Capri

Seværdigheder i Capri

Topseværdigheder i Capri

De 9 bedste seværdigheder og aktiviteter på Capri

Øen Capri er et farvestrålende paradis. Den blå farve finder du i grotterne ved kysten og den glødende røde farve i de solmodne tomater i den lokale salat. Her har du et udvalg af de bedste attraktioner og oplevelser på Capri.

 • Den Blå Grotte på Capri

  1. Den Blå Grotte på Capri

  Denne spændende klippehule er oplyst af et uvirkeligt blåt skær, der har fascineret mennesker gennem tiderne. Tag en sejltur i grotten og få en fornemmelse af stedets skønhed og mystik.

 • Villa San Michele

  2. Villa San Michele

  Fra Villa San Michele kan du nyde udsigten over Capri mere end 300 m over havets overflade. Når du har set dig mæt på den smukke udsigt, kan du gå en tur i haverne. Du vil opleve fortidsminder fra Ægypten og andre klassiske oldtidsfund rundt omkring i villaen.

 • Faraglioni

  3. Faraglioni

  Nyd det utrolige naturskønne Faraglioni. Landskabet, med de store voldsomme klippeformationer, er dannet af erosionen fra havets salte bølger.

 • Villa Jovis

  4. Villa Jovis

  Villa Jovis var engang en af kejser Tiberius boliger. Fortab dig i de smukke marmorgulve og de uendelige gange, mens du går i hans fodspor. Villaen er lige imponerende udvendig som indvendig og er bestemt en kejser værdig. Vær opmærksom på, at Villa Jovis er lukket for offentligheden om tirsdagen.

 • Via Krupp

  5. Via Krupp

  Det siges at Via Krupp er anlagt på ordre fra en forretningsmand, som ønskede en lettere vej til til sit ynglingssted i en nærliggende grotte. Via Krupp bliver indimellem lukket på grund af jordskred, så tjek om der er åbent, inden du begiver dig ud på denne historiske sti.

 • Monte Solaro

  6. Monte Solaro

  Før i tiden mødtes de lokale kunstnere på Monte Solaro. Her blev de inspireret til kreative udfoldelser af den romantiske natur på bjergtoppen og den smukke udsigt. Monte Solaro er stadig et vidunderligt roligt og inspirerende sted, og mens du er deroppe, så husk at kigge forbi statuen af kejser Augustus.

 • Punta Carena-fyrtårnet

  7. Punta Carena-fyrtårnet

  I en stenet bugt står dette fyrtårn fra det 19. århundrede. Det lige så populært blandt de lokale som blandt turister. Hvert 3. sekund kan du se et kraftigt lysglimt, for tårnet fungerer stadig.

 • Capris Filosofpark

  8. Capris Filosofpark

  Kloge hoveder vil værdsætte de mange citater, der findes rundt omkring i Capris Filosofiske Park. Adler-Karlsson familien anlagde parken omkring århundredeskiftet, som en hyldest til 60 vestlige filosoffer.

 • Grotto delle Felci

  9. Grotto delle Felci

  I Grotto delle Felci får du opfyldt drømmen, om at se et tidligere opholdssted fra den yngre stenalder, fyldt med arkæologiske fund, der er gravet ud i hobetal i tidens løb.

Planlæg dit besøg

 • Hvordan kommer jeg rundt på Capri?

  Den bedste måde at tage på sightseeing på det centrale Capri er til fods. Når du skal længere væk, anbefaler vi de mange lokale busser. Vær opmærksom på, at fra midten af marts til november er det kun de lokale beboere, som må køre bil på Capri. Så hvis du har bil med, må du stille den i en havn udenfor Capri.

 • Hvad skal jeg spise på Capri?

  Under dit besøg på Capri, skal du smage den lokale Caprese-salat. Det bedste på Capri er fisk og friske grøntsager med masser af olivenolie. Hvis du har mod på at prøve noget andet, er blæksprutte desuden en af de lokale specialiteter.

Praktisk information

 • Sprog
  Italiensk
 • Valuta
  EUR (€)
 • Tidszone
  UTC (+02:00)
 • Landekode
  +39
 • Bedste tid at tage dertil
  Temperaturen kommer aldrig under 15 grader i løbet af året og vejret på Capri er behageligt fra april til november. Den bedste tid at rejse til Capri på er om sommeren, når temperaturene ligger mellem 21 - 35 grader.

Andre seværdigheder i Capri

Vil du se alle oplevelser i Capri? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Capri

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

baseret på 3.345 anmeldelser

Fantastisk tur men den blå grotte er en turistfælde

Vi havde en fantastisk tur, sød og hjælpsom kaptajn - men besøget i den blå grotte (som er et flot syn) er dog en turistfælde (ikke bureauet skyld) 14 EUR pr. person for 3 max minutter - og en båd-roer som beder om drikkepenge derudover. Spar de penge.... men testen af turen var rigtig god - anbefalelsesværdig

Very sweet tour guide. But for a 100 Euros and must of the time waiting on the boat or transfer bus to the hotel. Too expensive. My advice focus more on the actually boat trip instead of Capri. We missed the swimming and all.

Alt i alt fint. Vi skulle selv hente færgebilleter på et turistkontor i centrum af byen og den restaurant vi spiste frokost på var som en kantine og maden var ligeså. Ellers OK

Well organized, Malene was a good guide, and made sure the whole day was easy and the Island itself took Care of the rest, to make the day amazing