Centre Pompidou Malaga

Centre Pompidou Malaga

Centre Pompidou Malaga: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Malaga: City Sightseeing Hop-On Hop-Off Bustur

1. Malaga: City Sightseeing Hop-On Hop-Off Bustur

Malaga har smukke gader, grønne boulevarder og frodige haver. Se de største attraktioner i denne dejlige by med en 24-timers Malaga Essential Experience-billet til en hop-on hop-off sightseeingtur eller Malaga Iconic Ticket, som også inkluderer adgang til MIMMA og Carmen Thyseen Museum. Med hjælp fra turens flersprogede lydkommentarer om bord kan du lære, hvorfor Malagas katedral kaldes La Manquita - den enarmede dame! Hør også alt om den gamle paladsfæstning og dens 2 ringe af mure. I den åbne dobbeltdækkerbus kan du også nyde panoramaudsigten over byen. Du kan besøge Alcazaba (entré ikke inkluderet), hvor du finder et museum og hyggelige haver sammen med en betagende udsigt. Mens du er i nærheden, kan du stoppe ved Castillo de Gibralfaro for at se på voldene og få en mere spektakulær udsigt. Måske har du lyst til at se det gamle Teatro Romano og det genopbygningsarbejde, der er i gang. Glem ikke Picasso-museet, som er en anden vigtig attraktion i byen. Nyd gratis adgang til Interactive Museum of Music, når du vælger en passende billet, hvor du kan udnytte dine musikalske evner og prøve kræfter med en række forskellige instrumenter. Blå rute Blå linje: 1. Vialia - Renfe 2. Russisk museum og bilmuseum 3. Puerto 4. Centre Pompidou 5. Calle Larios Grøn linje: 1. Station for selvkørende busser 2. Vialia - Renfe 3. Callejones del Perchel 4. Pasillo Santa Isabel 5. Cruz Roja 6. San José Parque 7. Camino de Casa Bermeja 8. Jardín Botánico 9. Camino de Casa Bermeja 10. Estadio de Futbol 11. Martiricos 12. Guimbarda 13. Cercanías Rød linje: 1. Renfe / Vialia togstation 2. Centro de Arte Contemporaneo 3. Puerto Alborania Museum 4. Plaza de la Marina 5. Paseo del Parque 6. Centro Pompidou Málaga 7. Paseo de la Farola 8. Playa de la Malagueta 9. Plaza de Toros 10. Castillo de Gibralfaro 11. Basílica de Sta. María de la Victoria 12. Plaza de la Merced - Casa de Picasso 13. Museo Carmen Thyssen - Catedral 14. Avenida de Andalucía

Malaga: Privat byrundtur med øko-tuk-tuk

2. Malaga: Privat byrundtur med øko-tuk-tuk

Tag på en elektrisk tuk-tuk-tur i Malaga og oplev nogle af byens vigtigste højdepunkter. Nyd den perfekte introduktion til Malaga, da din guide anbefaler steder at besøge under dit ophold. Beundre det ydre af nogle af Malagas mest ikoniske vartegn, herunder Gibralfaro-slottet, Alcazaba og Pompidou-museet. Kør gennem La Malagueta-stranden og Marina Square. Se Bank of Spain og La Malagueta tyrefægterarenaen. Udforsk Malagas gader.

Málaga: Center Pompidou Málaga Billet

3. Málaga: Center Pompidou Málaga Billet

Siden 28. marts 2015 giver Centre Pompidou Málaga den brede offentlighed mulighed for at opleve og udforske museets rige samling, dets kvalitetsprogram, blandingen af alle kunstarter og dets innovative tilbud. Centre Pompidou tilbyder dig en rejse gennem det 20. og 21. århundredes kunst med omkring halvfjerds udvalgte værker fra den usammenlignelige samling, én af de to vigtigste i dagens moderne verden. Denne rejse gennem kunsthistorien fornys hvert femte semester og tilpasses hvert år. Der er også altid to til tre midlertidige udstillinger der er værd at udforske. Besøget opleves gennem tværfaglige programmer dedikeret til dans, repræsentation, tale, og film ved hjælp af devices først og fremmest tilpasset et ungt publikum. Således bliver Cubo, der huser Centre Pompidou Málaga, en levende, deltagende installation hvor workshops, uddannelses- og formidlingsaktiviteter giver en stærk følelse af et kreativt fællesskab. Dette materiale bekræfter, som en del af dets mission og prioriteter, at blive en platform for udveksling mellem samfundet og nutidige nyskabelser.

