Capilla Real

Capilla Real
32 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Capilla Real

Capilla Real: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Granada: Alhambra guidet tur med Nasrid paladser og haver

Granada: Alhambra guidet tur med Nasrid paladser og haver

Få en billet til Alhambra, Nasrid-paladset, Alcazaba og Generalife-haverne uden kø til at springe køen over. Hør alt om Granadas historie og kultur fra din guide. Mød din guide ved Alhambra for at deltage i denne vandretur rundt i Granada. Gå først ind i Alhambra og beundr den middelalderlige arkitektur fra den mauriske besættelse. Bedøm dette UNESCO-verdensarvsområde, der startede sit liv som et muromkranset citadel, før det blev det overdådige sæde for Granadas Nasrid-emirer. Fortsæt til Alcazaba, en fæstning, der er en af de ældste dele af Alhambra, og udforsk de fantastiske sølvfarvede tårne (Torres Bermejas). Dyk ned i Alcazaba. Sørg for at tage et foto på toppen af klippen, da du vil fange udsigten over Albaicín-kvarteret. Næst skal du besøge Nasridpaladserne. Se de Moriske gårdhaver, receptionshaller og kongelige kvarterer er hjertet af Alhambra. Hør din guide fortælle dig alt om de antikke trælofter, de farvestrålende fliser og historien om dette smukke palæ, der blev bygget til de spanske muslimske herskere. Sidst besøger du Generalife-haverne, som tidligere var et fritidsområde for kongerne af Granada, hvor de kunne slappe af fra paladsets officielle anliggender. Afslut dagen på en god måde og slap af og slap af i haverne. Beundr den storslåede arkitektur, de fascinerende dekorationer, haverne, springvandene og gårdhaverne.

Granada: Kombibillet til katedral, kongeligt kapel og 4 monumenter

Granada: Kombibillet til katedral, kongeligt kapel og 4 monumenter

Oplev det bedste af Granada med en kombinationsbillet, og fordyb dig i byens kulturelle og arkitektoniske pragt. Få adgang til fem monumentale steder: Granadas majestætiske katedral, det historisk vigtige kongelige kapel, det barokke mesterværk La Cartuja-klosteret, det åndelige fristed Sacromonte-klosteret og det fredfyldte San Jeronimo-kloster. Beundr katedralen i Granada, et lysende fyrtårn i den spanske renæssance, med sin monumentale facade og indviklede altertavle. Træd ind i det kongelige kapel, hvor de katolske monarkers sidste hvilested hvisker historier om magt og hengivenhed. Gå gennem kartusianerklosteret, et mesterværk i spansk og andalusisk barokarkitektur, og lad væggene fortælle historier om tro og kunst. Gå op til Sacromonte-klosteret, der ligger på toppen af Valparaiso-bakken, og fordyb dig i dets spirituelle atmosfære og historiske betydning. Gå til San Jeronimo klostret, hvor sindsro møder arkitektonisk storhed og tilbyder et fredeligt fristed midt i byens travlhed. Nyd den fleksibilitet, som denne kombinationsbillet giver, og sørg for at nyde hvert øjeblik og hver detalje uden at føle dig presset, når du spreder dine besøg over tre opslugende dage. Afslut din rejse ved den ikoniske Iglesia de San Nicolás og dens tårnhøje mirador. Se med ærefrygt på den betagende panoramaudsigt over Alhambra, Albayzín og Sierra Nevada fra dette udsigtspunkt, mens du indsnuser den fortryllende atmosfære i dette historiske kvarter.

Granada: 3-timers rundvisning i katedralen og det kongelige kapel

Granada: 3-timers rundvisning i katedralen og det kongelige kapel

Et indgående indblik i Granadas kristne historie, herunder Encarnación-katedralen og det kongelige kapel. Turen slutter med at gå gennem det historiske centrum og besøge 'La Madraza', det første universitet, der blev oprettet af Yusuf I.

