Chania

Vælg datoer

Seværdigheder i Chania

Andre seværdigheder i Chania

Vil du se alle oplevelser i Chania? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Chania

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 3.828 anmeldelser

Der var super lækkert på Gramvousa og vi gik naturligvis op og så toppen. Hvilket betød vi kun lige kunne nå at dyppe os i vandet, inden vi skulle videre til båden igen. Det var SÅ lækkert at bade der. Men vi vidste jo også vi skulle videre over til Balos og bade videre, så det gjorde ikke så meget. På Balos-siden var der desværre bare så blæsende, at det ikke rigtig var den store fornøjelse. Man kunne fornemme hvor smukt et sted det var, men ikke rigtig nyde det, da der fløj sand i ansigtet og på kroppen hele tiden, vi måtte afskærme os med liggestole. Lige her, var vi noget ærgerlige over vi ikke i stedet havde haft mere tid til at bade på Gramvousa. Så et godt råd, tjek vindforholdene inden bestilling af denne tur.

En fantastisk tur, med en super sød og imødekommende guide. Det var en hård tur, men alle pengene værd. Det er en god ide at ha badetøj med, så man kan bade når man svedig og træt ender vandringen. Samt en langærmet vindtæt jakke, det er lidt koldt på toppen inden man kommer længere ned i kløften. Tá madpakker med, man kan ikke købe noget undervejs. Man kan tanke sin vandflaske op med det lækreste kolde rene kildevand på turen. Sørg for at dagen efter er en fridag, man er ret øm i benene så dejligt med en slappe af dag efterfølgende. Det er IKKE en børnetur!

Virkelig flot tur gennem kløften. Inden tur gav guiden Thomas nogle fif og fortalte lidt om historien bag kløften. Jeg synes dog ikke den var SÅ hård/udfordrende som guiden fik det til at lyde, så i må endelig ikke blive for skræmte. Turen er lang, godt og vel 18-19 km og terrænet er ujævnt, med nogle glatte sten. Men alt i alt en rigtig god tur, som varmt kan anbefales. Husk badetøj når i har været igennem kløften, da man kan bade i det dejligste vand forenden. Og lav ikke planer dagen efter - vi er hvert fald ømme i benene ;-)

En kæmpe naturoplevelse, en kæmpe fysisk udfordring for mig,

Meget mere fysisk udfordrende end jeg havde tænkt , så man skal være godt gående med meget godt fodtøj. Men en sejr for en selv at gennemføre turen og iskaffen vi fik da turen var gennemført , smagte fantastisk ! Helt sikkert en tur jeg vil anbefale til alle som kan li smuk natur og udfordring for kroppen

Et must når du tager til Kreta og kan lide at vandre. Fantastisk flot natur. Vi tog den hele familien i løbesko og det gik fint. Vandresko med stive såler er dog bedre i det stenede terræn. Tag badetøj med til efter turen. Det er dejligt at kaste sig i havet efter turen mens man venter på færgen.