Castel Nuovo

Booket mere end 50 gange i sidste uge

Castel Nuovo
63 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Rejser du nu? Se, hvad der er tilgængeligt for dine datoer

Topseværdigheder tæt på Castel Nuovo

Castel Nuovo: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Napoli: Hop-on Hop-off bustur 24-timers billet

Napoli: Hop-on Hop-off bustur 24-timers billet

Udforsk pizzaens fødested med en 24-timers billet, der er gyldig til op til 2 ruter på denne panoramiske hop-on hop-off sightseeingbustur. Oplev de uforglemmelige seværdigheder og smagsoplevelser i Napolitano-kulturen i dit eget tempo. Billetten giver dig friheden til at udforske en af verdens ældste byer i ro og mag med busser, der kører hvert 45-90 minut. Du kan endda nyde udsigten til Vesuv fra byens havnefront. Hop-on hop-off-bussen er også ideel til shoppingture og til at udforske de mange lækre restauranter, som Napoli har at byde på. Brug dit 24-timers pas til at udforske følgende attraktioner: Linje A Stop 1 - Largo Castello (Piazza Municipio) Stop 2 - Chiesa Del Gesu Nuovo Stop 3 - Piazza Dante - Ingresso Ai Decumani Stop 4 - Museo Archeologivo Nazionale Stop 5 - Porta San Gennaro Stop 6 - Palazzo Caracciolo Stop 7 - Stazione Garibaldi Stop 8 - Corso Umberto I Stop 9 - Piazza Bovio/Universita Linje B Stop 1 - Largo Castello (Piazza Municipio) Stop 2 - Piazza Vittoria - Via Calabritto Stop 3 - Viale Dohrn Stop 4 - Mergellina - Piazza del Leone Stop 5 - Capo Posillipo - Veduta Panoramica Stoppested 6 - Posillipo Stoppested 7 - Parco Vigiliano Stoppested 8 - Via Petrarca Stop 9 - Piazza Vittoria Stop 10 - Chiatamonte Stoppested 11 - Via Acton/Porto Stazione Marittima, anløbsbro for krydstogter og Le Isole Del Golfo

Fra Rom: Pompeji og Vesuv dagstur med frokost

Fra Rom: Pompeji og Vesuv dagstur med frokost

Fordyb dig i essensen af det gamle Italien med vores stressfri dagstur fra Rom til Pompeji. Rejs i en privat bus med aircondition, ledsaget af en engelsktalende rejseleder. Gå uden om køerne og få direkte adgang til et af Italiens mest ikoniske steder på UNESCO's verdensarvsliste. Din personlige arkæolog vil føre dig langs de gamle gader og afsløre hemmelighederne bag Pompejis bevarede huse, bade, madbutikker og udendørs teatre. I modsætning til et museum træder du her direkte ind i hjertet af det antikke liv. Nyd en dejlig frokost på en spektakulær restaurant med panoramaudsigt over Napolibugten, Amalfikysten og de nærliggende øer. Lad dig friste af en traditionel pizza, der passer perfekt til den regionale smag. Din frokost inkluderer en appetitvækker og en dessert, så du er godt tanket op til de kommende eventyr. Fortsæt rejsen med en opstigning til Vesuv, en aktiv vulkan med en betagende udsigt over Capri og Sorrento. På Vesuv kan du vælge mellem en forfriskende vandretur til det berømte krater eller vælge en mere afslappet naturalistisk gåtur sammen med en professionel geolog, der afslører de skjulte vidundere i Vesuvs landskab.