Malaga: Segway-tur til Gibralfaro-slottet, tyrefægterarenaen og havnen

4. Malaga: Segway-tur til Gibralfaro-slottet, tyrefægterarenaen og havnen

Hop ombord på din Segway eller scooter, og opdag det bedste, Malaga har at tilbyde med denne fantastiske guidede tur. Efter at have mødt din guide, vil du have en kort træningssession på din Segway, så du kan opbygge din selvtillid, før det er tid til at udforske byen.  Din tur starter med en en blid køretur gennem Malaga Park, der også kaldes Alameda Park. Den er bygget i slutningen af det 19. århundrede og er hjertet af Malaga. Herfra vil du tage en tur til Malagas internationale havn på Middelhavets Costa del Sol-kyst. Læs mere om den havn, der har været i konstant brug i længst tid i Spanien og den historiske fønikiske havn Malaka fra din lokale ekspertguide.  Efter at have taget en tur gennem Malagas Havn tager I til det storslåede Alcazaba Slot, der er en paladsagtig befæstning bygget af Hammudid-dynastiet i det tidlige 11. århundrede. Mens du kører, kan du beundre den smukke natur og tage korte stop for at udnytte nogle gode fotomuligheder.

Malaga: Selvguidet højdepunkts-skattejagt og vandretur

5. Malaga: Selvguidet højdepunkts-skattejagt og vandretur

Lær Malaga at kende i dit eget tempo på denne interaktive scavenger hunt-tur, der kan afspilles på din telefon. Løs gåder, interagér med byens vigtigste attraktioner, og lås interessante fakta og legender op. En ideel udendørs aktivitet for førstegangsbesøgende, par, grupper, familier og børn. Kan bruges som en fantastisk teambuilding-aktivitet. Download mobilapplikationen på din telefon, og løs stedbaserede gåder, der kun kan aktiveres, når du når det rigtige sted. Brug de integrerede kort til at nå 10 af Malagas vigtigste seværdigheder til fods. På hvert stop kan du lære mere om attraktionen og løse en stedbaseret gåde, der kun kan løses, hvis du når frem til det specifikke sted. Brug logik, fantasi, observation og holdånd til at låse den korrekte kode op og afsløre den næste destination i sightseeingspillet om byen. Start din tur på Plaza de la Merced! Besøg det verdensberømte Teatro Romano med sin unikke akustik. Fotografer det unikke Picassomuseum, og beundr den eventyrlige Encarnación-katedral. Malaga Universitet vil efterlade dig målløs, da det anses for at være et lille, men innovativt universitet. Lær om rådhuset en barok revival bygning med modernistiske elementer! Den unikke Malaga Park er tiden og pladsen i din mobilhukommelse værd. Travle og kølige La Malagueta vil være dit næste skridt, gør ingenting, lad mobiler og ting ligge og dyk ned i det! Center Pompidou Malaga, et uovertruffent kunstgalleri, venter på at fortryller dig, mens prikken over i'et på denne unikke tur vil være Palmeral de Las Sorpresas med sin fængslende landskabsarkitektur i Malagas historiske centrum.

Malaga: Byudforskningsspil og rundvisning

6. Malaga: Byudforskningsspil og rundvisning

Kombinér spændingen ved en sightseeing-bytur med et spil på denne selvguidede smartphone-vandretur i Malaga. Find nemt frem til seværdighederne med appens navigationsfunktion. Download appen, og start spillet ved at gå til det første sted. Brug observation, logik, fantasi og teamwork til at løse gåden på hvert sted. Sæt appen på pause når som helst, hvis du vil holde en pause, drikke kaffe eller bruge lidt mere tid på at besøge en af seværdighederne. Spil spillet i dit eget tempo. Start din tur på Plaza de la Merced. Besøg det verdensberømte Teatro Romano med sin unikke akustik. Fotografer det unikke Picasso-museum, og beundr den eventyrlige Encarnación-katedral. Malaga Universitet vil efterlade dig målløs, da det betragtes som et lille, men innovativt universitet. Lær om rådhuset, en bygning i nybarok med modernistiske elementer. Den unikke Malaga Park er værd at bruge tid og plads på i din mobilhukommelse. Travle og cool La Malagueta bliver dit næste skridt, gør ingenting, efterlad mobiler og ting og dyk ned i det. Center Pompidou Malaga, et uovertruffen kunstgalleri, venter på at fortrylle dig, mens prikken over i'et på denne unikke tur vil være Palmeral de Las Sorpresas med sin fængslende landskabsarkitektur i det historiske centrum af Malaga.

Malaga: Første opdagelsesrejse og læsevandring

7. Malaga: Første opdagelsesrejse og læsevandring

Gå gennem en smuk rute i byen, opdag skjulte perler og besøg 10+ af de vigtigste attraktioner og steder. Lær nogle indledende oplysninger om hvert sted og interessante historier om byen generelt. Download appen 'World City Trail' fra butikken, og log ind. Læs instruktionerne, og gå hen til startstedet. Lås op for billeder af stedets ydre og indre. Læs lidt information om attraktionen. Læs nogle oplysninger om attraktionen, og gå videre til næste checkpoint. Notér, hvad du kunne lide og ikke lide, og lav din bucket list til de næste dage! Start din gåtur når som helst, uden en tidsplan. Sæt den på pause til frokost, tag en drink, besøg en attraktion efter eget valg, og fortsæt senere eller endda en anden dag. Med kortfunktionen farer du aldrig vild. Start din tur på Plaza de la Merced! Besøg det verdensberømte Teatro Romano med sin unikke akustik. Fotografer det unikke Picasso-museum, og beundr den eventyrlige Encarnación-katedral. Malaga Universitet vil efterlade dig målløs, da det betragtes som et lille, men innovativt universitet. Lær om rådhuset, en bygning i nybarok med modernistiske elementer! Den unikke Malaga Park er værd at bruge tid og plads på i din mobilhukommelse. Travle og cool La Malagueta bliver dit næste skridt, gør ingenting, efterlad mobiler og ting og dyk ned i det! Center Pompidou Malaga, et uovertruffent kunstgalleri, venter på at fortrylle dig, mens prikken over i'et på denne unikke tur bliver Palmeral de Las Sorpresas med sin fængslende landskabsarkitektur i Malagas historiske centrum. Download appen ''World City Trail'' fra butikken. Start derefter din tur og nyd den!

