Entrébillet

Casa Vicens: Skip køen-entrébillet

Aktivitetsudbyder: Casa Vicens Gaudí

Casa Vicens: Skip køen-entrébillet

Aktivitetsudbyder: Casa Vicens Gaudí
Snart udsolgt

Fra 134 DKK pr. person

Snart udsolgt

Besøg Casa Vicens i dit eget tempo, og gå gennem hele monumentet og haven. Lad dig betage af bygningen indefra. Den var det første projekt for en af de vigtigste arkitektoniske skikkelser, Antoni Gaudí.

Om billetten

Gratis afbestilling
Afbestil op til 24 timer i forvejen og få hele beløbet refunderet
Book nu, og betal senere
Hold dine rejseplaner fleksible - book din plads uden omkostninger i dag.
Covid-19-forholdsregler
Særlige sundheds- og sikkerhedstiltag gælder. Lær mere
Varighed 1 dag
Tjek de ledige muligheder for at se starttidspunkter
Spring billetkøen over
Vært eller modtager
Spansk, Catalansk, Engelsk, Fransk
Kørestolsvenlig

Det vil du opleve

Højdepunkter
 • Skip køen til Casa Vicens, Gaudís første hus
 • Lad dig betage af komplekset i dit eget tempo
 • Bliv, så længe du vil, under dit besøg
Beskrivelse
Besøg Casa Vicens, Gaudís første hus og et af de første vigtige værker skabt af arkitekten. Det var dette arbejde, der markerede hans udgangspunkt, en arkitektonisk perle som blev erklæret en del af UNESCOs verdensarvsliste i 2005.  Casa Vicens er konstrueret mellem 1883 og 1885 efter ordre fra Mr. Manuel Vicens, det er et af de første mesterværker fra modernismem, og så er det en forsmag på Gaudís senere arbejde.  Oprindeligt blev det betragtet som et sommerhus med en have, hvor geometriske former og rig ornamentik, inspireret af den omgivende vegetation, er til stede, både i det ydre af huset og i de forskellige, indvendige rum. Denne skip køen-billet giver dig prioritetsadgang til hele komplekset. 
Inkluderet
 • Skip-the-line adgangsbillet til Casa Vicens
 • Live guide på hver etage i huset
 • Audioguide
 • Personlig guide
Covid-19-forholdsregler

Du skal booke denne aktivitet online, da billetkontoret er lukket

Sikkerhedstiltag
 • Alt påkrævet beskyttelsesudstyr bliver udleveret
 • Alle områder, som kunder berører, bliver hyppigt rengjort
 • Du skal holde fysisk afstand i køretøjerne
 • Antallet af besøgende er begrænset for at undgå folkemængder
Krav til deltagere
 • Du skal medbringe dine egne høretelefoner

Vælg antal deltagere og en dato

Deltagere

Dato

Mødested

Casa Vicens Carrer de les Carolines 20-26 08012 Barcelona

Se stedet i Google Maps ⟶
Vigtig information

Det skal du vide

 • Dette er kun en adgangsbillet og inkluderer ikke en guidet tur
 • Din billet skal bruges til at komme ind i Casa Vicens på den angivne dato og på det tidspunkt. Når billetter er købt, kan dato og tidspunkt ikke ændres
 • Når først din billet er blevet brugt til at gå gennem et indgangssted, vil du ikke være i stand til at forlade museet og komme ind igen. Du skal holde på din billet under hele besøget
Kundeanmeldelser

Samlet bedømmelse

4,7 /5

baseret på 380 anmeldelser

Samlet oversigt

 • Guide
  3,8/5
 • Værdi for pengene
  4,4/5
 • Service
  4,6/5
 • Organisering
  4,7/5

Sorter efter:

Rejsetype:

Stjernevurdering:

Fantastisk sted for Gaudí-fans og arkitekturbeundrere generelt. Hans første boligprojekt er et must see. Denne service var kun for at springe køen over billetten, men det er alt, der skal til! De mennesker, der arbejder i dette hus, er simpelthen dejlige og vidunderlige guider i deres egen ret. De taler flydende engelsk og forklarer mere end gerne husets historie og betydning. De er helt nede over det. Hvis du vil stå alene, er de lige så imødekommende. Hvis du blot vil tage billeder, er de hurtige til at komme ud af rammen. Jeg kom for sent til huset til min tid på grund af et problem med booking af en anden side tidligere på dagen. De var meget imødekommende og lukkede mig ind, en time for sent. Sikke en lettelse!

Se mere

19. august 2021

Me ha gustado mucho la experiencia de visitar la primera casa diseñada por A.Gaudí. Se puede hacer la visita sin tiempo limitado con un guía físico o audio-guía. En dos salas hay pantallas en las que se emite unos videos sobre la construcción y reconstrucción de casa, historia de Barcelona, sobre Gaudí y su vinculación con el Vicens y construcción de la casa misma. Muy interesante! La casa es preciosa. Por el tema de Covid-19 no permiten visitas de grupos muy grandes (aforo es limitado), así que lo permite a visitar la casa de manera tranquila, poder sacar fotos de manera muy cómoda, sin invadir al espacio de otras personas. Si a alguien le gusta profundizar sus visitas en espacios interesantes del punto de vista turístico, le recomiendo guardar 2 horas para visitar la Casa Vicens, para hacerlo tranquilamente, sin prisa y para conocer todos sus rincones y detalles. Una visita excelente!!!!

Se mere

31. august 2021

Oversæt

The house is well worth the visit for its beauty and historic importance as Gaudi’s first commission. The audio guide is excellent and if you have any questions the friendly staff is there to answer them.

30. juli 2022

Oversæt

Produkt-ID: 141510