Napoli: Kursus i at lave napolitansk pizza

Napoli: Kursus i at lave napolitansk pizza

Nyd en pizzabagningstime på det bedste pizzeria i centrum af Napoli! Lær at lave napolitansk pizza i en klasse med en ægte engelsktalende pizzaiolo. Du får chancen for at lære dejens hemmeligheder og tilbringe en god eftermiddag i selskab med andre, have det sjovt og smage den bedste pizza nogensinde. Benyt lejligheden til at deltage i et pizzakursus i Napoli for at føle napolitanskheden! I den første del af kurset følger du pizzaioloen, og du vil forberede dejen fra bunden. Du vil deltage aktivt i udskæringen af mozzarella og tilberedningen af tomatsauce. Vi giver dig alle friske og ægte ingredienser. Pizza er et italiensk symbol, og den tilberedes med enkle ingredienser og bare med en lille smule kreativitet. Nyd din napolitanske pizza med et godt glas vin, mens du beundrer det smukke landskab over Napoli-havet og Castel Nuovo. Smag den sande smag af Margherita, og føl dig som en ægte napolitansk pizzaiolo: tilbring en god eftermiddag i selskab, hav det sjovt og smag. Madlavningskurset inkluderer: Teoretisk og praktisk lektion Engelsktalende pizzaiolo Friske ingredienser og udstyr

Napoli: Kongepaladset og de spanske kvarterer Lille gruppetur

Napoli: Kongepaladset og de spanske kvarterer Lille gruppetur

Fordyb dig i Napolis historiske tiltrækningskraft med en guidet tur i en lille gruppe, og oplev byens mest ikoniske skatte. Se den majestætiske Maschio Angioino, en fæstning fra middelalderen, der er gennemsyret af historie. Nyd den kunstneriske storhed i Teatro San Carlo, et af Europas ældste og mest prestigefyldte operahuse. Stå i ærefrygt ved den monumentale Piazza del Plebiscito, Napolis bankende hjerte. Fortsæt til turens højdepunkt, eksklusiv adgang til det kongelige palads. Udforsk de overdådige værelser og historiske skatte i den arkitektoniske juvel, der engang husede de kongelige. Gå derefter ind i det pulserende spanske kvarter og kryds Via Toledo, indtil du når Maradona-malerierne. Oplev den dynamiske energi i dette historiske kvarter, før turen afsluttes.

Napoli: Pasta-madlavningskursus med Tiramisù og en drink

Napoli: Pasta-madlavningskursus med Tiramisù og en drink

Lær, hvordan man laver pasta og tiramisù på et pastakursus på en restaurant i Napoli. Opdag hemmelighederne bag friske ingredienser og madlavningsteknikker, mens du tilbringer en dejlig eftermiddag eller aften med en lokal kok. Fordyb dig i autentiske italienske smage og traditioner. I den første del af timen tager du forklædet på og hjælper kokken med at ælte pastadej og deltager aktivt i udskæring af pasta og tilberedning af tiramisù. Arbejd med friske og autentiske ingredienser for at mestre kunsten at lave pasta, et symbol på det italienske køkken, med enkelhed og et strejf af kreativitet. Tilbered tagliatelle nerano, ravioli alla sorrentina eller maltagliati med kartofler og provola, og nyd det sammen med en drink.

Fra Rom: Pompeji og Napoli dagstur med højhastighedstog

Fra Rom: Pompeji og Napoli dagstur med højhastighedstog

Tjek ind på Termini Station, og oplev komforten i nogle af Europas bedste tog. Om lidt over en time ankommer vi til Napoli, hvor du møder din lokale guide og går hen til en shuttlebus, der kører dig til Pompeji, som er på UNESCO's verdensarvsliste. Nyd en 2-timers guidet tur, hvor du udforsker detaljerne i denne enestående gamle by, mens du afdækker øjeblikke af terror frosset i tiden, dødsstillinger og ruiner, der er uændrede fra næsten to årtusinder siden. Spadser langs de gamle gader, hvor perfekt bevarede gamle bagerier, butikker, boder, private og kommunale boliger, offentlige bade og ja, selv bordeller er tilbage! Se gipsafstøbninger af de pompejianere, der blev udødeliggjort på den tragiske dag. Efter den guidede tur i Pompeji besøger vi et historisk pizzeria, der serverer nogle af de mest autentiske pizzaer, Pompeji har at byde på (og husk, at vi er i den italienske pizzas fødested, så det er et konkurrencepræget marked)! Efter frokost tager vi den korte tur tilbage til hjertet af Napoli for at udforske mere. Nyd den betagende udsigt over Napolibugten fra Posillipo, hvor det berømte ordsprog "Se Napoli og dø" pludselig vil give perfekt mening. Mens Vesuv tårner sig op i det fjerne, kan du nyde en af de mest naturligt og kunstnerisk smukke byer i verden fra et fantastisk udsigtspunkt. Når vi kommer tættere på det historiske centrum, ser vi den storslåede strandpromenade og Castel dell'Ovo fra køretøjet med aircondition, og derefter træder vi ud i Napolis "dagligstue" for at se den betagende Piazza del Plebescito, San Carlo-teatret og selvfølgelig det kongelige palads (udefra). Ingen tur til Napoli er komplet uden at smage en autentisk napolitansk espresso og moderen til alle italienske kager: sfogliatella. Efter lidt fritid til at shoppe/udforske kan du få et glimt af Quartieri Spagnoli (berømt for sine smalle gyder med tøj, der tørrer i solen) og Umberto I-galleriet. Efter denne korte, men tilfredsstillende rundtur i Napoli vender vi tilbage til Rom med hjertet (og maven) fuld, via et komfortabelt højhastighedstog.

