Tilføj datoer

Ting at gøre Cebu City

Tilgængelige aktiviteter

  • Entrébilletter
  • Guidede ture
  • Vandaktiviteter
  • Heldagsture
  • Flerdagesture
  • Transport
  • Private rundvisninger
Vi fandt 17 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 2

Ofte stillede spørgsmål om Cebu City

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Cebu City?

De topattraktionerne der skal opleves i Cebu City er:

Andre seværdigheder i Cebu City

Vil du se alle oplevelser i Cebu City? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Cebu City

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 166 anmeldelser

En fantastisk oplevelse og professionel rundvisning. Alt fungerede godt. Vi blev hentet fra hotellet punktligt klokken 3. Vores chauffør Joseph var bare fantastisk! Han var venlig, sjov, gav os mange oplysninger om Cebu og turen og tog simpelthen hånd om alt under hele turen. Jeg vil anbefale at leje et undervandskamera til alle på stedet. Bådmanden tager derefter smukke fotos af dig, mens du er i vandet. Vi havde 200 fotos. Du behøver kun at låne kameraet for 9 €, og billederne overføres til din mobiltelefon. Ellers kan du også leje alt meget billigt på stedet. Redningsvest og dykkerbriller er inkluderet. Alle var meget venlige og hjælpsomme under hele turen. Det var en meget dejlig og speciel oplevelse.

Dagen var intet mindre end utrolig. Det startede med afhentning kl. Derefter en lang køretur til Oslob. Det var uventet en af de mest fantastiske ting, jeg nogensinde har gjort. Derefter tog vi på canyoneering, som vi ikke forventede at være så udfordrende, som det var, men det var alligevel utroligt.

Bilen var behagelig, selvom det var 3/4 timers kørsel til hver side. Det er det hele værd! Vores chauffør var meget flink og folkene fra båden også! Haj-wales er fantastiske!! Jeg vil råde dig til at medbringe en go-pro for at kunne registrere svømmeturen med hvalhajerne med god kvalitet!

Med denne Mactan Island Hopping-turpakke vil du opleve skønheden i tre øer omkring Mactan Cebu (Hilutungan, Pandanon og Nalusuan). Besætningen var meget sød, venlig og seværdighederne var fantastiske. Vil anbefale.

Fascinerende dyr og natur. Højt anbefalet. Desværre fik vi ikke den vandtætte taske og mobiletui, som vi købte med.