Tilføj datoer

Capilla Real

Capilla Real

Capilla Real: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Granada: Alhambra guidet tur med Nasrid paladser og haver

1. Granada: Alhambra guidet tur med Nasrid paladser og haver

Få en billet til Alhambra, Nasrid-paladset, Alcazaba og Generalife-haverne uden kø til at springe køen over. Hør alt om Granadas historie og kultur fra din guide. Mød din guide ved Alhambra for at deltage i denne vandretur rundt i Granada. Gå først ind i Alhambra og beundr den middelalderlige arkitektur fra den mauriske besættelse. Bedøm dette UNESCO-verdensarvsområde, der startede sit liv som et muromkranset citadel, før det blev det overdådige sæde for Granadas Nasrid-emirer. Fortsæt til Alcazaba, en fæstning, der er en af de ældste dele af Alhambra, og udforsk de fantastiske sølvfarvede tårne (Torres Bermejas). Dyk ned i Alcazaba. Sørg for at tage et foto på toppen af klippen, da du vil fange udsigten over Albaicín-kvarteret. Næst skal du besøge Nasridpaladserne. Se de Moriske gårdhaver, receptionshaller og kongelige kvarterer er hjertet af Alhambra. Hør din guide fortælle dig alt om de antikke trælofter, de farvestrålende fliser og historien om dette smukke palæ, der blev bygget til de spanske muslimske herskere. Sidst besøger du Generalife-haverne, som tidligere var et fritidsområde for kongerne af Granada, hvor de kunne slappe af fra paladsets officielle anliggender. Afslut dagen på en god måde og slap af og slap af i haverne. Beundr den storslåede arkitektur, de fascinerende dekorationer, haverne, springvandene og gårdhaverne.

Granada: 3-timers rundvisning i katedralen og det kongelige kapel

2. Granada: 3-timers rundvisning i katedralen og det kongelige kapel

Et indgående indblik i Granadas kristne historie, herunder Encarnación-katedralen og det kongelige kapel. Turen slutter med at gå gennem det historiske centrum og besøge 'La Madraza', det første universitet, der blev oprettet af Yusuf I.

Fra Malaga: Alhambra og det kongelige kapel med adgangsbilletter

3. Fra Malaga: Alhambra og det kongelige kapel med adgangsbilletter

Du vil blive hentet fra mødestedet i Malaga centrum kl. 9.00. Læn dig tilbage og slap af på den naturskønne køretur på landet til Granada, som kun ligger 90 minutter væk. Fordyb dig i Alhambras historie på denne dagstur fra Malaga. Udforsk et af de fineste eksempler på maurisk arkitektur i verden i dit eget tempo. Du vil få mulighed for at besøge det i dit eget tempo. Se de indviklede detaljer, springvandene og freskerne i Nasridpaladserne. Vandre gennem receptionssalene og de kongelige kvarterer i paladset. Udforsk den vigtigste befæstning, Alcazaba. Bestig vagttårnet Torre de la Vela for at nyde en panoramaudsigt over hele byen. Gå ind i Karl V's palads og se de kunstværker og artefakter, der er opbevaret i denne bygning fra renæssancetiden. Til sidst kan du vandre gennem Generalife-ejendommens rolige haver og høre lyden af rindende vand fra springvandene. Ud over Alhambra kan du også besøge det imponerende kongelige kapel i Granada i byens centrum. Her kan du lære om forbindelsen mellem de katolske monarker Isabella og Ferninand og byen Granada, og hvorfor de valgte at blive begravet på dette unikke sted. Muligvis er dette et af de bedste eksempler på renæssancestilen i Spanien. Efter denne rundvisning er du tilbage i Malaga omkring kl. 17.00. Gå ikke glip af denne mulighed for at opleve Granada på én dag.

Granada: Katedral og det kongelige kapel: Spring køen over

4. Granada: Katedral og det kongelige kapel: Spring køen over

Hvis Alhambra er højdepunktet i den muslimske del af Granada, er katedralen hjertet i den kristne by. På denne 90-minutters vandretur med en spansktalende guide begynder du med et besøg i katedralen, som blev bygget på stedet for en moské af dronning Isabella efter erobringen af Granada. Beundr dette mesterværk i spansk renæssancestil med sine imponerende facader og fantastiske interiør, der omfatter et stort alter og flere kapeller. Carlos V, der altid respekterede mindet om sine forfædre, sørgede for, at katedralen blev bygget i overensstemmelse med de katolske kongers ønsker. Fortsæt til det kongelige kapel, som er omgivet af Granada-katedralen, kirken Sagrario og Madraza-paladset. Kapellet blev bygget mellem 1505 og 1517 i den isabellinske gotiske stil og blev dedikeret til Sankt Johannes Døberen og Sankt Johannes Evangelisten. Du kan vise din respekt for de personer, der er begravet her, herunder de katolske monarker, Joanna af Kastilien og hendes mand, Filip I af Kastilien.