Granada: Katedral og det kongelige kapel: Spring køen over

Granada: Katedral og det kongelige kapel: Spring køen over

Hvis Alhambra er højdepunktet i den muslimske del af Granada, er katedralen hjertet i den kristne by. På denne 90-minutters vandretur med en spansktalende guide begynder du med et besøg i katedralen, som blev bygget på stedet for en moské af dronning Isabella efter erobringen af Granada. Beundr dette mesterværk i spansk renæssancestil med sine imponerende facader og fantastiske interiør, der omfatter et stort alter og flere kapeller. Carlos V, der altid respekterede mindet om sine forfædre, sørgede for, at katedralen blev bygget i overensstemmelse med de katolske kongers ønsker. Fortsæt til det kongelige kapel, som er omgivet af Granada-katedralen, kirken Sagrario og Madraza-paladset. Kapellet blev bygget mellem 1505 og 1517 i den isabellinske gotiske stil og blev dedikeret til Sankt Johannes Døberen og Sankt Johannes Evangelisten. Du kan vise din respekt for de personer, der er begravet her, herunder de katolske monarker, Joanna af Kastilien og hendes mand, Filip I af Kastilien.

Fra Malaga: Alhambra og det kongelige kapel med adgangsbilletter

Fra Malaga: Alhambra og det kongelige kapel med adgangsbilletter

Du vil blive hentet fra mødestedet i Malaga centrum kl. 9.00. Læn dig tilbage og slap af på den naturskønne køretur på landet til Granada, som kun ligger 90 minutter væk. Fordyb dig i Alhambras historie på denne dagstur fra Malaga. Udforsk et af de fineste eksempler på maurisk arkitektur i verden i dit eget tempo. Du vil få mulighed for at besøge det i dit eget tempo. Se de indviklede detaljer, springvandene og freskerne i Nasridpaladserne. Vandre gennem receptionssalene og de kongelige kvarterer i paladset. Udforsk den vigtigste befæstning, Alcazaba. Bestig vagttårnet Torre de la Vela for at nyde en panoramaudsigt over hele byen. Gå ind i Karl V's palads og se de kunstværker og artefakter, der er opbevaret i denne bygning fra renæssancetiden. Til sidst kan du vandre gennem Generalife-ejendommens rolige haver og høre lyden af rindende vand fra springvandene. Ud over Alhambra kan du også besøge det imponerende kongelige kapel i Granada i byens centrum. Her kan du lære om forbindelsen mellem de katolske monarker Isabella og Ferninand og byen Granada, og hvorfor de valgte at blive begravet på dette unikke sted. Muligvis er dette et af de bedste eksempler på renæssancestilen i Spanien. Efter denne rundvisning er du tilbage i Malaga omkring kl. 17.00. Gå ikke glip af denne mulighed for at opleve Granada på én dag.

Granada: Historisk centrum og nedre Albaicin Walking Tour

Granada: Historisk centrum og nedre Albaicin Walking Tour

Opdag de smukkeste pladser i byen, og gå ind i den nederste del af Albaicin-kvarteret på denne guidede vandretur i Granada. Lær om byens multikulturelle historie, mens du ser monumenter som Corral del Carbón, Alcaiceria og Plaza Bib Rambla. Mød din guide i hjertet af byen ved monumentet for de katolske konger, Ferdinand og Isabella. Lær om Granadas fascinerende historie og dens betydelige islamiske arv samt om Reconquista, som sluttede i Granada i 1492. Skrid gennem det historiske centrum med din guide og se historiske bygninger som Alcaiceria, Sankt Ana-kirken, det kongelige højesteret, Giants-fontænen på Plaza Bib Rambla, Madraza, katedralen, den kongelige Chancillería og det kongelige fængsel. Udforsk den nederste del af Albaicin-kvarteret med sine smalle charmerende gader, der vækker minder om den mauriske fortid. Stop ved et fantastisk udsigtspunkt over Alhambra, Granadas mest berømte vartegn, for at tage spektakulære billeder.

