaverne og festsalen. Bagefter kan du se grunden, der er hjemsted for vilde fugle, sorte svaner og fugle i volieren. Det næste punkt på din heldagstur er en naturskøn køretur langs den gamle kystvej til de berømte hvide klipper i Dover. Beundr den historiske havn og dens storslåede slot fra det 12. århundrede. På en klar dag er der udsigt til Frankrig på den anden side af Den Engelske Kanal. Oplev den gamle by Canterbury og dens største skat, Canterbury-katedralen, der nok er bedst kendt som stedet for det brutale mord på Thomas Becket i 1170. Du har fri tid til at udforske Canterbury på egen hånd. Tag på en vandretur gennem Greenwich, som har udsøgte parker og haver. Se det berømte Cutty Sark, som var det hurtigste sejlskib i sin tid. Når aftenen nærmer sig, kan du nyde et eksklusivt krydstogt på Themsen. Skib tilbage til Londons centrum, hvor du sejler forbi historiske steder, herunder Tower of London, Big Ben og Houses of Parliament.

Canterbury: Treasure Hunt Puzzle Game Pack med pubrabat

Canterbury: Treasure Hunt Puzzle Game Pack med pubrabat

Tag på et spændende eventyr, mens du dykker ned i hjertet af det lokale landskab, hvor du passerer gennem ikoniske vartegn og opdager skjulte perler. Fordyb dig i det rige tapet af historie og fængslende historier, der giver liv til selve områdets stof. Kan du sejre i denne spændende skattejagt ved at afkode ledetråde, løse gåder og mestre trivia om de levende omgivelser? Din ultimative belønning venter - en fantastisk pub, hvor du ikke kun kan nyde spændingen ved jagten, men også få eksklusive rabatter og en aktivitetspakke! Gør dig klar til en rejse, der kombinerer spændingen ved at udforske med glæden ved at opdage. VIGTIG BEMÆRKNING - Efter køb skal du sende en e-mail til info@ggtreasurehunts.com for at indløse din billet Hvad kan du forvente? En spændende dag ude. Udforsk berømte vartegn og hemmelige baggårde. Udfordr dig selv med puslespil, gåder, koder og orienteringsløb. Hvis du har succes, vil du afsløre, hvor du skal sætte X på dit skattekort for at finde skatten. Skatten er en god pub, hvor du kan få rabat på din samlede regning for mad og drikke. Vi reserverer et bord på pubben, så det står klar, når I ankommer. Når I er på pubben, åbner I kuverten med præmien, som indeholder lokalhistorie og en aktivitetspakke. Ting at bemærke: Dette er selvstyret, du modtager skattejagtpakken med posten (for en digital version, læs instruktionerne i bunden), og så er du fri til at gøre det på en dag og et tidspunkt, som du vælger. Sådan booker du: Vælg din billet til 1-2 personer, 2-4 personer eller 5-8 personer. Du behøver kun én billet pr. gruppe af denne størrelse. VIGTIGT - Efter køb bedes du sende en e-mail til info@ggtreasurehunts.com for at indløse din billet. Angiv venligst en postadresse i din e-mail! Hvis I er en stor gruppe eller spiller på spidsbelastningstidspunkter og gerne vil spise i skattepubben, så fortæl os venligst, hvad tid I starter i jeres e-mail. Det tager ca. 2-3 timer at udfylde, og vi booker et bord i dit navn på skattepubben. Du kan starte når som helst efter kl. 10. Din pakke vil blive sendt til dig, og du bedes beregne op til 5 arbejdsdage, før den ankommer. Bemærk, at dine billetter er fleksible og kan vælges på en hvilken som helst dag, der passer dig. Pubbernes åbningstider og køkkentider kan findes på vores hjemmeside. U18 er tilladt på pubberne i løbet af dagen, men om aftenen er det ikke sikkert, at det er tilfældet på nogle steder, så tjek også disse tider på vores hjemmeside. Digitale pakker Hvis du ikke har tid til at vente på, at den fysiske pakke bliver sendt, kan du bede om den digitale pakke i din e-mail. Det er en PDF af jagten, som du kan printe ud eller bruge på en mobil enhed, og der følger en unik kode med, som du skal bruge for at få rabat til din gruppe. Hvis du får en digital pakke, anbefaler vi, at du printer jagten ud eller medbringer en notesblok til at hjælpe med udregningerne + et kompas eller en kompas-app.