Granada: Kombibillet til katedral, kongeligt kapel og 3 monumenter

5. Granada: Kombibillet til katedral, kongeligt kapel og 3 monumenter

Oplev det bedste af Granada med en kombinationsbillet og fordyb dig i byens kulturelle og arkitektoniske pragt. Nyd adgang til fem monumentale steder: den majestætiske katedral i Granada, det historisk vigtige kongelige kapel, det barokke mesterværk La Cartuja-klosteret, det spirituelle tilflugtssted Sacromonte-klosteret og det fredfyldte San Jeronimo-kloster. Lad dig forundre af katedralen i Granada, et lysende fyrtårn fra den spanske renæssance, med sin monumentale facade og indviklede altertavle. Træd ind i det kongelige kapel, hvor de katolske monarkers sidste hvilested hvisker historier om magt og hengivenhed. Gå gennem kartusianerklosteret, et mesterværk af spansk og andalusisk barokarkitektur, og lad dets vægge fortælle historier om tro og kunst. Stig op til Sacromonte-klosteret, der ligger på toppen af Valparaiso-bakken, og fordyb dig i den spirituelle atmosfære og historiske betydning. Afslut din rejse ved San Jeronimo klosteret, hvor ro møder arkitektonisk storhed og tilbyder et fredeligt tilflugtssted midt i byens travlhed. Nyd fleksibiliteten i denne kombinationsbillet, som sikrer, at du nyder hvert øjeblik og hver detalje uden at føle dig presset, når du spreder dine besøg over tre fordybende dage.

Fra Costa del Sol: Granada, Alhambra & Generalife dagstur

6. Fra Costa del Sol: Granada, Alhambra & Generalife dagstur

Opdag den smukke by Granada og komplekset med Alhambra og Generalife-haverne på en dagstur fra Costa Del Sol. Start med afhentning fra centrale mødesteder på forskellige steder på Costa del Sol. Ved ankomsten til Granada kan du få mere at vide om Zoco's historie, katedralen og det kongelige kapel. Derpå kan du nyde lidt fritid til at smage nogle lækre tapas; besøg byen på egen hånd, gå på shopping eller tag nogle billeder ved de berømte monumenter i Granada. På det fastsatte tidspunkt mødes du igen med guiden og gør dig klar til Alhambra. Alhambra er erklæret for verdensarv og er den mest berømte og bedst bevarede mauriske bygning i Spanien. Når du er på stedet, kan du fordybe dig i en guidet rundvisning på det fantastiske sted og lære om Alhambras historiske betydning. Oplev de mange dekorative detaljer rundt omkring på stedet, der blev bygget i det 13. århundrede. Beundre stedets rige arkitektur, der er tilpasset alle de ændringer, som komplekset gennemgik gennem århundrederne. Gå langs Generalife-haverne, og forundres over det rekreative område paladset under Nasrid-dynastiet. Efter besøget i Alhambra vender du tilbage til din afrejseby på Costa del Sol.

Granada: Alhambra-guidet tur med Nasrid-paladser og City Pass

7. Granada: Alhambra-guidet tur med Nasrid-paladser og City Pass

Opdag det bedste af Granada på to dage med en guidet tur til Alhambra-komplekset, de historiske kvarterer Albaicín og Sacromonte, og modtag et bypas med adgangsbilletter til en lang række seværdigheder, som du kan bruge de efterfølgende dage af dit ophold. Først besøger du Alhambra med din ekspertguide og lærer alt om dets historie. Oplev alle områder af komplekset, herunder Generalife, Alcazaba, Palacio de Carlos V og Nasrid-paladserne, som er det mest berømte område i dette kompleks. Bagefter vil du modtage dit City Pass, som er gyldigt i yderligere 48 timer. Med dette pas kan du besøge katedralen, det kongelige kapel, Monasterio de la Cartuja, Monasterio de San Jerónimo, videnskabsparken, Casa de Zafra, Museo Casa de los Tiros, Fine Arts Museum og det arkæologiske museum. Med passet får du også gratis transport med den lokale bus på 9 ture, så du kan opleve det bedste af Granada under dit ophold.

Granada: Historisk centrum og nedre Albaicin Walking Tour

8. Granada: Historisk centrum og nedre Albaicin Walking Tour

Opdag de smukkeste pladser i byen, og gå ind i den nederste del af Albaicin-kvarteret på denne guidede vandretur i Granada. Lær om byens multikulturelle historie, mens du ser monumenter som Corral del Carbón, Alcaiceria og Plaza Bib Rambla. Mød din guide i hjertet af byen ved monumentet for de katolske konger, Ferdinand og Isabella. Lær om Granadas fascinerende historie og dens betydelige islamiske arv samt om Reconquista, som sluttede i Granada i 1492. Skrid gennem det historiske centrum med din guide og se historiske bygninger som Alcaiceria, Sankt Ana-kirken, det kongelige højesteret, Giants-fontænen på Plaza Bib Rambla, Madraza, katedralen, den kongelige Chancillería og det kongelige fængsel. Udforsk den nederste del af Albaicin-kvarteret med sine smalle charmerende gader, der vækker minder om den mauriske fortid. Stop ved et fantastisk udsigtspunkt over Alhambra, Granadas mest berømte vartegn, for at tage spektakulære billeder.

