Castell de Montjuïc

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Castell de Montjuïc

Vil du se alle oplevelser i Castell de Montjuïc? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Castell de Montjuïc

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

baseret på 3.479 anmeldelser

Jorge var meget sød og imødekommende! Hans anvisninger til mødestedet var informativt og meget klart, vi havde ingen problemer med at finde mødestedet. Der var snacks og drikkevarer samt tæpper. Du kan se, at han elsker sit job, og alt føltes meget ægte. Vi var i stand til at forbinde vores egen musik til hans højttaler, mens vi var på båden, hvilket gjorde oplevelsen endnu bedre. Hvis du nogensinde er i Barcelona, vil jeg klart anbefale at booke hos Jorge, du vil ikke fortryde det!

Jorge var fantastisk!!! Hele oplevelsen fra start til slut var upåklagelig. Jeg vil anmode Jorge hver gang jeg kommer tilbage for at opleve. Cava og forfriskninger var også gode. Han spillede god musik, mens han sad ude på havet. Bare en afslappende og behagelig tid. Jeg anbefaler dette til alle, der besøger Barcelona, Jorge vil passe godt på dig! Tak igen Jorge.

Tour spektakulær, som du er i Miquel Arnau, her er en meget opgraderbar person, tilgængelig for dig, der elsker Barcelona og evnen til at overføre kærlighed til Barcelona-trommeslagere til turister, som vi er. Nos explicó en lille sobre la ciudad, despues fuimos a ver El castillo, vender tilbage til svævebanen. Si quieres harcer en eligie tour i Miquel

Fantastisk oplevelse. Vi tog afgangen kl.18.30 hvor man sejlede ud og så solnedgangen over byen fra båden af. Jorge som ejede båden var meget imødekommende og venlig. Han sørgede for at alle have vin i glasset og at man følte sig godt tilpas. Der var god musik og vi var kun en lille gruppe afsted. Rigtig god oplevelse.

Super hyggelig tur … stille og rolig så man kommer helt ned i gear… vi fik set Golden Hour og sol nedgangen. Jorge var en super kaptajn med fiskeri og kolde drinks. Snacks er ok, består af kiks, peanuts og oliven.