Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Cesky Krumlov

Vores mest anbefalede ting at gøre i Cesky Krumlov

Fra Prag: Heldagsudflugt til Český Krumlov

1. Fra Prag: Heldagsudflugt til Český Krumlov

Český Krumlov, en middelalderby i Sydbøhmen, har bevaret sin eventyrlige atmosfære selv i dag, og det er let at forstå, hvorfor UNESCO har optaget byen på sin liste over kulturarvssteder. Din guide vil føre dig gennem de smalle, snoede gader i det historiske centrum, hvor du kan beundre de gotiske, renæssance- og barokke bygninger fra adelsslægterne Rožmberk, Eggenberg og Schwarzenberg. Besøg det berømte slot, som er det næststørste i Tjekkiet (billetter kan købes på stedet). Du vil se århundredgamle møbler, kunstværker, gobeliner og udsøgt udsmykkede våben samt verdens ældste, velbevarede barokteater.

Fra Prag: Dagstur til Český Krumlov og České Budějovice

2. Fra Prag: Dagstur til Český Krumlov og České Budějovice

Besøg de historisk rige og maleriske byer Cesky Krumlov og Ceske Budejovice på en dagstur fra Prag. Rejs gennem det sydlige Bøhmen i en bil med aircondition og guide. Besøg Cesky Krumlov-slottet (april-oktober) og spis frokost på en historisk restaurant. Nyd en naturskøn tur fra Prag gennem det sydlige Bøhmen i Tjekkiet. Kør først til Cesky Krumlov, som er på UNESCOs verdensarvsliste med over 300 historiske bygninger. Nyd udsigten over byen, der domineres af et stort slot og Sankt Vitus-kirken. Fortsæt til Ceske Budejovice og se det unikke historiske torv, der er omkranset af renæssance- og barokhuse. Efter en hel dag på opdagelse i det sydlige Bøhmen kan du læne dig tilbage og nyde det naturskønne landskab på vej tilbage til Prag.

Fra Prag: All Inclusive-rejse til Český Krumlov

3. Fra Prag: All Inclusive-rejse til Český Krumlov

Opdag det bedste af Český Krumlov på en dagstur fra Prag. Gå gennem byens charmerende gader, lær om byens historie og besøg slottet. Vælg mellem en række forskellige udflugtsmuligheder, der passer bedst til dine behov, herunder muligheder for afhentning på hotel. Afrejse fra Prag, og tag på opdagelse i Český Krumlov. Hør om byens historie fra din guide, mens du går gennem byens smukke gader. Forlæng din tur med muligheden for at besøge Tjekkiets største slot. Udforsk dets smukke barokhaver med det unikke drejelige auditorium. Om eftermiddagen kan du nyde fritiden og få tips fra din guide om, hvordan du kan bruge den. Efter turen kan du læne dig tilbage og nyde det naturskønne landskab på din vej tilbage til Prag. Du bliver sat af ved dit hotel eller i byens centrum.

Český Krumlov: Flodkrydstogt med træflåde

4. Český Krumlov: Flodkrydstogt med træflåde

Slap af og se nogle af Český Krumlovs mest berømte seværdigheder, mens du sejler ned ad Vltava-floden på en 50-minutters sejltur om bord på en træflåde med livekommentarer og en gratis drink efter eget valg. Tag af sted fra Parkán Havn og lad dig drive langs Vltava-floden og beundre den jødiske synagoge i Český Krumlov, Sankt Vitus-kirken, K, Egon Schiele Art Centrum, Krumlov-slottet og byens historiske bryggeri. Du vil blive ledsaget af to skippere, som vil give dig live-kommentarer om de steder, du vil se langs den naturskønne rute. Stop ved havnen i Krumlovské Benátky, som kan oversættes til Krumlovs Venedig, og nyd en gratis drink efter eget valg, herunder øl, vin, sodavand, te eller kaffe.