Napoli: Sightseeingtur på elcykel

Napoli: Sightseeingtur på elcykel

Få en bedre forståelse af den historiske by Napoli og dens imponerende monumenter på en guidet e-cykeltur. Sejl forbi byens hotteste steder som Castle Nuovo og Castle dell'Ovo. Beundre udsigten over Napoli-bugten og det tårnhøje Vesuv. Start med en tur ned ad Spaccanapoli i det historiske hjerte af byen for at nå frem til Piazza del Municipio, hvor Castel Nuovo (Maschio Angioino) fra det 13. århundrede ligger. Kør videre til den store Piazza del Plebiscito. Beundre søjlegange i det kongelige palads og det ældste aktive operahus i verden ved Real Teatro di San Carlo. Derefter cykler du i sikkerhed langs cykelstierne på promenaden til Marinaro, hjemsted for Castel dell'Ovo, det ældste slot i Napoli. Lær om nogle af legenderne forbundet med slottet, såsom myten om sirenen Dronning Partenope. Se nærmere på den gamle bosættelse Monte Echia, der betragtes som det første område i Neapolis, som grækerne bosatte sig. Rejs langs den storslåede kystlinje i Napolibugten med en imponerende udsigt over Vesuv og øerne Capri, Ischia og Procida ved næsten hvert eneste sving på vejen.

Napoli: Byvandring med billet til underjordiske romerske ruiner

Napoli: Byvandring med billet til underjordiske romerske ruiner

Fordyb dig i Napolis spændende charme. Fra kystlinjen kan du nyde Napolibugtens fortryllende skønhed og udsigten til øen Capri og Vesuv. Besøg den ældste del af byen og gå rundt i de smalle gader, der er fyldt med karakter og livlighed. Se Gesù Nuovo-kirken og dens mesterværker, Santa Chiara-klosteret og gå gennem det mest berømte "Spaccanapoli" med sine enestående barok- og renæssancepaladser, utallige charmerende små butikker, kaffebarer og pizzeriaer. Udforsk de underjordiske romerske ruiner i Neapolis Sotterrata, der ligger begravet under byen. Se den monumentale del af byen med dens mest berømte vartegn - Castel Nuovo, et slot fra det 13. århundrede, det kongelige palads, Teatro di San Carlo og Galleria Umberto, et elegant indkøbscenter fra det 19. århundrede.