Fra Dover til London og Heathrow via Canterbury og Leeds Castle

Fra Dover til London og Heathrow via Canterbury og Leeds Castle

Når du har mødt din venlige guide på Dover Cruise Terminal, går du om bord i en luksusbus og kombinerer din transfer til London med en vidunderlig tur i Englands have med besøg i historiske Canterbury og Leeds Castle. Først står du ansigt til ansigt med de hvide klipper i Dover og det storslåede Dover Castle. Fæstningen kan dateres tilbage til romertiden og er en af de største og mest imponerende slotsborge i Storbritannien. Fortsæt gennem dette kridtlandskab og oplev landets historie, fra keltiske bosættere og romerske angribere til den saksiske migration og den normanniske erobring. Stop ved byen Canterbury og få et glimt af dens verdensberømte katedral på en guidet byrundvisning. Byen var tidligere den romerske by Durovernum Canticorum og kan prale af et væld af historie. Efter byvandringen har du tid til at gå rundt i de smalle gader og beundre de historiske bygninger. I katedralen kan du se kong Henrik IV's grav, hvilestedet for Den Sorte Prins og høre om Thomas Beckets, ærkebiskoppen af Canterburys, død i 1170. Derefter går turen forbi Oast Houses, humlemarker, frugtplantager og vinmarker til Leeds Castle, som Lord Conway har beskrevet som det smukkeste slot i verden. Leeds Castle kan dateres tilbage til 880 e.Kr. og har været hjemsted for mange engelske dronninger fra slutningen af det 12. århundrede til Tudor-tiden. Smukke anlagte haver er en vigtig del af området, og det samme er den fantastiske sø. Udforsk slottets historiske interiør, beundr de dejlige værelser, og far vild i den berømte labyrint. Efter lidt fritid går turen til det centrale London, hvor der er aflevering, efterfulgt af aflevering i Heathrow. Turen fra Leeds Castle til London går gennem Royal Greenwich og forbi Tower Bridge med udsigt til Tower of London. Hver person må højst medbringe 2 stykker håndbagage (75x51x28 cm - 23 kg pr. stk.) og 1 stk. håndbagage (55x40x20 cm - 10 kg pr. stk.). Bagagegrænserne er beregnet ud fra den plads, der er til rådighed i det køretøj, du skal rejse i. Hvis du medbringer ekstra bagage, er der ikke plads til den i køretøjet. I så fald er du ansvarlig for at arrangere separat transport af din bagage til dit krydstogtskib, hvilket kan resultere i en stresset start på din ferie! Og det er der ingen, der ønsker! Hvis du ønsker at medbringe mobilitetshjælpemidler (kørestole eller rollatorer), SKAL du kontakte os på forhånd for at give os besked. Vi har brug for de fulde mål og vægt. Disse ting skal kunne foldes sammen og opbevares i bagagerummet og vil blive talt med som 1 genstand i din indskrevne bagage. Hvis den bagage, du ønsker at tage med på dit krydstogt, overskrider disse grænser, bør du i stedet overveje vores mulighed for privat taxi, hvor du kan vælge et privat køretøj, der passer til dine personlige bagagebehov.

Ofte stillede spørgsmål om Canterbury

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Canterbury?

De bedste dagsture og -udflugter fra Canterbury er:

Se alle dagsture og -udflugter fra Canterbury på GetYourGuide

Hvad er de bedste billige ture i Canterbury?

Disse er de bedste aktiviteter, når du besøger Canterbury og har et begrænset budget:

Se alle billige aktiviteter i Canterbury på GetYourGuide

De mest populære seværdigheder i Canterbury

Oplevelser i Canterbury

Byer i England

Andre seværdigheder i Canterbury

Vil du se alle oplevelser i Canterbury? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Canterbury

Samlet bedømmelse

4.4
(1.108 anmeldelser)

fantastisk tur /smukkeste / udsigt / ❤️😍😍fremragende guide /god til at fortælle om hele turen . Rigtig god chauffør .Canterbury / fantastisk hyggelig by / med lækre huse og snoede gader ❤️🙏

Ingen grund til at insistere på 2 timer i Dover. Det er Canterbury, vi ville se mere af, ikke 2 timer til at se klipperne.