Carmo-klostret

Carmo-klostret

Carmo-klostret: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Lissabon: Historie, historier og livsstilsvandring

1. Lissabon: Historie, historier og livsstilsvandring

Oplev en af Europas mest fængslende og maleriske hovedstæder på en guidet vandretur. Bygget på en række bakker og tilbyder panoramaudsigt fra utallige steder, udforsk byen med en lokal guide, der vil sørge for, at du får en interessant og sjov oplevelse. Begynd turen i den 5 århundreder gamle Bairro Alto, hvor du lærer om byens udvikling. Efter jordskælvet i 1755 tiltrak denne plads familier fra Baixa- og Bairro-distrikterne, som begyndte processen med fornyelse. Gå forbi São Pedro de Alcântaras have og nyd udsigten over Baixa og den sydlige bred af Tejo-floden. Besøg San Roque-kirken bygget af jesuitterne. Beundre dens stramme facade og forgyldningen, fliserne og malerierne indeni, der gør det til et vidunderligt museum for manneristiske og barokstile. Gå ned ad bakken til Carmo-klosteret og kirken, fine eksempler på byens gotiske arkitektur. Dette er et sted af historisk betydning, da det var her, at nellikerevolutionen begyndte i 1974 og satte en stopper for næsten 5 årtiers diktatur. Lidt længere fremme ankommer du til Santa Justa-elevatoren, et imponerende monument bygget i gotisk genoplivningsstil, som giver et af de bedste udsigtspunkter i byen. Se en række attraktioner i Baixa, i hjertet af byen. Efter en kort pause kan du tage en tur med sporvognen, der går op fra slottet til Portas do Sol. Ved Portas do Sol kan du se klosteret São Vicente de Fora, National Pantheon og Alfama-distriktet, der spænder over flere smalle gader til floden Tejo. Udforsk Alfama, et af de ældste og mest traditionelle kvarterer i Lissabon, kendt for sine fado-huse og de populære helgenfestivaler, især St. Anthony. Afslut turen ved Lissabon-katedralen, bygget i 1150, 3 år efter, at byen blev taget tilbage fra maurerne. Over tid har det været genstand for forskellige arkitektoniske ændringer, der er blevet en blanding af forskellige stilarter.

Lissabon: Vandretur om historie, kultur og aktuelle emner

2. Lissabon: Vandretur om historie, kultur og aktuelle emner

Tag med din guide på en rejse gennem kvartererne Baixa, Chiado, Bairro Alto og de snoede gyder i Alfama. Oplev 3 af Lissabons 8 bakker på en indsigtsfuld vandretur, og vælg mellem en gruppe eller en privat mulighed. Lær om portugisisk historie og kultur, mens du slentrer rundt. Mød op på Rossio Square og begynd din gåtur gennem den nedre del af byen, bedre kendt som Baixa. Se den berømte Elevador de Santa Justa, gå op ad den første bakke til de imponerende ruiner af Carmo-klosteret i centrum, og se nogle af de smukkeste fliser i Lissabon. Oplev derefter det tidligere digterkvarter Chiado, og gå derefter gennem bolig- og nattelivsdistriktet Bairro Alto. Tag en kort pause for at få vejret, før du går videre til det romantiske Alfama-kvarter. Beundr et af de smukkeste udsigtspunkter over Tejo. Slut din rejse ved Lissabons Arco de Rua Augusta i Praça do Comércio, lige ved bredden af Tejo. Det maksimale antal deltagere i vores gruppeoplevelse er 12. Alternativt kan du bestille en privat tur for dig og dine rejsefæller.

