Tilføj datoer

Ting at gøre Carcassonne

Vi fandt 9 aktiviteter
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Carcassonne

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Carcassonne?

De topattraktionerne der skal opleves i Carcassonne er:

Hvad er de bedste billige ture i Carcassonne?

Andre seværdigheder i Carcassonne

Vil du se alle oplevelser i Carcassonne? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Carcassonne

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 1.974 anmeldelser

Vi besøgte en lys, kølig februarmorgen. Vi havde forudbestilt, så vi har lige betalt yderligere 3 € hver for den selvstyrende lydtur. Turen var langsommere, end vi ville have ønsket, men var informativ. Turen rundt om voldene var grunden til, at vi var her. Vi havde tidligere været i Dubrovnik, så vi var en lille smule skuffede; den beskrives som den "største befæstede middelalderby i Europa". Tag værket "middelalder" ud, og Dubrovnik er større. Desuden er "større" ikke det samme som "stor". Du kan gå rundt på ydersiden af voldene på 10-15 minutter. Det lyder som om jeg ikke nød det, men det gjorde jeg. Jeg ville gå tilbage, og byen er smuk fra alle vinkler. Jeg ville bare ikke gentage turen.

Erfaringen var god, men 'Spring køen over' gjorde ingen forskel

Jeg tror, vi var foran to personer, så vi ville ikke gide at "springe over" køen igen. Guiden var af begrænset brug og så ikke ud til tydeligt at følge den afmærkede rute. Vi er ikke unge, og da vi gik på de nordlige (gallo-romerske) volde, var vi lidt fortvivlede over at opdage, at der ikke var nogen vej ud for enden, og at vi måtte træde tilbage. Vi var ikke de eneste utilpas besøgende - ikke en god afslutning på, hvad der havde været et interessant besøg. Heller ikke hjulpet af en meget off-hand medarbejder ved porten, som virkede fuldstændig ligeglad.

Ikke at gå glip af

Meget imponerende. Det var interessant at få et samlet overblik over citadellets historie. Artefakterne var godt præsenteret, og skiltningen var god - besøget tilføjede dybde og mening til vores ophold i Carcassonne. At købe billetter på forhånd tilladt os at "Spring linjen" og var fremragende værdi.

Carcassonne er en af de bedste murede middelalderbyer i Europa! Det er charmerende og fortryllende. Går man langs slottets volde har man en rigtig god udsigt over byen og det omkringliggende område. Lydguiden giver en masse god historie om Carcassonne og restaureringen. Højt anbefalet!