Fra Costa del Sol: Granada, Alhambra & Generalife dagstur

Fra Costa del Sol: Granada, Alhambra & Generalife dagstur

Opdag den smukke by Granada og komplekset med Alhambra og Generalife-haverne på en dagstur fra Costa Del Sol. Start med afhentning fra centrale mødesteder på forskellige steder på Costa del Sol. Ved ankomsten til Granada kan du få mere at vide om Zoco's historie, katedralen og det kongelige kapel. Derpå kan du nyde lidt fritid til at smage nogle lækre tapas; besøg byen på egen hånd, gå på shopping eller tag nogle billeder ved de berømte monumenter i Granada. På det fastsatte tidspunkt mødes du igen med guiden og gør dig klar til Alhambra. Alhambra er erklæret for verdensarv og er den mest berømte og bedst bevarede mauriske bygning i Spanien. Når du er på stedet, kan du fordybe dig i en guidet rundvisning på det fantastiske sted og lære om Alhambras historiske betydning. Oplev de mange dekorative detaljer rundt omkring på stedet, der blev bygget i det 13. århundrede. Beundre stedets rige arkitektur, der er tilpasset alle de ændringer, som komplekset gennemgik gennem århundrederne. Gå langs Generalife-haverne, og forundres over det rekreative område paladset under Nasrid-dynastiet. Efter besøget i Alhambra vender du tilbage til din afrejseby på Costa del Sol.

En selvguidet audioguide i Granadas historiske centrum

En selvguidet audioguide i Granadas historiske centrum

Many visitors to Granada head straight to the awe-inspiring Alhambra, the fortified palace complex that rises above the skyline. But this vibrant and historic city has so much more to offer! Wandering through its cobbled squares, alleyways and viewpoints is the perfect way to soak up its rich 1,000-year history. On this walking tour, I'll show you the beautiful fusion of Moorish, Renaissance and Baroque architecture that you'll find all around you in Granada's historical centre. You'll start the tour in Plaza Bib-Rambla, right at the heart of the city, near the charming web of market lanes, the Alcaicería, located on the site of the former main bazaar. I'll show you the striking building where charcoal was stored in the 1600s, the Corral del Carbón, and Plaza Isabel La Católica where you'll see the statue of Isabella I of Castile meeting Christopher Columbus. From there, I'll guide you through the maze of narrow streets in the Albaicín – the former Moorish quarter, and now a UNESCO World Heritage Site. You'll make your way to some of the city's Renaissance-era highlights, including Granada's Monasterio de San Jerónimo (St. Jerome Monastery), Catedral de Granada (the cathedral) and Capilla Real (the Royal Chapel) where Isabella I of Castile and Ferdinand II of Aragon is buried. On our tour through this centuries-old city, you'll also have an opportunity to: • Take in famous sites like El Bañuelo (the Arab baths), Puente del Aljibillo – the bridge that leads to the Alhambra – and the Palacio de la Madraza, built as a school of Koranic law in the 14th century • Stroll along Paseo de los Tristes, also known as the Promenade of the Sad People, and through squares like Plaza de la Trinidad and Plaza Nueva de Granada • Browse the food stalls at Granada's central market, the Mercado de San Agustín • Soak up views of the Alhambra at Mirador Placeta de Carvajales • See one of the best-preserved Moorish houses, Casa de Zafra, and Casa Natal de Enrique Morente, the birthplace of flamenco singer Enrique Morente • Find out about Peña La Platería, the cultural association dedicated to the art of flamenco During the tour, you'll also find out the answers to questions like: • What happens if you ring the bell on the Alhambra's Torre de la Vela on the 2nd of January? • Why does the cathedral only have one tower and Emperor Charles V only have one arm? • Whose ghost haunts the Royal Chancery? • Why can’t you stroll through the city center along the River Darro? Give yourself about 3 hours to get the most out of this tour, or linger a while at the sites, cafes or bars that take your fancy along the way. I'll tell you about everything from Granada's famous complimentary tapas, to playwright Federico Garcia Lorca, and a few of the most widespread misconceptions about aspects of Andalusian culture - including flamenco. And of course, there'll be plenty of great photo opportunities!