Lissabon: Helikoptertur, sejltur og byvandring i den gamle bydel

3. Lissabon: Helikoptertur, sejltur og byvandring i den gamle bydel

Udforsk Lissabon på en guidet vandretur gennem områder som Lissabons centrum og Alfama-kvarteret. Tag en gul sporvogn til Bairro Alto og få en fantastisk udsigt over byen. Tag op i luften og oplev byen fra oven på en helikopterflyvning. Mød din guide på Rossio-pladsen, og fordyb dig i Lissabons historie på en guidet gåtur. Gå til Restauradores-pladsen for at stige om bord på Elevador da Glória, en berømt gul sporvogn, der bringer dig til Bairro Alto, hvor du kan beundre udsigten over byen ved udsigtspunktet São Pedro de Alcântara. Vandre til byens ældste jesuitterkirke, Church of St. Roque. Se ruinerne af Carmo-klosteret, som blev ødelagt under jordskælvet i 1755. Kør til Lissabons centrum, byens historiske og kommercielle centrum. Kør til Alfama-kvarteret, og fortab dig i arkitekturen og historien i Lissabons katedral. Følg din guide til Praça do Comércio pladsen, der åbner sig mod syd til den enorme munding af Tejo-floden, hvor konger og statsoverhoveder plejede at gå i land på statsbesøg. Fortsæt turen om bord på en båd langs Tejo-floden, der bringer dig til Belém, Lissabons kvarter. Se den moderne arkitektur på MAAT-museet og Padrão dos descobrimentos, et monument dedikeret til de vigtigste portugisiske navigatører. Se Belem-tårnet, der er opført på UNESCO's verdensarvsliste, og som forsvarede byen mod søgangreb i det 16. århundrede. Gå om bord på en helikopter for at få et fugleperspektiv over byen. Svæv hen over seværdigheder som den ikoniske 25. april-bro og Jerónimos-klosteret i manuelinsk stil. Vend tilbage til byens centrum i en airconditioneret varevogn.

Lissabon: 4 timers privat guidet Tuk-Tuk-tur med privat guide

4. Lissabon: 4 timers privat guidet Tuk-Tuk-tur med privat guide

Dette er en sightseeingtur, der omfatter alt det, du skal se i Lissabon. Den vil give dig et komplet overblik over byens vigtigste vartegn. På denne 4-timers tur vil du kunne opleve de gamle kvarterer, besøge monumenter fulde af historie og se betagende udsigter. Graça, Alfama, Baixa, Bairro Alto, Chiado og Belem er must-see-kvarterer i den portugisiske hovedstad, og de kan udforskes på en afslappet og behagelig måde om bord på en elektrisk tuk-tuk. Og da smagsoplevelser også er en god måde at lære en by at kende på - så nyd vores tilbud om en traditionel spiritus på et af stoppestederne. Tuk-tuk er en meget alsidig måde at bevæge sig rundt i Lissabons bakker på, da den giver adgang til steder, hvor turistbusser ikke er tilladt, byens geografi taget i betragtning. Du kan også regne med live-forklaringer fra dine professionelle historiefortællere. Vær forberedt på et sjovt eventyr, men også på masser af historie og moderne kultur.

Lissabon: Startspadseretur til højdepunkterne på tysk

5. Lissabon: Startspadseretur til højdepunkterne på tysk

Tag med på en vandretur i Lissabon, og lær byen at kende med en lokal guide. Besøg populære seværdigheder, lær om Lissabons historie, kultur og aktuelle begivenheder, og få insidertips om de bedste steder i byen. Kør til mødestedet og udforsk Lissabons historiske centrum sammen med din guide. Gå gennem kvartererne Baixa, Chiado og Bica, og opdag interessante seværdigheder som den berømte Santa Justa-lift, Carmo-klosterruinerne, svævebanen "Elevador da Bica" og meget mere. Beundr smukke vægfliser og art nouveau-arkitektur, nyd udsigten over byen fra et særligt udsigtspunkt, og tag til den moderne markedshal "Mercado da Ribeira", der ligger tæt på Tejo-floden. Forlad turen med en dybere forståelse af portugisisk kultur og livet i Lissabon, og få mest muligt ud af resten af dit ophold i byen med gode tips fra din guide om, hvor du skal spise, og hvad du skal udforske. Det maksimale antal deltagere til vores gruppeoplevelse er 12. Alternativt kan du bestille en privat tur for dig og dine rejsefæller.

