Tilføj datoer

Caracallas Termer

Tilgængelige aktiviteter

27 aktiviteter fundet
Sortér efter:
Side 1 af 2

Andre seværdigheder i Caracallas Termer

Vil du se alle oplevelser i Caracallas Termer? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Caracallas Termer

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

baseret på 4.487 anmeldelser

Alletiders tur hvor man ser Rom på en anden måde. Dygtig guide Paola, som var klar og tydelig i sin kommunikation og vi følte os trygge hele vejen. Skøn oplevelse med el-mountainbike, kunne tage bakkerne så lidt som ingenting. God timing med pauserne og gode fortællinger med billeder om det vi så bl.a. akvædukterne og Via Appia gennem en stor park, hvor vi fulgte akvædukternes bygninger. Anbefales helt klart fra os. Monika og Claus fra Danmark

Passet gav os adgang til de attraktioner, vi ønskede, og nem rejse rundt i byen med metroen. Let at bruge. Det eneste forvirrende var behovet for rent faktisk at have det fysiske kort (i stedet for blot onlinekøbet) for at kunne booke attraktioner. Men vi indsamlede kortet fra turistinformationskontoret straks vi ankom til Rom. Kortet blev valideret fra dets første brug i hele 72 timer. Et godt køb.

Da Roma Pass kan bruges til mange attraktioner uden at stå i kø, er dette en stor fordel på grund af antallet af besøgende. Desuden er brugen af offentlig transport med Roma Pass gratis. Afhentningsstedet på togstationen var dårligt beskrevet i bekræftelses-e-mailen (perron 24)

Carmen var så sød og hun førte os så fint og sikkert igennem Roms gader. At opleve Rom på cykle er en super oplevelse, og kan varmt anbefales.. Da der er motor på cyklen, er det kun numsen der bliver lidt øm dagen efter..Maden i tennisklubben var også lækker og hyggeligt sted..

Pude activarlo directamente en el aeropuerto de Fiumicino. Tilbehør til transport, busser og træer, meget bekvemt! El acceso a las atracciones también fue muy conveniente.