Besøg Granada fra dens oprindelse; Albaicín

Besøg Granada fra dens oprindelse; Albaicín

Besøg Granada fra dens oprindelse; Albaicín Vil du lære Granada at kende på én tur? Vi vil gerne have, at du lærer Granada helt at kende, dens historie og kunst; med dens udsigtspunkter, de bedste udsigter, de mest emblematiske monumenter, Carmen-husene, dens gader og haver, kunsthåndværk, de bedste gastronomiske og kulturelle anbefalinger... Vi ønsker, at du skal føle dig som en del af byen! Denne tur giver dig et bredt og komplet overblik over de vigtigste steder i byen, så du ikke går glip af en eneste detalje. Vi går dybt ind i de mest betydningsfulde kvarterer som Albaicin. Vi kommer også til andre vigtige områder, hvor vi introducerer dig til deres oprindelse og udvikling, og hvor vi kender de spor, de forskellige civilisationer har efterladt. I Granada con Amor inviterer vi dig til at lære denne vidunderlige by at kende i dybden fra officielle og lokale guider, der kender hvert et hjørne af Granada perfekt, da de er vokset op, har studeret og er blevet formet gennem hele deres liv i byen, hvor de har levet og kendt byen i første person. Her er de vigtigste stop og steder, vi vil besøge: - Elvira-porten - Monaita-porten - Mirador de la Lona - Pladsen og kirken San Miguel Bajo - Klosteret Santa Isabel la Real - Udsigtspunkt ved San Nicolas - Besøg Casa Carmen - Paseo de los Tristes - Bañuelo - Den nye plads - Santa Ana-kirken - Real Chancillería Oplev det bedste af Granada. Lær om byens historie og kultur, mens du besøger dens mest ikoniske vartegn og nyder panoramaudsigten over byen. Mød din guide, og tag af sted for at udforske byens vigtigste vartegn. Beundr Puerta de Elvira og Puerta de Monaita, og nyd udsigten fra Mirador de la Lona. Fortsæt til Plaza og Iglesia de San Miguel Bajo, Monasterio de Santa Isabel la Real og Mirador de San Nicolas. Besøg Casa Carmen, og gå en tur langs Paseo de los Tristes. Beundr Plaza Nueva og Iglesia de Santa Ana. Lær om byens historie på Real Chancillería. Og meget mere... Vi venter på dig! Men husk: Granada er en by med mange bakker, så vi vil finde nogle strækninger med op- og nedkørsler på brostensbelagte gader og trapper. Hvis du har problemer, så kontakt os, så vi kan anbefale den bedste løsning.

Granada: Alhambra-guidet tur med Nasrid-paladser og City Pass

Granada: Alhambra-guidet tur med Nasrid-paladser og City Pass

Opdag det bedste af Granada på to dage med en guidet tur til Alhambra-komplekset, de historiske kvarterer Albaicín og Sacromonte, og modtag et bypas med adgangsbilletter til en lang række seværdigheder, som du kan bruge de efterfølgende dage af dit ophold. Først besøger du Alhambra med din ekspertguide og lærer alt om dets historie. Oplev alle områder af komplekset, herunder Generalife, Alcazaba, Palacio de Carlos V og Nasrid-paladserne, som er det mest berømte område i dette kompleks. Bagefter vil du modtage dit City Pass, som er gyldigt i yderligere 48 timer. Med dette pas kan du besøge katedralen, det kongelige kapel, Monasterio de la Cartuja, Monasterio de San Jerónimo, videnskabsparken, Casa de Zafra, Museo Casa de los Tiros, Fine Arts Museum og det arkæologiske museum. Med passet får du også gratis transport med den lokale bus på 9 ture, så du kan opleve det bedste af Granada under dit ophold.

De mest populære seværdigheder i Granada

Oplevelser i Capilla Real

Byer i Spanien

Andre seværdigheder i Capilla Real

Vil du se alle oplevelser i Capilla Real? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Capilla Real

Samlet bedømmelse

4.6
(1.131 anmeldelser)