Lissabon: Gåtur i det gamle Alfama og Baixa Chiado-kvarteret

6. Lissabon: Gåtur i det gamle Alfama og Baixa Chiado-kvarteret

Mød din guide, og gå en tur gennem Lissabons ældste kvarter, Alfama, som er fyldt med charmerende, traditionelle bygninger. Turen byder på en fantastisk udsigt over byens skyline, der strækker sig helt ned til Tejo-floden. Se Alfamas ikoniske vartegn, fra Augusta Street Arch og Praca do Comercio, til Sao Vicente-klosteret og Lissabon-katedralen. Når du nærmer dig Baixa- og Chiado-kvartererne, vil du begynde at beundre en anden side af Lissabons kultur og arv. Disse smukke kvarterer er omkranset af neoklassiske bygninger og fyldt med butikker og spisesteder, og de er også hjemsted for populære attraktioner som Bica Elevator, Nationalteatret og Sao Domingos-kirken. Under hele turen vil du nyde live-kommentarer fra din guide, som fortæller om den fascinerende historie og kultur i Portugals smukke hovedstad. Spørg din guide om anbefalinger, stop for at tage en selfie, og nyd den perfekte introduktion til Lissabon med denne tur. Brug den gratis mobil-app til at få adgang til flere audioguidede vandreruter og oplev mere af Lissabon efter din guidede tur! Seværdigheder på turen: - Arco Rua Augusta - Praca do Comercio - Lissabons katedral - Casa dos Bicos - Alfama-tårnet - Sao Rafael-pladsen - Santa Engracia-kirken - Sao Vicente-klosteret - Portas do Sol - Santa Luzia-kirken - Sporvogn 28 - Sao Vicente-statuen - Sankt Estevaos kirke - Bairro Alto - Bica Elevator - Miradouro de Sao Pedro de Alcantara - Gloria Elevator - Carmo Covent - Lissabon Rådhus - Chiado - Rossio Square - Nationalteatret D. Maria II - Augusta Street App-baserede audioguide-ruter: - Jeronimos-klosteret - Belem-tårnet - Cacilheiro - Den lyserøde gade - Dom Luis Have - Ribeira-markedet - Basilica de Estrela - Principe Real Garden - Luis de Camoes-pladsen - Republikkens forsamlingspalads - Museum for kunst, arkitektur og teknologi

Lissabon: Bådtur, guidet vandretur, cykel og gul sporvogn

7. Lissabon: Bådtur, guidet vandretur, cykel og gul sporvogn

Udforsk Lissabon på en guidet vandretur gennem områder som Lissabons centrum og Alfama-kvarteret. Tag en gul sporvogn til Bairro Alto, og cykle langs Tejo-floden. Prøv et traditionelt wienerbrød, og se Belém-tårnet. Mød din guide på Rossio-pladsen, og fordyb dig i Lissabons historie på en guidet vandretur. Gå til Restauradores-pladsen for at stige om bord på Elevador da Glória, en berømt gul sporvogn, der bringer dig til Bairro Alto, hvor du kan beundre udsigten over byen ved udsigtspunktet São Pedro de Alcântara. Vandre til byens ældste jesuitterkirke, Church of St. Roque. Se ruinerne af Carmo-klosteret, som blev ødelagt under jordskælvet i 1755. Kør til Lissabons centrum, byens historiske og kommercielle centrum. Kør til Alfama-kvarteret, og fortab dig i arkitekturen og historien i Lissabons katedral. Følg din guide til Praça do Comércio-pladsen, der åbner sig mod syd til den enorme munding af Tejo-floden, hvor konger og statsoverhoveder plejede at gå i land på statsbesøg. Hop om bord på en velholdt cykel, og begynd din tur på flade stier langs Tagus-floden. Se den ikoniske 25. april-bro og den moderne arkitektur på MAAT-museet. Når du ankommer til Belém, kan du fordybe dig i Jerónimos-klostrets kunstværker i Manueline-stil fra det 16. århundrede. Smag en traditionel pastel de belém (portugisisk flødekage) i butikken "Pastéis de Belém", som blev grundlagt i 1837. Følg din guide til Padrão dos descobrimentos, et monument tilegnet de vigtigste portugisiske navigatører. Se Belem-tårnet, der er opført på UNESCO's verdensarvsliste, og som forsvarede byen mod søgangreb i det 16. århundrede. Afslut din tur med en drømmende sejltur på Tagus-floden. Slap af, mens du ser byen fra vandet, indtil du når Praça do Comércio og afslutter din tur.

