Catherine's Gate
Aktiviteter i lille gruppe

Aktiviteter i lille gruppe
1 aktiviteter fundet

Topaktiviteter i Brasov

216 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Brasov

Brasov

Vores mest anbefalede Catherine's Gate Aktiviteter i lille gruppe

Bukarest: Draculas slot, Peles-slottet og Brasovs gamle bydel

Bukarest: Draculas slot, Peles-slottet og Brasovs gamle bydel

Oplev nogle af Rumæniens mest berømte slotte på en guidet tur fra Bukarest. Se Peleșslottet og Branslottet, og få tid på egen hånd til at slentre gennem Brașovs gamle bydel. Efter afhentning i Bukarest går turen mod Sinaia. Besøg Peleșslottet, som tidligere var residens for Rumæniens konger. Her kan du beundre stedets møbler, dekorationsgenstande, tæpper, gobeliner, skulpturer, malerier og våbensamlinger fra det 15. til det 19. århundrede. Fortsæt til Bran og dets berømte Bran Slot, der også er kendt som Draculas slot Lær om slottets historie og om, hvordan det havde en strategisk opgave som grænsen imellem Transsylvanien og Valakiet. Få tid på egen hånd i Brașov, hvor du kan beundre byens huse, der er bygget i renæssance, barok, provinsiel og neoklassicistisk stil. Udforsk Brașovs middelalderfæstning, der tidligere var en af Europas mest sikre fæstninger. Se den gamle, bevarede mur, de sorte og hvide tårne og Weaver's Bastion. Lær også om Catherine's Gate, der er placeret tæt på Schei Gate i den vestlige del af fæstningen, og dens 4 små tårne, som symboliserer den middelalderlige ret til at bestemme over vasallens liv og død.

Bukarest: Tur til Peles-slottet, Bran-slottet og den gamle bydel i Brasov

Bukarest: Tur til Peles-slottet, Bran-slottet og den gamle bydel i Brasov

Oplev nogle af Rumæniens mest berømte slotte på en guidet tur fra Bukarest. Besøg Peles-slottet og Bran-slottet, og tag dig tid til at slentre gennem den gamle bydel i Brasov. Efter afhentning i Bukarest kører vi til byen Sinaia. Besøg Peles-slottet, den tidligere residens for Rumæniens konger. Her kan man beundre møbler, prydgenstande, tæpper, gobeliner, skulpturer, malerier og våbensamlinger fra det 15. til det 19. århundrede. Fortsæt til det berømte Bran-slot, også kendt som Draculas slot. Lær om slottets historie, og hvordan det havde en strategisk mission som grænsen mellem Transsylvanien og Valakiet. Nyd fritiden i Brasov og beundr byens huse, der er bygget i renæssance-, barok-, provins- og nyklassicistisk stil. Udforsk middelalderfæstningen Brasov, som tidligere var en af Europas mest sikre fæstninger. Se den bevarede gamle mur, de sorte og hvide tårne og væverbastionen. Lær om Catherine's Gate, der ligger nær Schei Gate i den vestlige del af fæstningen, og dens 4 små tårne, der symboliserer middelalderens ret til liv og død over vasallernes liv. Til sidst kan du slappe af på hjemturen til Bukarest.

Gratis vandretur i Brasov

Gratis vandretur i Brasov

Walkabout Free Tours er den mest populære gratis vandretur i byen. Det startede som en gruppe venner, der ønskede at promovere Bukarest og Brasov, den lokale arv og Rumæniens karakter gennem personlige interaktive oplevelser. Vi har lavet ture i mere end 8 år, og vores team er vokset siden da til mange licenserede guider, der er sjove og fulde af interessante historier. Oplev historier og legender om steder og mennesker i Brasov, lær mere om citadellet og Dracula, gå gennem en af de smalleste gader i Østeuropa, og gå op til Blck Tower for at få en fantastisk udsigt over den mest romantiske by i Rumænien. Vi tager dig med rundt for at se højdepunkterne i Brasov: Den Sorte Kirke og dens store kulturarv. Rådspladsen er et kig tilbage til byens begyndelse. Rope Street og de mysterier, der omgiver den. Romantix gyden i Brasov Citadellets mure og forsvarssystemet. Det rumænske kvarter Ecaterinas Port er passagen ind til en anden kultur. Vores ture er interaktive, så gør dig klar til lidt sjov! Vi ses på rådspladsen.

Byrundtur i Brasov på engelsk

Byrundtur i Brasov på engelsk

Udforsk en af de største og mest populære byer i Rumænien. Nyd en 2 timers rundvisning i Brasov, der ligger ved foden af Transsylvaniens Karpaterbjerge. Brasov blev grundlagt af teutoniske riddere i 1211 og er et perfekt eksempel på en bosættelse fra middelalderen. I dag er det en af de bedst bevarede byer i Europa og hjemsted for nogle af Europas smalleste gader. Blandt højdepunkterne kan nævnes rådhuset, den ortodokse kirke og den sorte kirke. Tag til Poarta Ecaterinei og Schei-kvarteret. Beundre hellige monumenter, f.eks. Sankt Nikolaus-kirken. Beundre vævernes bastion og gå til den 4 fod brede rebgade (Strada Sforii). Denne blev oprindeligt brugt som adgangsvej af brandmænd. Besøg Brasov Synagoge og se den katolske kirke, postgården, det hvide tårn og det sorte tårn.

Brasov: Gåtur i den gamle bydel og fotohotspots

Brasov: Gåtur i den gamle bydel og fotohotspots

Vi mødes på hovedtorvet i den gamle bydel og går mod de sorte og hvide tårne. Der har du et fantastisk overblik over den tidligere befæstede by! (Tip: gode fotostandpunkter!) Kortet fra det 17. århundrede giver et klart billede af middelalderbyen Brasov. Du vil hurtigt forstå, hvordan samfundet var organiseret, og hvordan de var i stand til effektivt at forsvare sig mod osmannerne. Denne byvandring i Brasov inkluderer et besøg i Den Sorte Kirke (protestantisk - adgangsbilletter betales separat, hvis du også vil besøge den indefra), Sankt Nikolaj Kirke (rumænsk græsk-ortodoks - gratis adgang)! Vi ser også den første rumænske skole, byens sidste middelalderport (Katharinaporten), væverbastionen, rebgaden (den smalleste gade i Rumænien). Vi går langs de gamle mure og vender tilbage til hovedtorvet, hvor vi afslutter vores tur.

Ofte stillede spørgsmål om Catherine's Gate Aktiviteter i lille gruppe

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Brasov end Catherine's Gate Aktiviteter i lille gruppe?

Disse andre ting at gøre i Brasov må du ikke gå glip af:

De mest populære seværdigheder i Brasov

Oplevelser i Catherine's Gate

Byer i Rumænien

Andre seværdigheder i Catherine's Gate

Vil du se alle oplevelser i Catherine's Gate? Klik her for en fuld oversigt