Centralkroatien
Safarier og dyrelivsaktiviteter

Safarier og dyrelivsaktiviteter
543 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Rejser du nu? Se, hvad der er tilgængeligt for dine datoer

Vores mest anbefalede Centralkroatien Safarier og dyrelivsaktiviteter

Split: Krka-vandfaldstur med bådkrydstogt og svømning

1. Split: Krka-vandfaldstur med bådkrydstogt og svømning

Tiltag til en tur til Krka-vandfaldene fra Split med bus eller opgrader din oplevelse til at omfatte privat transport i bil. Fordyb dig i skønheden ved de kaskader af naturlige vidundere, som vandfaldene i Krka Nationalpark er, og lær om dette natursted af din lokale guide. Efter en 90-minutters rejse væk fra Split i en airconditioneret turistbus vil du opdage denne eventyrlige og meget eftertragtede attraktion, som ligger midt i et af de mest solrige områder i Kroatien. Dit første stop er den maleriske lille by Skradin, hvis oprindelse går tilbage til oldtiden. Efter en 30-minutters panoramaskibning gennem den magiske indgang til parken når du frem til Skradinski Buk, som er stedets imponerende højdepunkt. Lær også om stedet, herunder dets historie, gennem en guidet rundvisning inde i parken. Nyd i alt 3 timer i parken, så du kan få mest muligt ud af denne vidunderlige oplevelse - fra picnic, tage kunstneriske billeder til blot at indånde det hele. Fortsæt til den maleriske by Primosten, hvor der findes nogle af Kroatiens fineste strande. Nyd 2 timers fritid til at tage en svømmetur eller udforske de maleriske brostensbelagte gader i den gamle bydel. Du har mulighed for at deltage i en vinsmagning.

Fra Split: Krka-vandfald, mad- og vinsmagningstur

2. Fra Split: Krka-vandfald, mad- og vinsmagningstur

Besøg Krka National Park på en dagstur fra Split. Rejs i en bus med aircondition, nyd en afslappende bådtur til Skardin, besøg en lokal vingård og meget mere. Før til mødestedet i Split, og gå om bord i en komfortabel bus med aircondition for at begynde din rejse. Når du ankommer til parken, kan du gå ad træstien gennem parken og opleve en grøn oase med endemiske fugle-, fiske- og sommerfuglearter. Besøg den smukke etniske landsby og oplev traditionelle dragter og håndværk, det lille hus, der er dedikeret til Nikola Tesla, samt gamle vandmøller. Se Jaruga vandkraftværket under Skradinski buk, det næstældste vandkraftværk i verden og det første i Europa. Efter at have tilbragt tid i parken sammen med din guide, skal du gå om bord på en afslappende bådtur til Skradin. Vis en tur gennem den lille by, bestig fæstningen og nyd panoramaudsigten, tag en cocktail eller frokost på en af barerne og restauranterne, eller tag en svømmetur på en strand i nærheden, hvor Krka-floden møder havet. Til sidst kan du besøge landsbyen Plastovo og lære en af de lokale vinproducenter at kende. Smag på fin dalmatisk vin, hjemmelavet olivenolie, ost og brød, inden du vender tilbage til Split.

Plitvice Søerne: Nationalparkens officielle adgangsbillet

3. Plitvice Søerne: Nationalparkens officielle adgangsbillet

Fordyb dig i den enorme skønhed i Kroatiens største nationalpark, der ligger mellem bjergkæderne Mala Kapela og Lička Plješivica. Book din billet til Plitvice Lakes National Park, og vandr gennem frodige skove for at se på fantastiske tufformationer og brusende søer. Vælg mellem 7 ruter og 4 vandrestier for at udforske dette uberørte landskab året rundt. Vær vidne til magien i 16 navngivne søer og utallige mindre søer, der flyder ind i hinanden. Oplev de øvre søer med blide bredder, eller beundre de nedre søer med stejle klipper og imponerende vandfald som Sastavci. Slut dig til naturentusiaster, der har holdt af denne park, siden den fik status som nationalpark i 1949.

Dubrovnik: Den ultimative Game of Thrones-tur

4. Dubrovnik: Den ultimative Game of Thrones-tur

Fordyb dig i "King's Landing" med en guidet byvandring til Dubrovniks berømte seværdigheder, som er med i Game of Thrones. Udforsk Westeros' hovedstad med lokale guider, der vil tage dig til de mest berømte filmlokationer og fortælle dig hemmeligheder om produktionen. Du kan straks genkende, hvor dele af historien udspillede sig, mens din guide fortæller anekdoter og viser ikoniske billeder fra serien. Besøg den imponerende Lovrijenac-fæstning (Red Keep), og nyd de tilsyneladende uendelige befæstede mure, hvor Tyrion Lannister og Varys gik en tur. Se Pile-porten, hvor kong Joffrey blev udsat for et borgeroprør og fik kastet møg på sig, eller gå i Cerceis fodspor, da hun gik skammens gang gennem byen. Hør historierne bag kulisserne, og da din guide måske har været statist i Game of Thrones, har du mulighed for at tage et billede på den berømte jerntrone.