Napoli: Selvguidet højdepunkts-skattejagt og vandretur

Napoli: Selvguidet højdepunkts-skattejagt og vandretur

Lær Napoli at kende i dit eget tempo på denne interaktive scavenger hunt-tur, der kan afspilles på din telefon. Løs gåder, interagér med byens vigtigste attraktioner, og lås interessante fakta og legender op. En ideel udendørs aktivitet for førstegangsbesøgende, par, grupper, familier og børn. Kan bruges som en fantastisk teambuilding-aktivitet. Når du har downloadet scavenger hunt-turen på din mobilenhed (via et link og loginoplysninger, som du modtager ved reservationen), skal du bruge mobilappen og de integrerede kort til at nå 10 af Napolis vigtigste seværdigheder til fods. Du kan starte turen når som helst. På hvert stop kan du lære mere om attraktionen og løse en stedbaseret gåde, som kun kan løses, hvis du når det specifikke sted. Brug logik, fantasi, observation og holdånd til at låse den korrekte kode op og afsløre den næste destination i sightseeingspillet om byen. Start din tur på det nationale arkæologiske museum med dets unikke udstillinger! Besøg Sansevero-kapelmuseet, der vil efterlade dig målløs med den kunst, der har fortryllet i århundreder, selv San Domenico Maggiore-klosteret med sin fantastiske facade vil dominere din tur. Tag et billede ved det kæbeovervældende kompleks Santa Chiara i centrum af byen, og fortab dig i Gesu' Nuovo med sin karakteristiske stenfacade og det udsmykkede interiør fyldt med religiøs kunst. Besøg St. Nicholas the Charitable med sin unikke beliggenhed og historie. Du kommer også forbi Neptunfontænen, som især om natten vil give dig indtryk af, at du befinder dig i en filmkulisse. Beundr Maschio Angioino, stenkastellet/fortet, som mange gerne ville bo der. Se, gå og slap af på Galleria Umberto i byens centrum, mens Piazza del Plebiscito vil være prikken over i'et på denne unikke tur. I slutningen af turen venter der dig en historie om den rigtige helgen fra Napoli, gå ikke glip af den... Ved hvert stop kan du lære mere om attraktionen og løse en stedbaseret gåde, som kun kan løses, hvis du når frem til det specifikke sted. Brug logik, fantasi, observation og holdånd for at låse den korrekte kode op og afsløre turens næste destination. Når du går gennem byen, kan du nyde fleksibiliteten til at holde pause i spillet når som helst for at tage en pause, tage de perfekte billeder, stoppe til frokost eller besøge et museum. Vælg at fortsætte turen senere, eller gem resten til en anden dag.

Napoli: Monumenter og det historiske distrikt - selvguidet tur

Napoli: Monumenter og det historiske distrikt - selvguidet tur

Kom med os og lær Napoli at kende. Vi tager dig ved hånden fra de historiske steder til de grundlæggende steder, tilbyder dig stop foran betagende udsigter og fører dig derefter ind i hjertet af byen, den, der er befolket af imødekommende mennesker, altid på farten, og desuden med sikkerhed for at have hånden en fantastisk mad. Denne guide, der er beregnet til dem, der er så heldige at gøre ophold i Napoli i lidt mere end et par dage, vil være en fremragende rejseledsager, og når du er tilbage, vil den være et vidnesbyrd om dit ophold, fyldt som den er med mesterværker, anvisninger og forslag, der vil ledsage dig, selv når du er langt væk. Det bedste minde til at huske Napoli. Napoli for dem, der elsker det, i selskab med dem, der ønsker og forstår at fortælle dig om det. Alle de kunstneriske og arkitektoniske stilarter fra 1200 til 1800 er koncentreret i Napolis vidunderlige historiske centrum: du kan beundre gotikken i San Lorenzo-basilikaen, renæssancen i S. Anna dei Lombardi og barokken i Chiesa Gesu' Nuovo og San Gennaros katedral. Alle de kunstneriske og arkitektoniske stilarter fra 1200 til 1800 er koncentreret i Napolis vidunderlige historiske centrum: Du kan beundre gotikken i San Lorenzo-basilikaen, renæssancen i S. Anna dei Lombardi og barokken i Chiesa Gesu' Nuovo og katedralen Saint Gennaro. Få alt at vide om Napoli-katedralen, San Gennaros mirakel og dens skat. Beundr de storslåede panoramaer over Vesuv og Napoli-bugten, når du krydser Piazza del Plebiscito og når frem til Castel dell'Ovo.

