Ting at gøre Catania

Denne pulserende og jordnære sicilianske by mellem Etna og havet er en arkitektonisk smeltedigel.

Ofte stillede spørgsmål om Catania

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Catania?

De topattraktionerne der skal opleves i Catania er:

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Catania?

De bedste dagsture og -udflugter fra Catania er:

Etna

Hvad er de bedste tilbud og rabatter på aktiviteter og attraktioner i Catania?

Hvad er de mest populære museer og udstillinger i Catania?

Andre seværdigheder i Catania

Vil du se alle oplevelser i Catania? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Catania

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 10.341 anmeldelser

Gårsdagens tur kunne ikke gennemføres som planlagt på grund af sikkerhedsinstruktionerne knyttet til vulkanens aktivitet. Så længere gåtur: afgang omkring kl. 9.15 og retur omkring kl. 14.30. Den meget professionelle guide Edoardo forklarede sit bjerg for os med lidenskab trods det dårlige vejr, opmærksom, meget venlig. Vi takker ham hjerteligt!Måske husk: god fysisk form!

Smuk oplevelse gjort endnu bedre af sympati, venlighed, tilgængelighed og super professionalisme fra guiden og chaufføren, der tog sig af overførslen. Jeg anbefaler stærkt at vælge denne vej, da den er interessant, stimulerende og inden for alles rækkevidde!

Fantastisk tur! Luca forklarede og viste en masse derudover. Tempoet og distancen var absolut gennemførligt, stærkt anbefalet! Generelt er det bedre at bestille en guide eller en guidet tur, for du vil helt sikkert se og lære mere!

Alt klappede med bestilling fra app, mødetidspunkter, ankomster. Informationer i bussen på engelsk, tysk og italiensk. Medlevende guide. Dygtig chauffør. Kæmpe oplevelse at bestige Etna op til 2800 m.

Super spændende - takket være de mange pauser er det også nemt at lave for folk, der ikke er så trænede - vi ville gøre det igen med et hjerteslag