Český Krumlov: 2 timers privat vandretur med guide

5. Český Krumlov: 2 timers privat vandretur med guide

Udforsk de mest ikoniske højdepunkter i Český Krumlov med en lokal professionel guide, og lær om byens fascinerende historie og fascinerende middelalderarkitektur. Besøg Český Krumlovs mest berømte seværdigheder, herunder hovedtorvet, Sankt Vitus-kirken, Barberbroen, Kappebroen og Bjørnegraven. Beundre de utrolige middelalderhuse i den gamle bydel, Latrán-kvartererne og de mange slotsgårde, der ligger spredt rundt omkring. Nyd derefter den fantastiske udsigt over byen fra nogle af de forhøjede terrasser undervejs på turen. Gå en romantisk tur gennem de smalle og krogede gader og se de middelalderlige huse læne sig op ad hinanden, du kan virkelig forestille dig den historie og de seværdigheder, som disse huse har været vidne til i løbet af årene, siden de blev bygget. Efter turen har du mulighed for at besøge Český Krumlov-slottets indre, og din guide vil hjælpe dig med at vælge den rigtige tur med de bedste billetter.

Fra Prag: Cesky Krumlov-tur med bus i hele dagen

6. Fra Prag: Cesky Krumlov-tur med bus i hele dagen

Du er inviteret til at besøge den maleriske middelalderby Český Krumlov, som ligger i det naturskønne Sydbøhmen langs Vltava-flodens bredder. Byen blev grundlagt i det 13. århundrede og har bevaret sin tidligere middelalderlige karakter. Český Krumlov Slot er det næststørste i landet efter Prag Slot. Det var også sæde for de magtfulde familier Rozmberk og Schwarzenberg og huser nu rige historiske samlinger. I slotsparken må du ikke gå glip af det unikke slotsteater fra det 18. århundrede. Du vil også have tid til at tage en pause på en af de mange stilfulde og hyggelige pubber. I vintersæsonen er der frokost inkluderet i stedet for entré til slottet.

Fra Prag: Privat tur til Cesky Krumlov

7. Fra Prag: Privat tur til Cesky Krumlov

Cesky Krumlov er en af Bøhmens smukkeste byer og et levende galleri af elegante bygninger fra renæssancetiden, der huser charmerende caféer, pubber, restauranter, butikker og gallerier. I 1992 blev den optaget på UNESCO's verdensarvsliste. Med en professionel chauffør-guide kan du lære Cesky Krumlov at kende. Byen har været livlig siden middelalderen, og det historiske centrum er smukt bevaret. Derefter marcherer du til Krumlov Slot for at få en smagsprøve på renæssancen. Krumlov Slot er det næststørste i Bøhmen efter Prags Slot. Denne juvel tiltrækker besøgende fra hele verden. (Slottet er lukket fra 31. oktober - 21. marts; vi kan besøge byen Ceske Budejovice undervejs i stedet). Senere spiser vi frokost på en af de lokale pubber eller restauranter, hvor du kan nyde den lokale øl, Eggenberg. Du kan gå på opdagelse i dit eget tempo og gemme tid til souvenirshopping, hvis du ønsker det. Hvis du er tidligt færdig, har du også mulighed for at tilføje den nærliggende by Ceske Budejovice til din tur.

Cesky Krumlov: Privat 2 timers byvandring

8. Cesky Krumlov: Privat 2 timers byvandring

Lær om den gamle bydel i Cesky Krumlov: et unikt åndeligt sted med legendariske historiske personer og gamle huse. Lær om de mennesker og legender, der gør denne by så unik, og hør historien om denne særlige UNESCO-beskyttede by. Udforsk labyrinten af brostensbelagte middelaldergader, skjulte kroge og måske et par overraskelser. Vores 2 timers rundvisning er fyldt med de bedste seværdigheder og lyde i denne bemærkelsesværdige by. Vi vil gå rundt i by- og borgområdet og se steder som jesuitternes tidligere beboersal, den gotiske kirke St. Vit og byens tidligere bryggeri. Udforsk disse steder og mange flere på vores private Cesky Krumlov byvandring.

Fra Prag: Český Krumlov heldagstur med afhentning

9. Fra Prag: Český Krumlov heldagstur med afhentning

Oplev Český Krumlov, som er på UNESCOs verdensarvsliste, på en heldagstur fra Prag. Tag på en guidet vandretur til slottet og dets gårdspladser, og nyd derefter fritiden til at udforske den gamle bydel i dit eget tempo. Begynd din tur med bekvem afhentning på dit hotel i centrum. Derefter kan du slappe af i komfortabelt klimaanlæg, mens du kører i omkring 2 timer til Český Krumlov og nyder udsigten over det tjekkiske landskab undervejs. Ved ankomsten til Český Krumlov følger du din guide, Filip, op ad en kort bakke til slottet. Gå rundt i alle slotsgårdene, mens du lytter til historiske fortællinger og besøger de bedste steder at tage billeder. Fra slottet går du ned til floden og krydser en bro for at komme til en middelalderlig restaurant. Her kan du spise frokost for egen regning, eller du kan fortsætte til den gamle bydel og spise der, hvis du foretrækker det. Efter frokost har du tid til at udforske den maleriske gamle bydel. Din guide vil give dig anbefalinger om, hvad du skal se, og hvor du skal shoppe. Når du har udforsket den gamle bydel, vender du tilbage til Prag, hvor du bliver afleveret på dit hotel.

