Tilføj datoer
Ting at gøre

Catalonien

Ofte stillede spørgsmål om Catalonien

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Catalonien?

De topattraktionerne der skal opleves i Catalonien er:

Andre seværdigheder i Catalonien

Vil du se alle oplevelser i Catalonien? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Catalonien

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 144.822 anmeldelser

Vi reserverede det før vi rejste, det var nemt at finde kuponen og vise den ved indgangen, en dame inde viste os hvordan man downloader appen og kommer i gang. Prisen var god, og lydguiden er meget god. Husk dine egne høretelefoner. Sagrada famillia er helt fantastisk, og jeg er så glad for, at vi gik indenfor denne gang, tillad dig selv en time til time og en halv uden tårnene. Der var køer til tårnene, men jeg tror, det ville være det værd. Vores billeder yder ikke stedet retfærdighed. Pas på billedlommer, det er meget travlt omkring katedralen. Vi brugte dem ikke, men der er en McDonald's, Burger King, fem fyre, KFC samt andre rundt omkring i katedralen, hvis du har brug for spisesteder.

Min nevø og jeg reserverede spontant udflugten. Det er super organiseret og var en uforglemmelig smuk dag. Guiden Raúl tog sig meget af alle deltagere - selv begyndere følte sig meget godt tilpas. Virkelig godt! Meget rart, at du kan nyde sådanne ture! Havde nogle forbehold for om sådanne organiserede ture virkelig kunne leve op til forventningerne... de blev overskredet! Mange tak til guiden! Virkelig dejligt, når man kan mærke glæden og kærligheden til jobbet! Tak!

God oplevelse. Hurtig og ukompliceret indtastning. Bare vis din billet ved indgangen (selv på telefonen er fint). Du skal downloade en APP for at lytte til guiden, som er komplet, så det er bedst at gå med høretelefoner. Jeg anbefaler stærkt denne aktivitet, især i morgentimerne eller før solnedgang, da lyset passerer gennem sideruderne og reflekterer farverne indeni.

Fantastisk oplevelse at se dette bygningsværk. Det var nemt at komme ind, uden kø på det bookede tidspunkt, selv om der var rigtig mange mennesker.

Brug audio-guiden. Den er meget informativ. Utroli spændende bygningsværk. Husk også at se museet