Malaga: Selvguidet audiotur i byen med Pablo Picasso

8. Malaga: Selvguidet audiotur i byen med Pablo Picasso

Lad dig friste af en uovertruffen udforskning af Malaga med vores eksklusive selvguidede audiotour, der fortæller om Pablo Picassos ekstraordinære liv. Brug din smartphone og dine personlige hovedtelefoner til at blande kunst og historie, mens du vandrer gennem byens fortryllende gader. Mens du går, åbner du op for historien om Picasso under den kunstneriske avantgarde 🎨 i det 20. århundrede. Gå forbi ikoniske steder, herunder hans fødested📍Fødselsstedsmuseet,📍Iglesia De Santiago, 📍Picassomuseet,📍Centre Pompidou og📍Playa de la Malagueta. (Bemærk: indgangen er valgfri og IKKE inkluderet, vælg at gå ind på egen regning) Afstanden mellem stoppestederne er en dejlig spadseretur på 5 til 7 minutter, hvilket skaber en ideel halvdagsudforskning for entusiaster, der er ivrige efter at besøge alle steder, hvor hvert sted kræver 10 til 50 minutter.

Malaga: Tegning og maleri lektion udendørs

9. Malaga: Tegning og maleri lektion udendørs

Kan du lide at tegne, men har du ikke øvet dig i lang tid? Har du aldrig rørt en blyant, men vil gerne prøve det? Hvad med at opleve nye maleteknikker?! Deltag i denne workshop, hvor Malaga vil være din inspiration, og du vil blive kunstner for en dag Din kunstlærer vil vise dig, hvordan du kan se på byen med andre øjne og genskabe de bedste udsigter og detaljer i din tegning, så du kan forevige din rejse i et unikt postkort. Du kan vælge mellem at indfange spejlbillederne, bådene og fyrtårnet i havnen, tegne parkens tropiske natur eller den gamle bys arkitektur, som f.eks. det romerske teater eller katedralen. Alle materialer er inkluderet! Papir, akvarelfarver, pensler, blyanter, bløde pastelfarver, markere og kul :) Picasso sagde: "Inspirationen findes, men den skal finde dig, når du arbejder". Så vent ikke længere og lad os komme i gang!

Rundvisning i Málaga TukTuki_DELUXE

10. Rundvisning i Málaga TukTuki_DELUXE

Oplev Malaga på en unik og spændende måde med TukTuk-i Malaga! Hvis du er på udkig efter en anderledes måde at udforske byen på, er TukTuk-i i Malaga den perfekte løsning. Denne tur er designet til turister, der gerne vil opleve de mest autentiske og enestående steder i Malaga, og den tager dig med på en personlig og privat tur. Oplev Malaga på den mest behagelige og sjove måde med denne 120 minutters Tuk-Tuk-i tur. Besøg Malaga på én dag, og glem ikke noget at se i denne fantastiske by, lær blandingen af gammel historie, folklore og moderne kultur at kende på en enkelt tur. Bed guiden om at tage de bedste billeder, du kan tage på turen. Se Malagas rådhus, Pompidoucentret, Lygtepælen, tyrefægterarenaen, Larios-gaden, skibsværftsmarkedet, de fattiges tribune, Plaza de la Merced, det romerske teater og Gibralfaro.

27 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Centre Pompidou Malaga

Andre seværdigheder i Centre Pompidou Malaga

Vil du se alle oplevelser i Centre Pompidou Malaga? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Centre Pompidou Malaga

Samlet bedømmelse

4.8
(373 anmeldelser)

Vi havde en vidunderlig tid på turen med Adriano. Vores drenge på 11 og 15 år elskede at finde ud af interessante fakta om Malaga og byens historie! Vi nød især at høre om den "ukulturerede bygning" på toppen af det romerske teater! Lær også om, hvordan man spotter de bitre appelsintræer fra bladene. Vi anbefaler stærkt turen!

Personalet var relativt hårdt og nogle gange irriterede, når passagererne ikke straks fulgte deres instruktioner for at komme i kø. Var irriterende. Venligheden skal der arbejdes med.

Meget informativ tur gennem de køretøjstilgængelige kvarterer i Malaga, Adriano var en fantastisk guide, og køretøjet er også sjovt for børn.

God masser af nyttig information og en god start på en pause i Malaga. Værd pengene

Fantastisk guide og gode omveje til at vise dig den rigtige by og dens kontraster