Tilføj datoer

Capuchin-krypten

  • Guidede ture
  • Heldagsture
Vi fandt 9 aktiviteter
Sorter efter:

Andre seværdigheder i Capuchin-krypten

Vil du se alle oplevelser i Capuchin-krypten? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Capuchin-krypten

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 2.251 anmeldelser

Vores guide Slob var fremragende. Da han mødte os på den nærliggende Piazza, guidede han os til Crypyts og guidede os gennem museet. Slob var meget vidende om kapucinernes historie og gjorde turen aktuel for hver nationalitet inden for den lille gruppetur. Slob, vores guide fører os så ind i krypterne. Dette er bare en forbløffende oplevelse. Igen, vores guide var enormt vidende om krypternes historie og begejstrede vores gruppe med detaljer om Capuchin-krypterne og andre historiske fakta, som forklarede, hvorfor en sådan samling var blevet lavet. Et besøg værd med en guide som Slob, der var fremragende. Vi nød virkelig vores besøg i Crypts, og vi vil også varmt anbefale Slob som guide!

Jeg ville ønske, jeg kunne huske navnet på guiderne, men han var fremragende. Det var meget interessant, hvordan han kunne samle flere historiske historier, som alle hang sammen med, hvor vi var. Min eneste skuffelse er, at jeg ikke kunne tage billeder. Men det burde ikke afholde dig fra denne vidunderlige tur. Stærkt anbefale!

It was a very interesting experience and definitely worth a visit. Our guide was great at telling the story behind the bones and he constantly made sure we understood him. I highly recommend it.

Gabriela gav en fantastisk tur! Hun var meget vidende om krypterne og delte en masse sjove spøgelseshistorier. Du kommer også til at se en god del af den smukke by. Det var godt!

The guide was so great at explaining and telling the story of the crypt!! It was such a great experience!