Split/Trogir: Blue Cave, Mamma Mia og Hvar 5 Islands Tour

5. Split/Trogir: Blue Cave, Mamma Mia og Hvar 5 Islands Tour

Besøg 5 af Kroatiens øer med stil på en sjov dagstur med speedbåd. Tag på et eventyr, hvor du udforsker grotter, svømmer og snorkler og opdager dalmatiske byer. Vælg enten Trogir eller Split som dit udgangspunkt. Og det bedste af det hele er, at du kan vælge mellem enten en lille gruppe eller en privat oplevelse. Krydstogt på en 90-minutters speedbådsrejse for at nå øen Biševo, hvor den blå hule ligger. Hop ind i en mindre lokal båd og udforsk den fantastiske hule indefra og beundre dens livlige blå glød. Derefter starter Mamma Mia-delen af turen med bådturen til øen Vis. Udforsk den første Mamma Mia-placering, landsbyen Komiža med 1 times fritid. Oplev den traditionelle dalmatiske fiskerlandsby med sine smalle gader, stenstrande og indbydende promenade. Kig forbi det næste Mamma Mia-sted - Stiniva Cove, hvor du får adgang til bugten på det mest solrige tidspunkt af dagen for en hurtig dukkert på 15 minutter. Vi sejler forbi Srebrena-stranden, et af de berømte Mamma Mia-steder. Skipperen vil være mere end villig til at sætte farten ned, så du kan tage nogle fantastiske billeder. Efter alle de fantastiske Mamma Mia-steder er næste stop Budikovac Island til din næste aktivitet: snorkling og svømning i Den Blå Lagune. Lån snorkeludstyret om bord og nyd en afslappende times dukkert her eller en forfriskning på stranden. Til sidst besøger vi Hvar, hvor vi har tid til at spise frokost og tage på sightseeing i den maleriske havneby. Højdepunkterne omfatter den historiske bymidte og Španjola-fæstningens udsigt over Pakleni-øerne. Slap af og nyd landskabet, mens du bliver transporteret tilbage til Split eller Trogir.

Fra Dubrovnik: Tur i lille gruppe til Mostar og Kravica-vandfaldene

6. Fra Dubrovnik: Tur i lille gruppe til Mostar og Kravica-vandfaldene

Tag på en dagstur, og se Kravica-vandfaldene, som ligger gemt inde i Bosnien-Hercegovinas skove. Besøg byen Mostar, og hør den professionel guide fortælle om regionens historie. Tag fra Dubrovnik til grænsen mellem Kroatien og Bosnien-Hercegovina. Fortsæt til den lille kystby Neum, og nyd Adriaterhavskystens smukke landskab undervejs. Ankom til Kravica-vandfaldene, og se floden Trebižats tufa-kaskader falde 25 meter ned gennem skoven. Om foråret kan du opleve de dramatiske vandfald, mens du om sommeren og efteråret kan nyde en svømmetur i de lavvandede bassiner. Kør til den historiske by Mostar for at udforske den gamle bydel og se den berømte, gamle bro over floden Neretva. Tag på en kort byvandring med en lokal guide, og hør mere om byen, inden du får lidt tid på egen hånd.

Fra Dubrovnik: Elaphiti-ø-hoppetur med frokost

7. Fra Dubrovnik: Elaphiti-ø-hoppetur med frokost

Tag på et krydstogt til Elafiti-øerne Lopud, Šipan og Koločep på en dagstur fra Dubrovnik. Besøg strande, historiske kirker, vinmarker og olivenlunde i dit eget tempo, og smag på middelhavets delikatesser. Hvis du vælger muligheden for afhentning på hotellet, bliver du hentet i et køretøj med aircondition, der kører dig til havnen. Når du er i havnen, stiger du om bord på båden og sætter dig til rette for en sejltur langs Dubrovniks kystlinje. Sæt sejl til dit første stop, øen Lopud, hvor du har fri tid til at udforske øen, som du har lyst til. Lavn af på de solrige kyster eller besøg sandstranden i Šunj-bugten. Hvis du har lyst til at strække benene, kan du vandre langs de bilfrie veje for at udforske den uberørte natur eller opleve øens berømte kulturarv, herunder gamle fæstningsruiner og et franciskanerkloster Saint Mary-kloster. Næst sejler du til den største ø i Elafiti-arkipelaget, Šipan. Gå fra borde for at udforske øens naturskønne vinmarker og olivenlunde. På dit sidste stop, Koločep, kan du slappe af med en svømmetur i det krystalklare vand ud for kysten eller gå en tur gennem fyrreskovene, inden du vender tilbage til Dubrovnik. Under krydstogtet kan du slukke din tørst med ubegrænset lokal vin, vand og forskellige sodavand. Smag på hjemmelavet olivenolie og de bedste hjemmedyrkede grøntsager for at få den ægte middelhavsoplevelse. Til frokost kan du vælge mellem grillet fisk eller kylling eller en vegetarisk menu, alle serveret med kartoffelsalat.