Granada: Selvguidet byudforskning med smartphone-audiotur

9. Granada: Selvguidet byudforskning med smartphone-audiotur

Mange besøgende i Granada tager direkte til det imponerende Alhambra, det befæstede palads, der rejser sig op over skyline. Men denne livlige og historiske by har meget mere at byde på! At vandre gennem de brostensbelagte pladser, gyder og udsigtspunkter er den perfekte måde at suge dens rige 1.000-årige historie til sig på. På denne vandretur vil jeg vise dig den smukke fusion af maurisk, renæssance- og barokarkitektur, som du finder overalt i Granadas historiske centrum. Du starter turen på Plaza Bib-Rambla, lige i hjertet af byen, nær det charmerende net af markedsgader, Alcaicería, som ligger på stedet for den tidligere hovedbasar. Jeg viser dig den imponerende bygning, hvor man i 1600-tallet opbevarede trækul, Corral del Carbón, og Plaza Isabel La Católica, hvor du kan se statuen af Isabella I af Castilien, der møder Christoffer Columbus. Derfra guider jeg dig gennem labyrinten af smalle gader i Albaicín - det tidligere mauriske kvarter, som nu er på UNESCO's verdensarvsliste. Du vil komme til nogle af byens højdepunkter fra renæssancetiden, herunder Granadas Monasterio de San Jerónimo (Sankt Jerome-klosteret), Catedral de Granada (katedralen) og Capilla Real (det kongelige kapel), hvor Isabella I af Kastilien og Ferdinand II af Aragonien er begravet. På vores tur gennem denne århundredgamle by får du også mulighed for at: - Se berømte steder som El Bañuelo (de arabiske bade), Puente del Aljibillo - broen, der fører til Alhambra - og Palacio de la Madraza, der blev bygget som en skole for koransprog i det 14. århundrede. - Gå en tur langs Paseo de los Tristes, også kendt som de triste menneskers promenade, og gennem pladser som Plaza de la Trinidad og Plaza Nueva de Granada - Kig rundt blandt madboderne på Granadas centrale marked, Mercado de San Agustín - Nyd udsigten over Alhambra på Mirador Placeta de Carvajales - Se et af de bedst bevarede mauriske huse, Casa de Zafra, og Casa Natal de Enrique Morente, hvor flamenco-sangeren Enrique Morente er født - Find ud af mere om Peña La Platería, den kulturelle forening, der er dedikeret til flamencoens kunst Under turen får du også svar på spørgsmål som f.eks: - Hvad sker der, hvis man ringer med klokken på Alhambras Torre de la Vela den 2. januar? - Hvorfor har katedralen kun ét tårn, og hvorfor har kejser Karl V kun én arm? - Hvis spøgelse spøger i det kongelige kanslerkammer? - Hvorfor kan man ikke slentre gennem byens centrum langs Darro-floden? Giv dig selv mindst 75 minutter for at få mest muligt ud af denne rundvisning, eller bliv lidt længere tid på de steder, caféer eller barer, der falder dig i øjnene undervejs. Jeg vil fortælle dig om alt fra Granadas berømte gratis tapas til dramatiker Federico Garcia Lorca og om nogle af de mest udbredte misforståelser om aspekter af den andalusiske kultur - herunder flamenco. Og selvfølgelig vil der være masser af gode fotomuligheder!

Granada: Centrum, katedral, Capilla-tur

10. Granada: Centrum, katedral, Capilla-tur

Du starter på Plaza Nueva, hvor du kan beundre en af de bygninger, der ændrede byens fysiognomi mest. Du vil også forbløffe dig selv med Real Chancillería, som var den højeste appelret i Corona de Castilla. Efterfølgende kan du beundre Plaza Nueva, Santa Ana-kirken og Pilar del Toro, som hver især er en del af et af de vigtigste steder i dagens Granada. Du går ned ad Darro-flodens flodleje for at se den gamle Al-Funduq (Corral del Carbón), en af de få muslimske bygninger til kommerciel brug, der stadig er bevaret. Herefter kan du slentre gennem gaderne og besøge det gamle silkemarked, hvor tusindvis af boder vil beruse dine sanser med deres farver og dufte. Senere besøger du Madraza, som blev grundlagt af Yusuf I i 1349. Herefter går du videre ind i Capilla Real, hvor Reyes Católicos valgte at blive begravet for at efterlade et permanent minde om det hårde arbejde, de måtte yde for at vinde byen tilbage. Mod den sidste ende af turen vil du besøge katedralen, som kejser Karl V begyndte at bygge.

28 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Capilla Real

Andre seværdigheder i Capilla Real

Vil du se alle oplevelser i Capilla Real? Klik her for en fuld oversigt