Castel Nuovo: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Napoli: Hop-on Hop-off bustur 24-timers billet

Napoli: Hop-on Hop-off bustur 24-timers billet

Udforsk pizzaens fødested med en 24-timers billet, der er gyldig til op til 2 ruter på denne panoramiske hop-on hop-off sightseeingbustur. Oplev de uforglemmelige seværdigheder og smagsoplevelser i Napolitano-kulturen i dit eget tempo. Billetten giver dig friheden til at udforske en af verdens ældste byer i ro og mag med busser, der kører hvert 45-90 minut. Du kan endda nyde udsigten til Vesuv fra byens havnefront. Hop-on hop-off-bussen er også ideel til shoppingture og til at udforske de mange lækre restauranter, som Napoli har at byde på. Brug dit 24-timers pas til at udforske følgende attraktioner: Linje A Stop 1 - Largo Castello (Piazza Municipio) Stop 2 - Chiesa Del Gesu Nuovo Stop 3 - Piazza Dante - Ingresso Ai Decumani Stop 4 - Museo Archeologivo Nazionale Stop 5 - Porta San Gennaro Stop 6 - Palazzo Caracciolo Stop 7 - Stazione Garibaldi Stop 8 - Corso Umberto I Stop 9 - Piazza Bovio/Universita Linje B Stop 1 - Largo Castello (Piazza Municipio) Stop 2 - Piazza Vittoria - Via Calabritto Stop 3 - Viale Dohrn Stop 4 - Mergellina - Piazza del Leone Stop 5 - Capo Posillipo - Veduta Panoramica Stoppested 6 - Posillipo Stoppested 7 - Parco Vigiliano Stoppested 8 - Via Petrarca Stop 9 - Piazza Vittoria Stop 10 - Chiatamonte Stoppested 11 - Via Acton/Porto Stazione Marittima, anløbsbro for krydstogter og Le Isole Del Golfo

Fra Rom: Pompeji og Vesuv dagstur med frokost

Fra Rom: Pompeji og Vesuv dagstur med frokost

Fordyb dig i essensen af det gamle Italien med vores stressfri dagstur fra Rom til Pompeji. Rejs i en privat bus med aircondition, ledsaget af en engelsktalende rejseleder. Gå uden om køerne og få direkte adgang til et af Italiens mest ikoniske steder på UNESCO's verdensarvsliste. Din personlige arkæolog vil føre dig langs de gamle gader og afsløre hemmelighederne bag Pompejis bevarede huse, bade, madbutikker og udendørs teatre. I modsætning til et museum træder du her direkte ind i hjertet af det antikke liv. Nyd en dejlig frokost på en spektakulær restaurant med panoramaudsigt over Napolibugten, Amalfikysten og de nærliggende øer. Lad dig friste af en traditionel pizza, der passer perfekt til den regionale smag. Din frokost inkluderer en appetitvækker og en dessert, så du er godt tanket op til de kommende eventyr. Fortsæt rejsen med en opstigning til Vesuv, en aktiv vulkan med en betagende udsigt over Capri og Sorrento. På Vesuv kan du vælge mellem en forfriskende vandretur til det berømte krater eller vælge en mere afslappet naturalistisk gåtur sammen med en professionel geolog, der afslører de skjulte vidundere i Vesuvs landskab.

Napoli: Kursus i at lave napolitansk pizza

Napoli: Kursus i at lave napolitansk pizza

Nyd en pizzabagningstime på det bedste pizzeria i centrum af Napoli! Lær at lave napolitansk pizza i en klasse med en ægte engelsktalende pizzaiolo. Du får chancen for at lære dejens hemmeligheder og tilbringe en god eftermiddag i selskab med andre, have det sjovt og smage den bedste pizza nogensinde. Benyt lejligheden til at deltage i et pizzakursus i Napoli for at føle napolitanskheden! I den første del af kurset følger du pizzaioloen, og du vil forberede dejen fra bunden. Du vil deltage aktivt i udskæringen af mozzarella og tilberedningen af tomatsauce. Vi giver dig alle friske og ægte ingredienser. Pizza er et italiensk symbol, og den tilberedes med enkle ingredienser og bare med en lille smule kreativitet. Nyd din napolitanske pizza med et godt glas vin, mens du beundrer det smukke landskab over Napoli-havet og Castel Nuovo. Smag den sande smag af Margherita, og føl dig som en ægte napolitansk pizzaiolo: tilbring en god eftermiddag i selskab, hav det sjovt og smag. Madlavningskurset inkluderer: Teoretisk og praktisk lektion Engelsktalende pizzaiolo Friske ingredienser og udstyr