Fra Dubrovnik: Dagstur til Montenegro

8. Fra Dubrovnik: Dagstur til Montenegro

Udforsk Montenegro på en dagstur fra Dubrovnik. Nyd fritiden i de maleriske byer Perast og Kotor. Vi kører fra Dubrovnik om morgenen og nyder synet af den gamle bydel og dens omgivelser, mens vi kører gennem den smukke Župa Dubrovačka og Konavle-regionen. Når vi har krydset grænsen til Montenegro, fortsætter vi langs den maleriske montenegrinske kyst. Under køreturen gennem Boka Kotorska-bugten kan du stoppe ved den charmerende by Perast. Du har mulighed for at besøge øen Our Lady of the Rocks. Under køreturen vil din vært fortælle dig alt om Montenegros vigtigste kulturminder og om landets historie og legender. Ved ankomsten til Kotor har du 3 timers fritid til at gå på opdagelse på egen hånd. Byen Kotor er berømt for sin maritime tradition, berømte handelsflåde og imponerende bymure. Efter sightseeingen mødes I med jeres rejseleder på mødestedet for en afslappende køretur tilbage til Dubrovnik.

Split: Den gamle bydel og Diocletians paladset på en vandretur

9. Split: Den gamle bydel og Diocletians paladset på en vandretur

Rejs tilbage i tiden på en guidet vandretur i Split, og udforsk 1.700 års byhistorie, fra opførelsen af Diocletians palads i 305 e.Kr. til byens plads som Kroatiens næststørste by. Opdag seværdigheder som Saint Domnius-katedralen undervejs. Mød din guide ved Diocletianspaladsets gyldne port og forundres over resterne af et gammelt palads fra Romerriget, som nu udgør omkring halvdelen af den gamle bydel i Split. Stop for at se de åbne kolonnader på paladsets centrale Peristyle-plads. Fortsæt til den imponerende Sankt Domnius-katedral, som menes at være den ældste katolske katedral i verden, der stadig er i brug i sin oprindelige form. Hør om historien om Gregor af Nin ved hans statue i Giardin Park. Skrid ad Riva-promenaden for at beundre udsigten over Marjan Hill og Adriaterhavet. Afslut din tur, hvor den begyndte ved Den Gyldne Port.

Split: Den Blå Lagune og 3 øers speedbådstur

10. Split: Den Blå Lagune og 3 øers speedbådstur

Sæt sejl på Adriaterhavet med denne halvdags speedbådstur fra Split. Sejl mellem smukke strande og bugter. Nyd den afslappede atmosfære på Laganini Beach Club. Svøm eller snorkel i den glitrende blå lagune. Udforsk den historiske by Trogir. Hop om bord på en båd, og mød din skipper. Oplev nogle af de mest fascinerende destinationer midt i Adriaterhavet. Efter at have nydt en afslappende sejltur og panoramaudsigt over Split, når du dagens første destination, Laganini Beach Club på øen Čiovo. Nyd det hvide sand, strandbarer og fyrretræer. Efter at have udforsket denne klub skal du tage en bådtur til Blue Lagoon. Hils på det turkisblå hav og sandstrandene. Hop direkte i det krystalklare vand for en forfriskende svømmetur. Dyk for at udforske det rige havliv under vandet. Gå på soldækket for at solbade og slappe af. Tag til din endelige destination, den historiske by og havn i Trogir. Denne by-ø er en kulturel UNESCO-verdensarvsliste. Nyd den betagende udsigt over den centrale dalmatiske kyst og øerne, mens du sejler tilbage til Split.

Centralkroatien

Centralkroatien

Ofte stillede spørgsmål om Centralkroatien Safarier og dyrelivsaktiviteter

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Centralkroatien end Safarier og dyrelivsaktiviteter?

Disse andre ting at gøre i Centralkroatien må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Centralkroatien

Vil du se alle oplevelser i Centralkroatien? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Centralkroatien

Fantastisk aktivitet, meget velorganiseret: bådtur, spadseretur på øerne, frokost serveret på båden, når vi vender tilbage. Personalet er charmerende og opmærksomme! jeg anbefaler

Vi er glade for organisationen og atmosfæren. Antes guide er vidunderlig. Naturen er smuk og et besøg værd, og landskaberne er betagende.

Hver en øre værd! Den mest fantastiske tur med smukke udsigter og steder. Frokosten var fantastisk, og stoppestederne var betagende!

Fantastisk tur, smuk nationalpark. God organisation. Guide Gabriela gav en masse interessante oplysninger, fantastisk!

Guiden Ante var fremragende! Godt gået Ante! Taler kroatisk, engelsk og fransk. Og har en enestående sans for humor