Tilføj datoer
Oplevelser i

Chamonix-Mont-Blanc

Ofte stillede spørgsmål om Chamonix-Mont-Blanc

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Chamonix-Mont-Blanc?

De topattraktionerne der skal opleves i Chamonix-Mont-Blanc er:

Andre seværdigheder i Chamonix-Mont-Blanc

Vil du se alle oplevelser i Chamonix-Mont-Blanc? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Chamonix-Mont-Blanc

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 747 anmeldelser

Selve turen var fantastisk, men forvent ikke for meget vejledning efter ankomsten til Chamonix. Vi reserverede kun svævebanen (uden bjergtoget), hvilket var et godt valg, da dette gav tid nok til at se alt på toppen, uden at skulle skynde os ned til Chamonix igen for også at tage på bjergtogsturen . Guiden gav os en folder med et kort og alle nødvendige organisatoriske oplysninger om turen, samt forudbestilte billetter til svævebanen inklusive en reserveret tid, hvilket var meget praktisk. Der var ikke nogen yderligere vejledning efter ankomsten til svævebanestationen.

En af de bedste aktiviteter jeg har lavet. Sådan en travl dag, men den er virkelig god. Vi havde Neils som vores guide, og han var fantastisk! Meget viden, sjov og fleksibel med mennesker. Han indkvarterede ældre mennesker, der havde brug for lidt mere tid. Det er lidt at gå, så husk dette. Spørgsmålet om glaskassen er latterligt, så hvis du vil have et billede, så tag derhen først, når du har forladt svævebanen, ellers har du ikke tid nok. Jeg vil meget anbefale denne tur! Udsigten er utrolig!!!

Vidunderlig dag!

Vi havde en fantastisk tid! Der var masser af sne i Chamonix. At gå til toppen af Mont Blanc er et must - vi gik op og havde en kaffe & snack i cafeteriet øverst. Heldigvis havde vi en dag med meget lidt sky & udsigten var fantastisk! Pak dog varm op.

Ville have været endnu bedre med en guide, men de gav en refusion for den manglende del. En person på kontoret gav et nyttigt og hurtigt overblik over planen, hvilket hjalp med at planlægge og nyde hvert sted.

Niels var en fremragende rejseleder. Vi havde en fantastisk dag og lækker frokost. Vil absolut anbefale denne tur!