Napoli: Kongepaladset og de spanske kvarterer Lille gruppetur

Napoli: Kongepaladset og de spanske kvarterer Lille gruppetur

Fordyb dig i Napolis historiske tiltrækningskraft med en guidet tur i en lille gruppe, og oplev byens mest ikoniske skatte. Se den majestætiske Maschio Angioino, en fæstning fra middelalderen, der er gennemsyret af historie. Nyd den kunstneriske storhed i Teatro San Carlo, et af Europas ældste og mest prestigefyldte operahuse. Stå i ærefrygt ved den monumentale Piazza del Plebiscito, Napolis bankende hjerte. Fortsæt til turens højdepunkt, eksklusiv adgang til det kongelige palads. Udforsk de overdådige værelser og historiske skatte i den arkitektoniske juvel, der engang husede de kongelige. Gå derefter ind i det pulserende spanske kvarter og kryds Via Toledo, indtil du når Maradona-malerierne. Oplev den dynamiske energi i dette historiske kvarter, før turen afsluttes.

Napoli: Pasta-madlavningskursus med Tiramisù og en drink

Napoli: Pasta-madlavningskursus med Tiramisù og en drink

Lær, hvordan man laver pasta og tiramisù på et pastakursus på en restaurant i Napoli. Opdag hemmelighederne bag friske ingredienser og madlavningsteknikker, mens du tilbringer en dejlig eftermiddag eller aften med en lokal kok. Fordyb dig i autentiske italienske smage og traditioner. I den første del af timen tager du forklædet på og hjælper kokken med at ælte pastadej og deltager aktivt i udskæring af pasta og tilberedning af tiramisù. Arbejd med friske og autentiske ingredienser for at mestre kunsten at lave pasta, et symbol på det italienske køkken, med enkelhed og et strejf af kreativitet. Tilbered tagliatelle nerano, ravioli alla sorrentina eller maltagliati med kartofler og provola, og nyd det sammen med en drink.

Fra Rom: Pompeji og Napoli dagstur med højhastighedstog

Fra Rom: Pompeji og Napoli dagstur med højhastighedstog

Tjek ind på Termini Station, og oplev komforten i nogle af Europas bedste tog. Om lidt over en time ankommer vi til Napoli, hvor du møder din lokale guide og går hen til en shuttlebus, der kører dig til Pompeji, som er på UNESCO's verdensarvsliste. Nyd en 2-timers guidet tur, hvor du udforsker detaljerne i denne enestående gamle by, mens du afdækker øjeblikke af terror frosset i tiden, dødsstillinger og ruiner, der er uændrede fra næsten to årtusinder siden. Spadser langs de gamle gader, hvor perfekt bevarede gamle bagerier, butikker, boder, private og kommunale boliger, offentlige bade og ja, selv bordeller er tilbage! Se gipsafstøbninger af de pompejianere, der blev udødeliggjort på den tragiske dag. Efter den guidede tur i Pompeji besøger vi et historisk pizzeria, der serverer nogle af de mest autentiske pizzaer, Pompeji har at byde på (og husk, at vi er i den italienske pizzas fødested, så det er et konkurrencepræget marked)! Efter frokost tager vi den korte tur tilbage til hjertet af Napoli for at udforske mere. Nyd den betagende udsigt over Napolibugten fra Posillipo, hvor det berømte ordsprog "Se Napoli og dø" pludselig vil give perfekt mening. Mens Vesuv tårner sig op i det fjerne, kan du nyde en af de mest naturligt og kunstnerisk smukke byer i verden fra et fantastisk udsigtspunkt. Når vi kommer tættere på det historiske centrum, ser vi den storslåede strandpromenade og Castel dell'Ovo fra køretøjet med aircondition, og derefter træder vi ud i Napolis "dagligstue" for at se den betagende Piazza del Plebescito, San Carlo-teatret og selvfølgelig det kongelige palads (udefra). Ingen tur til Napoli er komplet uden at smage en autentisk napolitansk espresso og moderen til alle italienske kager: sfogliatella. Efter lidt fritid til at shoppe/udforske kan du få et glimt af Quartieri Spagnoli (berømt for sine smalle gyder med tøj, der tørrer i solen) og Umberto I-galleriet. Efter denne korte, men tilfredsstillende rundtur i Napoli vender vi tilbage til Rom med hjertet (og maven) fuld, via et komfortabelt højhastighedstog.