Lissabon under stjernerne på Carmo Kloster

8. Lissabon under stjernerne på Carmo Kloster

Nyd den enestående arkitektur af de berømte ruiner af Carmo-kirken, mens du nyder en visuelt tiltalende skildring af Lissabons historie. Ved at bruge projektioner, visuelle effekter og virtuelle dansere, der bevæger sig sammen med traditionel musik, vil Lisbon Under Stars give dig en helt unik oplevelse. Tillad dig selv at blive guidet gennem mere end 600 år af Lissabons og Portugals historie, inklusive slaget ved Aljubarrota, opdagelsestiden og jordskælvet i 1755. Carmos vægge er omdannet til en tredimensionel skærm for at give en utrolig atmosfære . Nyd denne inspirerende audiovisuelle og sensoriske oplevelse, mens du ser op på stjernerne på nattehimlen. Bevæg dig frit gennem rummet for at se og høre forskellige perspektiver af dette tidsrejseskue.

Lissabon: Julelys-tur med Tuk Tuk

9. Lissabon: Julelys-tur med Tuk Tuk

Udforsk Lissabon om natten på en tuk tuk for at se julelysene. Glid langs Avenue of Liberdade, og stop ved Commerce Squares juletræ. Se Lissabon by lyse op om natten, mens julemelodierne brager ud af din tuk tuk. Begynd din unikke sightseeingtur i Lissabon om natten på hovedgaden Avenue of Liberdade. Gå ned til Rossio og forbi Rua Aurea for at komme til Commerce Square. Her kan du tage billeder af juletræet og strække benene. Fortsæt langs gaderne i centrum for at komme til Chiado, hvor du kan se de ikoniske lys på Rua Garrett. Efter et stop her fortsætter du til Camoes Square, før du vender tilbage til det område, hvor du startede turen. Under din juletur i tuk tuk vil din chauffør/guide udpege de vigtigste attraktioner i Lissabon og fortælle historier om byen. Kom i julestemning, og syng med, når julemelodierne spiller i baggrunden på turen.

Lissabon: Sporvogn 28 privat tur med Tukxi

10. Lissabon: Sporvogn 28 privat tur med Tukxi

Udforsk Lissabon ved at følge sporvogn 28's vej fra monument til monument med din egen private rejseleder. Følg dens rute i en Tukxi, så du kan stoppe og udforske eller tage billeder, hvor du har lyst. Dette er den perfekte måde at se byens seværdigheder på uden menneskemængder og på en miljøvenlig måde. Den 28 tager på en rejse gennem tiden og snor sig gennem smalle gader og passerer nogle af byens mest berømte historiske kvarterer, herunder Alfama, Graça, Chiado og hele vejen over til Estrela. Undervejs stopper du ved to af byens højeste udsigtspunkter, Nossa Senhora do Monte og São Pedro de Alcântara, hvor du kan nyde den betagende udsigt over det gamle Lissabon.

56 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Carmo-klostret

Andre seværdigheder i Carmo-klostret

Vil du se alle oplevelser i Carmo-klostret? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Carmo-klostret

Samlet bedømmelse

4.8
(4.483 anmeldelser)

Very good tour including a delicious treat and a tram ride. Our guide Katherina was very enthusiastic and knowledgeable. We had a very short stay in Lissabon, but we couldn't have spent our time better getting to know this wonderful city

I nice walking tour around Lisbon. Next time I’ll prefer to have a personel guide. We got a lot of information. Lisbon is a very exiting city and hope to come back one day

Guiden var meget vidende. Hun leverede en mængde historiske informationer om Lissabon på en god og forståelig måde.

Virkelig engageret og vidende guide. Joao var fantastisk.

Rigtig god og medrivende guide. Absolut værd at anbefale.