Český Krumlov: Natlig vandretur med en professionel guide

10. Český Krumlov: Natlig vandretur med en professionel guide

Tag med på denne nattetur og se den "mørke" side af Český Krumlov. Du vil opdage, at det er en næsten anderledes by om natten end om dagen - pludselig virker den lidt uhyggelig. Udforsk Český Krumlov med sin lange historie og huse, der er flere hundrede år gamle. Der er spøgelser og hjemsøgte historier knyttet til byen. Nogle af dem er faktisk sket, og nogle af dem, ja, hvem ved. Turen starter omkring solnedgang og slutter efter mørkets frembrud. Kom og hør om de lokale legender i Český Krumlov. Nyd Český Krumlov, en af de smukkeste byer i verden. Med sin rige og berømte historie, sin meget velbevarede middelalderlige bymidte og sin fantastiske beliggenhed i landskabet hører den med rette til nogle af Tjekkiets mest værdifulde perler. Dette er nogle af grundene til, at Český Krumlov blev optaget på UNESCO's verdensarvsliste i 1992.

Alle aktiviteter

61 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Cesky Krumlov

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Cesky Krumlov?

De bedste dagsture og -udflugter fra Cesky Krumlov er:

Ceske Budejovice

Hvad er de bedste ture, man kan tage på i Cesky Krumlov med børn?

Hvad er de bedste tilbud og rabatter på aktiviteter og attraktioner i Cesky Krumlov?

Andre seværdigheder i Cesky Krumlov

Vil du se alle oplevelser i Cesky Krumlov? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Cesky Krumlov

Samlet bedømmelse

4.3
(983 anmeldelser)

En forsinket start på grund af fejlkommunikation med et spansk par, der resulterede i at forlade turen. Der var kun 4 af os, så det føltes som en privat tur i et 8-personers køretøj. Vores chauffør / guide startede sin turismekarriere, så havde tilstrækkelig viden om tjekkisk og Cesky Krumlov. Han var høflig og venlig hele vejen igennem. Cesky Krumlov er et fantastisk sted med smukke omkringliggende landskaber. Frokosten var gennemsnitlig bare grillet kylling og nogle kartofler, ikke en traditionel tjekkisk frokost, som jeg forventede, men den var alligevel velsmagende. Slotsrundvisningen inkluderet i prisen blev styret af en lokal guide, og vi blev vist rundt i alle kahyttene, ikke slottets grunde. Det er en 9 timers tur, men tilbageturen tog 4,5 timer. Den samlede tur var ok, da vi ikke havde meget fritid til fuldt ud at nyde området.

Nous avions réservé le tour pour la journée à Cesky Krumlov et Ceské Budejovice en français mais à notre arrivée le tour était malheureusement en anglais. Nous avons regretté le peu de temps de visite libre dans les deux villes (1.30 à Cesky Krumlov frokost inkl. et 20 minutter à Ceské Budejovice). C'était un peu la course tout au long de la journée. Cesky Krumlov est une petite ville pleine de charme et cela vaut vraiment la peine de la visiter. La visite guidée du Château de Cesky Krumlov était aussi très intéressante et nous avons apprécié les excellentes connaissances de notre guide.

En velorganiseret tur af en Mercedes minivan drevet af vores guide Viktor, som er meget vidende og interessant. Han har en fantastisk sans for humor og forstår at underholde sine turister med interessante anekdoter, der levendegør historien om begge disse fantastiske steder uden for Prag.

Helen er en dejlig rejseguide, der har stor viden om historien. Cesky Krumlov er en så smuk by, der har bevaret sin skønhed i århundreder. Blandingen af gotisk, renæssance og barok stilarter af arkitektur og kunst er betagende og storslåede! Jeg anbefaler stærkt denne tur.

We got a lot og information on the ride. The guide was very caring and gave a fine service all day.