Napoli: Sightseeingtur på elcykel

Napoli: Sightseeingtur på elcykel

Få en bedre forståelse af den historiske by Napoli og dens imponerende monumenter på en guidet e-cykeltur. Sejl forbi byens hotteste steder som Castle Nuovo og Castle dell'Ovo. Beundre udsigten over Napoli-bugten og det tårnhøje Vesuv. Start med en tur ned ad Spaccanapoli i det historiske hjerte af byen for at nå frem til Piazza del Municipio, hvor Castel Nuovo (Maschio Angioino) fra det 13. århundrede ligger. Kør videre til den store Piazza del Plebiscito. Beundre søjlegange i det kongelige palads og det ældste aktive operahus i verden ved Real Teatro di San Carlo. Derefter cykler du i sikkerhed langs cykelstierne på promenaden til Marinaro, hjemsted for Castel dell'Ovo, det ældste slot i Napoli. Lær om nogle af legenderne forbundet med slottet, såsom myten om sirenen Dronning Partenope. Se nærmere på den gamle bosættelse Monte Echia, der betragtes som det første område i Neapolis, som grækerne bosatte sig. Rejs langs den storslåede kystlinje i Napolibugten med en imponerende udsigt over Vesuv og øerne Capri, Ischia og Procida ved næsten hvert eneste sving på vejen.

Napoli: Byvandring med billet til underjordiske romerske ruiner

Napoli: Byvandring med billet til underjordiske romerske ruiner

Fordyb dig i Napolis spændende charme. Fra kystlinjen kan du nyde Napolibugtens fortryllende skønhed og udsigten til øen Capri og Vesuv. Besøg den ældste del af byen og gå rundt i de smalle gader, der er fyldt med karakter og livlighed. Se Gesù Nuovo-kirken og dens mesterværker, Santa Chiara-klosteret og gå gennem det mest berømte "Spaccanapoli" med sine enestående barok- og renæssancepaladser, utallige charmerende små butikker, kaffebarer og pizzeriaer. Udforsk de underjordiske romerske ruiner i Neapolis Sotterrata, der ligger begravet under byen. Se den monumentale del af byen med dens mest berømte vartegn - Castel Nuovo, et slot fra det 13. århundrede, det kongelige palads, Teatro di San Carlo og Galleria Umberto, et elegant indkøbscenter fra det 19. århundrede.

Napoli: Selvguidet højdepunkts-skattejagt og vandretur

Napoli: Selvguidet højdepunkts-skattejagt og vandretur

Lær Napoli at kende i dit eget tempo på denne interaktive scavenger hunt-tur, der kan afspilles på din telefon. Løs gåder, interagér med byens vigtigste attraktioner, og lås interessante fakta og legender op. En ideel udendørs aktivitet for førstegangsbesøgende, par, grupper, familier og børn. Kan bruges som en fantastisk teambuilding-aktivitet. Når du har downloadet scavenger hunt-turen på din mobilenhed (via et link og loginoplysninger, som du modtager ved reservationen), skal du bruge mobilappen og de integrerede kort til at nå 10 af Napolis vigtigste seværdigheder til fods. Du kan starte turen når som helst. På hvert stop kan du lære mere om attraktionen og løse en stedbaseret gåde, som kun kan løses, hvis du når det specifikke sted. Brug logik, fantasi, observation og holdånd til at låse den korrekte kode op og afsløre den næste destination i sightseeingspillet om byen. Start din tur på det nationale arkæologiske museum med dets unikke udstillinger! Besøg Sansevero-kapelmuseet, der vil efterlade dig målløs med den kunst, der har fortryllet i århundreder, selv San Domenico Maggiore-klosteret med sin fantastiske facade vil dominere din tur. Tag et billede ved det kæbeovervældende kompleks Santa Chiara i centrum af byen, og fortab dig i Gesu' Nuovo med sin karakteristiske stenfacade og det udsmykkede interiør fyldt med religiøs kunst. Besøg St. Nicholas the Charitable med sin unikke beliggenhed og historie. Du kommer også forbi Neptunfontænen, som især om natten vil give dig indtryk af, at du befinder dig i en filmkulisse. Beundr Maschio Angioino, stenkastellet/fortet, som mange gerne ville bo der. Se, gå og slap af på Galleria Umberto i byens centrum, mens Piazza del Plebiscito vil være prikken over i'et på denne unikke tur. I slutningen af turen venter der dig en historie om den rigtige helgen fra Napoli, gå ikke glip af den... Ved hvert stop kan du lære mere om attraktionen og løse en stedbaseret gåde, som kun kan løses, hvis du når frem til det specifikke sted. Brug logik, fantasi, observation og holdånd for at låse den korrekte kode op og afsløre turens næste destination. Når du går gennem byen, kan du nyde fleksibiliteten til at holde pause i spillet når som helst for at tage en pause, tage de perfekte billeder, stoppe til frokost eller besøge et museum. Vælg at fortsætte turen senere, eller gem resten til en anden dag.

Napoli: Monumenter og det historiske distrikt - selvguidet tur

Napoli: Monumenter og det historiske distrikt - selvguidet tur

Kom med os og lær Napoli at kende. Vi tager dig ved hånden fra de historiske steder til de grundlæggende steder, tilbyder dig stop foran betagende udsigter og fører dig derefter ind i hjertet af byen, den, der er befolket af imødekommende mennesker, altid på farten, og desuden med sikkerhed for at have hånden en fantastisk mad. Denne guide, der er beregnet til dem, der er så heldige at gøre ophold i Napoli i lidt mere end et par dage, vil være en fremragende rejseledsager, og når du er tilbage, vil den være et vidnesbyrd om dit ophold, fyldt som den er med mesterværker, anvisninger og forslag, der vil ledsage dig, selv når du er langt væk. Det bedste minde til at huske Napoli. Napoli for dem, der elsker det, i selskab med dem, der ønsker og forstår at fortælle dig om det. Alle de kunstneriske og arkitektoniske stilarter fra 1200 til 1800 er koncentreret i Napolis vidunderlige historiske centrum: du kan beundre gotikken i San Lorenzo-basilikaen, renæssancen i S. Anna dei Lombardi og barokken i Chiesa Gesu' Nuovo og San Gennaros katedral. Alle de kunstneriske og arkitektoniske stilarter fra 1200 til 1800 er koncentreret i Napolis vidunderlige historiske centrum: Du kan beundre gotikken i San Lorenzo-basilikaen, renæssancen i S. Anna dei Lombardi og barokken i Chiesa Gesu' Nuovo og katedralen Saint Gennaro. Få alt at vide om Napoli-katedralen, San Gennaros mirakel og dens skat. Beundr de storslåede panoramaer over Vesuv og Napoli-bugten, når du krydser Piazza del Plebiscito og når frem til Castel dell'Ovo.

Store seværdigheder i Napoli

Ting at lave i Castel Nuovo

Byer i Italien

Andre seværdigheder i Castel Nuovo

Vil du se alle oplevelser i Castel Nuovo? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Castel Nuovo

Samlet bedømmelse

4.4
(3.961 anmeldelser)

Det er en service til stede i mange byer, især den blå linje for at nå Posillipo, Mergellina og de mere fjerntliggende distrikter, med en vidunderlig udsigt over Napoli og bugten. Hvis du allerede har en billet, kan du komme på ved ethvert stop og ikke nødvendigvis ved endestationen. Rådgivet

Det var rigtig god tur . Tourlederen Cladia og chafføren Sergio, gjorde det til en underholdende og lærerig tur. Vi nød hele turen. Dagsturen kan vi varmt anbefale. Specielt Cladia gjorde det uforglemmeligt.

Natascia og Adamo var et fantastisk hold. Det var en rigtig hyggelig dag med mange smukke indtryk og vi blev meget forkælede. Tak for alt!

Meget velorganiseret Ærgerligt, at der ikke er nogen hovedtelefoner til en FRANSK oversættelse

Fantastisk, Alberto var en behagelig guide med en masse information, en tur anbefales.